-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
DebilEvil
tag
válasz
Wolverine #19512 üzenetére
Akkor a lenyegrol maradtal le. Majd feltunik Ulduar, na az lesz majd egy massal ossze nem hasonlithato elmeny. Icecrown pedig elsore Mordor erzetet kelti, de aztan rajon az ember, hogy sokkal tobb, ahogy halad elore a tortenetben. Igazabol Storm Peaks es Icecrown az ami miatt erdemes "sietni", hogy minel elobb ott legyel.
Nekem elsore Zul'drak nem jott be, de most mar azzal a zonaval is kibekultem valamilyen szinten. Northrend az ami nekem visszadta azt amit eddig hianyoltam es megvolt a Warcraft sorozatban.
A masik oldal pedig, a main karakteremmel elkezdem es lvl 80ig folyamatosan fogok jatszani,
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Dell Vostro 3500 felújított karcmentes álalpotban eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- LG OLED C2 42-es TV eladó (120Hz)
- Samsung Galaxy S21FE 8gb ram 256gb hdd olíva színű
- ZTE MF289D nagysebességű 4G / 4G+ LTE Cat12/13 Sim kártyás WIFI router hotspot modem - FÜGGETLEN
- Bosch VF előremenő hőmérséklet érzékelő hidraulikus váltóhoz 2m
- Corsair K100 RGB Optix OPX Linear DE német kiosztás, jó állapotú / BOLTI ÁR 100E+ AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest