- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fujifilm X
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dilipok #24142 üzenetére
Lehet hogy nem magyarul írtam, nem tudom hogy adhatnám a tudtodra hogy lezártam ezt a témát. Tényleg nem kell hogy erről szóljon a topic.
Tehát olvasd el figyelmesen az alábbiakat:
Én csomi3 kijelentem hogy fogalmam sincs a banki műveletekről, mindent amit ezzel kapcsolatban írtam, beteg elmém őrjöngése volt. Nincs rálátásom és képzettségem hogy ezzel kapcsolatban releváns információkat szolgáltassak embertársaim felé.
Továbbá bocsánatot kérek hogy letakaritóztalak, nem lett volna szabad, hiszen szemmel látható hogy képzettebb vagy nálam ebben a témában.Bízom benne hogy elfogadod beismerő vallomásom és bocsánat kérésem is, melynek következtében VALÓBAN befejezhetjük ezt.
Én a továbbiakban nem fogok válaszolni az ezzel kapcsolatos hozzászólásokra, bármit írsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Nintendo Switch OLED, 2026.10.03-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Ps5 slim
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest