-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassabi11
senior tag
Sziasztok
Segítség gyanánt lenne egy kérdésem hátha valaki tud rá választ adni.
2k-ban játszom.
ryzen 5600x, 16gb ram,rx 6800 vga és Dornogálba 50 fps-em van... minden máshól 100-180fps között vagyok. Valaki tud erre megoldást hogy Dornogálban is legyen valami normális fps-em? Helyel közzel mind1 hogy low grafikán vagyok vagy ultrán.. 5 fps különbség lesz csak. -
wassabi11
senior tag
Sziasztok.
Valaki tudja mi lehet a gond. Nagyba tolom a játékot majd hirtelen feketekép és befagy a gép. ( ezt csak wow alatt csinálja máskor nem produkálja). Át álítitottam direktx 11-re a játékot, olvastam olyan hogy az msi afterborner csinálja töröltem azt is, de még mindig fekete kép és befagy a gép.
Valakinek erre ötlet? -
wassabi11
senior tag
Sziasztok.
Lenne egy olyan kérdésem hogy lehetésges classic tbc-re venni plussz 1 kari boostot vagy új accountot kell csináljak? -
wassabi11
senior tag
Hali.
Tudni esetleg mikor lehet belogolni classicon ?
Pre patch miatt még nem engedbe. -
wassabi11
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, a történet a következő.
Rx 570-es vga-m volt, de eladtam majd átváltottam igpu-ra intel 630-ra, a következő jelenség az lett, hogy nem tudok felbontást állitani se részletességet, mert folyton kidobál az 3D gyorsitó miatt. A legfrissebb intel driver van fent chipset is felvan telepitve és frissitve.
Tegnap teszteltem egy AMD 6450-nel driver telepités megtörtént, és a probléma nem oldotott meg. Valaki tud rá megoldást?
Classic wow- csinálja amióta kivettem az Rx 570-est.Full hd-ban szeretném játszani, és csak 1280x 720p amit beállit magának.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 4
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Parfüm topik
- Synology NAS
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB Halo Infinite Limited Edition
- Honor Magic 6 Pro
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest