Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz MrPeekaboo #32698 üzenetére
Ez sajnos ilyen. Eddig élvezem.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
30z.Samu
félisten
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #32693 üzenetére
Angolul , még nem tud magyarul.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Sinu
senior tag
válasz hyggelig #32689 üzenetére
Lehet Alpha teszter volt
Amúgy számomra bármikor újra játszható, ha épp nem tudom mivel van kedvem játszani, akkor w3 a nyertes.
Szerintem is CP foltozgatása, nextgen patch lekoti a CDPR kapacitásait, meg a multi részt is készíteni kell, úgyhogy idén kész csoda lenne
[ Szerkesztve ]
egyenlőre ≠ egyelőre
-
Wesder
félisten
Nem tudom itt ki ajànlotta a Dead Cells-t, de jól tette.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Madoc
veterán
-
belan
addikt
Nem tudom ki hogy van vele de el kezdtem újra játszani a witcher 3, 7 éve vittem végig. Most csak azt hiszem xboxon natív 4k. Ki volt vele esetleg aki újra játszotta? És nextgen patch mikor jön rá? Sorozatot vegig néztem jó volt egy nap alatt. Nem inkább cp77 játszanák. a xbox x verzió megy xbox series x is gondolom max 60fps. Xbox one x is már natív 4k volt. Pron 2k ba ment azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
bilon73
aktív tag
válasz TayRol #32669 üzenetére
nem.
ez a teljes játék.így jelzik, hogy alapjában ez ugyanaz a játék, mint a 2020 volt, csak pici változtatásokkal, és aktualizálva az új szeonra. olcsóbb is volt eredetileg.
jövőre jön a nagy bummm. unreal engine alapú lesz. és mindenki találgat, hogy fasza lesz, vagy fasza lesz.
-
Norb79
őstag
válasz Bad Pritt #32659 üzenetére
Többnyire igen, de van jópár kivétel. Például wasteland2 esetén vagy gears ultimate (első felújított része) például eltérő app xboxon és pc-n, és van olyan is, hogy xbox van achievement, de pc-n nincs pl battleakármi nightwar.
A wasteland3at konkrétan nem tudom, hogy ugyanazon acsis, vagy kivétel, sorry. -
30z.Samu
félisten
válasz l.skywalker #32672 üzenetére
Zsír! A grafika nagyon ott lesz, már amennyit lehet látni belőle Facebook-on.
Sic Parvis Magna
-
TayRol
nagyúr
válasz l.skywalker #32673 üzenetére
hát van egy neve
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ProEvoFan #32661 üzenetére
Nekünk nagyon rég van a a Home társunkkal közös EA Play és nem voltak ilyen gondok egyik játéknál sem, tény - a BF5-öt ő megvette day1.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Medium - Official 14-Minute Gameplayszerk: Slowpoke...3 másodperc...
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
RudY
addikt
-
TayRol
nagyúr
válasz l.skywalker #32658 üzenetére
ez azt jelenti hogy az alap PES-nek meg kell lennie, és csak az update lesz "ingyen"?
-
chipesz
őstag
Látom lecserélték az Android jelzést Cloud-ra. Már tényleg a kanyarban van az iOS/macOS/Windows 10 támogatás, ami a cloud gaming-et illeti.
Samsung Galaxy S24
-
JenciHUN
aktív tag
Nagyon várom már.
-
ProEvoFan
nagyúr
BF V EA play gamepassban nem osztozik a gépen lévő profilokkal.Fiam nem tud vele multizni, mert trial verziónak ismeri fel.
Minden EA play játék ilyen?[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
eFootball PES 2021 Season Update (Android and Console) – January 7
Injustice 2 (Android, Console, and PC) – January 7
The Little Acre (Android and Console) ID@Xbox – January 7
Neoverse (PC) ID@Xbox – January 14
Torchlight III (Android and Console) ID@Xbox – January 14
What Remains of Edith Finch (PC) ID@Xbox – January 14
YIIK: A Postmodern RPG (PC) ID@Xbox – January 14iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Bad Pritt
félisten
Az achievementek közösek pc-n és konzolon? Szóval ha most elkezdném pc-n is a Wasteland 3-at ugyanazzal az accounttal ugyanúgy GP-ből, akkor ott lennének a már megszerzettek?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
ProEvoFan
nagyúr
Szerintem hasznos információk.
Érdemes odafigyelni, mert megváltoztak a jótállási szabályok[link] -
-
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz prokxy #32650 üzenetére
Nincs benne, ez friss UBI játék, egy darabig nem is lesz, ha lesz egyáltalán, de elég jóra sikerült, kétlem, hogy bekerülne. De még idén lesz 6ezer alatt
-
mike1334
veterán
válasz frankdelgado #32598 üzenetére
Ahogy Petőfi is mondta, amikor meglátta az xbox achievement rendszerét:
Száz game scoret, ezeret...szerezzetek, szerezzetek!...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Wesder
félisten
Immortal's Fenyx Rising
A DLC-k dátumai:A New God - Január 21.
The Lost Gods - Február 25.
Myths of the Eastern Realm - Április 1.
-
Wesder
félisten
válasz soundsonic #32641 üzenetére
Ingyenes.
-
zotyi8
tag
válasz l.skywalker #32597 üzenetére
Lara Croft és az Ozirisz-templom behúzva 2.49 font-ér.
Egy ideig jól fog vele szórakozni a család 2 tábla Milkacsokiér. -
Wesder
félisten
válasz N.YCityBoy #32632 üzenetére
Igen, meg 1390/1390 meg 3000/3000
-
Wesder
félisten
Klubba írtam (ha màr meg lett csinàlva) hogy ma este 8-9 óràtól RLP (Rocket League Party) lesz. Akinek lesz hozzà kedve, jöhet nyugodtan.
-
veterán
-
addikt
Valaki használ Amazon Alexa -t vagy Google Home -ot az Xbox -hoz? Nem tudtam még dönteni a 2 smart home között, aztán jópár tényező mellett ez is fontos lenne, hogy mennyire gördülékeny napi használatban.
Youtube videó ebből a szempontból kevés.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Zoleee83
addikt
-
Zen11t
csendes tag
válasz l.skywalker #32521 üzenetére
Én is jelentkeztem, köszi.
-
Wesder
félisten
válasz hombre[EU] #32599 üzenetére
Kiwi-ttem
[ Szerkesztve ]
-
_ak_
addikt
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Bad Pritt #32623 üzenetére
+ január 15-ig aki gondolja, próbálja ki a My Friend Pedro-t. Nem komoly, hanem inkább a komolytalan szórakoztató cím, de nagyon jó
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Szeretnék ajánlani néhány kevésbé előtérben lévő játékot Game Pass-ból. Nyilván jó, hogy a nagyágyúk is bent vannak, ezek generálják a letöltések nagyrészét és nekik van reklámértékük is, de őszintén szólva a Game Pass igazi erőssége számomra az indie hidden gemek felfedezése.
Az elsőt szerintem sokaknak nem kell bemutatni: a Celeste a PS4 topikban frekventált téma a nehézsége miatt, Cuphead, Ori, Hollow Knight, Super Meat Boy porbafingó csecsemők ehhez képest. Másrészről a sztorija magával ragadó, a nehézség kevésbé frusztráló, mint más hasonló játékokban és tényleg nagyon játszatja magát, remek élmény, viszont a mondanivalója miatt abszolút felnőtteknek szóló kaland.
A Carrion a tavalyi év díjszezonjában is szerepelt több helyen, remek metroidvania kaland, ahol végre tényleg szörnyként tudunk viselkedni, nem leszünk jófiúk. A játék nagyon fluid, karakterünk irányítása példás, a pályadizájn pedig elsőrangú és meglepő mélységei vannak a játékmenetnek, remek szórakozás.
A Xenocrisis egy oldschool twin stick shooter, 1-2 játékos számára. Faék egyszerűségű játékmenet, mész és lősz, néha npc-ket szabadítasz, pályák végén bossokat kinyírsz, pályák között fejlesztesz és ennyi. A taktikai mélységét az adja, hogy (ha ketten játszotok) ki vegye fel a fejlesztéshez szükséges pontokat, hogy osszátok el ezeket a képességek között, nem mondom, hogy Final Fantasy Sphere Grid mélységű egyedire szabás a cél, de egy egyszerű és évlezetes adalék. Ami nekem elsőre furcsa volt, hogy nem külön gombbal lősz, hanem amerre húzod a joysticket (vagy a dpadon amelyik gombot nyomod), arra rögtön elkezd lőni.
A Monster Sanctuary friss adalék a GP-ben, egy elsőre furcsa roguelike pokémon játék, de hamar letisztul a játékmenet szerencsére, a régi Pokémon játékok felülnézetes kamerája helyett oldalról nézed tulajdonképp ugyanazt és ugrabugrálsz. A harc egyszerű, de jó, a sztori említést nem érdemel, de a lényeg úgyis a szörnyek gyűjtögetése, fejlesztése és a harc. Ha valaki max teljesítménnyel akarja a csatákat abszolválni, annak fel kell kötnie a nadrágszíjat, mert baromi nehéz, de iszonyat élvezetes szerencsére.
A Forager pedig kis kedvenc lesz, egy nagyon addiktív pixelart survival játék. Nem igazán tudom, mit lehetne róla mondani, mert tényleg annyi a lényeg, hogy nyersanyagot gyűjtesz, craftolsz, építkezel, viszont olyan jól eltalált maga a játékmenet, hogy nem ereszti a játékost. Egy próbát mindenképp megér, mert egy végtelenül chill játék.
A Carto PS4-es topikban Idave kolléga ajánlásából került kipróbálásra, közepesen nehéz puzzle játék, ahol a pályát kell úgy alakítanod, hogy elérd a célodat. Mókás, gondolkodtató játék, kicsiknek is ajánlható felnőtt felügyelet mellett, mert szerintem tök jó maga a játékmechanika és az eleje nem is nehéz.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
_ak_
addikt
Rossz topik... A lényeg, hogy nálam a CP nagyot gurított és nagyon kevés bugom van benne.
[ Szerkesztve ]
Let's begin, de gozaimasu!
-
csabi0805
senior tag
válasz l.skywalker #32521 üzenetére
Köszönjük!
Tegnap csatlakoztam is. -
hyggelig
senior tag
válasz Tuomas #32607 üzenetére
Engem is csak annyira, hogy amit érdekesebbnek láttam, azt még külön megcsináltam. Nem kell itt semmi komolyra gondolni. Ha jól emlékszem összesen 4 platinám van, ebből 3 Telltale játék és egy a Ghost of Tsusima.
#32615l.skywalker köszi.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz hyggelig #32605 üzenetére
https://www.trueachievements.com/ van app-juk Xbox-ra is és akkor lehet onnan is segítséget kérni (asszem böngészőt nyitja meg...)
-
consono
nagyúr
Hülye kérdés lehet: nem lehet valahogy testreszabni a Series S dashboardját, hogy nem látszódjon minden szirszar? Csak a telepített játékok mondjuk, anélkül, hogy be kelljen lépnem az alkalmazásokba? Vagy legalább az utolsó 5-6 játék... Kikapcsoltam amit lehet, de ha kitűzök egy játékot, azt "csíkként" teszi ki, nem négyzetként, pedig az is bőven elég lenne Tudom, first worls problem, de szerettem PS-en, hogy a játékok voltak az arcomba tolva... Mondjuk már 360-on is zavart, hogy nem így van...
Illetve még egy kérdés: félben vagyok 360-on a Fable 2-vel, az eddig kimaradt. Tudom folytatni az új gépen? Alapból a mentésem lokálisan van a 360-on, fel tudom azt varázsolni a felhőbe, hogy a Series S lássa?
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Tuomas
addikt
-
prokxy
veterán
válasz Tuomas #32607 üzenetére
Ad az pro-kontrát, de legfőképp azoknak valók, akik maximalisták és ráérnek.
Xbox is folyamatosan tolja az arcomba, hogy ez meg az ennyi meg annyi ponttal jár előttem, hát jó neki.
Néha egyébként én is kimaxolom a játékokat, ha nem kell nagyon szívni vele és a játék is tetszik, de nagyon sok esetben még az trofikat sem nézem meg.Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
frankdelgado
őstag
Nem mondom, h baromság az egész, de engem rohadtul nem szórakoztatnak a találj meg 500 madártollat típusú acsik, nem is érdekelt soha. mégis sikerült egy játékot 1000-re kipattintani, ez a Subnautica volt. Ott mindent fel akartam fedezni, meg meg akartam építeni, annyira élveztem az egészet. Azt egyszer csak odaverettem az ezresnek, de komolyan úgy, hogy egy acsit se figyeltem.
-
Tuomas
addikt
válasz hyggelig #32605 üzenetére
Az gáz, hogy engem a PS trófearendszere sem motivált?
Ha szar a játék úgyse vittem volna végig, ha hozzám vágnak 10 virtuális kukinövelő paltinát.
Ha meg jó volt a játék, akkor így is úgy is végigvittem, amennyire csak kedvem volt összegyűjtögetni a cuccokat.[ Szerkesztve ]
We were here
-
hyggelig
senior tag
Van valami módja, hogy a rejtett achivementeket (pl. ami a játék történetéhez kapcsolódik) meg lehet valahol nézni? PS-en csak rá kellett kattintani, aztán négyzet, de itt ilyet nem találtam.
#32604belan
Valóban nem motivál annyira ez a rendszer, de ez engem nem is zavar.
A legjobb ilyen téren a Nintendo. Ott konkrétan semmi sincs[ Szerkesztve ]
-
belan
addikt
-
prokxy
veterán
A guitar hero live megy szépen SX-szel és baromi jó, csak nehéz.
Origin/Uplay/RSC/XBOX: Pr0kxY ; BattleTag: Pr0kxY#2203 ; PSN: x_Pr0kxY_x ; YT channel: Pr0kxY_Gaming_HD
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
.LnB
titán
válasz hombre[EU] #32599 üzenetére
Az..
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest