Új hozzászólás Aktív témák

  • matex

    tag

    Lassan 2 hete én is boldog Series X tulaj vagyok. Xbox One X-ről váltva megosztom a tapasztalataimat, hogy megéri-e váltani, hátha valakinek segít a döntésben:

    - a bekapcsolási idő villámgyors, kb. háromszor gyorsabb
    - a menü sebessége ide-oda lépkedve érezhetően gyorsabb
    - a letöltési sebesség maximuma nőtt
    - az XOX mellé külső meghajtóként használt Samsung EVO 860-as SSD-től is gyorsabb valamivel a játékok betöltési sebessége
    - szinte semmi hangja sincs, "terhelés" alatt se! Ez volt a fő ok, hogy váltottam, és nagyon elégedett vagyok. Remélem, hogy az idő múlásával is ilyen csendes marad. Végre játék közben nincs semmilyen zavaró hang, csak akkor hallani, ha leveszem a TV hangerejét, és odahajolok a közelébe. A One X már kezdett egy egyszerű játéknál is egy 1-es fokozatra kapcsolt hajszárítóra hasonlítani, egy Gears 5 vagy RDR2-nél meg már idegesítő volt
    - egy pár korábbi játéknál, ha grafikai feljavulást nem is látni, de érezhetően simábban futtatja
    - a kontroller bár kisebb, de nem érzem annak. Sokkal jobb a fogása az "érdes" felületnek köszönhetően, és szerencsére ilyenek lettek az LB, RB, LT, RT gombok is.

    Számomra teljesen megérte, minden szempontból az előnyére változott. Még nem akartam váltani, mert teljesen elégedett voltam a One X-szel, de a működésbeli hangja felgyorsította a folyamatot.

Új hozzászólás Aktív témák