Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
válasz Throme #201150 üzenetére
Mondom màr nem érdekel. Ha megint behúzzàk a pénzem, akkor költsék gyógyszerre, ha negkapom a kulcsot akkor meg kalap kabàt, ez volt az utolsó vàsàrlàsom nàluk. Nyílvàn túlreagàlom, mert nem az összeg a gond, hanem hogy eddig mindig felraktak a szopórollerre.
Eszembe is jutott miért nem hasznàltam a CDKeys-t. Vàsàrlàs szempontjàból még a G2A is jobban vizsgàzott nàlam. Mondjuk arról is leszoktam. Csak HUN meg US MS Store-ban vàsàrolok.[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Gaboman
nagyúr
Deux Ex Mankind Divided és Dishonored 2-ről a véleményetekek?
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
válasz szjoci #201144 üzenetére
Nálam egy kicsivel gyorsabban tölt egy alap Huawei telefon töltővel, mint a boxon. 5v 1A töltő, semmi extra.
Wesder: asszonykám unokatestvére Dortmundban él, ő is mindig kap ilyet. (eddig azt sem tudtam, hogy van xboxuk) Szóval ez (is) valami német korlátozás miatt lehet. Ha valami nagyon kell, akkor írj rám privátban, megveszem "oszt lebótojjuk"
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Akellla
tag
Üdv. Egy olyan kérdésem lenne hogy one x re milyen magyar feliratos vagy magyar játékok léteznek a Forza H kívül ,amivel esetleg tudnánk játszani 40 + os v.ok eddig csak Ps 2 volt tehát tapasztalat nincs. KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET.
-
parandroid
félisten
válasz icemad #201157 üzenetére
Nem lehet a kártyás fizetés miatt? Én is vettem már náluk több mindent is, német ip-ről, német címet megadva, de még sose kértek semmit. Igaz, én mindig paypallal fizetek náluk, szerintem ezen múlhat.
Venom bölcső nekem egy Belkin túlfeszvédős elosztó usb portjába van dugva, bár sose foglalkoztam vele, hogy milyen gyorsan tölt.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
-
havast
aktív tag
Sziasztok!
Valaki használta már esetleg az Androidos Xbox Streaming appot? Sajnos ha elindítom, az a hibaüzenet fogad, hogy a régiómban még nem elérhető a szolgáltatás.
Az volna a kérdésem, hogy minek a régióját kell US/UK-ra állítani? XBO? Vagy az account amivel használom? Esetleg a telefonnal kell UK IP cím?
Előre is köszönöm a segítséget.
-
törölt tag
Sziasztok!
Xbox one s-hez kapott kontrollert külön be kell regisztrálni garancia miatt ? vagy csak elég a gépet?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Akellla
tag
válasz r.levente75 #201161 üzenetére
Ezt letöltöttük, de hogyan tudom magyaritani ?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz philoxenia #201168 üzenetére
LVL50+?
-
Wesder
félisten
Tud magyarul, írtam is ide.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
l.skywalker
Topikgazda
Több 360 játék van ami tud magyarul csak egy ideje nem valamiért nem lehet beállítani
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Akellla
tag
válasz l.skywalker #201164 üzenetére
Köszönöm szépen.
Már csak technikai kérdéseim vannak,mivel ha letöltöm még nem magyar,hogy lesz az ? -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Wesder #201173 üzenetére
Ha végigjátszom az Anniversary-t, (az megy angolul, mert pécén az első részt jó párszor végigjátszottam), letöltöm a 2-t is. A 3 nem tetszett, bár pécén végigvittem, de nekem ez az Anna királynős korszak nem jön be.... (a film amúgy jó... )
-
StLui
veterán
válasz philoxenia #201172 üzenetére
Akkor csókolom bácsi! Én idén még csak 53 leszek
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Akellla
tag
válasz philoxenia #201177 üzenetére
Köszönöm nekem ezek értékes infók voltak,Skywalker nek is a listát,most majd próbálkozom .....
-
Beniii06
addikt
válasz r.levente75 #179355 üzenetére
Meglett a kulcs azóta?
For The Record:(kár, hogy megszűnt az az oldal is)
A szigeten kell segíteni a kalózoknak és az egyiknek(Odelia vagy valami hasonló a neve) adja oda a kulcsot második alkalommal külön küldetésben, amikor segítesz neki, utána már nyitható."Got any other secret weapons?"
-
Szilágyi84
senior tag
válasz icemad #201157 üzenetére
Szia nekem is van egy új Venom töltőállomás. Neked mennyi idő alatt tölti fel Xboxról és mobil töltöről? Nálam az első töltés kb 7 óra volt tvről de piros viszont szinte fullos most a másik Xboxról 3-4 órája de még piros. Furcsálom hogy nem vált zöldre nincs leírás a dobozában mennyi idő kell neki.
-
válasz Szilágyi84 #201184 üzenetére
Xboxról kb 6 óra, telefon töltőről kb 4-5 óra. De sosem mértem stoperrel.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Fernet
senior tag
Ezt a mikrofonos fejest érdemes megvenni a boxhoz?
-
l.skywalker
Topikgazda
Majd bekerül az összefoglalóba, de ide is bedobom:
Elérhető Demo-k listája
Elérhető Trial játékok listája (ahogy látom csak azok amikben van trial alatt szerezhető Achi)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Luna73
tag
Hali. Lehet h triviális kérdések,csak gariztatáskor kell regisztrálni a boxot? +hol kell beállítani a háttérképet h ne mindig az aktuálisan kilépett játék vagy program legyen?
-
l.skywalker
Topikgazda
Gond van tartalom vásárlással a konzolon. Ha valaki belefut, a Support tanácsa hogy inkább böngészőben próbálja [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Edgar2621
őstag
válasz l.skywalker #201191 üzenetére
Ez igazán szép tanács, nálam a gyakorlatban nem működik. Legalábbis az Xbox 360-as játékok esetében elég nehezen tudtam vásárolni az utóbbi időben. A Red Deadet például konzolról tudtam behúzni végül, a GWG-s Tekken 6-ot eddig sehonnan. Pedig mindenféle próbálkozásaim vannak/voltak: otthonról telefonról, tabletről, laptopról, különböző böngészők, privát mód is, applikációból, munkahelyről ugyanezek, aztán már az asszony telefonjáról is próbáltam. A Tekkent még próbálom majd később , az elmúlt 1-2 napban sehogyan sem tudtam behúzni(kártya meg van adva mielőtt az jönne és a régió is rendben )
XO: Gollami26
-
Beniii06
addikt
válasz r.levente75 #201183 üzenetére
Eszembe jutott(képről), hogy volt itt kérdés, visszakerestem, gondotlam hátha a megoldás segít másnak.
Én még csak most értem ide és még mennyi minden van hátra a történetből, 1-2 hónap és kiderül a vége, csak addigra el ne felejtsem az elejét(nem szoktam, az Origins is megvan még fejben, pedig azt akkor toltam, amikor még a kérdést feltetted)."Got any other secret weapons?"
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Kérlek segítsetek.
Bekötöttem gigabit kábelre az XBOX-ot és az új laptopot játék streaminghez. Akármit csinálok, 27-30ms a Latency Ami szerintem sok, illetve van mindig 2-3% csomagvesztés.
Valamennyire játszható például a Gears 5, de rohadt ronda a legszebb módban is, illetve ha sokminden történik, akkor meg meg akad sajnos
Mit nézzek meg ?Köszi szépen.
[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Dreimus
senior tag
válasz eladogeppc #201196 üzenetére
Nem artana ismerni a router tipusat mert hiaba a gigabites kabel ha az egyik masik eszkoz nem tudja Igen, manapsag is meg eloszeretettel hasznalnak 10/100as portokat akar router akar laptoprol legyen szo
Illetve 1:1 kepet nem is lehet kapni, valamennyit mindig romlik es a router terheltsegetol is fugghet az eredmeny.
[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
A fiam 1 hét alatt lemerítette a kontrollerben a gyári elemeket.
-
parandroid
félisten
válasz Szilágyi84 #201184 üzenetére
Azért nincs sok értelme a kérdésnek, mert tipikusan nem olyan cucc, amit fullra lemerítesz, és onnét töltöd. Ha végeztél a játékkal, visszateszed a bölcsőre. Mire legközelebb használnád, fel lesz töltve. 3 éve használok ilyet, sose merült még le játék közben. Amúgy ha feltöltött, zöldre vált a lámpa, igen.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Kedvenc zene a mai napra
- PlayStation 5
- Napelem
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest