-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
válasz
tDr1v3r #21892 üzenetére
Hopp, na megvan mi volt a gond.Én voltam hülye, hogy erre nem is gondoltam, csak érdekes, hogy más játéknál nem volt gond a henggal.
Nem a játékban sem a tv-n nem kellett állítani, hanem maga a boxon volt alapértelmezetten a HDMI csatlakozásnál a hang 7.1-en.
Átraktam sztereóra és máris megjött a hangja.Más: Bakker itt H2-ben az utat nem is kell használni, hanem keresztül vágni mindenen.Volt pár pálya amit időre kellett menni és ha az úton mentél lehetetlen volt teljesíteni.
Online részekről meg ne is beszéljünk.Mindenki vágja le az utat keresztül a térképen, először azt sem tudtam most mi van.
Csak érdekes, hogy valamikor mikor én levágom az utat akkor visszadob utolsó helyre.
Hát ez nem annyira bejövős így.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Xirtam #21869 üzenetére
>X360 képes volt felfelé skálázni, (ezáltal ha nem is natívba de legalább fhd élményt nyújtott) , míg a PS3 nem. Nagyon nem.
Ennek a világon semmi jelentőssége nem volt. Az egyiknél a tévé scalelt fel, a másiknál a gép. Pár éve csináltunk egy tesztet az xbox360 scaleréről. A valóságban nem igazán volt jobb, mint egy középkategóriás tévé saját scalere. Ez az egész kérdéskör azóta is túl van misztifikálva.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
karakpecze21 #21891 üzenetére
Nem tudom hogy ennél lehet-e, de egy cache-törlést vagy a játék újratelepítétsét meg kéne próbálnod szerintem.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
FefeeX #21859 üzenetére
Gift kártya amazon-ról. Mást én sem tudtam csinálni, hiába erőlködtem bármennyit is.
Xirtam : Megnéztem a tv beállításait.Be voltak kapcsolva a különböző hangzások és kiegyensúlyozások.
Kikapcsoltam, de sajnos semmi változás.
Úgyhogy marad a némafilm, hullámzó zenével és autó hangokkal.[ Szerkesztve ]
-
hadogabi1
senior tag
Na kozbe megvan a kinect sports magyarba hogy hozod elo az extra dolgokat habgutasitas nelkul. Dobbantani kell a padlon es be is adja bowlingba meteor vagy speed ball pl. Bocs az ekezetek miatt.
-
Zjunior
veterán
.
[ Szerkesztve ]
-
-
MunezXBK
nagyúr
Forza HUB-ot nem töltötte le senki vagy csak nem beszél róla? F5-ben adott 300.000 kredót. Ugyanígy FH2-ben is ad.
-
Xirtam
veterán
válasz
cyberkind #21878 üzenetére
Become a VIP! Forza Horizon 2 VIP membership gets you access to exclusive benefits in Forza Horizon 2, including the five-car VIP Car pack, 2x player reward acceleration, access to exclusive multiplayer events, in-game gifts from the Forza community team, and special in-game recognition. Get your VIP membership now!
Mi az ami nem egyértelmű ebből? Igazából ezen felül mást nem tud a VIP PASS
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Ron Swanson #21879 üzenetére
Play&charge.
-
Ron Swanson
senior tag
válasz
Ron Swanson #21860 üzenetére
Na akkor szerintetek melyiket vegyem ezek közül?
- Play and Charge kit
- Sanyo Eneloop
- GP Recyko -
cyberkind
félisten
Ez a Forza Horizon 2 vip dolog hogy működik, meg mi ez?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ali75
aktív tag
Tisztelet! Kis segítséget szeretnék! Az miért van hogy sehogyan sem tudok offline játszani a játékokkal? A gép bekapcsolása után ugye bejelentkezek és játszanék offline (mivel ma nem volt internet a lakásban) de nem enged mert internet elérést keres (xbox live-ot)! Az xbox 360-on lehetett csak simán bejelentkezés nélkül is játszani bármilyen játékkal,One-n már nem lehet?Vagy csak valami beállítást kellene átállítanom?
-
Xirtam
veterán
Egyre többször futok bele olyan hozzászólásokba, hogy "megbánta valaki aki ezt vagy azt vette" ? WTF?
Folyamatosan megy a mizéria, hogy 900p vagy 1080p vagy 30 vagy 60 fps. . .
Csak picit szeretnék nektek okoskodni.
Még pediglen kb 4 db játék volt előző generációban ami 1080P-s volt. X360 képes volt felfelé skálázni, (ezáltal ha nem is natívba de legalább fhd élményt nyújtott) , míg a PS3 nem. Nagyon nem.
A játékok legtöbbje 1024x768 közeli felbontásban készült.
Az a legszörnyűbb az egészben, hogy az internet végett, minden egyes vásárló egyre elviselhetetlenebb, és ez alapján teszi fel a kérdéseit. Régen fogtuk leültünk , és nekiálltunk játszani. Aki PS3-al játszott nem kezdett el sírni, hogy neki minimálisan de csúnyább volt az xy multiplatform cím.
Hosszútávon úgy is az a kifizetődő, ha mind a kettő géppel rendelkezik egy JÁTÉKOS. Miért? Mert kiegészítik egymást a gépek:
XONE:
• Sokkal kézkreálóbb, használhatóbb menürendszer (amit havonta frissítenek, preview-et pedig 2-3 naponta)
• Stabilabb háttér (mint játékos persze nem érdekel, de ha üzleti szemmel nézem akkor igen. Miért? Mert nem veszteséges a cég, ha arról van szó tudnak fejlesztőket vásárolni, ideiglenes tartalmakat, vagy magára a fejlesztésekre több erőforrást tudnak ráállítani)
• Garanciális ügyintézés, még mindig a legjobb amivel eddig találkoztam.
• XLIVE, mondanom se kell, hogy XONE hivatalos megjelenése előtt 700 millió $-t áldozott a cloud szerverekre. Lehet, hogy most a többi ország megjelenése miatt voltak fennakadások. De soha senki nem fog erre felkészülni. Ettől függetlenül gyorsabb, és használhatóbb rendszerről beszélhetünk (Arról nem is beszélve, hogy PS3-ba anno nem akart a SONY rakni semmilyen online lehetőséget. De látva az MS live iránti elképzeléseit végül ez mellett döntöttek. pl ezért sincs mai napig party lehetőség és egyéb más megoldás)és , hogy miért PS4? Hát azt nem itt fogom kifejteni.
Ui.: Hazudnék ha azt mondanám, hogy nem vártam volna többet. De ez van ezt kell szeretni. Lesz még durranás, mivel a SONY és az MS-nél is külön csapat foglalkozik azzal, hogy kitudják használni a gépekben rejlő lehetőségeket. Hogy minél jobb megoldásokat találjanak egyes leképzésekre.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz
Én szeretem, mert nem kell foglalkoznom azzal, hogy mennyire van feltöltve az elem. Ha merül fogom és rádugom a töltést, és tudok tovább játszani.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
Szerintem nem! Amit most nagyon dícsérnek itt a srácok azok az Eneloop és a GP Recyko+ akkuk! Én hamarosan kipróbálom majd a Recyko+-t, meglátjuk mit bírnak!
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Páran használják, de szerintem jobban jársz pár Enellop akkuval. Erősebb is (2000mAh - 1600mAh), olcsóbb is, illetve kényelmesebb is, mert soha sem kell kábellel játszani.
-
Ron Swanson
senior tag
Megéri venni Play and Charge kitet szerintetek?
-
FefeeX
veterán
Belefutottam én is a vásárlási problémába. Magyar account, vennék Master Chief Collection-t, PC-n alul váltottam US-re, hozzáadtam a profilban a MC kártyámat, US címmel és telefonszámmal, de ennek ellenére azt mondja, fizessek máshogy...
Paypal-t is hozzáadtam, arra is azt mondja... -
törölt tag
válasz
Gabesz77 #21854 üzenetére
Nekem 3 is volt, mindhárommal voltak hardveres gondok, de nem emiatt váltottam. Szinten minden haverom one-ra váltott végül 360-ról (az előző genben végig kétlaki voltam, de 360-on sokkal több ismerősöm volt), és nagyon tetszett a horizon2, így megvettem, de pár nap alatt több játékélményt kaptam, mint 10 hónap alatt a ps4-en, amit az eladás előtt hetekkel már be sem kapcsoltam.
Jó dolog a nagyfelbontás, a jó framepersec, a jó grafika, csakhát játékok, közösség-működő szolgáltatásokkal, meg stabilitás is kellene, ezekkel meg nem áll jól a ps4. Az összes exkluzívja dögunalmas techdemo, kivéve a DriveClub amit, ami tényleg jó lenne, de azt meg félkészen adtak ki. Az egész ps4 ilyen: ottvan mindenben az ígéret, csak minden valahogy félkész, és egy helyben toporog. -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
cyberkind #21812 üzenetére
Jó fantáziája van a "cikk" írójának. Egy semmit nem jelentő tweetből csinált egy semmiről nem szóló hírt, de legalább Marcus Fenix nevét következetesen sikerült Marcus Phoenix-nek írnia 5 alkalommal (annak ellenére, hogy az idiótája bele is tette a twitteres screenshotot a "hírbe", és nem tűnt fel neki). Konklúzió: messziről kerülje el a gamer újságírást.
-
FefeeX
veterán
válasz
cyberkind #21845 üzenetére
Dance Central Spotlight pl jó játék. Én az előző boxon a Sports-ot is szerettem, meg az Adventures-t is. Jópofa, de mondjuk ha nincs 30 m2 nappalid, úgyse nagyon fogod használni. Viszont szerintem nem érdemes, a Kinect Bundle-t venni, mikor 16ért kapsz kinect-et, 2ezer meg a DC Spotlight...
A hangutasítás is fasza, meg megvettem 4ezerért a bunyós játékot, ami ahhoz képest, mennyire lehúzták, nem is olyan rossz. Mondjuk erős, intenzív edzésnek számít már szerintem
-
Gabesz77
senior tag
válasz
#20844032 #21852 üzenetére
Hasonló a helyzet nálam volt. Volt PS4-em, de a hangos ventilátor miatt képtelen voltam játszani vele, visszavittem, korrekten cserélték is garanciában (a 2 hét után nyikorgó kontrollerrel együtt), és kaptam egy ugyanolyan - számomra - hangosan búgó gépet. PS4 már nincs, a One-nal teljesen megvagyok elégedve.
-
MunezXBK
nagyúr
-
törölt tag
válasz
Ron Swanson #21822 üzenetére
Nekem 10 hónapig volt ps4-em, majd egy rövid mindkettő, mostmár csak one. Az erősebb hardver erősebb, de ez nekem nem számít semmit. Akinek ez lényeges elem, az vegyen inkább pécét, ahhoz képest mindkettő kakkantás. Az exkluzív kínálat amúgy is hervadt mindkettőn, bár a one-t pont a horizon2 miatt vettem, ami rohadtjó (a ps4-et meg nem a one miatt adtam el). Én inkább azt bántam meg utólag, hogy nem egyből one-t vettem.
-
hadogabi1
senior tag
Na a magyar nyelves kinect sports rivals megy egyedül ami nem túl jó így benne hogy nem használhatók a hangparancsok az extra dolgok. Pl bowlingnál nem megy a speed bowl meteor ball és hasonlók. Átállítod settings-be régiót angolra. Akkor már mennek viszont a játék is angol lesz. Megcsinálhatták volna hogy magyar régióban menjenek az angol hangparancsok. De ez úgynézki túl nagy kérés már.
-
cyberkind
félisten
válasz
karakpecze21 #21841 üzenetére
Akkor úgy kérdem hogy ezek a kinect-es játékok jók valamire a kifáradáson kívül?
Mert ha ilyen alapcsomagot veszek, az ugyebár 160k, de nem tudom hogy kifogom-e használni úgy intenzíven ezt a részét. -
oriic
HÁZIGAZDA
Került hozzám egy plusz mono gyári headset. Valahol mintha azt olvastam volna, hogy forrasztással vagy valamivel megoldható, hogy a chat hangok mellett a játékok hangjai is hallhatóak legyenek. Tudom nincs rá szükségem, csak érdekelne a dolog. Ha tényleg igaz a dolog, hol találok leírást, vagy videót róla?
-
hadogabi1
senior tag
Egyébként tudja vki hogy adja be a meteor ball-t és egyéb dolgokat a kinect sports game közben? Angolul hiába kiabálom nem jó neki.
-
hadogabi1
senior tag
A kinect sports rivals is mostmár magyar 260 mb update után
Ideje volt 1 hónap után.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
cyberkind #21839 üzenetére
Hever nagyon szereti a hangvezérlés miatt.
Valamikor csetelésnél is használja, ha többen vannak épp náluk, akkor mindenki tud beszélni mindenkivel.Játék közben hangutasításra felvételt készít, az sem rossz.
Ha valaki játék közben meginvitálja akkor csak kimondja hogy "launch" és már csatlakozik is, bár ez joy-al sem komplikáltabb.
Na meg mikor hazaér és miközben lepakol, már hangra kapcsol is be a gép és indítja a játékot, mire beér már minden startra kész.Egyébként a hangvezérlés nagyon pöpecül megy szerintem. (nekem ugyan nincs kinec-em).
Nem tudok angolul és emiatt a kejtésem sem az igazi, de teljesen jól felismeri az utasításokat még nekem is.
Nem vészes az ára, használtan már láttam 17k-ért is, de 20-ért szerintem most is találni bármikor.
Igazából nem is értem, tán a 360-as kinect-ek se sokkal olcsóbbak.Na meg aztán mikor összejövünk nála akkor nagy bowling partik mennek ami elég mókás.Főleg egy kis itóka után.
[ Szerkesztve ]
-
BabMester
senior tag
válasz
cyberkind #21837 üzenetére
Néhányba be lehet kapcsolni pl dead rising, alien isolation, h ha zajongsz a szobába, vagy valaki hangoskodik melletted a zombik, ellenségek maghaljak h ott vagy.. még a bf4-be talán olvastam olyat h ha oldalra dolsz ki lehet hajolni fedezék mögül de ez nincs meg erre a konzolra, valaki megerositi majd..
-
cyberkind
félisten
Egyébként a kinect-nek van gyakorlati és értelmi haszna a sima játékokban?
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #21834 üzenetére
Lehetséges, sőt. Én minden ilyen rásgeítést kiszoktam kapcsolni a tv-ken. A motion-tól is megörülök, számomra felgyorsítja az egész filmet stb. Szóval mindenféleképp lesd meg.
-
karakpecze21
senior tag
válasz
Xirtam #21833 üzenetére
Hangbeállításokat már megnéztem, mindent feltoltam már max-ra, akkor sem változik.
Sajnos nem vagyok már otthon, de az jutott eszembe, talán a tv tol ki velem.Van benne valami hangkkiegyenlítés (elvileg filmeknéj jó, hogy egyenletes legyen a beszédhang) vagy nemtom minek nevezik.
Talán az be van kapcsolva és nem igazán jól működik.
Másra nem tudok gondolni, ezt majd holnap megnézem még, hátha az szivat.[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
válasz
karakpecze21 #21821 üzenetére
Nézd meg, hogy a narrátor hangját nem-e vetted le a settingsbe.
-
cyberkind
félisten
válasz
tDr1v3r #21831 üzenetére
30fps/900p szerintem bőven elviselhető, bár nem láttam még az 1080p vs 900p-t, de gondolom annyira nem lesz halálos, a 30fps még kényelmesebb is mint a 60.
+ az Xbox kontrollere szerintem bőven használhatóbb, nekem mindig lecsúszott a ravaszokról az ujjam a PS-en.[ Szerkesztve ]
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Én nem.
Gondolkodtam mostanában hogy lehet jobb lett volna az eredetileg kiszemelt PS4-nél maradni (nem nagy titok, a Kinectless pack előtt azt akartam mert szignifikánsan olcsóbb volt és van haver akinek már van gépe - ami azt illeti, baráti körben az egyetlen nextgen gép), erősebb meg kicsit félek hogy az lesz a One-al is mint a PS3-al (a hardveres erőkülönbségek miatt tele fos multiplatform porttal) de elhessegettem. Eladásokban se áll rosszul (csak az arányok problémásak - már ha lehet annak nevezni), a hardveres különbségek se akkorák -
PS4 úgy is lesz jövő nyárig XO mellé, addig meg biztos vagyok benne hogy nem jön olyan játék ami szignifikánsan szarabb lesz a gépen. Remélhetőleg az újabb és újabb SDK-kkal javul a helyzet és beáll egy szintre multiplatformoknál, és nem lesz több olyan mint a Shadow of Mordor-nál hogy külön butítanak a (részemről annyira nem számító) kicsi felbontáscsökkentésen kívül, pl. az árnyékokon.
-
gduck
addikt
válasz
Jó döntés volt, sokkal több élményt kapsz tőle mint egy PS4-től! Ez a felbontás és FPS hiszti a nextgen konzoloknál NEVETSÉGES! Kb. PC vs KONZOL ovis vitával van egy szinten
Élvezzed a játékokat, csak ez a lényeg
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Ron Swanson #21818 üzenetére
Beviszed, azt mondod hogy ez van neked, mennyért számolnák be. Kp-t nem kapsz, hanem a választott játék árából vonják le a bevett játék árát.
-
Because
őstag
válasz
igen én is azt. fifa hála ég elment hamar, forza van még, ennél kiprobáltam a FH2 demot, de ezt se tudom kezelni és sose kötöttek le az ilyen játékok
ezen a héten csak most tudtam leülni kb. 3 órára játszani, így nekem mindegy milyen konzol van, számítógép pedig nem kell (hely sincs neki)
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz
Ennyire rossz volt a Tomb Raider vagy mi hogy cserélni akarsz?
-
Ron Swanson
senior tag
#21820 Te is a forza + fifa + tomb raider + thief csomagot vetted?
A Thief nagyon unalmas szerintem.2 óránál többet nem bírtam vele játszani.
BTW, valaki megbánta, hogy Xbox One-t vett, és nem PS4-et? Ezen a héten vettem, de már most azon gondolkodom, hogy lehet, hogy a PS4 jobb lett volna az erősebb hardver miatt..
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
Van itt valaki akinek megvan a Forza H2?
Nálam valami nincs teljesen rendben vele.A hanggal valami gond van.
Pl. mindjárt a legeleje felé a kis átvezető videóban, mikor a srác telefonál, semmi beszédhang nincs, csak tátog, de aláfestő zene szól.Versenyek végén is mikor tölt elvileg beszélnie kelle a "narrátornak", mert látom, hogy a kis hangszóró ott van amíg tölt.
Gps sem navigál hanggal, pedig be van kapcsolva.
Verseny közben van, hogy kapok valami xp-t vagy pontot és elhalkul az egész és kis idő múlva jön csak vissza a hangerő.Úgy az egész játék alatt hullámzik a hangerő.
Haverral Home-olunk, nála azt mondja minden rendben van.Mi a bánatom lehet ez?Ez nem egy pc, hogy nem tetszik neki valamilyen hardver......
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
válasz
Ron Swanson #21818 üzenetére
nekem is ez lesz az első, de majd jön valaki aki már ismeri.
gondolom egy csomagot vettünk akkor
nekiálltam a thief-nek, qva béna is vagyok, de nekem az iránytás (alapbeállításokkal) szörnyű
(#21819) JamesHun: vidéki vagyok nekem ez a legegyszerűbb, mint hogy postázgassak és ugyan ott legyek
[ Szerkesztve ]
-
JamesHun
addikt
jatekaim.hu-n nem kaptok többet érte?
-
Because
őstag
sikerült végezni a tomb raider-rel, tudom ajánlani, igaz easy-re kellett állítanom mert estem keltem benne ha jött az ellen
egész hosszúra sikeredett, élveztem most lehetne gyűjtögetni a fennmaradt dolgokat, viszont inkább megyek 576-ba cserélni evil withinre
-
sch_a
addikt
Van bármi mód rá, hogy DLNA-n keresztül mkv-t játszak le a One-on? Az "új" notebookomon nincs hdmi kimenet, csak displayport és most nem tudom sehogy sem rákötni a TV-mre.
-
cyberkind
félisten
Gears of War-trilógia Xbox One-ra?
Ha van eszük összehozzák.
-
pzstm
titán
válasz
85EasyRider #21807 üzenetére
ha cska xbox fiókom lenne, lehet benne is lennék ilyenben, de a fél életem az MS accomon van...vagy inkább az egész?
-
gduck
addikt
Nálatok is iszonyat laggos ma délelőtt a FH2 Online Road Trip?
-
85EasyRider
csendes tag
Sziasztok srácok!
Most hallottam erről az acount megosztás dologról...
Ezúton szeretnék keresni egy "digitális havert" akivel a jövőben közösködnénk a játékokon![ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
válasz
gabesz839 #21804 üzenetére
múlt héten vettem 2016 decembert ír. ki kell kérni illetékes véleményét, lehet rászámolnak némi értékesítési időt vagy az eladó jelzi a microsoftnak, hogy ezt a gépet elvitték és onnan él a gari és a 2 hónap pluszban arra van, hogy észbe kapj regisztrálni is kellene.
-
gduck
addikt
válasz
Buster17 #21798 üzenetére
Sorozatszámot beregisztrálod. Kiírja meddig van garid, ami 2 év. Ha esetleg nagyon régóta porosodik a konzol a boltban (én így jártam anno az x360-al), akkor ez nem lesz két év. Ebben az esetben írsz a supportnak, ők kérnek a számláról egy másolatot és módosítják a garancia dátumát 2 évre
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker