Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Bogyi007
veterán
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #229260 üzenetére
Le volt járva mindenem, egyébként te akkor ezt ki is raktad Twitterre hivatkozásként...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
.Sziszi.
csendes tag
Sziasztok,
Fiamnak One S-e van, mikrofon-fejhallgató csatlakozási kérdésem lenne.Kontrollerbe csatlakozva működik a hang. Ha kontrollerrel irányít, minden okés. Ha billentyűzettel, akkor kis idő után kikapcsol a kontroller és így a hang is elmegy.
Megoldható, hogy a kontroller ne kapcsoljon ki és a hang működjön?A készülék hátlapi csatlakozásaiból megoldható a mikrofon és a fülhallgató? USB/HDMI csatlakozókból, átalakítóval (toldókábellel).
Az ilyen átalakítók pl. működnek? [link] , [link][ Szerkesztve ]
-
HunChris
senior tag
válasz DaveHutt #229253 üzenetére
Látom nagyon értesz hozzá. Tudod lehet szabályozni mindent, hány szál, átvitel, mikor stb. (nem túl izmos routerek is simán elboldogulnak vele. Ha retek lassú a 100 MB/s vinyó, akkor azt az 1MB/s-ot felfelé fogja bírni 1-2 szálon.)
Win10-nél Delivery Optimization a neve a GP-nél.
De megsúgom, az xbox is ugyanezt csinálja, játék közben leszedi a háló átviteli sebességet, hogy fluid legyen a játék... Win10-nél Delivery Optimization a neve a GP-nél.[ Szerkesztve ]
-
tag
válasz Wesder #229258 üzenetére
Nem vezették ki, csak azt, hogy kódként tudd venni / giftelni.
Ügyfélszolgálaton keresztül eddig is lehetett venni 12 havit és most is lehet váltani plan-t.
Ez egy 3 perce készült kép:
Ennek ellenére azért sokan riogatták a népet, hogy megszűnik a live, aminek azért annak tudatában, hogy stackelhetsz 3 évet, meg kb mindenhonnan beszerezheted, eléggé felesleges volt.A jó hír, hogy a konvertálás úgy néz ki, hogy marad egyelőre, a rossz, hogy tudják, hogy sokan csinálják és ezért közelítik a Live árát a GPU-hoz, illetve nehezítik meg, hogy az ember 2 kattintással vehessen a storeból is.
De ha jól sejtem, a ph-ról nem sokan vettek eddig sem MS storeból éves Liveot, úgyh ez nem érint senkit.Az árak biztosan emelkedni fognak valamelyest, de mindig lesz mód olcsóbban kijönni mint a "hivatalos" 4190/hó, valaki biztosan megtalálja a módját.
Akinek pár hónapnyi GPU-ja van és hosszabb távra tervez, meggondolhatja, hogy lemondja most és összerak egyet, amíg olcsó biztosan. Vagy új account és lehomeolja.
[ Szerkesztve ]
Ha 24 órán belül nem reagálok, kérlek, pingeld újra a privát üzenetet.
-
addikt
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Micsurin
nagyúr
válasz ρσгτσ #229268 üzenetére
Memory leak... kíváncsi leszek hegesztettek-e valamit.
A Live meg benyomott, ennyire magas sávszélt...[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Itt lenne a kérdésem. Csak konzolos XBOX Topic-ok vannak, úgyhogy jobb híján mondjuk itt is megkérdezem.
THX!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz l.skywalker #229272 üzenetére
Ennyire nagy volt a felhördülés? Vagy arra számítottak, hogy akkor most sokan hosszabbítanak a régi áron, aztán mégsem következett be?
Hopp! Már nem él a link! Mi történt?
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
l.skywalker
Topikgazda
Jön a Halo MCC 5. szezonja és hosszú hosszú évek után új armorok jönnek Halo3-hoz
linkNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Micsurin
nagyúr
válasz ρσгτσ #229270 üzenetére
Szerintem érezhető az 1.1 hatása, gyakoribbak a microlagok cserébe mintha magasabb lenne az átlagos fps szám.
Már nem szenvedés ha autózni kell.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l.skywalker
Topikgazda
* These estimates do include digital refunds, but our data shows that refunds did not substantially affect the game's aggregate sales.
https://t.co/sw8CF6GQt2Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
addikt
válasz l.skywalker #229282 üzenetére
Érdekes, hogy ebből a top 10 konzolos listából 3 -hoz volt szerencsém, 2020 -ban vettem meg. Mégis a CP volt az egyetlen, amit nem bántam meg.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
Micsurin
nagyúr
válasz ρσгτσ #229281 üzenetére
Grafika hát, passz nekem eddig se azzal volt bajom hanem a megvalósítással és a framerate-el.
Később dobok fel pár képet majd.
-
addikt
-
törölt tag
Sziasztok ingyenes multiplayer játékokkal mikortol lehet játszani gold nélkül? Fortnite-al szoktam játszani csak amiatt veszek goldot.
-
nagyúr
-
Beniii06
addikt
válasz #38464487 #229287 üzenetére
Várd ki a végét, lehet ez is csak félre kommunikálás, mint az áremelés vagy a korábbi gold mentes hétvége, azt is félreértette mindenki. (megszűnik a gold, free to play játékhoz nem kell stb.)
Egyébként, ha csak fortnite miatt vettél goldot, nem lett volna jobb konkurencia konzolt venni? Ott eddig sem kellett előfizetés a multihoz free to play játékok esetében.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
M@no
tag
Kaptam egy új kontrollert, amiben volt egy 14 napos GPU. Én jelenleg nem játszom annyit, hogy érdemes legyen felhasználnom, így felajánlom a kódot.
RYGDY-W*Y36-KFX*G-CFC34-P2*6Z
A csillag a János kezdőbetűje. /Így hátha olyan viszi el, aki nem gép. /
-
MrPeekaboo
senior tag
Tavaly évvégén a hosszú szabadság alatt, meg idén pár játékot végigvittem, ezekről írnék egy kicsit. Az első játék a Night in the Woods, ami egy kalandjáték. Egy fiatal macska hölgyet irányíthatunk, akit nemrég vágtak ki a főiskoláról. Miután hazatér szülővárosába, azzal szembesül, hogy eléggé megváltoztak a dolgok mióta legutóbb itthon járt. Miközben próbálja felvenni a kapcsolatot a korábbi barátaival, furcsa dolgok történnek a városban, amiknek próbálnak utánajárni, miközben egyéb sötét dolgokra derül fény. Érdekes a játék, mert van egy furcsa hangulata, ezt erősíti, hogy társadalmi problémákat is feszeget a dialógusokon keresztül. Sok a szöveg és muszáj olvasni, különben nem fogjuk érteni a történetet, szóval angolból fel kell kötni a gatyát. :-) 15-20 órát bele lehet rakni, vannak nehéz achi-k is benne.
Stranger Things 3 - The Game: ez a népszerű sorozatból készült régimódi (pixeles), beat 'em up játék egy kis open world-szerű mászkálással, logikai fejtörőkkel vegyítve. Van valamiféle történet is, aminek a felderítéséhez különféle tárgyakat vehetünk fel, amiket kombinálva különböző képességekkel ruházhatjuk fel a csapattagjainkat. Kb. 8 órát el lehet vele tölteni.
A Mørkredd egy alapvetően intenzív, fizikán alapuló fény-árnyék coop puzzle játék. Egyedül is végig lehet vinni, mint ahogyan én is tettem, viszont így kissé nehezebb, mert a két karral sokszor egyszerre kell két szereplőt irányítani és igencsak meg lehet kavarodni benne, így váltogatni kell aközött, hogy mikor kit és melyik karral irányítunk. Ennek ellenére elég jól bele lehet jönni később. :-) Kb. 2.5 óra.
Végül az abszolút befutó nálam a Supraland lett. Ez annyira bejött, hogy kb. 50 órát beleraktam, mert igencsak beszippantott és muszáj volt ezrezni. :-) Ez egy open world, 1st person kalandjáték egy kis lövöldözéssel, kincskereséssel és sok puzzle-lel megfűszerezve. Az a jó benne, hogy nem csupán feladatokat kell megoldani, hanem van egy könnyed történet is, meg lehet fejleszteni magunkat és így újabb képességekre teszünk szert. A másik különlegessége az, hogy elvileg magyar nyelv is lenne benne, viszont valamiért magyar lokációra állítva a rendszert csak az achi-k lesznek magyarul, a játék angol marad és nyelvállításra nincs lehetőség (v1.0.0.3). Ezzel kapcsolatban küldtem egy jelentést, hátha javítják.
Egyúttal ezek voltak az utolsó játékok, amiket még XOX-en játszottam végig, ugyanis tegnaptól XSX-re váltottam. Azért a OX még jó ideig megmarad, csak átkerült egy másik szobába, ahol a gyerekek veszik birtokba. Még egy ideig követni fogom ezt a topic-ot, de a továbbiakban már csak a Series X | S topic-ban fogok játékokkal kapcsolatban írni.
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
válasz MrPeekaboo #229294 üzenetére
Szeretem a játékleírásaidat, köszi ezeket is! Sajnos emiatt kénytelen leszek követni a másik topikot is...
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz MrPeekaboo #229294 üzenetére
Akkor a gyerekek eddig elég sokszor imádkozhattak esténként, hogy:
-Add uram, hogy az új MS konzol, minél hamarabb megjelenjen és lehessen kapni is! -
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Ha a Control-ban végigviszem a fő szállat, utána lesz még lehetőségem a mellékküldetéseket megcsinálni? Vagy akkor már vége, ennyi?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Hardcore café
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Crypto Trade
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Vírusirtó topic
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs