Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomics
addikt
Major Nelson egy twitter üzenetben jelentette ki, hogy az idei E3 a játékról fog szólni.
Epekedve várjuk !PH! addikt since 2004
-
leviske
veterán
válasz negyven2 #850 üzenetére
Minél többet nézegetem, annál inkább azt kell, hogy mondjam, hogy nem annyira csúnya, mint amennyire mondják. Van benne egy kis kellemes retro. Bár a '90-es évekbeli videomagno akkor is áll, de azok nekem pont tetszettek.
(#852) Tomics: Igazából felesleges lett volna Xbox néven kiadni, ha még az E3-on is a Netflixről lenne szó.
-
nagyúr
-
Algotis
addikt
válasz Napfénysüti #855 üzenetére
De én egy játékot nem tudok elképzelni a sportos játékokon kívül, ami értelmes lenne kinecttel.
Androidos Outlookból küldve
-
Ragnar95
félisten
Sajna a Kinectet valóban nehéz elképzelni nem casual gamereknek, mivel még nem elég pontos + azért pl egy FPS-t vagy normális autós játékot nem a legjobb a kezeddel irányítani...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nagyúr
-
Algotis
addikt
-
Ragnar95
félisten
válasz MasterMark #858 üzenetére
Ez igaz, de gondolom pont ezért is rakták bele a gépcsomagba alapból a hangvezérlés mellett, mert így mindenki "kénytelen" használni, míg eddig a felhasználók csak kis része vette meg...
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Xirtam
veterán
HeyHo, kis kényszerpihenőn voltam.
De hoztam infót.
Elm azért nem lesz idén MO-n gép, mert a kinect magyarosítása hátráltatja az egészet. a voice controll tudni fog magyarul is.
-
pzstm
titán
ne már....ez komoly?
ha USA accom van USA régiós beállításokkal akkor ugye nem? Asszony elkiáltja magát még a végén és megzavarodik
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
Xirtam
veterán
Persze ezt se 100%-ra vegyétek, sok olyat hallottam már az Xbox 360-al kapcsolatosan is ami sokkal később vagy végül egyáltalán nem valósult meg. Bár tudnotok kell, hogy sokszor nem a magyar MS-en múlik a dolog. ú
De pozitív hogy a 360 eladások olyan pozitív hatással voltak az anyacégre, hogy mint "PIAC" tekintekenk az országra.
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
pzstm
titán
csak azzal kapcsol be??
ezt hogy érted? nyilván a konzolon is lesz érintőgomb, azzal is bekapcsol vagy a kontroller hosszan nyomásával (xbox gomb)
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
-
Xirtam
veterán
válasz Napfénysüti #882 üzenetére
-
Mister_X
nagyúr
válasz Napfénysüti #882 üzenetére
Gy.k.: az Xbox BRAND alatt a teljes Xbox ökoszisztémát kell érteni. Kaptunk egy kis gépet, egy kis játékot meg sok sok tívít. Vagyis ízelítőt kaptunk az egészből, konkrétumokról szinte fogalmunk sincs.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
nagyúr
-
Xirtam
veterán
válasz Napfénysüti #886 üzenetére
Microsoft partner vagyok így nem pocskondiázhatom. Mert meglettem dorgálva. Úgy is lesz otthon mind a kettő. Munka ártalom
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
vekk200
tag
Az komoly lehet hogy még a gép se így fog kinézni ahogy most láthattuk az lenne ám a meglepi....
-
Def26
félisten
Battlefield 4:
Hát ha ők ps4 mellett teszik le a voksukat akkor...
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
tDr1v3r
veterán
Az azért az megvolt, hogy a Dice nyal a legjobban a Sony-nak?
De amúgy igazuk lehet, de ez nem feltétlen fog számítani mert sok dologban hasonló specifikáció van, Xboxra meg ugyanúgy kell optimalizálniuk... vagyis na, én remélem hogy fognak.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest