Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyi007
veterán
válasz vzsryl #125206 üzenetére
Esetleg a Manage résznél a játéknál nincs ott a külön telepítendő részek között?
Más. Ha valaki mostanság vett Samsung UHD tévét UEXXMU61XX sorozatból azoknak van egy kis segítségem a konzolokhoz való beállítások terén. - Ez a link egyébként az aláírásomban is szerepel.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz vzsryl #125186 üzenetére
És elvileg már ezt birtokolod...
(#125192) AMD Power Magyarul szebben néz ez ki...
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
mike1334
veterán
válasz vzsryl #123023 üzenetére
A Forzát én is...a gond az apróbb dolgokkal van, mint pl a sokszor megénekelt Mafia 3 szövegei amúgy nap végén játszok, olyankor már megvolt a 8+ óra monitor előtt
Amúgy asszony is közelebb ül néha, pedig ő mai napig tudja olvasni a szemésznél a legalsó sort is (én sose tudtam, max a látásjavító műtét után pár hétig...)
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz vzsryl #123016 üzenetére
Nincs az nagyon távol? Én közelebb vittem egy széket kb 2 méterre. Mondjuk a Forza még jó is lehet, de ahol apró szöveg vagy vagy részletek, ott már nagyon sok nekem a 3 méter. Lehet romlik a szemem
AMD Power
Teljes fél órát, mikoris rájöttem, hogy nem lehet menteni és 20 percet újra kellene játszanom, ha ki akarnék lépni (és ki kellett lépnem....).
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
-
vzsryl
nagyúr
válasz vzsryl #121037 üzenetére
Kipróbáltam most USB kábellel, egy ideig ment is, lehúztam róla, ment wireless módban, majd megint szétkapcsolt. Ezután megpróbáltam újra kábellel, de nem reagált, szóval wireless móddal párosítottam, amitől jó lett, de folyton szétkapcsolt.
Ezt vajon lehet így gariztatni? Önmagában jól működik, lehet a box a tré. Azért vettem, hogy asszonnyal ketten tudjunk játszani, de ez így nem poén.megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
vzsryl
nagyúr
válasz vzsryl #120945 üzenetére
Újabb érdekesség.
Killer Instinct ingyenes verzióját próbáltuk asszonykámmal, és kb. 2 perc után disconnectelt az új kontroller (Minecraft Pig). Odamentem a box-hoz újra párosítottam őket, aztán elfordultam, majd megint szétkapcsolt, majd megint... Végül már össze se tudtam párosítani. Újraindítottam a box-ot, és úgy nagy nehezen megtalálták egymást, és elkezdtem az új kontrollerrel Dirt 4-ezni (ma vettem a játékot), de az normálisan futott, 3m-ről fotelben ülve toltam, és egyszer sem kapcsolt szét.
Mi okozhatja ezt? Gondolom valami hardveres hiba lesz, és küldhetem vissza...[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
törölt tag
válasz vzsryl #120800 üzenetére
Nekem működött mindig a párosítás (boxon a gomb és a kontrolleren is a gomb megnyomása egyszerre) szerencsére, de ez sajnos egy olyan dolog, amivel együtt kell tudni élni, mert évek óta fenn áll.
Nem is lehet hibának venni (azt igen, ha a párosító gombok nem működnek), mert ha nem párosítaná át a PC-hez a kontroller magát, akkor jeleket küldhetne az xboxnak. Pl véletlen megnyomod az xbox gombot PC-n való játszás közben és bekapcsolódik a box az akaratod ellenére.
-
Bogyi007
veterán
válasz vzsryl #120340 üzenetére
Alapesetben viccesnek tartanám ezt a választ, de sajnos alig pár hete Gamer365-ös fórumtársam - aki egyébként nagyon várta az X-et - Totti5 elhunyt (tudomásom szerint) agyvérzés következtében álmában. Ha ismerős a neve az nem véletlen. Az Sg.hu oldalon topicvezető volt az Xbox topicban de a gamer365 oldalán is közismert volt.
Szóval szerintem az ilyen viccesnek szánt szavakkal, mondatokkal csak óvatosan bánjunk...
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
Jovanny2
őstag
válasz vzsryl #120368 üzenetére
Hát az akkor sikerült szerintem, mert a home partneremnek ugyanez volt. Én beaktiváltam az X-et, rákattintottam, jogosultság letöltés 2-3 másodpercig, aztán mutatta a garit. Az övé nem töltötte be, csak homokórázott a jogosultság letöltése. Beléptem a nevével, nálam ugyanazt csinálta, visszaléptem az enyémmel, azt megint csont nélkül betöltötte. Felhívta a supportot másnap, megnézték, és azt mondták minden rendben, 2020.01.23-ig garis a gép. Nem tudták miért nem tudja kiírni. Azóta nem néztük.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz vzsryl #119602 üzenetére
Ugyan ebben vagyok. A ONE S 500 gigát meg lehet kapni 67 környékén már.
Kérdés egy-egy kanapé gamingre, az én esetemben az heti 1-2 alkalom , elég e 500GB. Ahogy utána néztem durván 80+ gigát vesz le a rendszer?! Többi FREE?!Lényeg a lényeg a MM jól elcseszte a péntekemet. Rendben ők határozzák meg, de leakcióznak One S-ből 500GB verzósat, abból is a Minecraft edition-t, miközben az X bőven kint van, és a lényeg a korábbi szériák készletének mielőbbi kiszórása lenne ilyenkor.
Gratulálok
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest