Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toma
tag
Sziasztok! Hallott-e már valamelyikőtök arról, hogy az Xbox One X szétszerelés, újrapasztázás,tisztítás összeszerelés után kiadhat(10-ből 2) valami furcsa sípoló hangot? Köszönöm!
-
Toma
tag
válasz parandroid #229360 üzenetére
Fizikai..száz éve bankolok vásárolok, még sosem csináltam ekkora marhaságot...Most megváltoztattam minden kártyakódomat és le fog járni a kártyám egy hónapon belül...milliók nincsenek rajta sosem..
-
Toma
tag
SAjnos nem tudtam ezeket..mint írtam tanulópénz..bankkártyával fizettem...
-
Toma
tag
Azt hiszem késő!..Mások ezt megelégedéssel használják..a csoportban ahol tag vagyok face.-en.Ez sem jelent semmit?
-
Toma
tag
Sziasztok! Segítene nekem valaki privátban Buygames.ps-ről vásárolt játékkód aktiválásában esetleg? Természetesen Xbox One platform. F12020 játékot vásároltam meg, de van pár pont, amiben fogalmam sincs hogyan kell? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest