Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz taylorp #173076 üzenetére

    Nekem eddig kétszer feldobta böngészőben, most járt le a legutolsó előfizetésem 3 napja és már csak a 3e forintos variációt adja, de korábban is volt, hogy több nap után adta be csak. Próbálgatni kell.
    A CDkeys-en van 3 havi kb 5e pénzért. Szerintem behúzom onnan, ha nem ajánlja fel a 300 forintos megoldást. Elkezdtem a Shadow of Tomb Ridert, csak az a program egymaga többe kerülne.
    Nekem amúgy egy gondom van csak a GP-al, hogy a dlc-ket még külön meg kéne venni. Eddig általában a megjelenés után 1-1,5 évvel szoktam megvenni a játékot nyomott áron, olyan kiadásban általában, hogy a megjelent dlc-ekkel együtt vagy legalább a többségükkel. A GP-hez meg meg kéne venni a dlc-ket, ami meg drága. Ráadásul csak a dlc-re ritkán van akció. Pl a Rise of Tomb Rider 3,6e pénz volt tavaly akcióban az összes dlc-vel együtt. Most berakták a Shadow of Tomb Ridert, aminek örülök persze, de jönnek majd a dlc-k hozzá és nem csak olyan, ami plusz ruhát ad neki (mert azokat lesz.rom) de ami játékmenet vagy új küldetést. Na most a teljes játék élményért a dlc-k miatt meg kell majd vegyem a játékot jövőre akcióban, akkor csak annyit nyertem a GP-al, hogy az alapjátékot kijátszottam korábban. Jó, hogy ez se rossz, de alapvetően spórolni akartam vele.
    Na mindegy is, használom a GP-t természetesen, de lehet, hogy hosszú távon nekem nem éri majd meg a dlc-k miatt.

Új hozzászólás Aktív témák