-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #137586 üzenetére
Elvileg itt más elven fog működni, és más lesz a range is. Mondjuk ezt nem tudom, hogy oldják meg.
Ott van minden a korábban linkelt cikkemben erről.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz frankdelgado #137583 üzenetére
Én leírtam egyszerűen, ennél egyszerűbben nem megy.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #137581 üzenetére
A lényege annyi, hogy állítja a képfrissítést az fps-hez, lényegében. Kicsit lásd lentebb, ott a linken látsz videót is.
Igen, így van.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #137575 üzenetére
SG-ből Gold edition ~17k-ért nem jó? Oké, ha úgy nézzük, akkor ~20k.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gijon #137572 üzenetére
TV-re is lesz más opció, viszont elvileg az csak a 2018 vége felé érkező TV-k esetén lesz opcionális. Nem freesync, hanem valami más, de most arra nem emlékszem pontosan, hogy mi is volt.
Elvileg pl. ez a monitor is tudja HDMI-n keresztül, a leírások alapján. Pedig, alul azt írja, hogy * FreeSync is only available when it is connected to Display Port.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gijon #137568 üzenetére
Pl. a 4K-s monitorok nagyrésze már tudja HDMI-n keresztül is. Pl. ami Nekem, és RudY-nak van, az a monitor tudja.
*FreeSync is only available when it is connected to Display Port or HDMI.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz turikoczka #137560 üzenetére
Lényegében le van írva. Sőt, ott a videó is.
So think about the last game you played that was locked at 30fps. The Xbox One S and Xbox One X may be capable of delivering higher frame rates in that title, but perhaps not a full 60fps. 45fps would give you terrible screen tearing and stuttering, though, which is why so many games stay locked at 30fps or 60fps.
What FreeSync allows the system to do is synchronize directly with the monitor, and render the game at the framerate it's capable of because the FreeSync monitor isn't dictating the refresh rate. So perhaps the game now fluctuates between 40fps and 70fps depending on the visual complexity of any given scene, plus each frame looks smoother and is delivered faster because the monitor isn't in charge anymore.
Ha olyan lesz mint annó Gsync-kel, Én elégedett leszek...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
PC Exclusive No More: FreeSync Finally Lands On Xbox One Consoles
Alpha-soknak hamarosan elérhető lesz.
És, One S-en is lesz támogatás.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #137536 üzenetére
2 helyen nem épp praktikus forwardolni.
Plusz elméletileg az AP-ben, nem kell csinálni semmit, pont ez a lényege, hogy a router hálózatát viszi tovább.
Cyrin: Igen, érdemes jelezni.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #137532 üzenetére
Mivel az AP-n keresztül kimenve más IP-t kap a box, így valszeg ezért nem megy a forward.
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bandi0000 #137504 üzenetére
Nem hiszem, hogy a Horizon 60 fps lesz majd. Akkor már az FH3 is jöhetett volna annak idején 60 fps-sel, de nem jött maradt 30.
Nézőpont kérdése. Nekem most van 1 év gamepass, ha lesz valami olyan játék, lehet, hogy ettől függetlenül is meg fogom venni, hogy megmaradjon.
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zzola #137488 üzenetére
Nekem sem jön be annyira, de egy jó csapattal szinte biztos, hogy hangulatos lehet.
Bétával most szórakoztam, majd 2 hajó elsüllyesztése után feladtam..
Maga a felépítés szerintem ötletes, a megvalósítás már részletkérdés. Nem gagyi, csak nem mi vagyunk a célközönség.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #137485 üzenetére
Erről jut eszembe, a batman-ek már elérhetőek OE-n.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MasterMark #137475 üzenetére
Lehet, hogy már letölteni nem hagyta, bár nem nagyon értem miért, főként ha még élt a béta.
Érdekes.. Mondjuk a sima bétát is le tudtam tölteni még akkor is amikor nem volt aktív a béta.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MasterMark #137473 üzenetére
Gondolom ezért, mutatja már így.
Bár fura, mert Win10 alatt még azt írja, hogy telepíthető.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz kakuk.tamas #137461 üzenetére
Nem frissítés, hanem magát a játékot tölti le. ~35GB-s patch elég vicces lenne.
Vagy azon kívül jött már mégvalami?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #137425 üzenetére
Noh, hogy pontos legyek, a pzstm által linkelt összesítésből: (remélem jön most már minél hamarabb..)
Mindentől függetlenül, jó magyarokat látni ilyen helyeken.
Antal Tungler from AMD announced that Xbox One S and Xbox One X will support variable refresh rate on AMD Radeon FreeSync displays. Freesync technology helps get rid of tearing and stuttering while gaming, enabling the display and Xbox One to work together to create a smooth and seamless gaming experience. Freesync allows for a supported TV or monitor to synchronize its refresh rate with your console.
Ez még érdekes lehet majd:
Xbox One will also begin supporting Auto Low Latency Mode on supported TVs later in 2018, including select models from Samsung. Auto Low Latency Mode will recognize when a game is being played and automatically switch your TV to a low-latency mode. This will enable you to continue using some of your TVs video processing options while you’re watching a movie or Mixer stream, but be comfortable that any post-processing will automatically be turned off when you switch back over to a game.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MasterMark #137435 üzenetére
Valamikor szöveges, valamikor kép, kicsit random.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MasterMark #137432 üzenetére
Elméletileg azt, mint a gamepass-nál, vagyis, amin még nem volt aktiválva, ebben az esetben még ilyen, vagy gold (azt hiszem) arra tudod csak beváltani.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #137425 üzenetére
Valamilyen Antal volt. AMD-s srác volt, Ő beszélt a Freesync-ről.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz bulikavagyok #137422 üzenetére
Engem a magyar srác lepett meg a legjobban. Legalábbis, ha jól sejtem magyar volt.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jön a Freesync, véééééééééégre!
És, magyar srác.. kemény.
A retro controller, aaaaaaaaah.. Bitang lett, bár őszinte leszenk, sajátom nem volt.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #137145 üzenetére
Jah, viszont tudtommal eddig egyforma volt a Vault, vagy nem?
So sorry, Én mindig keverem, hogy melyik melyik..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #137139 üzenetére
Úgy néz ki.
Bár ez kérdés, hogy EA/Oirign Access?
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz KardosAttila #137116 üzenetére
Csak a cdkeys-esre figyelni kell, mert ugye ott volt aki írta, hogy nem tudta már trial után beaktiválni.
Bár itt elvileg mintha valaki írta volna, hogy elvileg attól függetlenül működik.
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ImpersonatoR #137014 üzenetére
Ebbe már mintha valahol belefutottam volna, lehet akár itt..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz V-I-D-A #136994 üzenetére
A profilon jelszót tudsz változtatni, bár ami érdekes, h attól még elvileg bejelentkezik.. Vagyis, Én még az S idején csináltam olyat, hogy jelszót módosítottam, ettől függetlenül ment a gép tovább, kibekapcsolás után is. De ennyit tudsz tenni, vagy bejelentkezel másik konzolon, valahogy.
Őőő.. Ezt kérdezd meg az ügyfélszolgálattól, hogy esetleg van-e ilyen. Hogyha tudod igazolni, hogy a Tiéd volt, akkor lehet-e tenni ilyesmit.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Jovanny2 #136909 üzenetére
Hát kinek mi a langyos, pl. Fél óra FM7 után Nálam forró levegő jön ki belőle, bár persze ettől még nem üvölt, kb. fél méterre van a gép tőlem is. Egyszer ha nem felejtem el, akkor megmérem már a fal hőmérsékletét a gép mögött, azért pár óra 4K-s játék után igencsak sütni szokott...
Véleményem szubjektív...
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Cobra652 #136847 üzenetére
Ez egy kényes kérdés.. Pl. Tv-nél is látszott, HDR nélkül, de a monitoron is látszik a különbség, 1 helyen, főként a feketénél, és ahol mozgó r észek, pl. füst van.. 8 bittel pl. kicsit foltos a kép a füstnél, meg mintha kockásodna a füst (nem tudom másképp leírni, sorry) 10 bitnél viszont ez nincs.
Most monitorral is észrevehető, ha átteszem 8 bitre. 10 biten megszűnik a jelenség, pedig 8 bit + frc-t tud a monitor.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz partytime25 #136845 üzenetére
Ha 8 bites a panel a TV-ben, monitorban, amire rá van kötve, akkor egyértelmű, hogy nem lesz különbség.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz partytime25 #136823 üzenetére
Esetleg azonos porton másik k ábel, bár gondolom a box saját kábelét használod. Vagy másik p ort, vagy a fórumtárs által említett opciók, hátha. Más tippem sajnos nincs.
Esetleg a boxot kösd másik tv-re, ha van ilyen lehetőség, de ott szerintem nem lesz ilyen.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz partytime25 #136821 üzenetére
Ez kijelző gyanús. Ha garis a TV, akkor ott tudod esetlegesen intézni.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hometárs vette meg az FC5 GE-t, viszont Nálam ugyan úgy preorder szerepel, viszont a letölthető content-ek már letöltődtek, az SP-t kivéve.. Ott nem írja, hogy installed.. Ez normáls?
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #136753 üzenetére
Én belekezdtem még annó, pár bajnokságot megcsináltam, még pc-n, de aztán ráhagytam.. OneX-en még 1 percet sem játszottam.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #136750 üzenetére
Ezzel sem nagyon játszottam az utóbbi pár hónapban, elő kéne már venni, megint..
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #136747 üzenetére
Mondjuk jah, ez Nekem eszembe sem jutott.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #136745 üzenetére
Csak innentől az a kérdés, hogy a gép milyen régióban van.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz IntelKiller7 #136667 üzenetére
Én tegnap húztam be az aktuálisokat konzolon. Akkor jó volt.
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Tőzsde és gazdaság
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A Zotac legkomolyabb GeForce RTX 5090 kártyája 600 wattot eszik
- Politika
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- iPhone topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Indiai farmoktól vásárol karbonkrediteket a Google
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Xbox 360 Játékok
- PS4 Slim - Playstation 4 Slim (Rengeteg Játék!) SONY PS4 1 TB