Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- PlayStation 5
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- Battlefield 2042
- EA Sports WRC '23
- GTA V
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz philoxenia #201698 üzenetére
Szóval arra gondolt, hogy mikor lesznek új akciók?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Beniii06
addikt
válasz Beniii06 #201685 üzenetére
+(#201692) bulikavagyok
Másik hasonló füles BB topikból.
HyperX Cloud Revolver Stereo Gun Metal 27K"Got any other secret weapons?"
-
istvankeresz
aktív tag
válasz bulikavagyok #201695 üzenetére
Nem neked volt a TB 800x fülesed? Nem vált be?
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
l.skywalker
Topikgazda
A JBL is jön az új füles sorozattal:
https://www.engadget.com/2020/01/06/jbl-quantum-gaming-headphones-speaker/
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz l.skywalker #201654 üzenetére
Újabb One X bundle érkezésekre. Amik most piacon vannak egyik sem tetszik
A szárWársz nem jön be, az összes többi game meg benne van GPU-ben(#201655) philoxenia Egyik sem jó
[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz HartgeH3-2.8 #201705 üzenetére
Gotcha'
Majd akkor gondolom ilyenek jöhetnek:
- Ori and the Will of the Whisp
- Cyberpunk 2077
- Doom Eternal
esetleg Bleeding Edge...Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz l.skywalker #201706 üzenetére
That's my nigg..Áhh nem rossz, nem rossz. Remélem akcióznak is majd ezerrel a Series X érkezésig
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
-
nagyúr
válasz Beniii06 #201697 üzenetére
És Moby: Köszi, Srácok!
istvankeresz: 800X-em csak pár napig volt, jelenleg egy SS Arctis 9X-et használok, illetve megvan még a régi TB 500X-em is. A 800X-et annyira nem ajánlanám senkinek.
Ja! A HyperX-szet nem magamnak keresem! Van három haverom akik nemrég vettek X-et. Velük szeretnék már normálisan partiban játszani.[ Szerkesztve ]
-
ultio
aktív tag
válasz Beniii06 #201690 üzenetére
Ellenőriztem a jelszinteket, a UPC-s topik összefoglalójában leírtak szerint rendben van.
Megnéztem a hálózati naplót is, nagyon sok critical bejegyzés van.
Pl.: Ranging Request Retries exhausted; Unicast Maintenance Ranging attempted - No response - Retries exhausted, nem tudom, ezeknek van-e jelentősége.rasti rusti
-
banderasz77
addikt
Nagyon vacilálok, hogy megvegyem-e a Dark Souls Remastered-et. A II. és a III. meg van, és ez meg sosem volt még olcsóbb 20 dolcsinál.
Lassan kivégzem a GOW sorozatot, utána műfajt váltanék és azt gondoltam ezzel kezdeném.
Vagy mit ajánlanátok? Sajátban van Diablo III, AC komolyabb darabjai és GamePass.[ Szerkesztve ]
-
Moby
addikt
válasz banderasz77 #201710 üzenetére
70 líra törökben. De szerintem épp neked írtam már: az a legjobb Dark Souls szerintem. De lehet, hogy egyik DS sem fog bejönni. Sokan pattannak le róluk.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz bulikavagyok #201708 üzenetére
Kifejtenéd picit, hogy mért nem jött be? Nekem ez lesz az első normálisabb fülesem. Nincs is összehasonlítási alapom. Pár cikket elolvastam, annyira nem húzták le. Az enyém is a héten, vagy jövőhéten érkezik meg. Egy mezei fülesnél azért csak jobb nem? Főleg ennyi pénzért... Ahogy néztem, árban kb. ugyanannyiba kerül az SS és a TB.
[ Szerkesztve ]
XBOX ONE GT: istvankereszt79
-
Madoc
veterán
Google home-al használja valaki a boxot? Be-kikapcson kívül milyen hangparancsot tudok még neki adni?
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Szilágyi84
senior tag
Sziasztok érdeklődnék hogy Game Passból letöltött és végigjátszott játékot ha letörlöm a gépről akkor később letudom még tölteni és a mentések megmaradnak törlés után vagy azok is távoznak? Köszi
-
válasz Szilágyi84 #201717 üzenetére
Mentések megmaradnak, azokat felhőben tárolja.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
banderasz77
addikt
Aki iOS VPN-ben otthon van dobna rám egy PM-et?
-
chipesz
őstag
válasz banderasz77 #201710 üzenetére
Én is gondolkodom rajta, régóta nézegetem, bár én nem játszottam az előző részekkel, ez tart vissza.
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz st3v3np3t3r #201724 üzenetére
Not yet. Redditről.
(#201726) pzstm
Dede, folyton hazudik.
Live-Die-Respawn
-
EmThor
addikt
Blair witch fantsztikus volt! Hangulatos, szép grafika, mondjuk inkább sétaszimulátor volt, pár puzzléval, kicsi "harccal" megspékelve, de mint a filmek rajongójának, úgy nagyon adta!
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Peat76
őstag
Remélem szeretni fogják egymást..😂 😁
Gyerekek ennek a gépnek nincs hangja, nem úgy minta Pro porszívó üzemmódja sok esetben..
Úgy érzem imádni fogom !Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
válasz oriic #201731 üzenetére
Olyan nem lesz..
Gears 5 és Forza Horizon 4 mellett egy ideig nem...A gyerkőcök megkapják a PS-t..😃[ Szerkesztve ]
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Peat76
őstag
válasz Gaboman #201734 üzenetére
Ki fogom próbálni, halottam róla sok jót és még nem volt hozzá szerencsém.😃
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
Peat76
őstag
Milyen időközönként jön rendszer frissítés?
-
válasz Peat76 #201736 üzenetére
Eddigi frissítések listája a 2019-es évre visszatekintve
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Ez majd mehetne topik összefoglalóba...
Xbox One Offline rendszerfrissítéseGalaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
EmThor
addikt
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
zeus_2k14
senior tag
Üdv.
Xbox Live Gold-ot hol érdemes venni? Mindenképpen megbízható forrás kellene. Néztem a Konzolvilágnál 17.999 Ft vagy pedig maradt az Xbox Store 20.000 Ft-ért...Ez a Konzolvilágos jó lehet? Ez úgy müködik hogy ki fizetem, majd emailben küldik a kódot? [link]
-
V.Stryker
nagyúr
Bocs ha volt már szó róla, de nem követem az xbos-os híreket annyiar. Várhatóak idén új gépek? Úgy új X, mint S...
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz V.Stryker #201742 üzenetére
Új generáció érkezik:
Xbox Series XNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Emberek, ne menjünk már át azért ennyire dedóba, jó? Sem nekünk, sem másnak nem lesz attól jobb a saját gépén játszani, ha egy másik márkát szidalmaz. Ha pedig mindenképp kikívánkozik ez belőletek, használjátok az OFF topikot! Köszönöm
-
nagyúr
válasz istvankeresz #201713 üzenetére
Persze, bőven jobb egy mezei fülesnél, biztos vagyok benne, h szeretni fogod! A DTS miatt egyértelműen. Rosszul fogalmaztam tegnap: nem arról van szó, h nem ajánlanám, hanem arról, h ugyanannyiért már mást ajánlanék - ugyanis véleményem szerint vannak jobb (újabb) fejesek ugyanabban az árkategóriában. Nekem nem annyira tetszett a hangzása (bár hangerőben elég durva), illetve anyagminőségben is gyengébb mint egy SS 900X - és mivel a TB 500X-em mindkét szára eltört anyaghiba miatt, így egy "kicsit" bizalmatlan vagyok már a TB fejesekkel kapcsolatban. Ezenkívül az érintőgombokkal és a műbőr fülpárnákkal sem voltam kibékülve - helyettük én inkább a potméteres hangerő állítást és a lélegző szövetet preferálom. De ez ugye egyéni preferencia kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
GEIL
addikt
válasz l.skywalker #201747 üzenetére
Teljesen egyetértek....ezért van itthon mindegyik....és mindegyiket másért szeretjük.
( 2 db PC, 1 db laptop, 1 db PS4 Slim, 1 db Xbox one S )
Amit mindengyik gépen játszunk az a Fortnite....konzolokon a látvány dx11 és high...medium árnyékokkal......és xbox-on wifiről pici lagg van....amugy röccenésmentes mindenhol.
A PC a "király"....ez nem vitás....de egy mostani középkategóriás vagy FullHd-hez (kimaxolva a látványt ) rendes VGA kártya 100-115.000 ft ( GTX1660ti / RTX2060 )......ezt a folyamatos gépfejlesztést nem mindenki bírja/szereti....ezért vannak konzolok....jó kompromisszum a casual gamereknek vagy keveset játszóknak. akik "komolyat" akarnak azok vesznek PS4 pro-t, de inkább Xbox one X-et......személy szerint elvagyok a "slim és s" verziókkal, de majd a következő generációs konzolok lesznek a tervben.....de tuti nem a PC-t fejleszteni.[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
zbundy
aktív tag
válasz l.skywalker #201747 üzenetére
Ez nem szidalmazás, ez tény. Van kék konzolom is, de days gone és death stranding között csak a port fogta. Most pedig a last of us 2ig ugyan ez a sorsa. Aztán addig amíg azt pörgetem majd az xbox lesz alátét. Így rendben van? 😀 nekem a játék a hobbim ezért van itthon pc, xbox, ps, nintendo. Mindet másra használom
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest