-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Desmond
csendes tag
Fájó szívvel bejelentem, hogy befejezem 4 éves pályafutásomat a WoW-ban. De sok szép emléket okozott nekem ez a pár év, például játszottam a Never Endingben vagy például a Methodban - ott voltam Eredar Twins World 3. killen és első lettem healingben azon a fighton, láttam KJ-t és ezt a full szar WotLKet.
We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them. ASUS P8P67, Intel Core i7-2600k, G.Skill 2*4GB 1600MHz, Sapphire Radeon HD6970, Scythe Ninja 3, Samsung SyncMaster P2770HD.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!