Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Semelyik A16-ot nem venném meg. Vagy A15 vagy A25.
-
Predatorr
őstag
6 generációs frissítés egy eleve e-hulladékra. Hol lesz ez már 150 év múlva?
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
hapakj
senior tag
Komolyan nem hiszem el, hogy 10% árkülönbség miatt megéri egy teljesen más platformra építeni egy másik telefont Maga az R&D és utána a támogatás elviszi a költségkülönbséget.
-
hapakj
senior tag
Hát bőven elég, hogy az SoC különbözik bennük. Lényegében az a Platform. Ha terméktámogatásról, optimalizációról van szó az fogja hozni a munkát
No majd kiváncsi vagyok a nagy beígért 6 éves támogatás alatt mennyire fognak eltérő ütembe jönni az updatek az Exynos meg Mediatek variáns között
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
doooo
veterán
válasz Janika--1982 #7 üzenetére
Ne égesd magad.
-
doooo
veterán
Vannak cikkek, igen, ugyanúgy, ahogy más gyártók modelljeiről is vannak. Semmi különleges. Egyik Androidos gyártó sem frissít annyi modellt, annyi ideig, akkora rendszerességgel, mint a Samsung. És mivel darabszámban is a legtöbbet adják el, jó sok ilyen hír szokott születni, mert jó sok embert érint.
Az egyedüli nagyobb csúszás most lesz az Android 15-tel. De ez is okkal, mert nagy változáson esik át a OneUI. Ez csak egyszeri eset. És persze addig is havonta jönnek a frissítések pl. az én majdnem 4 éves S21 Ultrámra is. -
Ez az az eset amikor már én is ezt mondom,hogy ezen az Android 20 hogyan fog futni?
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
Thunder90
lelkes újonc
Ebbe az a szánalmas hogy jelenleg egy Xiaomi MI 10T Pro 8/256 telefont használok ami ennél erősebb és megrekedt A12-ön ha a gyári szoftvert használom. Ez a "vacak" meg 6 főverziót kap majd.
Tudom vannak Custom ROM-ok is de nem szeretnék szórakozni ezzel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Call of Duty: Warzone
- Bluetooth hangszórók
- Grim Dawn
- Azonnali informatikai kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NiMH akkumulátor
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Otthoni hálózat és internet megosztás