-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
válasz cyberkind #21839 üzenetére
Hever nagyon szereti a hangvezérlés miatt.
Valamikor csetelésnél is használja, ha többen vannak épp náluk, akkor mindenki tud beszélni mindenkivel.Játék közben hangutasításra felvételt készít, az sem rossz.
Ha valaki játék közben meginvitálja akkor csak kimondja hogy "launch" és már csatlakozik is, bár ez joy-al sem komplikáltabb.
Na meg mikor hazaér és miközben lepakol, már hangra kapcsol is be a gép és indítja a játékot, mire beér már minden startra kész.Egyébként a hangvezérlés nagyon pöpecül megy szerintem. (nekem ugyan nincs kinec-em).
Nem tudok angolul és emiatt a kejtésem sem az igazi, de teljesen jól felismeri az utasításokat még nekem is.
Nem vészes az ára, használtan már láttam 17k-ért is, de 20-ért szerintem most is találni bármikor.
Igazából nem is értem, tán a 360-as kinect-ek se sokkal olcsóbbak.Na meg aztán mikor összejövünk nála akkor nagy bowling partik mennek ami elég mókás.Főleg egy kis itóka után.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Xbox One X 1TB 2db kontroller + játék jótállás cégtől
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol Jegelve Tamás részére
- God Of War Ragnarök PS5 kontroller Nyugatinál+garancia+egyéb ps4/ps5 kontroller
- Nintendo Switch! Ajándék játékokkal kiegészítőkkel.
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- PS5 Dualsense kontroller - garancia
- Nintendo Switch oled + garancia + zelda + 128gb memória
- Keresek hibás SONY Playstation 1 SCPH-1002 konzolt megvételre PU-8 alaplap
- Dragon Ball Fighter Z Collectors edition PS4 bontatlan fóliás!
- Lenovo Legion Go Z1. Extreme 512GB.Makulátlan állapotban Eladó,vagy Csere,olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest