Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
laracroft
aktív tag
Sziasztok, felajánlok én is egy 14 napos GPU-t
64*PP-JX7G*-CV9*X-CGGPF-27JJZ
A hiányzó betűk a nicknevem 3. karaktere
Kérdésem is lenne, a Batman: Arkham Knight fő szál végig játszása után vissza lehet térni a mellék küldetésekre?
[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz philoxenia #229296 üzenetére
Egy FAT-et váltott a OX, amire a húgom barátja csapott le, miután meglátta rajta az FH4-et. :-) A nagy gyerekek csak 1 hónapot "nélkülöztek", de mind a ketten inkább PC-n játszanak, az Xbox-ot csak néha kapcsolják be.
-
l.skywalker
Topikgazda
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
darkstreet89
tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy aki vásárolt az MTCGame-ről pre-load kulcsot, az a megjelenés napján kapta meg a kódot?
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz darkstreet89 #229304 üzenetére
Ezek a szürke oldalak nagyon viszontagságosan működnek. Én vettem már kulcsboltban pre-order kulcsot és hiába, hogy a játék reggel jelent meg, valamikor tizenórák múlva kaptam meg a kódot az éjszaka közepén.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz darkstreet89 #229304 üzenetére
Fenyx-et vettem Pre-Orderben tőlük. Megjelenés napjàn kaptam a kulcsot.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
darkstreet89
tag
Köszi Srácok a gyors választ!
Akkor meg nyugodtam, hogy jönni fog csak a feloldása után.
-
dobcsi
tag
Sziasztok!
Xbox One S 500 gb-os gépem van, szeretném kicserélni a hdd-t legalább 1000 gb-ra. A csere viszonylag egyszerű lenne, de ugyebár akkor erre kell az "op" rendszere is. Ez megoldható vagy kár vele foglalkozni?[ Szerkesztve ]
Üdv:Zsolt
-
parandroid
félisten
válasz dajkapeter #229313 üzenetére
* terás
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Wesder
félisten
válasz parandroid #229314 üzenetére
Ha leföldeled, akkor màr terràs.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz csuvicsuva #229316 üzenetére
Pedig egyenlőre kell földelni, úgy a tuti.
-
dajkapeter
senior tag
válasz parandroid #229314 üzenetére
A pontosítás kedvéért javítanám magam: *tera-s. Mivel nem magyar szó. Legalább is az MTA nem ismerte el. Elnézést!
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz dajkapeter #229318 üzenetére
-
parandroid
félisten
válasz csuvicsuva #229320 üzenetére
Ha már eleve benne vagyunk, és benne is akarunk maradni, akkor inkább *ennyiben.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
lacko6
senior tag
Hi.
A GPU amit adnak xbox drive melle.Meglevore is aktivalhato,vagy csak ha nincsen aktiv GPU-m? -
oriic
HÁZIGAZDA
Nyelvtan off-nak ugye vége mára?
Live-Die-Respawn
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz oriic #229323 üzenetére
Nem teljesen off, hiszen Olaszországban tényleg jogosan adnak neki egy földes HDD-t, ha terrást kér....
Mi csak ettől szertettük volna megóvni.Mekkora SSD-t érdemes venni még az X-hez? Illetve mennyit javíthat a betöltés sebességén, mondjuk a W3 esetében? Unom már, hogy ha meghalok, ki kell mennem a konyhába enni és mire elfogy egy szál kolbász, nagyjából betölti...
Illetve van-e ajánlott típus, gyártó, vagy kb. mindegy, csak SSD legyen. -
zojjektum
senior tag
válasz philoxenia #229324 üzenetére
Úgy emlékszem a w3 a főképernyőről a játekba 40 mp alatt töltött be, úgyhogy, igen érdemes cserélni.
-
dj79
senior tag
Nagyon sokat számít. Én egy Bx500 ssd-t tettem külső házba, jelentősen rövidültek a töltési idők pl a fallen orderben.
-
persil
nagyúr
válasz parandroid #229321 üzenetére
Izsdenem, a "kedvenc" hibaimat figuraztatok ki! :D
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Sinu
senior tag
A legegyszerubb és legolcsobb nyilván az ha nem halsz meg gyurj a quen jelre, meg vannak jó potik is erre
Én amúgy egy leggagyibb kínai ssd-n taroltam a w3-at, már azon is töredéke volt a töltési idő a hdd-hez képest[ Szerkesztve ]
No Future
-
dj79
senior tag
válasz philoxenia #229327 üzenetére
Én valami olcsó axagon ee25 USB 3.0 házat vettem.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Le szoktam esni leginkább. A múltkor megtaláltam azt a hegyet, ahová csak a főküldiben lehet bejutni és kb. egy óráig azzal próbálkoztam, hogy fel tudok-e menni rá...
Meg a halálfejes ellenfelekről nem szoktam elhinni, hogy tényleg azok. Amúgy Aard párti vagyok, bár használom a Quent, mert mindig abból találok erőhelyeket... Mondjuk Gwynt-ben, ha meg lehetne halni, bajban lennék, mert még mindig nem igazán értem, hogy mit kell csinálni... -
philoxenia
MODERÁTOR
Akkor jobban járok külön véve a házat és külön az SSD-t?
Ezen mondjuk még X is van... -
Zsadi
őstag
válasz philoxenia #229332 üzenetére
Én is külön vettem meg.
Apacer AS350 512GB, Adata EX500 2.5", USB 3.1
Ezen is van X, csak kisebb -
dj79
senior tag
válasz philoxenia #229332 üzenetére
2-3 ezerrel olcsóbb darabokban, talán annyi előnye még van, hogy ha külön veszel házat meg ssd-t, válogathatsz kinézetben etc.
-
Sinu
senior tag
-
Sinu
senior tag
válasz philoxenia #229336 üzenetére
Ez a kép nem küldetés közben készült, csak lófráltam. Szóval ha ugyanarról a helyről beszélünk, akkor fel lehet oda mászni, bár macerás mert nincs járt út, csak ugrabugra
No Future
-
mikesa
tag
Én egy Samsung EVO 860 1tb ssd-t egy Axagon ADSA-1S6-al aggattam a gépre. Nem bántam meg 😊
-
NB2
aktív tag
válasz philoxenia #229331 üzenetére
Gwynt az elején nehéz amikor nincsenek jó kártyáid, a bárós küldit is vagy 5x-re sikerült, de ő aztán ad jó lapokat, onnan már nem ördöngösség. Tényleg érdemes nézni az ellent, abból is lehet tanulni. Kártya lopás, duplázás stb
-
csuvicsuva
addikt
válasz parandroid #229321 üzenetére
Ebbe sincs igazad és nem hagyom abban. (Utólsó volt nem fojtatom)
[ Szerkesztve ]
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
Toma
tag
Sziasztok! Segítene nekem valaki privátban Buygames.ps-ről vásárolt játékkód aktiválásában esetleg? Természetesen Xbox One platform. F12020 játékot vásároltam meg, de van pár pont, amiben fogalmam sincs hogyan kell? Köszönöm!
-
Bogyi007
veterán
Mondd, hogy még nem fizettél itt...
Az a Play from your own account felirat nekem nagyon nem tetszik...
Van rá sansz hogy itt nem a játékot vetted meg, hanem csak hozzáférést - más profiljához, ahonnan bármikor kicsukhatnak...
Szerk.: Igen ez az.
"F1 2020 Xbox Series X|S Xbox One Game
Buy account license for F1 2020 Xbox Series X|S & Xbox One. Best price on the internet."Ha van rá módod, valami indokkal kérd vissza a pénzed...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Felejtsd el! Legalul konkrétan írja hogy egy profilhoz kapsz hozzáférést, amihez természetesen a fizetésed után ők BÁRMIKOR hozzá tudnak férni és bár te is meg tudnád esetleg változtatni a jelszót és az email fiókot is, de ők az eredeti adatok birtokában vissza tudnák szerezni a hozzáférést.
RÖVIDEN: NE FIZESS ITT!!!
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Elektromos autók - motorok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest