Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
Vasy09
őstag
válasz RudiLicenc #23695 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy teljesen felesleges péntekig várnom?
Gamertag: Vasy09
-
aktív tag
-
kazuma921
aktív tag
Köszi mindenkinek a válaszokat. Én is hajtom 10-e óta a konzolt, csak éjszakára kapcsolom ki, nappal megy nonstop, és rengeteget játszottam. A CoD és a Mortal egyébként úgymond csak lefagyott, utána lehetett játszani tovább (a Mortál szerver azé lecsatlakozott, pont egy nehéz tower legeslegvégén..), de a kis kockás játék (most került Gamepassbe, River City Girls) alatt konkrétan kikapcsolt a konzol. Ez az egész tegnap kezdődött. Hard reseteltem a konzolt, de most félek egy kicsit..
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
AMD Power
titán
Most én is toltam vele egy több mint 3 órát. Semmi nincs a géppel. Pedig már benne van jó pár 10 óra a gépben. Remélem igy is marad.
-
MultiDoodad
aktív tag
válasz kazuma921 #23668 üzenetére
Nekem november 13-tól van meg azóta egyszer volt csak kikapcsolva. Napi 6-8 órát megy és hétvégente akár 12 órát is és utána sincs kikapcsolva mert azonnali indításra van állítva. Eddig 2x volt hogy volt furcsaság, egyszer befagyott a Gow 2 játék de a box nem. A második meg valhallából beléptem beállításokba majd mikor vissza léptem játékba hang volt de a kép elszállt... tévé ki be kapcsolás megoldotta. Ezektől eltekintve egy hangja sincs a gépnek és nem is kímélem, szerdán elvileg jön hozzá a gyári 1tb-os ssd is. Remélem megoldódik a problémád. Amőgy 2020 augusztusi a gép gyártása és ez egy series x. Ezt nem vigasznak szánom, de sajnos a kékek él is van bőven probléma ami nagyon szomorú mert én is várok egy ps5-re...
[ Szerkesztve ]
-
Vasy09
őstag
Vett már valaki BF-kor steelseries.com-ról? Az érdekelne, hogy várható-e szerintetek az Arctis 9X akciója is, vagy csak a kisebbekre lesz/van akció? Nem tudom, hogy 180€-nál lesz-e kevesebb, érdemes-e várnom péntekig?
Gamertag: Vasy09
-
IntelKiller7
Topikgazda
-
Zebu
addikt
Van olyan a Series S-en, hogy az USB portok közül melyik az amit külső HDD-nek szánnak?
Más működés a portokon? CSak mert a hátsó kettőből, az egyiken szórakozik a külső vinyómmal azt már írtam. A másik hátsó portban van, hogy leállítja energia takarékos módban, van hogy nem. Gondoltam megnézem az elsőben is, hogy mit csinál. Ott most lekapcsolta kikapcs után 5 perccel -
Wesder
félisten
válasz IntelKiller7 #23679 üzenetére
Kicsit fura, de kellett mert levàlt az alsó gumi, ragasztgatni meg nem akartam. Majd megszokom.
Szerk.
X|S controller utàn valami borzalmas ez a nyolcas D-pad az Elite-en. Visszaraktam a sima négyest. Illetve a ravaszoknak sincs màr semmi ellenàllàsa. Gondolom 1.5-2 év alatt elfàradtak a gumik vagy ami benne vannak.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #23681 üzenetére
Hát ha mindenképpen fogni kellene a spanomét, akkor inkább legyen rajta egy szilikon tok
#nohomo...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz IntelKiller7 #23679 üzenetére
a spanodnak?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Wesder #23654 üzenetére
Valszeg egyedi, itt meg lehet nyerni:
https://twitter.com/philousports/status/1328973094422253569Azt írja collector edition, de ilyen nincs
-
Steve1207
veterán
Ez sajnálatos, pedig kezdtem benne reménykedni, hogy akinek nem hullik ki pár nap alatt azoknál nem lesz gond később se, erre ...
Szerk.: nálam egyelőre oké, napi 10 óra játék, de folyamatos bekapcsolás. Lövöm el a szabadságokat is, még így is maradt majd 3 hétre való
[ Szerkesztve ]
.
-
Zoleee83
addikt
Semmi ilyesmi, nov 10. óta rengeteget megy a gép, volt egyhuzamban 7-8 óra is, szinte megszakítás nélkül. Minden is pörgött már, direkt teszt jelleggel, ha el kell pusztulnia, akkor még most az elején adja meg magát. Eddig ezek mentek: Brütal Legend, Ori WoftW, Gears Ulti, Forza H3, Forza H4, Double Kick, Edith Finch.
Egyszer dobott ki dash-re a ForzaH4, plusz 1x akadt be a hang szintén Forza alatt, de az újraindítás megoldotta, ez day1 vagy day2 volt talán. Azóta semmi, sőt a QR is meggyógyult sok játék alatt, igaz én minden nap kikapcsolom, közel van az ágyhoz, nem szeretem ha éjjel megy. Napközben ráér frissítgetni.
Az enyém 07.aug 2020 gyártás, állítólag az ezen a napon gyártottak a stabilak közül valóak, reddit alapján.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
dunc
nagyúr
COD Cold War, le van töltve minden hozzá, de nem látom ray tarcinget menüben. Series S a gép.
[ Szerkesztve ]
-
kazuma921
aktív tag
2 hét masszív, stabil működés után a Series X-em elkezdett játék alatt crashelni. Rengeteget játszottam, semmi baja nem volt. Feltelepítése után pár órával először a CoD Warzone fagyott be, de az még épp helyreállt (a kép szétesett, de kb. 15 másodperc után ment tovább, és nem is volt gond.). A 2. a Mortal Kombat 11 volt, a CoD előtt volt benne legalább 10-12 órám, azóta az is crashelt egyet. Ma, egy pixelartos indie játék alatt is kidöglött az XSX, teljesen kikapcsol, a kontroller pedig próbálna szinkronizálni. Tapasztalatok?
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
Bogyi007
veterán
válasz Wesder #23361 üzenetére
A lámpa azért árulkodik.
(#23518) Cyrin Igaz 2 méteres, de legalább szintén a Konzolvilágnál kapható:
(#23583) Alexios - Én például ezért is szereztem be One X-et inkább...
(#23604) CME - esetleg egy linket erről a Hdmi Splitterről tudsz adni nekünk is?
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
sting2
addikt
A " miért gyengébb SXen mint PS5 rendszeren ugyanaz a cím?" felvetésre egy a tűzhöz közel álló tollából :
" SX Devkit februar ota, ps5 devkit tavaly szeptember ota az asztalomon. Hidd el, nem a levegobe beszelek, es meg igy is erosen meg kell valogatnom, mit mondok, es mit nem. A DF-nek tobbnyire jok az ertesuleseik, de neha kicsit felreertelmezik a dolgokat, neha pedig olyan 5-6 honap kesesben vannak. Volt olyan pont, mikor meg nem is volt xbox devkit, de az sdk mar mukodott tobbe kevesbe (egyebkent ebben a genben nem hivnak xdk-nak semmit), ekkor a ps mar elonyben volt a proto0/1 kitekkel. Ez azota mar megszunt. A ps sdk-nak amugy van egy uj, csak ettol a gentol jelen levo praktikus problemaja, ami egeszen orjito, es nem is ertem, hogy gondoltak. Aki hasznalja, tudja, mirol beszélek "..
[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy ha már Valhalla: játssza valaki úgy, hogy a középső lehetőséget választotta, szóval női és férfi memóriát váltogatja a játék?
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Corpuscle
őstag
válasz Scarletiel #23625 üzenetére
Én nem egy HDR-re kihegyezett 1440p-s monitoron játszok. Mivel 144 Hz-es monitort linkeltél, gondolom kell a 120 Hz. Nézd meg a user manual-t. [link] Az 1440p 120 Hz nem szerepel a táblázatban, sanszos, hogy nem fogod tudni használni ezen a beállításon Xbox-on. Ez utóbbi csak erős tipp, olvass utána, nehogy meglepetés érjen.
-
hyggelig
senior tag
válasz Zoleee83 #23640 üzenetére
Én is szeretem a viking témát, meg skandináv kultúrát, úgyhogy nálam is jó a témaválasztás (és ha már véleményt mondanak a játékosok a karakterek megjelenéséről. Hát, ööööööööö.... Nem tudom, játszottam-e valaha olyan karakterrel, aki ennyire ööööööö....k*rvára jól nézett ki ) Oké, abbahagytam
-
30z.Samu
félisten
válasz Baltazár123 #23642 üzenetére
Én belinkeltem neki kicsit lentebb/fentebb (kinek hogy van beállítva).
Sic Parvis Magna
-
Baltazár123
senior tag
válasz nszabolcs94 #23635 üzenetére
Nem találom én sem, hogy ki linkelte először, de gugli barát segített
Nagyon jó és részletes ez a cikk az SS-ről, akár még összefoglalóba is mehetne, mert sokakat érdekelhet és nagyon jól elmagyarázza az architektúrát és a teljesítményt.
[link]
Ez az SS gpu-ra vonatkozó rész és szerintem elég jól elmagyarázza Jason az MS-től és a lényege, hogy az RNDA2 miatt kapásból jön 25% több nyers erő a GCN-hez képest és még más tényezők is. Az SS GPU ereje eléri az XOX-ét, ami azt is jelenti, hogy a Tflop némileg félrevezető.
"It’s easy to look at the raw teraflops numbers and immediately think 6 teraflops is better than 4 teraflops, but it’s more complicated than that. The Xbox Series S runs AMD’s latest RDNA 2.0 architecture, while the Xbox One X was based on AMD’s older GCN architecture.
“With RDNA 2 we get basically a 25 percent performance uplift over GCN with no work by developers at all,” claims Ronald. “There’s a significant amount of efficiency we’re getting out of RDNA2 relative to GCN. Then we look at other things like using float 16 or variable rate shading, and we’re seeing on the order of 10-20 percent performance benefits from there as well.”" -
Zoleee83
addikt
válasz hyggelig #23638 üzenetére
Én várom a használt lemezes "leárazást" a Valhallára, nekem nagyon bejön ez a viking téma (sokkal jobban mint a God of, azt marhára untam), történetileg is rendben van, ahogy a spoiler mentes teszteket nézegettem. Btw, a Death Sranding-be 198 órát tettem bele, uh senki ne mondja hogy nem bírom a monoton dolgokat.
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
hyggelig
senior tag
válasz 30z.Samu #23630 üzenetére
Valóban jobb, mint a DualShock, ami ténylegesen recsegett az ember kezében (pedig nem vagyok valami erős)
Elsőre nekem ez a Series kontroller is furcsa és olcsó volt, mert egy kicsit komolyabb kontrollerről váltottam "le", de már megszoktam. Még mindig sokkal jobban kézre áll ez a fajta elosztás mint a PS-nél.
A gombokat viszont nem szoktam meg. Jézus! Nyomtam egy órát a Yakuza 0-ből és a karaoke-nál megfelelő sorrendben kell nyomogatni a gombokat. A béna elég enyhe kifejezés rám. Meg is kaptam a "tone deaf" minősítéstAkármennyire szidják a Valhallát, nekem még mindig bejön. Azt mondják üres és monoton. Aki ezt állítja, az mit mondana a Death Streandingről? Nekem még az is bejött
-
30z.Samu
félisten
válasz Steve1207 #23634 üzenetére
Ja, bátyám meg az Xbox controller-re mondta, hogy egyszerűen nem tudja megszokni az analog kialakítást, neki a PS-é kézenfekvőbb. Kinek mi, Nekem nem volt gond egyikkel sem hála Istennek. Tőlem lehet bot kormány is, csak tudjak játszani.
nszabolcs94: Parancsolj! Szerintem simán mehetne ÖF-ba.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
nszabolcs94
csendes tag
válasz Baltazár123 #23590 üzenetére
Köszi az infókat! Esetleg betudnád linkelni azt a cikket, mert nem találom?
-
Steve1207
veterán
válasz 30z.Samu #23630 üzenetére
Már a One kontrollere is prémium volt a DS4-hez képest Nem is voltam oda érte az elejében, viszont az nagyon sokat számított, hogy könnyű, így huzamosabb etapoknál se fárasztó (ellenben a markolat kialakítása miatt mégiscsak fárasztó, nekem volt jó fél év ínhüvelygyulladásom odaát kezdésnek, ellenben Xbo kontrollerrel nem fordult még elő soha, hogy előjöjjön. Mostmár meg megedződött )
(#23632) Zoleee83: Nov 12 óta eddig egyszer indítottam újra, amikor magától kikapcsolt na meg a kezdeti update.
[ Szerkesztve ]
.
-
Dvix
senior tag
válasz #98320896 #23604 üzenetére
Nagyszerű! Milyen splittert vettél, hogy 1440p monitorhoz kösd? az enyém 144Hz HDMI 1.4, 2.0. és Diyplayport 1.2a-val rendelkezik. Elvileg tud HDR10-t. De nekem milyen adapter/splittert kell vegyek, hogy a konzol HDMI 2.1-ét bevegye? A diplayportnál kell keresgéljek?
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Forza H4 nekem is fagyott már ki XSX-en.
Én javaslom hogy pár naponta indítsátok újra a gépeket, aki energiatakarékosban használja.
Észrevettem, hogy megoldja, mert közben mennek rendszerszintű frissítések is.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
pzstm
titán
előfordulhat pár ritka esetben, insider ringen van már rá fix héten van minden körön kint tesztben, hálaadás után várható ha okésak az eredmények a publikum számára.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
30z.Samu
félisten
válasz Steve1207 #23628 üzenetére
Engem nem zavart, hogy nehezebb a controller, sőt. Nálam "prémiumabb" hatást keltett, nem azt hogy egy olcsó vackot fogok a kezemben. Persze a DS4-et is szerettem szó se róla, de ég és föld a különbség. A PS5 controller-e pedig még nem volt a kezemben.
Sic Parvis Magna
-
Wesder
félisten
-
Steve1207
veterán
válasz AMD Power #23613 üzenetére
Ha már kontroller és elemek. A múltkor akciós GP 2700mah-s akkuból rendeltem, eddig az jön le, hogy olyan 25-30 órát bír ki, főleg FH4, ahol folyamatos a rezgés szinte. Átlagosan 10 óra most benne van a konzolban naponta legalább és 3 naponta szokta kiírni, hogy illene tölteni (nem is húztam még addig, hogy teljesen lemerüljön), úgyhogy eléggé meg vagyok elégedve. Az elejében zavart, amúgy is, hogy nehezebb a kontroller, mint pl a DS4, de ott az 1000mah-s beépített akku olyan 7 órát bírt jóval kevesebb rezgéssel.
[ Szerkesztve ]
.
-
zegram
csendes tag
válasz Wesder #23623 üzenetére
Igen az Ultimate Edition-t nézegettem. Mintha csak az lenne amúgy is akciós, a sima pedig nem. A Control akkor már biztos.
Van esetleg valamit tudni arról, hogy Rockstar fog kiadni valami frissítést? ( Van esetleg valami központi oldal, ahol meg lehet nézni mire jelentettek be jövőbeli series frissítést? ) A Quick Resume működik a RDR2- vel? -
Hunt3r22
őstag
Valhallánàl fagyott és kapcsolt le a gépem 5x. Újra telepítettem és azóta megy. Azóta volt 2 fagyás, Tactics illetve Valhalla.
Xr
-
Scarletiel
senior tag
Van aki 1440p-s 144Hz-es nem HDR képes monitoron használja a konzolt?
A helyzet az, hogy nem tudom eldönteni, hogy hova kössem be majd ha 100 év múlva egyszer nekem is jut. Van egy Samsung Q82R amit ugye használ párom is vagy PS4 mellé vagy csak nézi a tv-t. Ilyenkor én kint szoktam nyomni PC-n az ipart, de ugye már nagyon nem mozgat. Mennyire visszalépés élményben egy 65 colos tv-hez képest az, hogy egy 27 colos 10 bites 1440p-s monitoron tolja az ember? Nyilván visszalépés és gondolom a válasz az, hogy nézzem majd meg mindkettőn és eldöntöm, ez rendben is van, de addig is csak kíváncsiságból érdekelne a felhasználói tapasztalat.Az említett monitor amúgy egy Acer Nitro VG271U [link]
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
Wesder
félisten
válasz zegram #23621 üzenetére
Úgy, ahogy One S-en futnak, csak stabil 30fps, meg sokkal rövidebb töltési idő. Ha kell a Control, akkor az Ultimate Edition-t vedd, mert abban van csak a Series X|S vàltozat, ami késöbb lesz elérhető.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
zegram
csendes tag
Sziasztok! A jelenlegi nagy akcióban kinéztem a Red Dead Redemption 2 -t és a Control játékékokat. Van valakinek esetleg személyes tapasztalata, hogyan futnak ezek a Series S--en? Néztem videókat YouTubeon pld. az Assassin Creed Origins -ről is mielőtt megvettem, de a valóságban szerintem sokkal szebben néz ki, mint a videókban voltak.
Amúgy én nagyon elégedett vagyok a géppel eddig. Csak ajánlani tudom másnak is. -
Scarletiel
senior tag
válasz balazs025 #23607 üzenetére
Tőlem még előleget sem kértek így szerintem én ebből a körből is kimaradok, de már kezd kicsit tele lenni a brüggyöm ezzel a nincs konzol sehol a világban dologgal. Nem a boltok hibája, egyszerűen nem értem miért kellett ennyire rush-olni, így csak az emberek azon része lesz mérges meg türelmetlen akik nem kaptad day one vagy az azt követő napokban konzolt és látják, hogy a többiek milyen jól elvannak vele. Ezt így korona ide oda de 2020-ban nem hiszem hogy megengedhető lenne...
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
30z.Samu
félisten
-
Rossi
addikt
Fagyás, box újraindulás mennyire jellemző?
Nekem Forza H4 fagyott be tegnap, és újra is indult a box.
Nekem nem tetszik ez a quick resume, szerintem ahogy win PC-n sem jó ómen a hibernálás, itt sem jó a memóriába mentegetni, és egyből onnan futtatni tovább a programot."Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
craftsman01
senior tag
Gémerszékek helyett elkezdtem kanapékat nézegetni.Azthiszem kezdek konzolosodni.
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
dunc
nagyúr
Srácok van egy 144Hz monitorom, ott hiába állítom be 1080p be, akkor is 4K n indul a játék, de HDR nél 60Hz van, HDR nélkül ha tiltom a 4K t akkor 120Hz, viszont akkor sovány a HDR.....
-
-
Zoleee83
addikt
-
balazs025
senior tag
válasz ImpersonatoR #23603 üzenetére
Erre én is kiváncsi vagyok. Az olcsóbb plusz kontroller miatt maradtam kv rendelésnél és nem vettem meg a mm-ban. De már bánom, előleg befizetve, még viszonylag időben meg is lett rendelve, azt hittem a 16-i szállítmányba benne lesz (szerintem nem igazán volt ilyen), aztán egyelőre semmi. Ha héten nem jön meg biztos, hogy lemondom.
-
30z.Samu
félisten
-
addikt
Na mi helyzet a KV-s Xbox S X szállítmánnyal lehet tudni már ?
Vagy a héten is elmarad mint múlt héten érdeklődés hiányában?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen routert?
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- LG LCD és LED TV-k
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest