Hirdetés
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- World of Tanks - MMO
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz l.skywalker #201299 üzenetére
A feleségem lakberendező
Őszinte részvétem.
Mod.: van rosszabb nyugi, pszichológus nővel kezdeni.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Micsurin #201301 üzenetére
Ez jó dolog, csak mindennek megvan a helye. Ha nincs akkor gond van, de halálfejes Xbox One X-nek nincs. Mondjuk én alapból a TV mögé raktam a gyerekek miatt is, de így kettőt egy csapásra.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz l.skywalker #201299 üzenetére
Nekem sikerült olyan kecót venni, aminek az alsó része mancave lett. Ajánlom mindenkinek. Bitang jó. Havonta egyszer kiporszívózom és jóccakát. Ott van nagy tv, konzol, laptop, francia ágy, összes szerszám, stb.
Te meg szerencsés vagy ilyen asszonnyal, mert ő biztos tudja, hogy mit akar, neked csak utalni kell... Bezzeg az enyém... "Milyen színű legyen a fal? Barack vagy olívia?" erre csak annyit tudtam mondani, hogy "ződ"... És nem ez volt a jó válasz.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
banderasz77
addikt
Ha valami boxon benne van a ready to install mappában, az már tuti meg van véve, azaz saját ugye?
-
válasz banderasz77 #201304 üzenetére
Szerintem nem. Nálam a gamepass, ea access cuccok is ott vannak.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
sith7
nagyúr
Valaki azt mondta nekem egyszer, hogy konzolon nincsenek csalók
Most játszottunk a fiammal SW BF 2 - t az ellenfél top játékosának 121 kill - je , és 0 halála volt
Boba Fett - tel volt végig, volt olyan, hogy kb. 6-7 ember lőtte, és semmi ... -
Micsurin
nagyúr
válasz sith7 #201307 üzenetére
BF2-ben a Herok nagyon balanszolatlanok emellett ha neked közel nulla kártyád van kihúzva ő meg maxolta már Bobat nem lehetetlen.
Grievous-szel nekem is volt már /0-ás statom nem kevés kill-el.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz sith7 #201313 üzenetére
Mondom újra, másképp. Annyira nincs rendesen balanszolva az a játék, hogy Galactic Assault-ban és Capital Supremacy(a hajókon a ranged hősök már tudnak szenvedni) ledarálja egy ügyesebb Hero player a teljes enemy teamet. Úgy ahogy van. Nem véletlenül örül néha a nép ha "event" alkalmával infantry only lesz egyik másik mód.
Boba és Bosk például kimondottan jól használható nyílt nagyobb térben.
Ettől függetlenül belefuthattál egérhúszárba de ez a játék pont az ahol ha egy kicsit is tudod mit mivel kombinálsz + kihasználod a fejlesztők által bent hagyott hibákat nagyon masszívan lehet a másik csapatot alázni.Jet trooperrel szintén szinte gusztustalan mód tudsz gyilkolni, ARC trooper-lel szintén.
Azt meg, hogy éppen hány player van az adott szituációban majd mérd azért végig többször futhatsz bele azt hiszed player követ de csak BOT van ott melletted.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
nagyúr
értem, köszönöm a válaszokat
és az a kütyű hivatalos cucc ?
és bármilyen játékkal lehet tolni ?
ez azért durva ... főleg multiban ... eddig azt hittem/tudom, hogy én/mi vagyunk nagyon kezdők, de azért ez így sok mindent megmagyaráz -
l.skywalker
Topikgazda
Ez is megy majd az összefoglalóba:
Magyar felirattal és vagy szinkronnal játszható játékok listája
Games with hungarian sub or/and audio| Title | Magyar felirat | Magyar szinkron |
| Cím | HUN sub | HUN audio |
---------------------------------------------------------------------
| Agony | x | |
| Assassin's Creed Black Flag | x | |
| Assassin's Creed Syndicate | x | |
| Farm Together | x | |
| Forza Horizon 4 | x | |
| Kholat | x | |
| Lego Worlds | x | |
| Minecraft | x | |
| Operencia | x | |
| Pure Farming 2018 | x | |
| Sine Mora Ex | x | x |
| Stardew Valley | x | |
| Subnautica | x | |
| Super Lucky's Tale | x | |
| The Bridge | x | |
| The Witcher 3 | x | |
| Tom Clancy's The Division 1 | x | |
| Viva Pinata | x | x |
| Watch Dogs | x | |
| Watch Dogs 2 | x | |Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #201318 üzenetére
Jó kis lista!
Halo is magyar feliratos!
-
Sinu
senior tag
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok karácsony óta van Xboxom de csak 7 hónap előfizetést sikerült 3 hónap 300 Ft + 1 h Live Gold + 3 h GPUltimete és utána az automatikus számlázást kikapcsoltam. Most úgy tűnik sőt biztos hogy marad jóval tovább is. Hogyan tovább ha nem akarom hogy lejárjon és eltünjenek a letöltött játékok akkor lejárat előtt ha lenne megint pl akciós 3 hónap GPU 6500-ért akkor hozzáadja vagyis meghosszabítja ugye?
-
törölt tag
haló
van egy kontrollerem amit kb 3 éve vettem. Van értelme frissíteni ?Néha nehezen csatlakozik win 10-hez bt-n. Ez segíthet rajta ?
-
Medocsabi
addikt
válasz sith7 #201317 üzenetére
Kitartást!
Nekem mai napig nagy kedvencem a BF2,viszont sajnos sokat kell gürcölni,hogy a herokat felhúzd mininum 25ös szintre.(akkor tudsz kimaxolni 1-1 képességet) én általában sima team deathmatcheket(galactic assault) szoktam nyomni,néha egy heroes vs villaint is,de ez utóbbiban gyakran vesztek,mivel sok barom úgy gondolja egyedül rohan bele a 4 ellenfélbe... És gyakorlott 4es ellen már vesztettünk is,ha csak 3an vagyunk,ráadásul mindenki a saját hülye feje után megy,nem a csapatért :) Lesznek bőven ilyen meccsek,ahol van egy fő cheater,aki már az első 5 percben valahogy összekapar annyi pontot hogy heroval legyen... Mindenképpen próbálkozik ki az űrcsatát is,azok a hanghatások! Hát az valami beszarás!
Szerk.: kíváncsiságból megnéztem,352 óránál tartok a játékban,és még csak a herok felét maxoltam ki,az űrhajókból pedig még csak az xwinget😂😂 szóval van benne mit tuningolni.[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
Megkaptam a kulcsot, àt is tudtam adni, szóval öröm boldogsàg van.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Beniii06
addikt
válasz sith7 #201265 üzenetére
Úgy is bele lehet futni dolgokba és mivel tiszta" amerika szimulátor", mindenki fegyverekkel rohangál az utcán + a felnőtt klubba belépéshez itt nem kérnek személyit, szóval kerülendő 16 alatt biztosan.
Azt, hogy a 4-ben van-e még multi nem tudom, csak a single részét toltam ki anno is."Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz sith7 #201317 üzenetére
Nem hivatalos egyértelműen és ezért kerülendőek a multis címek részemről ezen a platformon(egyik ok), főleg PUBG és társai(mindenütt van csaló az igaz), de itt nincs semmi féle battleeye extra program vagy hasonló + az kevésbé fájó, ha a 30 ezres konzolt bannolják(eladja olcsóbban), mint egy 60-80 ezres Graphical Processing Unit-ot(bár ott sem sok példa volt ilyenre, csak acc ban, ami egy free to play vagy 5-10€ játéknál nagyon komoly érvágás).
"Got any other secret weapons?"
-
Madoc
veterán
válasz Beniii06 #201330 üzenetére
Butaságot írsz. Egyrészt ps-en és xboxon is lehet használni tehát nem csak ezen a konzolon van ez, másrészt nem bannolnak semmilyen gépet sajnos mert nem tudják kiszűrni.
Szimplán arra áll a cerka hogy titokban elpicsáznak egy csomó kontrollerest.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Beniii06
addikt
válasz Madoc #201331 üzenetére
Pedig, amikor itt vagy valamelyik cikk alatt vitattuk ezt a tagokkal, akkor az volt a legnagyobb elenérv, hogy ezért konzol ban is jár. Most akkor nem tudom, ki mondott igazat, nem is keresem vissza. Én elhiszem neked akár, hogy ezzel csak riogatnak a konzolgyártók, mert nincs ilyen eszközöm, nem érdekel a multi, ebből kifolyólag nem is néztem utána alaposan. Ha tényleg így van, ahogy írod, jól tettem, hogy nem itt töröm magam a PUBG-vel, mobilon is rahedli cheater van, az is kerülendő.
Azt azért el kell ismerni, hogy elit kontrollereseket sem szép dolog a hagyományosokkal összeengedni multiban, az is egyfajta pay to win. Te egy gombbal tusz annyit csinálni míg pl egy hagyományos kontis 3 gombot egyszerre lenyom, hosszabb-rövidebben és akkor még fussál, célózzál és lőjél is, nincs annyi ujjam vagy épp az egyik útban van a másiknak. Tudom profit ez is.
YT-n tényleg fel lehet lelni pár ilyen videót, ahol a csaló élvezkedik, mennyire profi bill+egérrel sima kontrolleresek ellen, talán az elitesek tudnak velük kezdeni valamit.
[ Szerkesztve ]
-
-
Beniii06
addikt
válasz Madoc #201335 üzenetére
Pl. az, hogy nekem választani kell, célzok VAGY ugrok VAGY gugolok, mert csak egy hüvelykujjam van(mutató ujj a ravaszon mert az kell a lövéshez), de te beteszed az ugrást ÉS a gugolást is az alsó karokra, mindjárt plusz két ujjad van, hozzám képest és már fejest nem tudnék neked lőni fps játékban közelharcban(PUBG vagy Fortnite), ilyen egyszerű. Legugolsz vagy felugrasz mire átteszem az ujjomat a másik gombra(akár célzás, akár gugolás, akár ugrás) már késő, mert vagy föléd lőttem vagy a lábadat, egyik se sokat sebez.
Megértem, ha ez neked rosszul esik elite tulajként, nem ez volt a célom, csak a tény az tény.
Szerk.:
Nem kötekedtem, csak ténymegállapítás volt, mivel részedről már kezd személyeskedésbe menni a dolog(ha már nincs ész érv), akkor részemről be is fejezem a dolgot költői kérdéssel: Szerinted mitől elit az elit kontroller? Csak az anyagminősége és az árcédulája alapján? Akkor a plussz "pöckök" mire valók, fogvájónak?Nem akartam a kis lelkivilágodba gázolni, de úgy látszik sikerült. Szép álmokat neked is!
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
válasz Madoc #201337 üzenetére
Azért raktam idézőjelbe, mert szerinte csalàs a pedàl meg az àllítható ravaszszàr. De akkor ennyi erővel az összes speciàlis beàllítàs is, ami csak Elite-tel érhető el. (Nem)
Én nem hasznàlom a pedàlokat, csak làgyra vettem a rezgést, meg a Guide gombon minimumra a fényerőt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Madoc
veterán
válasz Beniii06 #201338 üzenetére
Megint félreértesz. Nem az esik rosszul hogy ezt írod hanem hogy egy kalap alá veszed az elitet a csalógéppel amivel tényleg mindent lehet.. És igen ez mindig feldühít. Túlmisztifikálod.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Maxxy10
addikt
válasz l.skywalker #201296 üzenetére
Ha kell help a vásárlásba, pü. Szívesen segítek.
-
matex
aktív tag
A Red Dead Redemption 2 milyen akcióban van benne? Mert tudtommal a szokásos Deals with Gold-on kívül nincs más futó akció. A Special és az Ultimate Edition is olcsóbb, mint a karácsonyi leárazáskor. [link]
-
Bogyi007
veterán
válasz matex #201346 üzenetére
Lehet hogy benne van az ingyenes hétvége programban a játék és ilyenkor szokott akció is lenni...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
szimszonos
őstag
GTA V a game pass-ban.Ezért adták pár hete már csak 3 ezer ft-ért,én meg természetesen megvettem
Mi jöhet még?RDR2 talán?Az MS nagy on beindult.Nálam már nem kérdés melyik nextgent veszem meg.Jatékok árát meg amit meg félrerakom amit megvennék a nextgenre mert már egy rakás játékot beleraktak a game pass-ba amit megvettem.Just Cause 3,PES 2019,GTA V,Dishonored.[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Óvodások homokozója
- Milyen routert?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Kedvenc zene a mai napra
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest