Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Steve1207 #40514 üzenetére
Na, Dirt 5... Arcade alsó, ez találó. Tegnap kipróbáltam én is. A bevezető trailernél már értettem, miért a Forza Horizonhoz hasonlítja mindenki azonnal. Aztán az a “vicces” üzenetesdi, a mókásnak szánt narráció, az összevissza menü, az a színvilág a villódzó neonszínekkel, atyaég. De legalább értem, miért kellett 3 percig görgetni lefelé az epilepsziafigyelmeztetést. Elsőre én is majdnem rohamot kaptam a menütől.
Az irányítás minden mediumon az említett arcade alsó. Én nem szórakoztam a csúszkákkal, nekem totál nem egyértelmű, hogy melyik micsoda, csak a rezgést vettem le nullára, mert alapból nem csípem, itt meg eleve rezgett minden össze-vissza. A zenék kb annyira nem az én világom, mint a színek, de ha 12 éves lennék, biztos bejönne mindkettő. De igaz ez az egész képi világra. A grafika maga nem néz ki rosszul, de nem egy FH4 (még csak FH3 sem), biztos van valami technika alatta, amitől next gen, manapság ez elég belépő szint...
Az első 2-3 versennyel nyertem egy csomó itemet, amiket aztán majd pénzért megvehetek, de ahogy néztem, itt is az lesz a gond, mint a nickname kiválasztásával: akkora a kínálat, hogy elveszel benne, és megunod az életed, miközben valami normálisat keresel a sok szir-szar között. Amúgy is csak full kozmetika az egész, kevesen hajlandóak layerenként autót festeni, akik igen, azoknak is a 90%-a jobban tenné, ha nem tenné, ez Forzában is így van, de ott már legalább könnyű szűrni. Na mindegy, remélem ezeket majd igazi pénzért is lehet unlockolni, mint az új cs-ben a rózsaszín puskákat.
Összességében egy mezei 4/10 autóverseny, lehet vele játszani, csak nem érdemes - de a dizájn alapján nem is én vagyok a célközönség. Pedig egy CMR2-szerű arcade rally játéknak de tudnék örülni... Szerencsére ingyen volt.
Ja, egy pozitívuma van, hogy tud split screen multit, legalábbis azt állítja, kipróbálni még nem volt alkalmam. Ez az egyetlen pont, amiben előrébb kerül az értékelésben, mint a FH4. Ja, meg mert van benne Skoda Fabia, ha valaki esetleg nem tud enélkül élni.p
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
KONZOL beárazás
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- Interactive Brokers társalgó
- Windows 10
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Monitor hiba topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Ringfit Adventure
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest