-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz AMD Power #120199 üzenetére
Én másfél éve használok egy forzás kontrollert, napi átlagom szerintem nincs egy óra játék vele és makulátlan állapotban van. A Goldban szerintem most is jó játékok vannak: Trackmania Turbo és Tales from the Borderlands.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
AMD Power
titán
válasz Csapoati #120195 üzenetére
Köszönöm szépen. Ahogy elnézem nekem az első dolgom ez EA Access beszerzése lesz. Abban nekem hónapokra elegendő játék elérhető! A Gold Live meg szerintem csak azért fogom befizetni egy évre, hátha betolnak olyan játékot oda is ami érdekelhet.
Contorrelek mennyire strapabíróak? Főleg ha az ember nem játszik vele napi több órát remélem 1-2 évet kibírnak , nem!?
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Def26 #120196 üzenetére
Xbox One X patchelt játékok listája (Folyamatosan frissítve):
(Át kell térni GAF után Reseterára sajnos, GAF nagyon lepunnyadt, utóbbin már előbb vannak infót, pletykák, leakek)
szerk: Nekem nincs 4K-m, majd jövő hónapban, előbb össze kell szednem kicsit magam. Melóváltás, albi váltás stb.
Live-Die-Respawn
-
Csapoati
nagyúr
válasz AMD Power #120192 üzenetére
Akkor hogy tiszta legyen: adott hónapban csak az épp aktuális Games with Gold játékokat tudod behúzni ("megvenni" a store-ban), a korábbiakat nem. Viszont utána az összessel játszhatsz, amit korábban beszereztél, csak az X1-esekhez aktív Gold kell, az X360-asokhoz még az sem.
oriic: A BF1-nek nagyon örülök. Haver miatt vettem Origin Accesst, hogy tudjunk Fifázni, aztán mondom akkor megnézem a BF1 kampányát is. Meglehetősen jó, bár persze a célok alapján látszik, hogy a multis mapokhoz akarnak csak hozzászoktatni. Viszont az átvezetőkért elismerés jár a DICE-nak.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Def26 #120189 üzenetére
Titanfall 2 - 9 hónappal a megjelenés után került be Vaultba.
Battlefield 1 - 9,5 hónappal a megjelenés után került be a Vaultba.
Mass Effect: Andromeda - 6 hónappal a megjelenés után került be Vaultba.
A következő nagy játék ami Vaultba került az én tippem szerint a Need for Speed: Payback lesz kb. április-május környékén. Ahogy a Mass Effect, úgy ez is nagy bukta lett, szóval ez valszeg már fél évvel premier után bekerül.
A Star Wars: Battelfront II más tészta. A Loot Box balhé ellenére is veszik mint a cukrot, összességében a teszteken is viszonylag jól szerepel, szóval kb. jövő júliusban-augusztusban kerül be tippem szerint a Vaultba, de akkor ugye már mindenki az új Battlefielddel lesz elfoglalva. (Ami ugye október végén, november elején jön kb.)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
hitchins
őstag
válasz AMD Power #120186 üzenetére
Mindket gepen megkapod az aktualis havi jatekokat. Adott honapban hozza tudod adni a konyvtaradhoz. Amit egyszer igy beszereztel (magyarosan purchased statuszba kerul) azt a tovabbiakban barmikor jatszhatod ha van aktiv gold/plus elofizetesed.
Ha lejar akkor nem jatszhatsz egeszen addig amig ujra elo nem fizetsz de akkor ujra eleres az osszeset amit korabban bezsakoltal. -
Csapoati
nagyúr
válasz AMD Power #120182 üzenetére
Halmozódik, de le kell tölteni ("meg kell venni") őket az adott időn belül. Az X360-as játékokkal utána bármikor játszhatsz, de az X1-esekkel csak akkor, ha van épp Goldod.
Corpuscle: Még meggondolom, PC-re is megvehetem.
[ Szerkesztve ]
-
Corpuscle
őstag
válasz r.levente75 #120181 üzenetére
Kitartást hozzá, nem könnyű játék, de nagyon magával ragadó.
-
AMD Power
titán
Xbox Live ha én veszek egy 1 éves előfizetést. És mondjuk havi 2-3 játékot kapok. Akkor az halmozódik? Vagy havonta csak azt a 2-3 játékot érhetem el?
-
törölt tag
válasz Def26 #120171 üzenetére
Háttöööö nekem 1080Ti meg ps4 pro is lóg rajta, szal ismertem a 4K-t, meg a majdnem 4K-is X előtt is
/meg a monitor előtt is 4k tévé lóg a falon pár éve. Nem ütött meg a látvány. Engem inkább a gép minősége, a hűtés csendessége, az egész gép profizmusa lepett meg nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz mike1334 #120144 üzenetére
"nem mondom, hogy jobb, mint az egér+bill, de sokkal kényelmesebb, hátradőlsz és játszol"
Pont így játszok PC-n is, de csak multiplayer FPS-eket (CS 1.0-1.6, COD4, CS:GO, PUBG).
Na nem annyira lazán, mint jdm64 egy 1 millió $-os major ligán, de nem is feszülök rá.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
AMD Power
titán
Az EA Access-tagság mellé kell a Gold Live előfizetés is? Vagy ez Access anélkül is "megy"?
-
mike1334
veterán
válasz Csapoati #120165 üzenetére
Hát az itt látottakhoz képest
A 200 forintos gamepass meg gold nálam is bejátszik. Mivel friss a konzol is, megvan az érzés, hogy mindent szeretnék rá egyszerre megvenni, mintha elkapkodnák vagy valami. Nem tudom másnál is így volt e az elején, de nagy önuralom kell hozzá megfogadtam, hogy akció első napján nem veszünk semmit.Amúgy, ha jól nézem, akkor már csak 2 nap az akció. Utána már nem lesz a nagyobb kedvezmény gold tagoknak, csak "sima" akció?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Csapoati
nagyúr
válasz mike1334 #120144 üzenetére
Ez miért lenne szegényes? Én most nem veszek semmit a 200 Ft-os Goldon kívül, mert most épp nem vágyom semmi új játékra. Igaz az Ori-n még gondolkozom.
-
Bogyi007
veterán
Kezdésként annyit írnék le hogy aki tegnap este 7 előtt járt Szegeden a Media Marktban Xbox One X-et nézni az menjen vissza újra. Leírom miért.
Tegnap mentem be oda mivel már én is megakartam nézni a gépet működés közben a kiállított Forza 7-el. Szerencsére éppen senki sem volt ott így az Xbox One pólós srácnak szóltam hogy mennék egy kört a játékkal. Persze minden szuper easy módra volt löve így beállítottam a manuális váltást csak a fékezési pontok ívét és a legalsó menüpontban levő nehezítést. A pálya a mostanság használatos Nürburgring ív volt egy DTM-es Mercivel és többek között riválisnak Michelisz Norbi Hondájával. Nem volt rossz az éjszakai verseny de valahogy az összkép nem volt az igazi ( a tévé egy ívelt Samsung volt ami 10 bites valós Hdr-t tudott és az eladó állítása szerint is és a menük szerint is be volt kapcsolva.
Mondom a srácnak hogy itt valami nem stimmel szerintem, de ő szkeptikus volt állítása szerint minden oké a beállításokkal, amikor a Box menüjében meglátta hogy minden HDR beállítás érvénytelen volt látni kellett volna az arcát hogy tévedett. Mondom neki az itt tanultakat hogy talán nézzen rá a tévé Hdmi portokra és ott engedélyezze a Hdr-t ott is. Megint fura nézés hogy én miről is beszélek. De ránézett és persze volt menüpont és aztán a box is mindent kipipált. Na azért a pofalesésért már megérte bemennem!
Indít a játék újra és megint ugyanott és HOPPÁ-HOPPÁ! A grafika szinte lemászott a vászonról amikor Norbi kocsija elment melletem konkrétan a látvány olyan volt mintha a tévéközvetítést néztem volna belső kamerán. Piszok jó volt!
Már a srác kérte hogy legyen egy harmadik köröm is esőben. Hát gyerekek ez tényleg ku**a jó volt! Eszméletlen szép a kép megérte erre a gépre várni! Természetesen ekkorra már bőven volt nézősereg is (meg közben egy hirtelen játékmegállásom is mivel az áruházban egy másik standnál ugyanaz a profil volt az S gépen és éppen beléptek vele és így az x-en kiléptetett a játékból a rendszer )
Sajnos a Telekomnál már csak egy lövésem van eszközvásárlásra így egyenlőre a tévét hozom majd ki és max a Ps4 Slimet cserélem át egy Pro-ra (7 hónap garim van még rá) de a gyűjtés elkezdődik az X-re mindenképp és bár azt terveztem hogy a mostani generáció után kiszállok a konzolosdiból, ez a terv szerintem léket kapott.
Kell ez a 4K-s HDR generáció majd amikor kiforrja igazán magát.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Dadpool
aktív tag
[Ez garanciális hiba?]
Lehet frissítéssel javítani?https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz dog81 #120125 üzenetére
Lehet kettővel is játszani, mégpedig úgy, hogy az egyik controller-nél be kell kapcsolni a Copilot opciót az Ease of Access/Controller menüben, így a másik controller-rel bele lehet piszkálni az elsőnek az irányításába. Tehát pl. az egyik játékos a jobb joy-t, a másik a balt mozgatja. Annyit kell tudni még, hogy ilyenkor az achi-kat és gamer pontokat csak a copilot-os személykapja meg.
-
gyuromoj
veterán
Éves GOLDot hol érdemes most venni?
Esetleg BF-ig várni?
Egyik ismerősöm fiának kellene majd, mert december elején jár neki le.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
RudY
addikt
válasz Def26 #120150 üzenetére
Ha raér, akkor szerintem várj még vele, 2018 első negyedében várhatók a "rendes" HDR monitorok (nem a 8bit+FRC), bár úgy néz ki, hogy 300 alá kevés fog beférni. Elvileg már tudni fogják a freesync2 megoldást, ami már HDMI kábellen is működik, nemcsak DP-n. Ráadásul a Win HDR kezelése még meglehetősen botrányos, ígérik az automatizálást, de addig manuális a váltás
[ Szerkesztve ]
-
Victoorius
junior tag
Sziasztok!
Ha valaki jó hasznát veszi egy 14 napos Gold-előfizetésnek, az ne habozzon jelezni. Ha többen is jelenteztek, akkor 16 órakor kisorsolom.
Malicious content found. Do you really want to move Me.doc to the trash? Hell yes.
-
HagaNRG
őstag
válasz #95456768 #119319 üzenetére
Az Auchanos akcióban az egyik gép a One S 500GB Minecraft lesz majd (99 ezerről 65-69k kürül), a másik meg a PS4 500GB szintén hasonló áron.
Én már nagyon, de nagyon megbántam, hogy nem léptem meg 105ezerért múltkor a One S 1TB-t AC Origins-szel és Forza7-tel... (de ti beszéltetek le róla, na!)
-
AMD Power
titán
Ha már monitor. Eszembe jutott. Nekem egy 2-3 éves Philips 94cm Full HD LED TV van. Egy Xbox One S ez "jó" nem? TV azért ezért nincs kedvem venni.
-
Def26
félisten
Nagyon filózok, hogy beszerzek egy 4k monitort a box mellé, de annyi új dolog jön a monitorok terén, hogy mindig elbizonytalanodok. Jelenleg 22" van, de kéne nagyobb és akkor már jó lenne 4k, de ugye ezeken még nincs se hdr se hdmi 2.0... Vagy vegyek használtan egy 24" full hd monitort és kb. egy év múlva hátha lesznek már hdr 10 bit monitorok.
Zolaa neked milyen is van pontosan?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
AMD Power
titán
válasz IntelKiller7 #120148 üzenetére
Persze. Nem is kérdéses. Ha veszek csak XBOX.
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz AMD Power #120147 üzenetére
Szolgáltatásban ezerszer jobb a box. Ha a PS exclusive játékai közül 1 sem érdekel akkor meg egyértelmű, hogy box.
És akkor még nem is beszéltünk a kedvezőbb gold árral meg az utazgatós vásárlásról.Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
mike1334
veterán
-
mike1334
veterán
válasz AMD Power #120140 üzenetére
Nyugi megszokod. Én október elején vettem meg a konzolt, előtte sose játszottam ilyenen, de még az elődjén sem. Mafia III demót próbáltam ki, és az elején az gondot okozott, hogy kimenjek az ajtón a fickóval. De hamar meg lehet szokni, nem mondom, hogy jobb, mint az egér+bill, de sokkal kényelmesebb, hátradőlsz és játszol
Az én végső (szegényes) black fridayem így néz ki valószínűleg:
- Tomb Raider: Definitive Edition
- Fable II
- Fable III
- Assassin's Creed Rogue
- és feltételesen a GTA V, itt még megvárom, hogy egy fórumtárs eladja e végül másnak lemezesen (második vagyok a sorban ), ha nem akkor az digitálisan.Hátha lesz Shadow of Mordor/War akció még karácsonyig, ha meg nem, akkor vmelyik AC (Ezio Collection/Syndicate/Black Flag).
Stauffenberg
Köszi az infót, meggyőzött a játék Amúgy a Rise is eszméletlenül szép. Volt olyan rész a trialban, ahol vártam, hogy mi lesz már...azt hittem átvezető videó, de a játék volt[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz mike1334 #120133 üzenetére
A Tomb Raider: Definitive Edition szerintem nagyon jó vétel, főleg ilyen 1500 Ft körüli pénzért. Szépen fel lett újítva a grafika az Xbox 360-as verzióhoz képest.
Amit én egyedül hiányolok belőle (mint régi Tomb Raider rajongó), hogy viszonylag kevés benne a fejtörő és ezek is sokkal egyszerűbbek, mint régen. Én azért kedveltem, mikor bő negyed óra meg húsz percekre lefoglalt, mikor egy csapdarendszer működését elkezdted átlátni vagy kitaláltad, hogyan juss fel egy olyan peremre, ahonnan tovább tudsz jutni. Ha egy kicsit több ilyet raknak ebbe a részbe is, akkor bő egy órát simán rá lehetett volna még dobni a nettó játékidőre.
Amúgy a régi Tomb Raiderek nem voltak ennyire erőszakosak, azokat simán tudtam volna ajánlani egy fiatalabb játékosnak is. Cserébe a rebootolt részek elmentek egy kicsit Uncharted-szerű történetmesélés felé, ami szerintem jót tett a sorozatnak. A sztori fő szála egy hétvége alatt kényelmesen abszolválható (aki bírja seggzsibbadás nélkül annak egy délután is elég). Aki szeret gyűjtögetni, annak kicsit több idő.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Srácok, nem tudom, hogy lehet e itt ilyet. De van olyan emberke akinek digitálisan megvan a Watch Dogs 2? Szívesen véggitolnám viszont ezért nem venném meg. Azon filóztam, hogy esetleg cserélhetnénk accountot. Nem Homeolás vagy stb csak simán belépek, letöltöm, majd végigtolom az accomon amikor a másik fél épp nincs gép közelben vagy stb.
Aki esetleg benne lenne annak feltudom ugyan így ajánlani az accom, elég sok játék van rajta. Nyár végétől megjelent játékok közül pl: F1 2017 Special Edt, AC Origins Gold Edt, COD WW2, Forza Motorsport 7 Ultimate Edt.Ha tilos az ilyen akkor töröljétek a kommentem.
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Czimby
addikt
válasz mike1334 #120133 üzenetére
Nagyon jó játék, én is gondolkodom rajta pedig 1x már végigvittem.
Maradt 10SGD-m van valakinek valami ötlete mire lenne érdemes ellőni?
Eddig csak a Tomb Raider ami szóbajöhet, 8.3SGD odaát.[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
AMD Power
titán
válasz orc88 #120137 üzenetére
IntelKillernek igaza van sajnos.
Elmentem az Konzolmániába. Megnéztem mind a két gépet ki is próbáltam őket. A PS Controller nekem picit kényelmesebb volt elsőre. Bár csak a hülye NFL tudtam megnézni. 20 év PC után nagyon bénának éreztem. Meg persze magamat is! Xbox a Forza 7 volt. Azt azért jobban tudtam tesztelni. Fura Istentelenül! Nem tudom. Nem csalódtam vagy ilyesmi, de nagyon fura így játszani. Persze mint minden más megszokás kérdése.
-
IntelKiller7
Topikgazda
Karácsonyi leárazásnál úgyis lesz ismét 200Ft-os Live meg GamePass. Addig kibírom.
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #120131 üzenetére
hát akkor nekem nem fog menni.. 2018.dec.22-én jár le a live om...
-
parandroid
félisten
-
mike1334
veterán
válasz parandroid #120036 üzenetére
Még ma láttam meg, hogy a Tomb Raider: Definitive Edition csak 1500 forint, és előzménye a Rise of-nak. Ha az nincs meg, akkor megéri, én először azt húzom be és majd talán karácsonykor a Rise-t. Amúgy kipróbáltam a trialt és nagyon tetszik, gyönyörű játék, mondjuk vannak benne durvább dolgok, mikor felnyársaltam Larat egy rakat lándzsán véletlen az nem volt szép
-
csucsu52
aktív tag
válasz Stauffenberg #120131 üzenetére
Igen, ez lesz itt is😀
A gold és a gamepass is annak jár 200ért, akinek épp nincs élő szolgáltatás előfizetve!
23-tól elvileg lesz 3 és 6 hónapos gold akció is, azt sejtem az is csak annak, akinek nincs épp...[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz csucsu52 #120129 üzenetére
Akkor 27-én beröffentem a 200 Ft-os Game Pass-t és ha lejár megnézem él-e még a 14 napos trial lehetőség. Ha nem, még így is jobban jártam, mint egy 14 napos trial megmentésére tett kísérletben elbukni a 30 napost.
(#120130) kidboy_46: Elvileg annak jár a 200 Ft-os Gold, akinek előtte nem volt még, ehhez képest én tavaly simán meg tudtam venni amikor éppen nem volt aktív az előfizetésem. Most sajnos pont kicsúszok belőle, mert dec. 1-én jár le (cserébe nekem még jutott Extreme Digital Black Friday akciós 3 havi Gold 3990 Ft-ért).
[ Szerkesztve ]
-
csucsu52
aktív tag
válasz Stauffenberg #120128 üzenetére
Egyel feletted lévő hsz alapján felejtsd el...
Ne fogod tudni 200ért megvenni, míg tart a 14napos. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz #20844032 #120113 üzenetére
Nem összeadni akarom őket. Én még nem használtam fel a normál 14 napos trialt, ha ez viszont csak az első rendes előfizetésig használható fel (mint a 14 napos Gold is), akkor jobb most beizzítani a 14 napost, aztán az akció utolsó napján a 200 Ft-os rendes előfizetést. Értem én, hogy össze nem adódik, de ebben az esetben egy hetet megkapok a 14 naposból, míg ha a 14 napos felhasználatlanul elveszik, akkor meg ennyit sem.
-
dog81
csendes újonc
Sziasztok. A Brothers: A Tale of Two Sons játékot lehet két kontrollerrel játszani?
-
csucsu52
aktív tag
válasz IntelKiller7 #120120 üzenetére
Látod a storeban lehetőségként a 200huf-os gamepasst most?
Ha igen, akkor működni fog. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz #21946880 #120121 üzenetére
Ennyire részletesen nem akartam belemenni egyelőre a dologba, lévén teljesen új tulajról van szó, és a Home-olás mint lehetőség egyelőre nem is jött elő.
szerk:
Főleg úgy, hogy AMD Power írta, hogy túl sok ideje nincs játszani, így tippre a home téma sem fog nagyon előjönni nála egy ideig.
(#120118) Czimby
A 200 Ft-os akció november 27-ig él. Neked szerintem elég lenne legkésőbb 27-én ellőni, és akkor lesz majd időd még később játszani.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz oriic #120117 üzenetére
Kiegészítésként megjegyzem, nehogy meglepetésként érjen senkit, aki új az XBox One-os világban.
A digitálisan megvásárolt játékaidat offline is tudod játszani a korábban írt feltételek mellett, viszont ha a home-olást használod játékmegosztásra egy másik konzollal, akkor nem fognak elindulni a játékaid net nélkül.
Pontosabban a saját játékaid. A home partnered játékaival tudsz játszani offline is, de a sajátjaiddal nem. -
IntelKiller7
Topikgazda
válasz oriic #120096 üzenetére
Viszont utana elvileg nem tudod ellőni a 14 napos trialt már.
(#120114) oriic Pár nap és kiderül. Amikor kikerült a GamePass meg a Gold 200Ft-ért akkor aktiváltam a GamePass Trialt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Czimby
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz AMD Power #120116 üzenetére
Vannak olyan játékok, amihez kell a net, mások offline is elindulnak. Előbbiek hulladék nettel is elindulnak, akár multizni is tudsz majd, de ha pl jön egy frissítés hozzá, akkor addig nem tudod tolni amíg az update le nem jön.
Ilyenkor van az, hogy mielőtt valaki nyaralni megy és viszi a gépét utána kell nézni, hogy amivel játszani akar, ahhoz kell-e net.
Live-Die-Respawn
-
mike1334
veterán
válasz AMD Power #120108 üzenetére
Elvileg van olyan játék, amihez folyamatos net kell (pl The Division), más elvileg csak pár hetente néz rá, hogy voltál-e online. Amúgy letölti a játékot, így lassú nettel se lesz gond, mert, ha már letöltötted, akkor max frissítést szed le. Multi már más tészta, oda kell jobb net azt hiszem. De majd kijavít valaki, ha nem jól mondom
r.levente75
Ilyen is van tudom, amire akarunk, szánunk időt Nekem csak nap végi/hétvégi kikapcsolódás, késő este már inkább olvasás/alvás....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Stauffenberg #120112 üzenetére
Próbáltam utána keresni a dolognak, de nincs róla infó, hogy a 200-as akció mennyire működik együtt a triállal.
Az biztos hogy a trial és a normál előfizetés együtt nem megy. A kérdés, hogy ha most valaki ellövi a trialt az tudja-e aktiválni a 200-as akciót jövő héten mielőtt az lejár. Tippre igen, de ugye ezt ki kell valakinek próbálnia.
Persze ott van a másik oldal, hogy ha valaki most ellövi a 200-as akciót, akkor ha lejár az egy hónap, vajon utána tudja-e aktiválni a 14 napos trialt.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
válasz Stauffenberg #120112 üzenetére
A trialok és a rendes előfizetések nem adódnak össze. Nem is léteznek egymás mellett. Vagy az egyik aktív vagy a másik. Kiütik egymást.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz oriic #120106 üzenetére
Nem így értettem, hanem ugye eltart még jövőhét végéig a Game Pass akció (ha jól olvastam), beizzítok most egy 14 napos trialt, majd ráküldöm az utolsó napon a 30 napos 200 Ft-os előfizetést. Így már nem használhatom ki teljes egészében, de egy hetet nyerek vele pluszban.
Ha viszont a 200 Ft-os Game Pass felhasználásával még mindig felhasználható marad a 14 napos trial, akkor azt elteszem későbbre, de így is csak az utolsó napon röffenteném be a 200 Ft-ost, hogy ráküldjem a 14 napos trialt, így január 10. környékéig van Game Pass és a szabadságom alatt jobban ki tudom használni.
-
r.levente75
addikt
válasz mike1334 #120100 üzenetére
Vannak fennt olyan barátaim, akikkel napi szinten játszunk esténként négy fős csapatban. Egy hölgy ő 46 éves, egy pár a férfi tagja 51, a párja 31 éves, én pedig 40 felett vagyok pár évvel. A párnál két box van együtt jönnek együtt játszanak, mindig ugyan úgy.
Ez egy összeszokott csapat akik este kicsit kikapcsolódunk.[ Szerkesztve ]
-
turikoczka
aktív tag
Külső háttértárolóról letud játszani UHD filmeket a fat xbox?
-
AMD Power
titán
Köszi srácok! Akkor csak ONE S.
Erre valami?
Van még egy kérdőjel a fejemben. Ha én mondjuk egy EA Game Pass van. Akkor az adott játékot letöltöm a gépre vagy ,hogy? Megmondom miért kérdezem. Elmegyünk nyaralni. Gépet elviszem. De ott pl nincs net. Vagy nincs olyan gyors net. Akkor pl ,hogy tudok játszani!?
-
aktív tag
válasz AMD Power #120102 üzenetére
Én az 500GB-os S-t venném meg. (FAT-et már tuti nem vennék újonnan)
Az S belső tápos, 40%-al kisebb mint a FAT és lejátszik UHD Blu-ray lemezt is. (ezek a főbb előnyei a FAT-hez képest)
Ha több tárhely kell, még mindíg tudsz külső vinyót venni mellé.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Stauffenberg #120104 üzenetére
Szerintem még nem próbálta senki, de én azt mondom hogy működnie kell. Live-al ellentétben a Game Pass trialnak ugye saját menüpontja/gombja van store-ban is.
De ha nem működik akkor is jobban megéri szerintem a 200 Ft egy hónapra mint a free 14 nap trial. (Nyilván utóbbi ingyen van, de 200 Ft-ért mégis csak egy hónapot kapunk, nem csak felet)
(#120102) AMD Power
Utóbbit vedd meg, FAT gépet újonnan, boltból szerintem már nem éri meg venni. (A használt piac persze más téma) Ha egy idő után kevés az 500 GB és lassú neted van, akkor tudsz hozzá külső USB-s HDD-t kötni.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
AMD Power
titán
Ezt jól gondolom ,hogy meg kéne venni?
Xbox One 1TB `Tom Clancy`s Rainbow Six Siege konzol 79 990 Ft
A csomag tartalma:
Xbox One konzol 1TB tárhellyel
vezeték nélküli kontroller
csevegő headset
Rainbow Six Siege játékszoftver
Xbox 360 Rainbow 6 Vegas & Vegas 2 letöltőkódok
14 napos Xbox Live Gold előfizetésVagy ez a jobb?
Xbox One S 500 GB Forza Horizon 3 + Hot Wheels DLC 69 990 Ft
Vagy várjak BF ajánlatokra?
-
AMD Power
titán
válasz mike1334 #120100 üzenetére
Hülyén hangzik de tényleg. Hála az Égnek nem a kenyérre való pénzből lenne meg a gép ára + a többi. De egyszerűen időm nincs kiélvezni.
Van még egy kérdőjel a fejemben. Ha én mondjuk egy EA Game Pass van. Akkor az adott játékot letöltöm a gépre vagy ,hogy? Megmondom miért kérdezem. Elmegyünk nyaralni. Gépet elviszem. De ott pl nincs net. Vagy nincs olyan gyors net. Akkor pl ,hogy tudok játszani!?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest