Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
Gyerekek ez valami vicc??? Jó néhányszor előfordult, hogy amíg az egyik játék frissül, addig a másik játékot se tudom elindítani... Most a Wolfenstein II nem indul, míg a Forza nem frissül le. Nem értem az összefüggést.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz DaveHutt #124992 üzenetére
A 30M az augusztusi adat! Meg kit érdekelnek a számok? Tudok régi előző generációs játékokkal játszani ha akarok ? Igen!
[ Szerkesztve ]
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
DaveHutt
őstag
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.Van már valami info arrol,hogy a War Thunder mikor jön boxra?
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
atee
őstag
válasz newclass #124986 üzenetére
Nem látok a fejlesztők fejébe. (én tuti nyugdíjba mennék)
Viszont egyértelmű, hogy ez még egy ennél is nagyobb pénzbomba lehet! Talán van motiváció!
Mindenképp jól jön ez az árúkapcsolás most a boxnak is. A pubg népszerűsége feljebb hozhatja a konzol versenyben!
Legalábbis addig amíg a másik oldalon meg nem jelenik egy megjelenési dátum!D-day 2002-01-04 01:54
-
törölt tag
válasz oriic #124987 üzenetére
És annak is gusztustalan fertelem az összes konzolos portja, ahogy ennek is az marad, csak ennek az őse is az
Szal ez a megjelent valójában eleddig a játékoknál nem jelent semmit. Legalábbis nekem egy olyan nem jut eszembe, ami earlyaccessből kilépve hirtelen kigyógyult volna, ha korábban retek volt. Olyan sem, ami ezt nem-hirtelen tudta volna.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz newclass #124986 üzenetére
Üdvözöllek az early access játékok világában. Ami már vagy 4 éve létezik minimum.
Fun fact:
PC-s kiadás jövő héten lép ki early access-ból (vagyis 1.0 lesz), a konzolos elvileg valamikor nyáron ahogy hallottam. Nem fog évekig early lenni a játék. PC is márciusban jelent meg, a 9 hónapnyi fejlesztés bőven gyors ütem a többi hasonló alkotáshoz képest, amelyek évek óta Early access stádiumban vannak PC-n. (Meglepő módon szinte csak ott)
Xbox-on ott van az egyik legnagyobb játék az Elite Dangerous. Early Access volt az is, aztán szépen megjelent és azóta is tonnányi tartalmat tolnak bele.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
newclass
tag
Akkor ebben a hozzászólásban van igazság(?)
"Ez mekkora átverés. Gyakorlatilag vedd meg 15 FPS-es alfa stádiumú játékot early acces-ben az Xbox skorpió mellé (vagy konzol nélkül). Utána a fejlesztő hátradőlhet, pénz van dögivel, és majd 2-3 év múlva játszható lesz a játék xD" -
AMD Power
titán
-
jeni
félisten
feltehetőleg túl melegszik a géped és biztonsági okokból lekapcsol. Lehet egy újra pasztázás is sokat segítene,esetleg a tápod sem bírja már,de ezt a konzolt én vissza küldeném,mert ha garis akkor miért bíbelődnél vele? jobb esetben kapsz egy zsír újat az One S konzolt ha nem javítják meg.
-
lsg
tag
Sziasztok!
Fat-nél találkozott már valaki olyan jelenséggel, hogy néhány játék esetében kikapcsolt a box teljesen? A táp sem világít ilyenkor. Csak úgy tudom visszakapcsolni, ha teljesen áramtalanítom (kikapcsolom az elosztót), várok pár mp-et és utána kapcsolom vissza. Ekkor már világít a táp és indul a box is. Korábban már volt ez a jelenség kb fél éve a Battlefield 3 esetében, most meg a Halo Wars Def. Editionnél jelentkezik. Más játéknál még nem tapasztaltam. Nem kell hozzá több óra, hogy ez megtörténjen, bekapcsolástól van h csak 10 perc telt el.
Garis még a box, most fog lejárni a két év. Nem tudom gariztassam-e, más gondom nincs és ez még halk is. De annak sem örülnék nyilván, ha megadná magát a gari lejárta után.
-
nagyúr
válasz DefJamHUN #124975 üzenetére
Szerintem a BOX natívan nem támogat ilyesmit (USB, BT audio eszközök), csak analóg tudod rákötni, vagy valami olyan eszközzel amit az audio/optikai/hdmi kimenetre tudsz kötni és ilyen jelet fogad.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
DefJamHUN
aktív tag
Ezzel mukodhet a box ha csak USBs es BTos?
roccat kave xtd 5.1[ Szerkesztve ]
" Vegyetek jót ha tudtok "
-
Dzsuri89
őstag
válasz Donibrasco #124970 üzenetére
Köszi a választ!
-
Dzsuri89
őstag
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Xbox One S-em, ami 1 év 1 hónapos, be van regisztrálva a Microsoft honlapjára, még van bő egy év gari rá az ott leirtak szerint. Eladásra fogom kínálni a kicsikét, ha törlöm a fiókomból a készüléket, akkor az új gazdája ha beregisztrálja magához ugyan úgy megmarad neki a nálam kiírt időtartam a gariból vagy be se tudja újra regisztrálni?
-
atee
őstag
[ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
MunezXBK
nagyúr
-
Orias
csendes tag
Ha valakit érdekel Watch Dogs 2
-
adalbert1
veterán
válasz StLui #124947 üzenetére
Mekkora kapacitásúakat árulnak az Aldiban? Tölthetőek vajon sima töltővel, amivel a NiMh akksik is? Én legutóbb amit náluk vettem saját márkásat (Active energy), az NiMh volt csak.
szerk.: meg is találtam őket, természetesen az nem derül ki, hogy mekkora kapacitásúak, illetve, hogy mivel lehet őket tölteni.
szerk2.: Lehetséges, hogy ezek az aldis lithiumos elemek nem is újratölthetőek? Mert ahogy most keresgettem, Energizer-ből találtam hasonlót, és ott nem írták az újratöltést, inkább a 20 éves élettartam volt extrának kiemelve...
MunezXBK: ez szép fogás, kíváncsi vagyok, hogy a karácsonyi leárazáskor mennyi lesz a GTA V - PS4-en legutóbb 20 font volt, Xbox One-ra talán valami 10495 Ft volt az eddigi legolcsóbb ára (de már vagy 2 éve folyamatosan annyi, mikor akciózzák). 7-8k körüli összegért szerintem megvenném One-ra (igaz, 360-on már végigjátszottam 4 éve ), PS4-re azért nem vettem meg, mert a One a fő platformom, arra nem igazán szeretek digitális játékokat vásárolni.
[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Van aki kipróbálta a sea of thieves-t? Én tegnap és ma beleöltem 2-3 órát és kimondottan tetszik eddig, amit látok
-
Zsolthy88
csendes tag
Sziasztok! Aki megvette és játssza a PUGB-t, tudna róla véleményt mondani? Teszteket olvastam, lehúzták, hogy nem szép, de a játszhatóságot nem részletezték.
Xbox Live - Zsolthy88HUN ------UFC3, Forza4
-
StLui
veterán
válasz turikoczka #124949 üzenetére
Elég egyik profilra live, és csak a digitális osztható
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
TBMC
addikt
válasz StLui #124947 üzenetére
Sziasztok!
Lenne egy amator kerdesem, evek ota mindig megveszem a liveot es csak jatszok, no de lehetosegem adodna a tesommal homeolni. Ilyenkor eleg egy live vagy mindkettonknek kell ugyanugy live elofizetes?
A cds jatekokat is meglehet osztani igy a homeolassal, vagy csak a digitalisakat?Koszi elore is!
-
StLui
veterán
Le vagyok maradva, Aldiba már Lithiumos aksik is vannak, mármint ceruza Most vettem Lidl-ben NiMh-et 16db-ot (szineset), igaz 8 került annyiba mint ezekből 4 (2000 Ft)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
pixta78
senior tag
A Fat box le tud kezelni egy usb-s AC wifi adaptert?
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
tranceplanet
addikt
Sziasztok! Gondolom sokszor volt már kérdés kontrollerrel kapcsolatban. Ünnepek alatt rokonoknál leszünk, van nekik 2db Xbox One kontroller. Mindegyik használható vezetékről is? PC játékokhoz szeretném majd használni, amíg ott vagyunk. Fall update win10 rendszer automatikusan felismeri? Bármilyen micro USB kábel jó hozzá? Előre is köszönöm a válaszokat!
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Zoleee83
addikt
-
Soybex
őstag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha vásárolok egy ilyen kontrollert : [link] akkor azt gond nélkül tudom használni a Bluetooth: 4.0 porttal rendelkező laptopommal? Továbbá mivel wireless így az akksi töltése hogy zajlik? Nem volt még xbox controllerem ezért kérdezemAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Ragnar95
félisten
válasz AMD Power #124931 üzenetére
Erősen fölé lőttél azzal a 10k+-al, Venom Twin Docking Station 20€ német Amazonról.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
Witcher 3 Xbox One X update status changed to "Coming Soon"
I was looking through the list of enhanced games for the one x and noticed that the update for the witcher 3 recently changed from in development to coming soon. When the status changed for fallout 4 and skyrim the updates were released very shortly after, I believe within a week. So I would expect this update to be out within this next week and if not definitely by the end of the year. Looks like I'll be starting another play through soon.
A napokban kezdtem el a harmadik teljes végigjátszásomat, de így megvárom a javítás megérkezését.
-
spiky03
veterán
válasz newclass #124927 üzenetére
Igen en is azert gondoltam ra.
Igen 2000 folottit gondoltam, hogy vennek ha van olyan.@(#124923) mike1334
Ez jo kerdes. Szerintem csak hetvgen lenne nyuzva de akkor lehet tobb orat is. Hetkoznap max 1-2 ora.
De vsz ez is csak az elso hetekben, amig tart az ujdonsag varazsaSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
newclass
tag
válasz spiky03 #124921 üzenetére
Egy töltőállvány+akku azért nem rossz megoldás, csak drágább. Ha megteheted vegyél. Elegáns, jól nézz ki és praktikus is.
Én az akkuk teljesítményét figyelném. Az emagnál nem láttam feltüntetve a kapacitásukat, a neten láttam kb 1200 mAh-es akkukat Xboxhoz. Szerintem azoknál érdemes nagyobbakat venni.
Az egyik link (gearbest) amit küldtél azon ha jól emlékszem 2400 mAh körüli érték volt, az szerintem már elég jó.
Van itthon akkutöltőm, Vapex 2900 mAh-es elemeket vettem az Xboxhoz. 2.700,- e körül volt 4 db leszállítva. (Ahol lakom nincs IKEA, amúgy onnan vettem volna, igaz a LADDA 2450 mAh-es.) -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz nrbi001 #124924 üzenetére
"Nekem igazából sávszélesség fetisizmusom lett amióta 250es netem van"
Igazából akkor sokat nem számít neked, hogy milyen HDD van a cuccban. Elméletileg a merevlemez maximálisan 1 GB-es másolásra képes, ami ugye kb. 140MB/s, de ezt kb sose éri el. Nekem az 250-es netnél olyan 10-25MB-ot szokott a gép produkálni, de ismerősnél sem ment soha 100 fölé a GB-es netjével.
Live-Die-Respawn
-
Thusor
őstag
válasz nrbi001 #124924 üzenetére
Munkámból kifolyólag nagyon sokat utazom külföldön és belföldön egyaránt. Mindig hordozom magammal az Xbox-ot. Telenor mobilneten szoktam játszani. Átlagban 40-50 Mbit/s az amivel szokta szedni a dolgokat. Otthon UPC 120-as nettel szokta tartani a 80-110 Mbit/s sebességet. Átlagban én ezt figyeltem meg.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
senior tag
-
spiky03
veterán
válasz mike1334 #124907 üzenetére
Koszonom szepen az infot.
Mashol is olvastam mar ezeket a toltheto elemeket.
Igaz ez a dokkolos cucc jobban bejonne, mert csak rarakom a joyokat es tolti. Nem kell kiszedegetni az elemeket.
De ha azt mondjatok igy jobban megeri akkor lehet ilyenre ruhazok be en is...SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
Grawens
senior tag
válasz nrbi001 #124918 üzenetére
Ha a letöltési sebességre gondolsz akkor:
140 MB/s az kb. 1120MBit/s ami = 1.09GBit/s
Őszintén megvallva nálam még egyszer sem ment a letöltési sebességem 400Mbit/s fölé (Telekom Optika Gigabit), átlagban 150-250Mbit/s között tölt, de gyakran hajlamos beesni akár 100MBit/s alá is.
Az elmélet valós, de a gyakorlat más. Ez erősen szerver prioritásnak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
mike1334
veterán
For Honor open test hétvége van. Kipróbáltam, háááát szép, de én szédülök ettől a kameramozgástól...pedig 1 vs 1 multi pedig egész jó lenne.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
senior tag
"xbox one x-ben egy Seagate ST1000LM035 winchester van 5400 rpm, ami max 140 MB/sec data transferre képes. Az elején gyorsan jön, amig meg nem telik a memória, majd olyan sebességel szedi, ahogy képes az adatot memóriablo letárolni."
Ez az info mennyire valós? -
DaveHutt
őstag
válasz r.levente75 #124866 üzenetére
Nem szoktam az achievementekkel foglalkozni, nem vagyok komplettista. Ha pl. a Forza 2-vel figyeltem volna erre, még 1 évig csak azzal játszanék. Végigviszem a sztorit, aztán multizok azzal, ami megfogja az érdeklődésem.
Az idő kérdéséhez: orvosi ügyelet után másnap kötelező hazamenni. Elég gyakran vagyok olyan fáradt, hogy úgymond zombizni tudok a gép előtt, másra viszont alkalmatlan vagyok. Ne adj isten pont annyit alszom előző éjjel, hogy nem ájulok be az ágyba. Ezeken a napokon napi 8-10 óra game simán lemegy zsinórban kajaszünettel, óránként felállással. Másra úgyse vagyok ilyenkor alkalmas. -
Mankó
veterán
Srácok ugye a Forza 7 is Play Anywhere játék?
-
3L1T3
addikt
System Language & Location beállításnál, tényleg csak akkor kapok 24 órás idő kiírást, ha a következő beállításokat használom?!
Language: English
Language region: English (Hungary) @így 12 órás az idő kiíás, de English (United Kingdom) így 24....
Location: Hungary“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
Fernet
senior tag
Üdv!
Egy kérdésem lenne Live Golddal kapcsolatban. Mikor megvettem a konzolt (most novemberben), akkor lehetett kapni a 200ft-os egy hónaposat. Ez tegnap járt le, nem tudtam az új gwg játékot behúzni. Gondoltam aktiválom a boxhoz kapott 14 napost. Elfogadta a kódot, de ha megnézem az előfizetéseimet még mindig a tegnapi lejáratot mutatja. Ettől függetlenül sikerült behúznom a gwg játékot és vásárlásnál is a gold-os árat hozza. Ez mitől lehet?
-
mike1334
veterán
válasz spiky03 #124906 üzenetére
Sokan (én is) tölthető akksikat ("elemeket") használnak, vannak nagyon olcsó és egész jó fajták pl. a Lidl vagy az IKEA saját márkás termékei. Én az IKEA-s Ladda típust használom, 4 db 2e forint volt és sokáig bírja.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
AMD Power
titán
Pzstn
Lenne egy buta kerdesen. Ha nekem mondjuk 3 honapig van Gol Live ,bezsebelem a jatekokat. Lejar a Gold es en mondjuk csak fel ev mulva fizetek elo akkor az elozo Goldban beszerzet jatekok "megmaradnak" es ujra elerheten oket?
[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
Zsákolható GWG-s játékok: Back to the Future: The Game - 30th Anniversary Edition (XO), Marlow Briggs and the Mask of the Death (X360).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Autós topik
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xbox Series X|S
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek