Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz parandroid #48937 üzenetére
Tudja natívan is, de én eddig 1 játékról tudok, ami ilyen lenne SS -en. Lehet ez a következő. Mivel nem ez az ajánlott felbontás és nem is nagyon lesz ilyen.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
-
negyven2
veterán
válasz parandroid #48918 üzenetére
Egy megfelelő tv és egy Ultra High Speed HDMI kábel esetében még a natív 8K is lehet. Igaz ezek maximum ilyen N64/PS1 szintű játékok lennének.
Amúgy ez esetben a Series S ugyan azt tudja majd nyújtani mint egy One X/PS4 Pro.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Moby
addikt
válasz parandroid #48264 üzenetére
Köszi!
Egyébként az oldalon (nem a levélben) a csomagolási résznél azt is írja, hogy a fuvarköltség engem terhel, de ilyen magyarországon a jogszbályok szerint nem lehet, azt a forgalmazónak téríteni kell. Ez is hibásan szerepel?[ Szerkesztve ]
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz parandroid #47631 üzenetére
Pedig francia a cég.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #47505 üzenetére
Eddig is benne voltak. Most csak az xCloud-ba kerültek be.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
persil
nagyúr
válasz parandroid #47172 üzenetére
Szimplan kilepsz a jatekbol, amikor befejezed. Quit-tel, ugy hivatalosan.
Persze tul kell elni azt a horrorisztikusnak tuno 0.3-0.5 masodpercet, amig az ember elohivja hozza a dashboard-ot.
Mer'hogy igy van "kikapcsolva" a quickresume. Nem hasznalod es akkor nincs.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Silεncε
őstag
Egyszerű: amikor kilepsz, zárd be egyből a játékot és nem lesz probléma. QR-t szerintem nem is használtam még, mindig reflexből nyomom a quit-ot a játékra
-
Steve1207
veterán
Nem emlékszem, hogy mikor fagyott QR-rel eddig a box, talán az elejében akadt be egy játék. Múltkor pont az Odyssey-t indítottam (nem játszottam vele 2-3 hónapja) és QR-ből egyből ott folytattam, ahol pause volt. Furcsa is volt, hogy megvolt még, hiszen azóta elég sok játék kipörgött.
(#47171) darkstreet89: ugyan még az elején járok, sokat szöszölök, hogy mindent felszedjek, plusz az erdőkben is gyűjtögetek bőven, nem volt még semmi baja.
(#47173) hombre[EU]: én is azt várnám, hogy jöjjenek a boost-osok, elejében tényleg olyasmi volt az első beharangozóban, hogy folyamatosan jönnek majd az új címek pár hetente (bár most is így van mondjuk ).
.
-
batai15
félisten
Szintén frusztrál .
-
Hunt3r22
őstag
Ezért lépek ki minden játékból, dashboard és quit.
Előfordul, hogy elfelejtem és elcsodálkozom rajta, hogyan töltötte be ilyen gyorsan.
Xr
-
hombre[EU]
veterán
lassan jön az update és kikapcsolható/személyreszabható lesz.
ha már update, valahogy megállt az fps boost tudomány nem úgy volt,hogy pár hetente lesz újabb adag?
Life, Uh, Finds A Way
-
pauliboy23
senior tag
válasz parandroid #46944 üzenetére
Droidon is.
-
Zoleee83
addikt
Köszi hogy szóltál!
Most csekkoltam' Androidon, a "sima" Xbox app jobb alsó sarkában kell a profilra rányomni, és valóban megjelennek az achievement -ek, ráadásul nálam ultra gyors is lett az alkalmazás.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
l.skywalker
Topikgazda
Ez béta app vagy sima mezei?
-
Madoc
veterán
válasz parandroid #46908 üzenetére
Az esetek 90%-ban nem én játszok a boxon ha be is van kapcsolva. A profilom viszont automatikusan bejelentkezik hogy mindenki tudja a játékaim használni. Ha még a kontrollerem is bekapcsolna, hogy aztán mire majd végre én játszanék lemerülve fogadjon..
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
addikt
válasz parandroid #45631 üzenetére
+ IntelKiller7:
Steam fórumán én azt olvastam, hogy különbözőnek tartják a 2 játékot.Nem akarok senkit megsérteni, mert tudom elég komoly rajongótábora van az FM7 -nek (és magának a sorozatnak), de nekem baromi unalmas volt... Talán 3-4x álltam neki, de nem jutottam vele sokáig.
Azt írják a fent említett helyen (illetve máshol is), hogy elismerik az FM7 -et, de a GRID sokkal szórakoztatóbb játék.
Ezért gondoltam, hogy talán más élményt hozhat nekem is.
Hunt3r22:
Köszi, majd megnézem.--------
Köszi mindenkinek. Jegyeztem ezeket az infókat.
Úgy tűnik csak én hittem többnek a GRID -et, mint ami...
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
válasz parandroid #45634 üzenetére
Megvettem a Grid-et de megbántam (megy a Motorsport 7, összes Horizon, stb. szóval van összehasonlítási alapom).
Nem jött be az autó viselkedése, irányítása, hamar ráuntam.Szóval ki lehet hagyni.
A Dirt 5 nagyon bejött, azt tolom minden nap. Nem sok van a FM7-ből, azt fogom még befejezni, aztán meglátjuk milyen autós játék jön legközelebb.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
addikt
válasz parandroid #45624 üzenetére
FM 7 -hez képest azért változatosabb a GRID, nem? Pályák, környezet. Illetve a versenyek hosszúsága?
Nem tudom később mennyi a különbség a 2 játék között.
Mivel nincs tapasztalatom a GRID -ben, így elég nehéz videók alapján megítélni, hogy mennyiben más a két játék. Vagy akár nagyon nagyon hasonló?
[ Szerkesztve ]
-
KD6-3.7
őstag
válasz parandroid #45002 üzenetére
Ugyan így vagyok vele. Totál elfelejtettem, aztán kaptam email-t, hogy megjelent. Pár órát játszottam, nekem többet nem ér az egész. Kevés ez a játékmenet manapság szerintem.
-
vendingo
veterán
válasz parandroid #44702 üzenetére
Én 720p, és 4k tv-vel is használtam az SS-t, egyiknek se volt gond a képével. A box és a tv is tud 4k felskálázást, az SX játékok gyönyörűek, a régi játékok meg többnyire rondák, így azokkal nem is nagyon játszok.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
KD6-3.7
őstag
válasz parandroid #44702 üzenetére
Jolvan az. 4k TV-m van. Ennyi pénzért meg fôleg. Játék kell normális, játszani kell nem a textura felbontást nézni.
[ Szerkesztve ]
-
NoMagix
addikt
válasz parandroid #44637 üzenetére
Szeretném már összepisilni magam....
Talán a jövő héten megérkezik az XSX! -
Moby
addikt
válasz parandroid #44066 üzenetére
Az internet szerint a beragadás nem a series kontrollerekkel kezdődött, hanem a one kontrollerekkel. Az én SS kontrollerem is ragad. Mostmár nem ragad, most csak csattog De én is jobban szeretem a one kontrollert, inkább azzal játszok, Sokkal jobb a dpadja, nem csattog a dpadja, jobb az egész fogása is nekem.
-
AssAssynn
őstag
válasz parandroid #42925 üzenetére
Az első tapasztalataim azok, hogy az elem vagy 2x annyi ideig bírja, mint a venom akksi.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
AssAssynn
őstag
válasz parandroid #42901 üzenetére
Külföldön laksz? Itthon több helyen is kapni, magyar webáruházakban. Nekem megjött egyből, nem sokkal korábban.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
válasz parandroid #42901 üzenetére
One s/x verzió sincs már sehol... Jó gyorsan elkapkodták. Series x konzol is ki tudja mikor lesz...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #42691 üzenetére
Ezt én értem, de ha ma kapja meg a KV is, akkor ha megszakadnak sem tudjàk ma kiküldeni.
Gondolom az előrendelés megnyitàsànàl azt hitték hogy úgy kapjàk majd meg, mint a konzolokat. Valszeg a 15.-ei ünnepnap bekavart.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #42599 üzenetére
Ja, akkor tökmindegy, mert valszeg màshogy sem lesz angol.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #42458 üzenetére
Horizonnak jobban örülnék, de ha Motorsport jön, az sem baj. Egyébként a Horizon is időszerü lenne ugye.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
balazs025
senior tag
válasz parandroid #42458 üzenetére
Én is reménykedem egy őszi motorsportban, azt jobban várom, mint a horizont. És azért 4 év alatt illene összerakni, főleg, hogy a 7 elég felejthető lett.
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #42453 üzenetére
Mert amikor bemutattàk az a CGI traliert, akkor azt mondtàk hogy korai szakaszban van a jàték. Biztos a fingot reszelték idàig.
-
hombre[EU]
veterán
válasz parandroid #42147 üzenetére
majdnem mindenhol valaki hamarabb küldte ki a konzolokat is bármilyen szankció nélkül... a ps5 preordert is csak úgy elindították (talán a walmart kezdte) és abból sem lett semmi...mit tudnak tenni? semmit. a kutya sem harap abba a kézbe,amely eteti
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Moby
addikt
válasz parandroid #42147 üzenetére
A napi gyakorlat viszont az, hogy egy csomó bolt ilyen összekacsintósan leszarja a streetdate-et.
-
hombre[EU]
veterán
válasz parandroid #42135 üzenetére
biztos,hogy nem mert ōk a legnagyobb forgalmazók egyébként kaptam már játékokat is tōlük release date elōtt
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
Tom456
tag
válasz parandroid #42124 üzenetére
Nem... Náluk rendeltem csak az oldal szlovák megfelelőjénél mivel itt élek, tegnap rendeltem és ma meg is jött...Hidd el én is csodálkoztam
-
Silεncε
őstag
válasz parandroid #42073 üzenetére
ha a karácsonyi szezonra kijönnek valamivel. Ha egyáltalán.
Mondjuk nekem egyáltalán nem hiányzik. Én nextgen gépet (egyelőre csak XSX, PS5-öt még nem sikerult) csak és kizárólag azért vettem, hogy a prevgen játékokat jobb minőségben/felbontással tudjam játszani. Fog az apjuk phasza 30k-t fizetni egy új megjelenésért, majd 3-4 év múlva, amikor 5-6k-ért hajigálják akcióban.
-
hombre[EU]
veterán
válasz parandroid #42073 üzenetére
abból a szempontból viszont jó,hogy tovább kitart a hardware optimális esetben idén már viszonylag ritka lenne a crossgen játék...míg a valóság az,hogy még jövōre is számíthatunk rá
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
30z.Samu
félisten
válasz parandroid #42061 üzenetére
Persze, jó lett volna egy nyitó cím, ami prezentálja a konzol erejét.
Sic Parvis Magna
-
EmThor
addikt
válasz parandroid #41895 üzenetére
Usb c-vel megy allitolag mobillal, szoval usb-c - 3.5mm-rel mehet akar ps5 kontrollerebe is.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Moby
addikt
válasz parandroid #41895 üzenetére
De azt meg a bemutatása tudjuk, hogy nincs rajta semmilyen csatlakozó.
-
GalaHU
őstag
válasz parandroid #41891 üzenetére
Ha vezeték nélkül mind a két konzollal (gondolom XSX és PS5) akarod használni (füles és mikrofon) akkor a Steelseries 7x lehet a megoldás, de ez is csak úgy, hogy a füleshez járó dongle-t mindig abba a gépbe dugod amivel használni akarod (van rajta egy váltókapcsoló amivel XBox és PC/PS között tudod átkapcsolni) Öröm, hogy tudja a PS5 új hang-csodáját, üröm, hogy BT csiribiri nincs benne, tehát teló-PC vezetéknéküliség a meglévő konzolkapcsolattal párhuzamosan nem lesz.
Ha az XSX vezeték nélküli kapcsolat mellett BT-n is be akarsz csatlakozni valamivel (teló,PC) akkor a Steelseries 9x a tuti, de az meg nem megy PS5-el...
Az empátia kifogyott, szimpátia nem is volt!
-
Moby
addikt
válasz parandroid #41891 üzenetére
PS-el ez nem megy. Ahhoz olyan dongle kellene, amit a PS elfogad. Az Arctis 7X pl ilyen, hogy xbox-al, ps-el és PC-vel is működik.
-
prokxy
veterán
válasz parandroid #41654 üzenetére
Nekem sajna más választásom nincs.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
consono
nagyúr
válasz parandroid #41654 üzenetére
Nekem is fura, én pont azért lettem konzolos, mert napi 8-10 óra író asztalnál görnyedés után már nem akartam a szabad időmet is ott tölteni. Meg a TV-n játszás nálunk családi történet: legtöbbször én játszom és a család meg nézi a mesét
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Szajo
őstag
válasz parandroid #41312 üzenetére
Az a legegyszerűbb de egyébként a ravasz melletti burkolatot ha lepattintja az ember a ravasz mögött van egy kis "ragacs" és ott ragad meg. Viszont ezt eltávolítva meg hangos lesz a ravasz.
-
Moby
addikt
válasz parandroid #41287 üzenetére
Igen-igen, itt mindenki hülye a hálózatokhoz, amúgy nincs semmi baj semmivel. Usererror van.
-
30z.Samu
félisten
válasz parandroid #41310 üzenetére
Az az első pár napban nekem is volt, gondoltam bejáratós, majd megszűnik. Így is történt, de azt hiszem erről a MS jelezte is valamikor, hogy új controller-nél előfordulhat ez a jelenség.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
AssAssynn
őstag
válasz parandroid #41185 üzenetére
Egymás mellé a kettőt, hogyne venné észre az ember, ez nem is kérdés, de amíg az S-el játszol, sosem mondod, hogy jaj de kevés, több kellene.
#41186ProEvoFan Igen, ez mindenképp igaz, hogy most még nincs is akkora összehasonlítási alap, mint amekkora később lesz. Habár biztos vagyok benne, hogy úgy fogják megírni a játékokat, és úgy lesznek optimalizálva, hogy a felhasználó nem fogja hátrányát érezni az S-nek. Egyre biztosabb, hogy kivárok még ezzel a döntéssel. Addig elvan mindkettő a polcon. Gondolom az árak úgy sem most fognak elszaladni az elkövetkező hetekben.
-
Csokifalo
senior tag
válasz parandroid #41079 üzenetére
szerintem ez már 1000 helyen ki lett tárgyalva, noha én magam is neten kereskedek, és igen 3x annyi a bevételem, van rajtam kívül magyarországon még cca 8M ember aki meg nem tud home office-ba lenni, meg neten árulni, azok meg szopják a f....t az ilyen intézkedések miatt.Vendéglősök, turisztikai szervezők stb már rég harakirit követtek el. Arról nem is beszélve, hogy pl üzleti útra kimenni egy hétig raktam össze dossziéba papírokat, ( online reg, munkáltatói, kinti céges meghívó meg kutya fa...a ) plusz mentem orrot turatni pcr tesztre, az hogy schengen már vicc kategória, először a menekültek, most emiatt a sz@r miatt, úgyhogy IGEN, van élet így is, csak amikor a 4.5 éves gyerekemnek kell elmagyarázni miért nem mehet játszóházba, foglalkozásokra, uszodába, akkor vakarja a fejét. Úgyhogy úgy sz@r ez az egész ahogy van
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz parandroid #41079 üzenetére
Húgom beszerzési vezető egyik nagyobb boltos multinál. Délre triplázódott a webshop forgalma, délután négyre a beszállítói elkezdtek picsogni, hogy értik, értik, de a karácsonyi roham az kismiska ehhez képest, ami ma van.
Én mondtam szüleimnek, hogy senki sehova, összecsomagolom a gyerekeket meg a konzolokat, holnap ebédre jövünk, a spajzból és a fagyasztóból elvagyunk cirka 20 évig, addig majd kialakul mi lesz, és majd hétfőn rendelünk a neten kaját, mint tavaly tavasszal. -
persil
nagyúr
válasz parandroid #41075 üzenetére
De az egy ertelmes orszag. :D
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
h1mpi
félisten
válasz parandroid #40829 üzenetére
Oké köszi, erről van valami tutorial, hogy tudom kimásolni?
Fully electric lifestyle!
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #40801 üzenetére
Én gondoltam rosszul, ezek szerint egyszerre sajnos nem megy. :/
-
Hami33
aktív tag
válasz parandroid #40794 üzenetére
steelseries 9x tudja a bluetooth is azzal biztosan megy egyszerre ! De a 7 x csak kábbellel tudnám telefonra dugni akkor nem tudom a xbox hang is menne egyszerre.
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #40794 üzenetére
Ha a fülessel tudsz natívan Xboxhoz csatlakozni, és BT-vel a telefonra, akkor memni fog.
-
adalbert1
veterán
válasz parandroid #40521 üzenetére
Körülbelül nekem is hasonló a véleményem, köszönöm, hogy leírtad, így legalább nem kell fáradnom a megfogalmazásával (ilyen szépen amúgy se tudnám ).
Ami nekem nagyon nem tetszett, hogy 3 versenyből minden alkalommal első lettem, volt, ahol egész nagy fölénnyel - így kb. semmi élvezet nincs benne.A legutóbbi leárazás során megvettem a Dirt Rally 2 GOTY-t, és ugyan csak a rally részét próbáltam, de sokkal jobban tetszik mint a Dirt 5.
Eleve sokkal jobban oda kell figyleni, hogy milyen kanyar jön, azt milyen sebességgel veszem be, nagyon könnyen az út szélén lehet kikötni, ha nem megfelelően választja meg a sebességet az ember, viszont haladni is kell, hogy azért a mezőny elején érjek célba valahogy, így szinte végig a határokat feszegetve autózok - nekem ez nagyon tetszett benne. -
hombre[EU]
veterán
válasz parandroid #40539 üzenetére
gondoltam PH klántag volt rajta
hát az RX-eknek a manga is jól áll az a baj,hogy 3autóra van cashem, de 30 érdekelne...ezért gondoltam liveryhez venni autót és nem egyenként átpörgetni. de majd keresek vmi hacket hogyan kell gyorsan milliókat farmolni[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz parandroid #40525 üzenetére
mondjuk ezeket az ikonikus liveryket kerestem, de töltöttem innen is egykettōt 👍
Life, Uh, Finds A Way
-
hombre[EU]
veterán
válasz parandroid #40521 üzenetére
a festésekrōl jut eszembe, a horizon4-ben ismerünk név szerint usereket(creator),akik eredeti designokat (jól) készítenek? gondolok itt ilyen gulfos gt40,grösser beer csl,alitalia stratos és társaira
Life, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #40465 üzenetére
Ja berendeltem. XW-t és BT-t tud az új füles. PS5-tel max úgy fog menni, ha USBC kàbellel ràdugod, és ha tàmogatja így, mert azt hiszem hogy sajàt BT szabvànya van a Sony-nak a gépben. Csatlakoztatni fogod tudni BT-vel, csak hangot nem fog adni.
-
Bep
őstag
válasz parandroid #40306 üzenetére
Jóval egyszerűbb, Forzaban kell féket használni és nem megy akár fallal csak bevenni a kanyart.
Illetve ez már nem rally, mivel nincs bent semmi rally. Cukormázas offroad.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz parandroid #39499 üzenetére
Na igen. A hasonlóságok ellenére egy kicsit más a két játék.
Egyéb dolgok mellett nekem elsősorban az tűnt fel, hogy nagyon rámentek a sérülésekre. Talán abba ment bele a legtöbb munka. Közben meg pár dolog kimaradt, vagy szinte semmit nem dolgoztak vele. Pl. az autók hangja.
Viszont pont ezektől lett egy kicsit retro (számomra). Ami nem baj, mert hiányzott már a Destruction Derby.
Már csak a Death Rally hiányzik konzolon az autós kategóriából.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz parandroid #39476 üzenetére
Ugyan olyan a játékmenet/fizika, mint ps4en.
4Kban mintha csak 30fps lenne, viszont van 1080p is, ott szerintem megvan a 60fps, de hogy ezt végig tartani is tudja, arra nem vennék mérget. 4Kban tolom, mert úgy kicsit szebb. -
hm_guesswho
tag
válasz parandroid #39280 üzenetére
Ha a Netflixen zavar a "sima fullHD", akkor Apple TV + -ra fel se menj Olyan brutálisan tiszta és magas felbontású streamet nyújt, ami simán ráver az összes hasonló szolgáltatásra a piacon.
-
vg
addikt
válasz parandroid #39280 üzenetére
Netflix az nem azért csúnya, szemcsés mert 1080...
-
AssAssynn
őstag
válasz parandroid #39159 üzenetére
Csak a speckó, gyári fülesét? Ez jó nagy ... -ság.
Egyébként úgy értettem, hogy a mezei füles marad a TV-hez, átlagos felhasználásra, aztán majd kábellel megy a joy-ba.
-
AssAssynn
őstag
válasz parandroid #39146 üzenetére
Köszi, akkor nincs mit tenni, maradnak a 15ezres BT fülesek. A különbséget meg megmondja, aki...
-
Bogyi007
veterán
válasz parandroid #38835 üzenetére
Forza Horizon Hungary kéne a népnek, a faja állapotú útjainkkal. Le se kellene térni az aszfaltról máris tereprali versenyt futnánk.
(#38903) lmno - ne fájdítsd a szívem, imádtam a Fujimi Kaido-t nagyon, rengeteg versenyt toltunk ott multiban, valamint a Forza Motorsport történelmében volt még egy legendás pálya : Amalfi Coast Full Circuit.
Eszméletlen mennyi versenyt futottunk ott le, főként azzal a sportos Peugeot-val...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
nagyúr
válasz parandroid #38850 üzenetére
Pedig ha nem is sok, de azért van rá esély. Egyszer már "bevásárolták" magukat az arabok a Forzába (FM7).
Mondjuk én fizetni biztos, h nem fogok az alap játékért. Korábban a kedvenc sorozatom volt (Ultimate Edition első napos vétel), de mostanra teljesen ráuntam már. A FH4 szerintem negyedannyit sem ment nálam mint az előző részek. Plusz amúgy is ott lesz ingyen a GP-ban.
Rendőrök szerintem jöhetnének! Feltéve ha nem lennének ott minden sarkon. Mondjuk óránként max egyszer találkoznál velük - mint a való életben.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
addikt
válasz parandroid #38839 üzenetére
Igazából...kevés olyan autós játék/film volt, ami legalább egyszer ne érintette volna Japánt. Mint helyszín, vagy volt Japán csapat, mellékszereplő.
-
addikt
Japánban mondjuk a városi részek elég változatosak. Építészeti szempontból legalábbis. De igazából a valóság mindig csak alapot adott a Forza -nak. Szerintem van benne potenciál és biztos jó helyszínt tudnak belőle csinálni, ha kissé elrugaszkodnak. Igaz ez a külső helyszínekre is. Én is azt gondolom, hogy remek helyszín, vagy leginkább alap lehet egy ilyen jellegű játéknak.
Dél-Amerikában is látok fantáziát. Ott talán még sokkal változatosabbak a helyszínek. Pl. Brazília vagy Argentína. Ezeken a helyeken szívesebben autóznék egy játékban is.
Szerk.:
Illetve ott van Afrika is. Tudom, hogy a legtöbben hatalmas sík területeket és nyomornegyedeket, elmaradott falukat képzelnek maguk elé...de azért ott is vannak különlegesebb helyszínek. Illetve országokon belül is vannak nagyon nagy eltérések az egyes területek között.[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
a fable koncept bejött [link]
és most már megvan hozzá a lóerō,hogy több száz lehulló cseresznyevirág szirmokat rakjanak ki a képernyōreLife, Uh, Finds A Way
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #38319 üzenetére
Az S2 màr C-s, az S1 még microUSB.
-
batai15
félisten
válasz parandroid #38319 üzenetére
Usb C, még hozzá az Elite felé, állítólag azzal nem kapcsol ki csak
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz parandroid #38289 üzenetére
ÉN tisztelettel elfogadom őket minden mennyiségben.
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz parandroid #38177 üzenetére
Nem vagyok túl régi konzolos. Amióta van, azóta nem nagyon jött új dolog. Csak alkalmanként 1-1 autó. Vagy legalábbis nem emlékszem rá....
Mikor jött az utolsó pack? Vagy autós csomag?
Szerk.:
Olyanra gondolok, mint pl. a James Bond autós csomag.Miért lehet ilyen kategorikusan kijelenteni, hogy nem lesz több kiegészítő?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz parandroid #38175 üzenetére
Jah most már látom mire gondoltál:
"Folyamatosan új jutalomautók minden sorozatban, amelyek mindegyike ingyenesen letölthető!"
Akkor lehet mégis valami készül...ha már ennyire eltértek a megszokottól. Nem lenne rossz valami új kiegészítés. Kicsit már unalmassá vált.ZX Spectrum - Commodore 64
-
addikt
válasz parandroid #38171 üzenetére
Az oke, de az FH4 Ultimate csomag nem előfizetés, hanem egy fix. pack. Biztos lehetsz benne, hogy más Lego -hoz hasonló DLC sem fog bekerülni (már ha lesz). Számomra ez teljesen egyértelmű volt.
Vagy volt olyan dolog, ami utólag került bele az Ultimate -be? Mert arról nem tudtam, ha volt.
[ Szerkesztve ]
-
AssAssynn
őstag
válasz parandroid #37861 üzenetére
Nem, a fiókjából kilépett.
Szóval a teljes sztori: vett/kapott az ürge egy SS konzolt, összerakta, rajta volt a két említett játék. Nyomta egy ideig, majd eladta nekem. A fiókjából kilépett, de nem csinált resetet, ezért ugye a játékok rajta maradtak, ennyi.
A kérdéseim ezek után jöttek."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
addikt
válasz parandroid #37868 üzenetére
Most olvastam újra, valóban félreérthető az utolsó mondat. Igen, erre gondoltam. Köszi. 👌
[ Szerkesztve ]
-
craftsman01
senior tag
válasz parandroid #37841 üzenetére
Egyszer vettem egy samu tabot egy fiatal lánytól,mindenbe is be volt jelentkezve.
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
AssAssynn
őstag
válasz parandroid #37841 üzenetére
Köszi, akkor úgy lesz szerintem, hogy picit játszok majd velük, aztán ha meguntam és továbblépnék, akkor megy a reset, meg a saját profilos login.
-
AssAssynn
őstag
válasz parandroid #37818 üzenetére
Amit vettem használt SS-t, azon a tulaj állítása szerint alapból rajta volt a Forza meg valami Star Wars játék. Neten utánanézve viszont nincs rá előtelepített játék. Akkor itt is valami ilyen beragadó akármi van?
Ő is kilépett a fiókjából, de ugye a játékok látszanak. Érdemes mindenképp factory resetet tolni, vagy örüljek, hogy van rajta más is?"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
batai15
félisten
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #37376 üzenetére
Ez is az Aspyr asztalán van, legalábbis pletyka szintjén:
Knights of the Old Republic Revival Rumored to be in the Works at Aspyr With a AAA Budget
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
válasz parandroid #37020 üzenetére
Annyira nem is baj, felénk van hogy bohóckodik a villamos-hálózat és el-el megy az áram egy-két másodpercre (faluszinten vacak a rendszer) igy a konzolt is gyakrabban teljesen leállítom inkább - nem tudom hogy az Ssd mennyire díjazzná az áramkimaradásokat.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Csoeri79
csendes tag
válasz parandroid #36437 üzenetére
Köszi a választ!
-
hombre[EU]
veterán
válasz parandroid #35817 üzenetére
van benne valami ha lejár az 1$-os hónap utána felkínálja az 1$/3hónapot
én egyébként a konzol mellé kaptam 3hó gpu-t plussz egy utalványt akkor összegben,mint az éppen akciós 3hó gpu...a microtól az 1€/hó -t és ha a kódra megadtam a visat akkor még egy ingyen hónapot a nyolc hónap volt összesen 1 ojróLife, Uh, Finds A Way
-
prokxy
veterán
válasz parandroid #35523 üzenetére
Több ismimnek is van, viszont nem bánom, hogy nekem nem jutott. Majd a rev 2 vagy a Pro jó lesz belőle. Meg amennyi időm van játszani, bőven elég az SX még ez évben, van mi pótolni MS fronton.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
Wesder
félisten
Egyszerű a vàlasz. Hogy hol vannak? A scalpereknél.
-
pzstm
titán
4 ismerősnek is van kishazánkban és 2-nek Ausztriában..az én ismerőseim közül
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
l.skywalker
Topikgazda
Összességében ha megnézzük mennyi PS4 vs. Xbox One fogyott, akkor ebben a fenti cikkben szereplő 4,48 vs 2,4 egész jó fejlődés.
-
Alexios
veterán
Még megjelenés előtt voltak hírek hogy Sony átcsoportosította az európába szánt készletek nagyrészét amerikába, amennyiben ez igaz, gondolom ott vannak
-
addikt
válasz parandroid #35141 üzenetére
Nekem is a Lego jött be jobban. Tartalmasabbnak éreztem, jobb versenyekkel. Bár ízlések és pofonok.
Én csak annyit írnék a Fortune Island javára, hogy könnyen, gyorsan lehet sok lét szerezni.
-
NJanika
aktív tag
válasz parandroid #35141 üzenetére
Nekem is elég egyhangú . A fő versenyek sem voltak izgalmasak. A kincs vadászat a rejtvényekkel viszont nagyon élvezetes volt.
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
vendingo
veterán
válasz parandroid #35124 üzenetére
Annak a tartalma nem érdekel. Lego, meg több autó nem kell.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
prokxy
veterán
válasz parandroid #34821 üzenetére
Igen, vhol ez volt a cél, h ne az asztalon, kanapén szanaszét legyen a 2 kontroller, hanem legyen egy dedikált helyük.
-
.LnB
titán
válasz parandroid #34795 üzenetére
Mindig online a profilom. Az Untitled Goose Game napokkal korábban kikerült a GP-ből, nekem le volt töltve. És el tudtam indítani. Azt hittem ez normálos. 1-2 hétre rá megint próbáltam, akkor már nem indult el, store-ba dobott, hogy vegyem meg.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
válasz parandroid #34739 üzenetére
Milyen dolgot? Mi viszket?
-
válasz parandroid #34735 üzenetére
Az más. Ott sokkal nagyobb adatmennyiség mozog az eszközök között, mint hangnál. Ott már több dolog is gond lehet. Kábel, erősítő,stb.
Nem hiába jöttek ki a hdmi 2.1 képes tévék, erősítők. De, ha szerinted tök oké, hogy egy hdmi 2.1 képes konzol és egy hdmi 2.1 képes tévé közé betoljunk egy hdmi 2.0 képes erősítőt, akkor elfogadom a véleményed. Más kérdés, hogy nem fog jól működni.
Látom, közben szerkesztetted. Nekem hasonlóan van megoldva, mint nálad, csak hdmi arc-t használok az erősítő és tv között. Csak hanghoz (dolby Atmos, 7.1,DTS-HD, stb.) bőven elég a hdmi 2.0, de talán még az 1.4-is. Bár utóbbira nem esküszöm meg.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple notebookok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Yettel topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xbox tulajok OFF topicja
- Filmvilág
- Path of Exile 2
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.