Hirdetés
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Srácok az S tudja a ray-tracing-et?
-
addikt
OX és SS együttes jelenléte miatt lehet erre igény, mert elég sok a félrevezetés még mindig. Szakmai oldalakon is. Így szerintem ide jobban passzol a téma, mert itt több valós tapasztalat van SS -t illetően. Átfogóbb, tartós használatra tekintettel. Ráadásul többeknek van összehasonlítási alapja is.
Telefonos témákban, tesztek alatt is elég általános dolog megvitatni a váltást/választást.
Évekkel ezelőtt is az volt a baj a melyik telefont, konzolt, egyebeket vegyek témákban, hogy eléggé felhigult. Tele száraz adatokkal, ami nem mindig mutat valós, átfogó képet.
Legalábbis nekem ez a véleményem.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Dvix
senior tag
Uramisten! Milyen jó árak vannak már itt a XBox Black Friday Sale-jén és még csak nincs is boxom és már vásárolni akarnék ahahaha!
-
30z.Samu
félisten
válasz Scarletiel #23594 üzenetére
Nem tudom, de én még sosem teszteltem le úgy, hogy mennyit tudok játszani vele teljes feltöltéstől merülésig. Bár nem is volt olyan drága, szóval kötve hiszem, hogy bírna mondjuk 20 órát.
Sic Parvis Magna
-
Scarletiel
senior tag
válasz 30z.Samu #23578 üzenetére
Én ezt kicsit amúgy nem értem. A PS kontrollerekben ilyen 800-1000-es akku van, viszont nekem is Varta 2100-as van rendes Varta LCD-s töltővel. Teljesen feltolja 12-15 óra alatt mondjuk a két akkut és annak összege 4200. Mégis ugyanúgy pár nap alatt lemerül mint a PS kontroller. Ez mitől lehet, ha amúgy mérföldekkel nagyobb a kapacitása?
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
-
craftsman01
senior tag
Tölthető aksihoz hozzzászólva. Energizer AA Extreme 2300mAh. Már úgy vagyok vele,hogy miért nem merül Pedig a tetris biztos szívja a delejt a rezgéssel.
[ Szerkesztve ]
Csak óvatosan legyél kemény ,mert mindig van tőled keményebb.
-
Madoc
veterán
Szerintem meg ebből a topicból már teljesen "milyen konzolt vegyek" topicot csináltok. És igen, van már olyan.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
nagyúr
-
Baltazár123
senior tag
válasz nszabolcs94 #23548 üzenetére
"One X-et vegyek vagy Series S-t"
Pár napja linkelt valaki egy MS szakértőt, aki elmagyarázott egy csomó mindent az SS-ről. Engem főleg a teljesítmény rész érdekelt és ott mondta a szagértő, hogy az SS tflop az többet ér az architektúra miatt valós teljesítményben, mint az XOX tflop. Említett az rdna2 miatt 25%-al nagyobb valós teljesítményt kapásból, tehát valójában 5tflop vs 6 és még felsorolt egy csomó más gpu dolgot is mellé, amiben jobb az SS és amivel zárja a különbséget. Tehát a nettó üzenete annyi volt, hogy még nyers grafikai erőben is hasonló az SS és az XOX. Processzora meg 3-4x gyorsabb, háttértár, memória stb. még rátesznek egy lapáttal.
Nekem abból a cikkből világos lett, hogy erősebb konfig az SS. Nem sokkal erősebb, mint az XOX, bár mondjuk töltésidőben igen, de minden szempontból erősebb, még grafikában is kicsit erősebb.
Aztán lehet azt is nézni, hogy használt konti jár az XOX-hez, ami mondjuk nekem a heppem, ezt nem szeretem más után használni és az állapota is ismeretlen. Nekem pl a one kontija nem néz ki csúnyán, kopottan, de a jack dugónál forgatnom kell a kábelt, hogy hangot adjon, a jobb R1 meg R2 néha nem reagál a nyomásra. Ha eladom valamikor, akkor én szólok a vevőnek emiatt, de vajon mennyien tesznek hasonlóan?
60-70e között az XOX se rossz választás, de plusz konti ára, hogy legyen új meg a tudat, hogy 1,5-2 év múlva cserélni kell. Igazából egy SS várhatóan mindig drágábban eladható lesz, mint az XOX innentől, tehát az értékállóság is ott van, mint tényező.
A szakértő meg meggyőzőtt arról, hogy gpu teljesítményben is hasonlóak, tehát ez sem érv tovább, mert valós teljesítményben többet jelent 1 SS tflop, mint 1 XOX tflop. Ez a tflop mérés hibája is, ahogy a cikk elmagyarázta.
Ha nem jön össze a vodás részletfizetéses vásárlás az SX-re, akkor én is egy SS-t fogok venni. -
30z.Samu
félisten
válasz nszabolcs94 #23588 üzenetére
Mi van? Összeugrasztod itt a topikot, miközben már rég tárgytalan? Ki vagy rúgva! Legalább írtad volna azt is mellé, hogy a PS között is vacilálsz.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
nszabolcs94
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásokat! Igazából egy kicsit hazudtam, mert már megvan a Series S, csak már napok óta gyötrődök, hogy vajon jól döntöttem e. De köszönöm így már minden kétségem eloszlott.
-
Hunt3r22
őstag
Gyors töltésre “nem kell stb” az mondja, akinek még nem volt ssd-vel tapasztalata. Egyik barátom elégedett az X töltési idejével, hozzáteszem, hogy Marvel játékba màr őt is idegesítette a töltés.
1 hónapja kb. vett egy Ssd-s notebookot, “azta de gyorsan bootol be a rendszer” .Xr
-
Alexios
veterán
Szerintem is SS, de árnyalnám a többieket azzal, hogy egyelőre néhány játék kivételével(pl. FH4, Ori, stb), nem lesz szebb a játék SS-en mint One S-en, mert ugyan azt a verziót tudja csak futtatni, a One X enhanced játékokat nem. Idővel nyilván nem lesz ez probléma, mert majd nem fognak jönni One játékok, illetve eleve Series S/X enhanced játékok jönnek, de ha nagyon jó áron találnál One X-et, ezt is érdemes lehet észben tartani.
Pl. a Cyberpunk 2077-re csak jövőre jön a Series patch, addig az SS csak a One S verziót fogja ugyanúgy futtatni, mint a mostani géped.(nyilván gyorsabb töltési időkkel)
-
30z.Samu
félisten
válasz soundsonic #23581 üzenetére
Dettó, a grafikailag is bőven olyan szintet képvisel, ami az én ingerküszöbömnek megfelelő. Ha ezt a szintet tudja tartani (de szerintem fogunk látni szebb játékokat is), akkor nincs gond. De igazából nekem már az előző generáció is azt a szintet produkálta látványvilágban, amire PC-s szemmel is azt mondtam hogy oké. Szerintem ezért is maradtam a konzol fronton és kezdtem el hanyagolni a PC gaming-et.
(#23583) Alexios: Én inkább azt mondanám, hogy stabilabban fogja futtatni az S verziót. Mert őszintén szólva kétségeim vannak affelől, hogy a One S stabil 30fps-t fog tudni produkálni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
soundsonic
aktív tag
Az első játékom igaz easy fokozaton ss-en a halo 5 és hát a töltési idő szinte nulla. Ennyire gyors játékot még pc-n sem láttam. Ha véletlen meghalok nem kell perceket várnom, hogy a lendületet folytassam, hanem szinte azonnal betölt. Szóval eddig pozitív csalódás volt az ss mert 4k tv-n játszva is szép a képe. Ha ennél rosszabb nem lesz, én már elégedett leszek.
-
NoOne1976
őstag
Érdeklődött bárki a KV-nál, hogy mi a helyzet a plusz garancia vásárlással? Arról volt szó, hogy mivel boltba nem lehetett kérni, csak futárral, majd utólag lehet megvenni. De semmi tájékoztatás nem jött erről.
-
30z.Samu
félisten
válasz AMD Power #23576 üzenetére
Nekem egyszerű Varta 2100-as elemem van, egy töltéssel 5-6 órát simán kibír. De még nem teszteltem le úgy, hogy töltéstől teljes merülésig, de szerintem majd erre is sor kerül. Nekem az az 5-6 óra is untig elég, idő közönként két játék között úgy is feldugom tölteni.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz craftsman01 #23574 üzenetére
Ja, Nekem is idő volt, mire átálltam a PC-s gondolkodásból.
Sic Parvis Magna
-
craftsman01
senior tag
válasz 30z.Samu #23558 üzenetére
Jó ennyire nem értek hozzá,youtube teszteket néztem és ott azt írják SS-nél általában 1620p míg az one x-nél nem írták ezt,ebből nekem az esett le hogy ott töbször van meg a 2160,Persze dinamikusan ezt tudom. Ezt még megkel szoknom,ugye pc-fordítva van.
[ Szerkesztve ]
-
Zebu
addikt
Skacok, ma reggel vettem észre, hogy energiatakarékos módban sem kapcsolta le nekem a külső vinyót. Ez lehet azért, mert 3.5-es tokvan van külön tápról rádugva valami? Ha cserélnék egy 2.5 csak USB-re mergoldaná, vagy inkább valami bug volt?
-
30z.Samu
félisten
-
bandi0000
nagyúr
válasz frankdelgado #23568 üzenetére
Visszautalták nekem rögtön szinte, szerintem ez nem változik
Xbox One: bandymnc
-
frankdelgado
őstag
'reggelt!
Van olyan, aki mondott le SX előrendelést a konzolvilágnál? Mi lesz a 20 ezer Ft sorsa, amit előlegként befizettem? Visszautalják, vagy az egyenlegemre teszik?
-
Hunt3r22
őstag
válasz 30z.Samu #23564 üzenetére
Destinynél mondtam a k.... 2 perces töltési időből lett 10 mp kb. (Játék még nem is kapott nextgen patchet..)
WoT elképesztő, engem berakott a csatamezőre, 1 percet kellett várni, mire az utolsó embernek is betöltött..
@Amd Power tavaly én is vettem egy notebookot ssdvel.. nos akkor rájöttem, nem kell nekem több hdd-s gép.
Xr
-
addikt
válasz Hunt3r22 #23563 üzenetére
Bár én SX -et vettem, de a töltési időket össze sem lehet hasonlítani az előző generációval. Lehet azt mondani, hogy valakit ez nem érdekel (írták már itt is páran), de azért nagyban befolyással van a játékélményre is.
Nem csak a loginra töltésnél lényeges. Szóval teljesen így van.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Én ezt a huh *azd meg de gyors, elösszőr notebook-n éreztem amikor az első ilyen SSD-el találkoztam. Után az életben nem kéne sima HDD gép. Ez az Xboxr is hatványozottan igaz lenne. Én is inkább az Series S venném ha nem férne bele a keretbe az SX vagy ha mondjuk második gép kéne a lakásba pl.
-
30z.Samu
félisten
Amint megszokja? Amikor legelőször indítottam rajta egy játékot, már akkor azt mondtam hogy emiatt megérte cserélni. Nem is kell szebb grafika (nyilván de, de érted hogy értem), egy megváltás az SSD ezekben a gépekben és nagyon kellett már.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Hunt3r22
őstag
SS-t vegyél. Családba váltott egy One X-t, töltési idő teljesen más. 512 gb tárhelytől sem kell félni, amivel játszol ssd-re rakod, amivel pedig nem max külső vinyóra.
Amint megszokod a töltési időt, nem akarsz visszamenni az előző generációra.Xr
-
addikt
válasz 30z.Samu #23561 üzenetére
Sokkal nagyobb probléma az, ha valaki nem számol normálisan gyártási mennyiséget, vagy nem tudja megoldani, kiszolgálni a végfelhasználókat.
Illetve elég lényeges szempont ez a garanciális ügyintézés során is, mert a pluszba rászámolt mennyiség egy része a meghibásodás során fellépő cserékre van elkülönítve. De így a javítás során előforduló alkatrész utánpótlás is kétséges.
Nekem ezek sokkal nagyobb gondot jelentenek, mint az éppen aktuális portolási problémák. Nyilván itt elsősorban nem a Microsoft -ra gondolok.
Haragszom ezért a Sony -ra, mert egyébként nagyon kedvelem a márkát. Csak az elmúlt jópár évben sajnos lassan minden üzletágát tönkrevágta.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Persze, van baj mindkét cégnél, egyelőre nem temetem egyiket sem. Meg hála Istennek Nálam nem is jelentkeztek eddig a gondok az S-en. Pedig van, amikor 4-5 órát nyúzom egyhuzamban mostanában (még az újdonság hatalma, vagy nem tudom).
Amúgy még az S-t sem írnám le, fogunk még látni "csodákat" szerintem. Ha már most kuka lenne az egész, az MS csak nem hozta volna ki. Vagy én gondolkodom hülyén, az idő majd eldönti.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
addikt
válasz 30z.Samu #23555 üzenetére
Még Goosen említette ezt a megjelenés környékén, amikor arról kérdezgették miért nem az OX maradt meg low budget modellnek. Természetesen a sok felsorolt érv mellett, és mivel az SS a gyártás során még olcsósítható.
Gépi tanulásos felskálázás során lesz jelentősége, ami jelenleg a Microsoft -nak egy fontos kutatási terület. Ami persze jelenleg maximum a K+F költségeket terheli. Tehát nem mostanában lesz érdekes.
Amúgy vannak bajok mindkét oldalon, ha csak a Sony -t és a Microsoft -ot nézzük. Nem csak játék fejlesztői oldalon, hanem a saját szoftveren is. Ez ilyen, engem annyira nem zavar. Orvosolható.
Droid vagy iOS fronton sokkal nagyobb gondok vannak általában, és azok darabszámot tekintve sokkal populárisabb termékek. Hozzászoktam.
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Én mondjuk inkább SS-t vennék. Ha megtudsz békűlni az 500GB SSD-el, hosszabb távon szerintem jobb választás. De az igazi az SX lenne.
-
30z.Samu
félisten
válasz craftsman01 #23557 üzenetére
"Walhalla-ban a One x 2160 kitolja magából"
Ezt még az SX sem tudja tartani. Az SX-en is és a PS5-ön is ugyanúgy dinamikus a felbontás, a stabil 4K-t egyik sem tudja tartani.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
craftsman01
senior tag
Elég sokan kérdezték. One x csak használtan olcsóért,haverom 60-ért vett,ha ezt néttük akkor One x.De ha újonnann akkor SS.Ha szigurúan a felhasználói élményt nézzük nem a játékot akkor az SS totál másvilág nagyon villám a kicsike semi röc sehol gyors nagyon. Ha szigorúan csak a játék,már amikor benn vagyunk a játékban,akkor talán a One x-nek van előnye hisz tényleg erősebb ezt be kell látni. Például Warone-ban a One X tartja a 1800p feletti felbontást míg az SS 1080 p-n tolja,de mindkettő fix 60 fps.Walhalla-ban a One x 2160 kitolja magából míg az Ss 1620p legtöbször de mindkettő tarja fixen a 30fps-t.Nekem az is fontos hogy pörögjön a gép szóval ne keljen állandóan várni semmire ez nagy előnye az Ss-nek. Szall nem könnyű a válsztás de ha tényleg kis pénzű vagy(mint én is ) akkor mint mondtam használtan One x,újonan Seies S. Én SS-re szavaztam,kiváncsi vagyok,hogy idővel vajon majd jobban lesznek e optimalizálva a gamék rá.Azért személy szerint a Walhalla-nál jobbam örültem volna ha csak 1080p de 60fps meglett volna rá. Meg sokan mondják nem szabad megvenni az Ss-t csak a SX minha később nem lehetne lecserélni ez nem gyerekválalás, hogy egy életre szól adod veszed. Meg az alattam lévő is "hosszútávra"ilyen hülyeséget.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
Series S.
De ha hosszabb távra terveznél, akkor spórolj rá, és vegyél Series X-et.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Inkább mondjuk úgy, hogy van amiben erősebb az OX papíron. Viszont SS friss architektúra, kisebb fogyasztás, kisebb zaj, Variable Rate Shading, Mesh Shader, ray-tracing, SSD, INT4/8. Bár utóbbinak nem mostanában lesz jelentősége...
Egyébként amit SX -szel szemben SS -re nem tudnak normálisan portolni, optimalizálni, az OX -en végképp nem fog normálisan futni. Legalábbis az új megjelenéseket tekintve.
Ettől függetlenül az OX sokaknak jó alternatíva lehet SX mellett, mert kétségtelen jó low budget ajánlat használtan vagy egy nagyobb BF szerű akcióban (ha lesz..). Én viszont a friss hardver miatt nem gondolkoznék melyiket válasszam.
-
30z.Samu
félisten
Series S-t vegyél, a One X csak papíron erősebb, az architektúra már nagyon elavult abban a gépben. Az SSD-ről ne is beszéljünk persze.
Sic Parvis Magna
-
Solten
őstag
Hi. Nyilvan Series S. Papiron a One X tobb tflops, de a SS joval frisebb technologia, tamogat uj fejlesztoeszkozoket es ficsoroket, raytracing, smart delivery, stb. Valamint a gyors SSD-vel is mar a SS fel billen a merleg.
Saor Alba
-
félisten
válasz l.skywalker #23516 üzenetére
Ejj, kár érte... de ezek szerint lesz később?
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
nszabolcs94
csendes tag
Sziasztok,
Lehet már valaki kérdezte, de most nekem van egy One S-em az nem kérdés, hogy váltok. Viszont nem tudom eldönteni, hogy One X-et vegyek vagy Series S-et. Sajnos a Series X nem játszik az már drága nekem. Amúgy eddig sem volt dobozos játékom szóval a lemezmeghajtó hiánya nem zavar. Azt tudom, hogy papíron a One X erősebb, de azért vannak más tényezők és kíváncsi lennék a véleményetekre. -
F_Peter
őstag
Végül csak megvettem a Marvel's Avengers-t, az ismert negatívumai ellenére. Egyrészt a kihalt matchmaking nem is erdekelne, mert nem randomokkal mennék, másrészt a sztori részt már betában is élveztem, elsősorban azt akarom letolni. Eddig még tetszik is, de vannak hülye megoldások benne.
Viszont telepítés után simán series verziónak veszi a gép. Kap SX emblémát és csak belső ssd-ről akart indulni. De igazából ez - még - nem kapott SX patcht, mert az csak 2021 Q1-ben jön. Érdekesség. 🙂
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
válasz Wesder #23545 üzenetére
Az megvolt Nekem is, hogy a harangokkal kell valamit kezdeni, ugye úgy nyitottam ki az utat az Éjfél-üreg felé. De a visszafele játszásra lehet nem jöttem volna rá. Kezd olyan érzèsem lenni, mint amikor egy Zeldával játszom, van, amire tök hamar ràjövök és van ami felett ülhetnék egy hétig is, akkor se tudnàm megoldani. Ráadásul ezek között van olyan, aminél már nem bírom, megnézek egy Youtube videót és a fejemhez kapok hogy b+ ennyi? Ne már! Túl gondolkodtam, de van olyan, amire azt mondom hogy erre tényleg nem jöttem volna rá.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
Wesder
félisten
válasz 30z.Samu #23544 üzenetére
Én abból jöttem rà, hogy a harangok màs hosszúsàgúak, hàtul meg a sziklàk is, mondom akkor jàtszuk le a kombinàciókat. Van egy màsik, ami most nem jut eszembe, azzal nyitod ki az utat a fàhoz.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
30z.Samu
félisten
Az Oriban haladtam is meg nem is,
elmentem a madárhoz, elhoztam Neki amit kért az Éjfél-üregből. Aztán elkezdett aggonizàlni valami felíráson ami visszafelé van. Erre nem jöttem még rà, de gondolom majd később. Viszont a harangoknál jobb oldalt látszik hogy van egy fa, ami fegyvert ad. Gondolom majd azzal tudok tovàbbmenni a malom felé. Vagy tök rosszul gondolkodom.
Minden esetre eddig 6,5 órám van benne. Eddig nem sikerült túlzottan felhúznia az agyamat, de már érzem hogy kezd nehezedni.Sic Parvis Magna
-
addikt
Az új Series kontrollert próbálta már valaki iOS/iPadOS -en?
Érdekes, hogy csatlakozik a kontroller, de mégsem. Megtörténik a párosítás, de nem működik vele a kontroller. Semmit nem csinál.
Droidhoz vagy konzolhoz csatlakoztatva jól működik. Illetve próbáltam One kontrollerrel is, azzal működik iPadOS -en is.
Kontrolleren a legújabb szoftver van. iPad -en is most frissítettem az új 14.2 -re, de már az előzőn se ment.
Gondolom kompatibilitási probléma lehet, de azért hálás lennék, ha más is meg tudná nézni...
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Ha minden igaz, ma 7 éves az Xbox One, és 15 éves az X360.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
etooo
senior tag
A teszt app-al (Xbox Game Streaming (Test App)) működik már most is, az imént próbáltam.
-
RudY
addikt
válasz MultiDoodad #23527 üzenetére
Szerintem jó a gyári, de amit példaként linkeltem, abból sincs 3 m-nél hosszabb (nem is lesz).
3 m fölött jelerősítőst kábelt kell keresni, vagy a viszonylag újabb optikaival kombinált is javasolt: Fiber Optic/Hybrid HDMI, ezekből jellemzően 5 m alatt nem igazán gyártanak (példa) -
gduck
addikt
válasz l.skywalker #23516 üzenetére
Szerintem csak akkor lesz elérhető, ha megjelenik a PC-s app.
Remote Play on Windows 10Known Issue:
Console streaming to a Windows 10 device from an Xbox Series X|S will not work through the Xbox Console Companion app.Workaround: This feature is only supported through an Xbox One generation device. You can currently stream from an Xbox Series X|S console to an Android or iOS device via the Xbox app. Keep an eye on News.Xbox.com for any updates on further support for additional platforms like PC.
Forrás: Known Issues on Xbox Series X|S
[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz mike1334 #23509 üzenetére
De miért akarsz ipegával játszani a tableten? Én lefekvés előtt felviszem a hálóba a tabletet, meg az xbox one controllert és ha van még erőm akkor azzal csapatom a forza horizon2t levezetésnek. Mikor még nem támogatta az ios a sima kékfogas kontrollereket (13as előtt, de az két éve volt), akkor nekem is volt ios kompatibilis vmi, azóta a szekrény alján alszik, x1 kontinál nincs jobb.
Kék fog átkalibrálás meg 10 sec, de az külön jóság, hogy bekapcsolom a kontit, az már kapcsolja is be az xsx-et, aztán átrakom a kékfog párosítást a tabletre és már mehet is. -
RudY
addikt
-
Golyo69
senior tag
válasz batai15 #23498 üzenetére
Az elit joy kabelevel nem kapcsol ki.
Nekem is ez volt a bajom mikor bill+egérrel nyomtam a codot.
Miota az elit kábelet használom nem kapcsol ki a joy.Xiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
krx21
nagyúr
Az új COD kétfajta kiadásban van. Ha “sima” box verziós lemezem van, akkor az automatikusan XSX-re update-l?
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #23432 üzenetére
Köszi! Ahogy neten néztem mindenhol azt írják a feltételeknél, hogy xbox kontroller, xcloudnál meg ki volt emelve, hogy (szinte) bármilyen jó.
@wesder
Köszi, ez megnyugtató nézegettem a tableteket, 8 inches elég nagy lenne (mondjuk még nem tudom, hogy hd vagy fhd, a switch kijelzője nekem elég jó, az kb hd-től kicsit jobb), és az egy ipegával sem kényelmetlen. Neked milyen van? Mik a tapasztalatok? Azt láttam, hogy az mtk procit nem szereti, így valószínűleg samu lesz a tablet is, vagy ipad mini, ha az xcloud menni fog addigra rajta (cyberpunk előtt felesleges, azt úgyse játszanám csak tv-n)....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
gduck
addikt
válasz l.skywalker #23504 üzenetére
X|S-el nem működik!!!
-
félisten
válasz l.skywalker #23503 üzenetére
Tehát akkor mégis megy otthoni hálózaton?! Az szuper (lenne)!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Chaser
legenda
válasz Tuomas #23467 üzenetére
pontosan, sokan akkor is megveszik bármilyen "trágya", és ez a baj
sok játéknál a fejem fogom, hogy ezért van pofájuk pénzt kérni? és sokan áradoznak róla...részemről azért játszom valamivel mert tényleg érdekel, nem azért játszom mert _kell_ játszani mindegy mivel, csak valami legyen
valaki írta az új walhallát, már telefont nyomkodja közbe, de drága volt, most már letolja
én meg letojom ((( : ezért tehetik meg a fejlesztők azt amit,
ez egy iparág lett
a régi kis fejlesztők akik még valóban azért fejlesztettek hogy élmény legyen a játék, és a pénz mellette csak a szükséges rossz volt, már a múlté, kb mind eltűnt, x cég felvásárolta, és már azok többségét is egy y
ez van, én úgy is kezelem ezt az egészet, és nem esek hasra 20 éveel ezelőtt is látott grafikától ami másképp csúnya ( : de már legalább hangulata sincs
1-2 érdekesség akad, nekem ennyi elég iscraftsman01
én még csak a fosch lcd-men néztem, így is lenyűgözött, na de majd az oleden mit fog ez pirítani ( :
kis faék játék, de némi gondolkodással mekkora élmény volt újra tetrisezni
"hardcore" fokozaton azért már neccesebb_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
sting2
addikt
Az Auto HDR csúszka mindig lehet on vagy az inkább akkor célszerű ha régebbi címekkel próbálkozom?..
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz prokxy #23500 üzenetére
A második kép az előző hsz-emben, alulról a második ikon a console streaming win10-re.
Ezzel az alkalmazással megy, de csak közös hálózaton:
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz AxBattler #23497 üzenetére
Ez a funkció már elérhető Androidon meg iOS-en talán bétában. Az Xbox app-on belül van a console streaming:
Ennek a W10-es kliensét várjuk már egy ideje. Gyanítom amikor az kijön, akkor a régi companion app megy a kukába, mert már most is azt mondja, hogy használjam az új alkalmazást:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest