Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
elite series 2 kontroller szokott akcióban lenni valahol, vagy még túl új ahhoz?
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
IG55
senior tag
PC-n, legyen az böngésző vagy app, hol találom a telepített játékaim listáját?
-
spiky03
veterán
Tegnap este kipróbáltam a Halo MCCben ezt a régi vs új verzios összehasonlítást.
Hát mit mondjak durván át szabták a kinézetét.
Nagyon komolyan megcsinálták.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #200825 üzenetére
Már csak kb. 1 óra maradt hátra a Countdown Sale-ből. Aki még szeretne vásárolni, most tegye!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Osztrák OTTO-nál most a 299€-s Xbox One X kóddal (91532) csak 264,9€-ért rendelhető. [link] - ez 85ezer forint
Elméletben szállítanak Magyarországra (még ingyenesen is), de terméktől függően ezt megtagadhatják, ahogy láttam ezt pont nem akarják kihozni, de hátha van akinek ausztria is játszik.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Crytek
nagyúr
Legutóbbi terhelés: 300,00 HUF, 2019. 06. 09.
Lejár: 2020. 01. 03.Azért 300ft-ért 6 hónap elég jó volt a game pass ultimateből..most kb megint nem lesz akciós 2 hónapig és ismét 300ftlesz akkor visszaszállok ha addig nem sikerül túrni free-t .Kellenek a havi xbox 360-as game-ek
Szóval nem osztogatnak valahol most free gold-ot vagy game passot?
Next PC Upgrade: 2022
-
DNReNTi
őstag
válasz l.skywalker #201207 üzenetére
Behuztam par dolgot koszi, de ahogy latom meg is lett hosszabbitva.
but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray
-
válasz l.skywalker #201191 üzenetére
böngészőből is kínkeservesen működött tegnap...mire sikerült bezsebelnem a tekken6-ot, sokszor kellett frissítenem a weboldalt http503 hiba miatt
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz st3v3np3t3r #201215 üzenetére
Nekem inkognitó módban megy csak
-
l.skywalker
Topikgazda
Újabb TA lista:
Játékok amik még nem visszafelé kompatibilisek (BC)
(van benne sok cím, ami külön megjelent One-ra is, pl: The Elder Scrolls V Skyrim, etc...)
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz l.skywalker #201223 üzenetére
Oha mennyi brutális cím.. Remélem átküldik mindent a BC rendszeren .Bár az ezer éves játékok árát nézve nem igen akarják már ezeket eladni bárkinek
Next PC Upgrade: 2022
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Def26 #201228 üzenetére
Tudom, semmi sem igaz, de itt meséli el Phil Spencer, hogy egy év alatt megduplázódott az előfizetők száma és kiemeli, hogy mind az MS mind a fejlesztők számára remek üzleti modellel működik a dolog, persze mindezt nem mondta el, hogy pontosan hogyan: https://majornelson.com/podcast/645-end-of-the-year-and-decade-with-phil-spencer/
-
Wesder
félisten
válasz l.skywalker #201229 üzenetére
Az a baj hogy nagyon jól tudjuk hogy a Microsoft szereti szàmolatlanul önteni a pénzt a fekete lyukakba, mint pl amilyen a Wondows Phone is volt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
mike1334
veterán
válasz Wesder #201230 üzenetére
De azért ennek is van haszna azért...megtartja az embereket. Nyilván, aki hardcore gamer, azt nehezebb, de annak aki cod/fifa vonalon játszik, és csak kiegészítésnek akar pár játékot, annak ez jó. Annak is, aki spórol. Szóval hosszú távon kifizetődő lehet.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
Topikgazda
Az azért nem ugyanaz. Az hardver piac volt. Itt nincs releváns összehasonlítási termék, lévén egy szolgáltatáson belül mások tartalmát kínálja az "üzemeltető".
Az Office360 mint előfizetéses modell ellenben kiválóan teljesít, tehát csak az a kérdés, hogy a Game Pass-ban szereplő nem saját tulajdonú tartalmak birtokosaival miként egyezett meg az MS. És kétlem, hogy úgy, hogy ebből magának az MS-nek ne lenne profitja.
Amúgy a Google inkább az élharcosa a digitális temetőnek, a Stadia is lassan oda kerül
https://gcemetery.co/Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #201229 üzenetére
Szép, hát bárhogy is van, én is novemberig előfizető vagyok. Rengeteg jó cím van benne és azt gondolom, ha lefeleznék a címeket még akkor is megérné előfizetni.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Def26
félisten
wp -vel az volt a baj, hogy basztak figyelni a felhasználói visszajelzésekre. Első előrendelők között voltam, wp7 rendszerre, de már egy év után sejtettem, hogy nem foglalkoznak vele eléggé.
Visszaemlékezve mennyi veszekedés volt a topikban anno, örök harag lett addig jó fejnek tűnt elmebeteg ms fannal stb.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Def26 #201234 üzenetére
Jó, hát van maga a szolgáltatás, az előfizetői díja és vagyunk mi, akik kihasználtuk a GPU váltást és magamról nem is beszélek, aki még a GP-t és a Gold-ot is anno okosban vettem
Szóval eléggé megéri.Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz mike1334 #201231 üzenetére
Plussz vannak olyanok, mint én: 2 xbox itthon, össze homeolva, és négyen használjuk. Mindenki talál magának játékot, "aránylag" olcsón. Sokan azt mondják, hogy a gamepass tele van indie szeméttel... Hát én kipróbáltam pár nevenincs játékot, és egyik jobb, mint a másik. De komolyan mondom nemelyikkel jobban szórakozok, mint a AAA címekkel. My friend Pedroba több órát raktam, Rdr2-vel meg egyszer játszottam, elég is volt.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
l.skywalker
Topikgazda
Elden Ring június?
[ Szerkesztve ]
-
válasz mike1334 #201239 üzenetére
Hetente tudok 2 maximum 3 órát játszani, szóval nálam felejtős, mert nem tudok rá időt szakítani. Mire újra gép elé kerülök, még azt is elfelejtem, hogy melyik gomb mire jó. Elite Dangerous ugyanez. Baromi jó játék, de napi 2-3 óra kell hozzá. Ennél külön vicces, amikor dokkolás helyett teljes sebességre kapcsolsz az űrállomásoknál.
Szóval szomorú ez a felnőtt világ, régen volt időm játszani, de nem volt pénzem gépre meg játékokra, (még 98-ban is C64 és sega master system volt otthon). Most van pénzem mindenre, de időm nincs játszani. Meg úgy semmire sem. 5 éve nem tudtunk elmenni egy normális nyaralásra...Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
NoOne1976
őstag
válasz icemad #201243 üzenetére
Ismerős érzés. Annyi játékom van, hogy nem csak a nextgenig lennék el, hanem a nextnext-ig is. Közben meg megvehetném mindkét oldal új gépét, de időt venni nem tudok. Régen meg örültem, mikor már kapható volt nem gyári floppy meghajtó a C64-hez, mert azt már meg tudta venni a család.
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy xbox one kontrollert, kinéztem egyet amihez jár vezeték is,de bluetooth-os is.
iPhone-hoz szeretném csatlakoztatni, jópár kompatibilis játékom lenne. A problémám az, hogy nem szeretnék most play and charge kitet venni, viszont drága mulatság lenne az elemeket folyamatosan cserélni, újratölthetőm sincs.Az lehetséges, hogy a kontrollert vezetékkel egy powerbankhez csatlakoztatom és bluetoothon keresztül pedig a telefonon játszok? Mert közvetlen vezetékkel sajnos iPhone-hoz nem lehet csatlakoztatni.
-
persil
nagyúr
-
-
válasz szimszonos #201247 üzenetére
Azt is tudom, átéltem. Miskolc avasi lakótelepről indult a pályafutásom. Ha jól emlékszem te is környékbeli vagy, szóval tudod jól, hogy mik a kitörési lehetőségek. Külföld vagy nyugat mo.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
vonSux
őstag
válasz Def26 #201228 üzenetére
Szerintem rohadt sokan előfizetnek teljes áron (pl a gyerek kéri, a szülő meg nem ismeri a részleteket). A szintén rengeteg akciós áron előfizetőből meg a nagy számok törvénye alapján, sokan lesznek, akik ilyen-olyan okból (pl lejár de folytatná a játékot, stb) szintén az előfizetésben ‘ragadnak’. Azt hiszem szépen kimatekolta ezt az ms, nyilván adott időszak deficitjével is számolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest