Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zaja8
aktív tag
Sziasztok!
Tényleg létezik az Xbox One-hoz olyan átalakitó hogy egeret és billentyűzetet rá lehet kötni?
Ha igen, ugyanazt adja mintha PC-n játszanék?
Segitségeket előre is köszönöm! -
Because
őstag
válasz medvekutya #20597 üzenetére
ilyen például?
-
tunkiih
őstag
válasz Tomics #20595 üzenetére
Itt megtalálsz mindent: [link]
18 ezer az alap kiadás, ha csak az ár a lényeg és késöbb elakarod adni továbbá nem gond berakni egy lemezt, akkor a digitális ez esetben esélytelen... a demo előtt még 12 ezer volt kb. úgy még talán nekem is megérte volna, pedig nem csipázom a digitálist.
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Skacok mennyi most a FH2 magyar store-ban?
Jovo heten veszem meg a gepet es nem tom megvegyem e lemezesen v digitalisa. OlcsobbPH! addikt since 2004
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
norbi2010
őstag
Valaki egy weekly nightfall-t most? Kellene még egy ember.
-
Because
őstag
most sikerült leadnom a rendelésem a konzolvilágos forza, fifa, thief, tomb raider csomagra.
a forza és fifa letölthető és ezzel kapcsolatban lenne a kérdésem, hogy ugye nem kell semmiféle live előfizu a letöltéshez?![ Szerkesztve ]
-
boost
addikt
To"lem mikor az egyik kódvásárlós oldalon Paypal vásárlás UTÀN igazolványos verificationt kértek, visszaírtam nekik, hogy elmentek anyukához, és paypalon visszakérem a pénzemet, és jött a válasz, hogy elnézést kérnek, verification elfogadva, küldték is a kódot.
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
szia, zónáként nézi a játék a bajnokságokat! 6 zóna van, és ezenbelűl 28 bajnokság, tehát összesen 168!
ha megnyomod a pause-t, és rámész a progressben, road trip progress, ott láthatod hogy zónáként hogyan állsz.
a horizon finélához 15 bajnokság nyerés kell összesen, de ez közel sem a játék "vége"!
-
-
karakpecze21
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem digitális játék vásárlással kapcsolatban.
Ha nem a konzolon keresztül, hanem a számítógépem segítségével vennék egy játékot akkor mikor bejelentkezek az xbox.com-on, akkor magyar oldalra kerülök, viszont látja az eddigi digitális játékaimat (amit kaptam letöltőkódot).
Itt kinéztem egy játékot és 4000ft az ára.
Ha viszont az USA oldalra váltok, akkor 25$ ami 6k felett van durván.
Akkor ha a magyar oldalról veszem meg nem fogom tudni használni az USA accontommal?Én erre tippelnék...Akkor viszont miért látja a magyar oldalon keresztül az USA account-os digitális tartalmaimat, úgy hogy megvásárolva? -
Asbee
veterán
FH2-ben a championshipek most hogy vannak? Ugye azt írja 15-öt kell csinálni, valami final-ért. Az ok. De választok egyet, megcsinálom, aztán 15-ből levonja, de ahol választani lehet ott csak néha 1-nél mutatja, hogy kész. Az még mondjuk, ok hogy lehetne őket ismételni, de semmi nem jelzi, melyiket csináltam már, vagy hányadik lettem. Nálatok is így van ez?
-
pzstm
titán
válasz XFishboneHUN #20576 üzenetére
esetleg ha online láttok meghívhattok engem is
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tDr1v3r
veterán
válasz MunezXBK #20575 üzenetére
5 perc alatt megjött a kódom.
(#20577) mlinus: Demó alapján valami hasonló a véleményem nekem is. Fizikára kicsit árkádosabb mint a TDU volt (kedvenc autós játékom, hadd' legyen már mérce), de tökéletes egyveleg.
[ Szerkesztve ]
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
mlinus
őstag
elképesztően jó játék lett a horizon 2. Szép grafika, remek autóválaszték, baromi jó irányítás, változatos terep, rengeteg opció (konkrétan elindulhatsz egy helyre ami 5km-re van, de mégis fél óra míg elérsz oda mert útközben annyi mindent lehet csinálni).. bár korai még kimondani, hisz jópár nagyágyú jön idén, de egyelőre ez, nekem, az év játéka.
azért 2 dolgot megemlítek ami negatívum: 1) az ültetvényen való átsüvítés még úgy ahogy jó, de a városban a közlekedési táblák, útszéli motorok, lámpák leigázása szerintem egy picit sok egy forza játékba, főleg hogy a fizika többi része azért elég valósághű legalább adhattak volna valami súlyt a tereptárgyaknak, hogy oké, átlehet rajtuk gázolni, de valamennyire lassítson vagy legalább törjön tőle a kocsi.
2) ez személyes preferencia kérdése, és gyanítom többen szeretik így, de én reménykedtem hogy kicsit nagyobb lesz a térkép. mármint, nem maga a tartalom, hanem a távolságok: ez még mindig a TDU 1 szintje alatt van, bár egyértelmű hogy a fejlesztők a horizon esetében inkább a "játszótér" feelinget próbálják nyomni. A hosszú autózásokra ott lesz a crew.
-
pzstm
titán
válasz norbi2010 #20570 üzenetére
Köszönöm!
Csak sisakot tudtam venni. Emelt is kőkemény egy lightot a legendaryhoz képest, mondjuk ezt tovább lehet majd fejleszteni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
norbi2010
őstag
válasz XFishboneHUN #20551 üzenetére
A Nightfall-t megcsinálhatjuk.
-
XFishboneHUN
senior tag
Ja és természetesen, annak köszönhetően, hogy az utolsó porfészket is bejártam majd minden bolygón, ez lett az eredménye:
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz medvekutya #20561 üzenetére
Ennyire nem vagyok elvakult játékos! Az éjszaka nálam pihenéssel és alvással telik! A reggeli F1 természetesen kötelező, arra még akkor is felkelnék ha hajnali 3-kor kezdődne a futam!
[ Szerkesztve ]
-
medvekutya
aktív tag
válasz XFishboneHUN #20560 üzenetére
játszál velük még pár kört, reggel meg úgyis f1
-
XFishboneHUN
senior tag
Nekem mára már off kiégett a retinám annyit destiny-tem ma! Szinte egész délután a köcsög helium filamentet, meg relic iront lootoltam orrvérzésig, hogy tudjam tápolni a ruhát, de az ascendent shardot csak ezek adnak jóformán, ami még kell a fejlődéshez! ....
-
pzstm
titán
válasz XFishboneHUN #20554 üzenetére
én most kis Destinyben benne lennék...fel kellene húzni 25-ösről.....;(
-
norbi2010
őstag
válasz XFishboneHUN #20554 üzenetére
Raid-et vagy magát a játékot?
Akkor ha valakinek lenne kedve, akkor csinálhatnánk egyet valamikor.
(#20557) redXIII: hanyas szintű vagy?
[ Szerkesztve ]
-
norbi2010
őstag
Innen valaki egy Raid-et nem akarna megpróbálni valamikor?
-
XFishboneHUN
senior tag
Srácok holnap valaki segít letolni délelőtt a weekly heroic és nightfall strike-ot???
-
JamesHun
addikt
na nekem is bezakkant FH2 től az xbox és csak az áramtalanítás segített :S
SeriesX: JamesSHun
-
pzstm
titán
-
Zjunior
veterán
Megyek ki Bécsbe van vmi jo akcio?
Erdemes hozni be gepet?
Vagy sajat reszre venni vmit...
Munez:
Mordor jo?[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Oh nem is írtam. Pár napja van már egy gyári Xbox One sztereo headsetem.
Elsőre:
-Vadállat
-Jól néz ki
-Kurta jó hangja van, ami még tiszta is
-Kényelmes ( bár nagy fejem van)Persze fail az indítás, nem találtam mikrofont. Kellett vagy 5 perc míg rájöttem, hogy a műanyag részbe van behajtva, és bármikor kihajtható.
Live-Die-Respawn
-
pelenka35
őstag
Az miért van,hogy ha bekapcsolom a gépet,a menü félig bejön a jobb oldalon viszont csak egy fehér karika forog mintha töltene valamit gondolom a nettől az adatokat és semmit nem lehet kezdeni a géppel .
Gamertag:Rob3rt75
-
Asbee
veterán
Nekem is cicereg kerreg, de csak dashborad-nál. Játékok alatt semmi. Engem egyelőre nem zavar. Majd egyszer lehet kicseréltetem.
-
redXIII
senior tag
-
ForRedGlory
félisten
Ez a Forza Horizon 2 mocskos jo lett...abszolut pozitivba fordult a velemenyem a demo utan. Tenyleg erosen atjon a fesztival feeling Este 11-kor mindom kiprobalom, aztan hajnali 2 utan leptem ki, hogy aludni is kellene
-
adrian94
őstag
Ha valakivel Home-olok (Én a haver profilját, Ő az Enyémet) akkor elég ha az egyikünknek van Gold előfizetése igaz ?
-
tunkiih
őstag
válasz Alister71 #20502 üzenetére
Ha megmarad a hiba, gariztasd már persze ha zavar. Ha szerencsés vagy akkor elmulik gyorsan mint ahogy itt a többségnek állítólag, ha nem uj gépet kapsz amennyiben igényt tartasz rá, nekem hétfőn jön a teljesen uj gép.
Én 2x gariztattam (1hét ameddig visszakapod és 1 hónap liveot kapsz), de mint kiderült megérte ugyanis első körben ugyanazt a szériaszámu gépet kaptam vissza (nem értem akkor hogy lehetett uj gép), de mivel megmaradt a probléma most 1 teljesen más szériaszámú gépet küldenek, kicsit zavaros is volt így utolag az első cserém, de majd hétfőn többet tudok.
[ Szerkesztve ]
-
Xirtam
veterán
Forza Horizon 2 táblák helyei.
-
pzstm
titán
Jövő hét szombaton én kimegyek Bécsbe, van valaki esetleg aki velem tart?
-
godzsy2
senior tag
válasz Zjunior #20523 üzenetére
Én sem tudtam legutóbb PayPal-lal vásárolni, pedig egy microdlc-t sikerült, mikor legelőször beállítottam. Lehet valahogy leinfózták és nem tetszett nekik, hogy usa acc-hoz magyar cím volt regelve.
Lehet megjátszom majd, hogy ott átállítom egy kamu usa címre és akkor lehet dollárba vásárolni.
-
norbi2010
őstag
Valaki destiny-ben nem tudna segíteni lvl 28-as Weekly Strike-ban? 5 Strange Coin-om van és érdekelne a Sunbreakers Van már egy exotic helmet-em, de van mellé egy legendary is, gauntlet-ből viszont csak rare-em van. :/
-
Zjunior
veterán
8k meger a Destiny ?
Új!
Nem keso elkezdeni meg?:/Mas:
Forza 2-t nem engedte paypallal megvenni pedig be van allitva ...
Miert?
Regio usa.[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Def26
félisten
válasz adrian94 #20510 üzenetére
Us címmel regisztrálsz és csak olyat vegyél ami "online code". Ekkor email -ben kapod meg. Ha normál kártyát vásárolsz az gáz, mert akkor postán küldik a regisztrált us címre.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Xirtam
veterán
válasz ForRedGlory #20505 üzenetére
Tudnak a hibáról, és previeweseknek már kijött az update.
-
-
Alister71
nagyúr
Üdv. Ez a cicergő, kerregő hang mennyire normális a gépnél?
Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Vicces képek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest