Hirdetés
Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
Győzelem!
CsataKarelia 2012. április 27. 18:58:23
JárműKV
Szerzett tapasztalat: 1 737
Szerzett kredit: 42 721Prémes. 8 sebző találat a 107-essel.
-
Dobi 562
addikt
Előbb volt a csapatomban egy seggtámadós tigris tank. A torony hátracsapva és seggel támadt az ellenség felé. Majd kapcsolhatott és inkább az oldalát mutatta nekik, úgy mégiscsak könnyebb eltalálni.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz Patrick76496 #45802 üzenetére
Köszönöm!
-
Dobi 562
addikt
Sziasztok!
Lenne egy láma kérdésem: az ágyúk adatainál páncélátütésnél 3 érték van felsorolva. Melyik érték mire vonatkozik?
-
Dobi 562
addikt
Na itt a vége mára.
AMX M4 kettő db Pz II-vel szakaszban. Mivel itt 8k és 4k csataszámú játékosokról van szó, nem lehet arra fogni, hogy nem ismerik a játékot annyira, hogy rájöjjenek, ez így valószínűleg bukta lesz.
Továbbra sem látom mi motiválja az ilyen játékosokat. Nyilván nem a győzelemért meg a stat-növelésért játszanak.
-
Dobi 562
addikt
Miután a marder II bepróbálkozott, következő csatában egy tier 6-os behozott magával szakaszban egy LTraktort, az utána következőben pedig a Stug III-asunk megunta hogy az egyik kisebb TD csapattárs direktben köré lövöldözik és kilőtte.
Elég tömény mennyiség volt ez mára a "fun játékosokból", ha a kövektező csatában is történik valami hasonló, akkor azt isteni jelnek veszem és abbahagyom mára.
-
Dobi 562
addikt
Érdekes. Titeket is megtalálnak ezek a "funny" játékosok vagy csak engem büntetnek vele? Marder II engem lövöldözött a csata indulásakor, olyan 10-15-öt kaptam tőle, hiába mondtam hogy hagyja abba... Egy idő után nem foglalkoztam vele, mert rájöttem nem tud megsebezni, gondolom ő is rájött erre, mert abbahagyta.
-
Dobi 562
addikt
Köszi a válaszokat! A stabilizátor felkerült a periszkóp helyére, tényleg jobb így!
-
Dobi 562
addikt
KT tulajok! Ki milyen felszereléssel használja a csataterek királyát?
Most nekem van rajta: venti, töltésgyorsító, periszkóp. Azon gondolkodom periszkóp helyett érdemes lenne-e vertikális stabilizátort felrakni, mert a látótávja alapból nem olyan rossz + skillel is lehet erősíteni a látótávot.
Szerintetek?
-
Dobi 562
addikt
Eddig olyan nagy szerencsém volt, hogy a mai csatáim jó részében vagy a "mindenki kempel a bázisnál" vagy a "lemming vonat indul egy irányba sihuhu" játékstílus érvényesült.
Ennek eredménye eddig: 16 vereség, 2 győzelem, 1 döntetlen. Lehet, ma nem sikerül összehoznom a duplákat.
-
Dobi 562
addikt
Megkérdeztem előbb a bázisunknál kempelő 2 top heavy-nket, hogy ezzel a taktikával hány csatát nyertek, de én csak fogjam be a számat, mert ő már (T34) 3 killnél tart, engem meg 1 kill után kilőttek. Érdekes felfogás egy csapatjátékban. Egyébként amikor ezt kérdeztem, már csak ők ketten voltak életben a csapatunkból, az ellenfélnél hatan. Szóval ha azt a tűzerőt a csata frontvonalában vetik be (együttműködve velünk, buta csapatjátékosokkal), nyerhettünk is volna, akár. Na mindegy, én élveztem a csatát így is.
Vereség
CsataErlenberg 2012. április 21. 15:21:52
JárműPzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 822
Szerzett kredit: 42 798
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Szárnysegéd, MesterlövészPrémes. Lehet alkotni a stock ágyúval is.
-
Dobi 562
addikt
válasz whatnot #44461 üzenetére
Az MM hibázott. Vagy úgy gondolta sanszos vagyok Tiger P-vel egy Maus ellen.
Ez meg az 5. meccsem stock Tiger II-vel (prémiumos). Nagyon tetszik ez a gép!
Győzelem!
CsataRedshire 2012. április 21. 7:50:54
JárműPzKpfw VIB Tiger II
Szerzett tapasztalat: 1 374
Szerzett kredit: 44 850
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: II. osztály, Kiváló Lövész, Mesterlövész -
Dobi 562
addikt
válasz D.Orion #44456 üzenetére
Azt hiszem erre mondják, hogy: "MM fail".
Ez meg egy jó kör a KV 3-mal,, prémiummal. A top tankunk (amx m4 1945) és én együtt 12 ellenséggel végeztünk. És mint kiderült ő is magyar.
Győzelem!
CsataLive Oaks 2012. április 21. 7:10:57
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 3 080 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 515
Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Top Gun[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Ez a Porsche féle tigris annyira bejött, hogy a "sima" tigrist eladtam és a legénysége ment a királytigrisbe. A P változattal olyan helyzetekbe is bele tudok menni simán, amire az eredetivel nem is gondolhattam volna... Persze ellenfél is kell hozzá, aki nem ismeri a weak pontokat szemből.
Löwe ellen szemtől szemben:
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz Gyuri27 #44106 üzenetére
De ha kilövöldözöd azokat akik nem követik az általad követendőnek tartott taktikát azzal nem fogod őket megtanítani az általad helyesnek gondolt játékra. Én néha be szoktam írni, hogy legközelebb a heavy-k menjenek a városba, ne a dombra vagy ne a TD menjen előre, arty-nak, hogy nyomjon "shift"-et, stb... Lehet hogy ezt gyorsabban megfogadja, mintha kilövöd.
Egyébként meg a dombon megjelenő heavy azért tud meglepetést okozni az ott kempelő medeknek. Mivel ők is hiper-szuper képességű játékosok és el nem tudják képzelni hogy a heavy felcsoszog a dombra, miközben neki a városban lenne a helye.
Mínuszos a kör, hát mínuszos, +1-2 kör a KV-val és visszahozza. Ez csak játék. Amikor már idegeskedik miatta az ember (és ebből fakadóan kilövöldöz csapattársakat), akkor talán kis időre fel kéne függeszteni és később folytatni nyugodtabban.
-
Dobi 562
addikt
Jó ez a Tiger P azzal a vastag frontpáncéllal. Prokhorovkán felmentem egyedül a dombra, Type 59, T32, M6 várt rám, 5-6 sebzőt be tudtam vinni, miközben ők pattogtak rólam, aztán a type megkerült, én felakadtam sziklára és kivégzett. Nem tudtam az ágyúcsövem olyan szögbe lehozni, hogy lőni tudjam.
A "sima" tigrissel gyorsabban kivégeztek volna.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Győzelem!
CsataErlenberg 2012. április 18. 20:04:32
JárműVK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 1 668
Szerzett kredit: 37 771
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Elit lövészPrémes. Ezzel már csak 1200xp választ el a hőn áhított Tiger P-től.
-
Dobi 562
addikt
Győzelem!
CsataProvince 2012. április 18. 18:49:11
JárműPzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 3 656 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 54 064
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ászPrémes.
-
Dobi 562
addikt
válasz fsb1000 #43329 üzenetére
Az szinte kivédhetetlen, hogy a saját bázisnál is pozíciót foglaljon az ellenfél a sziklafal tövében. Én addig meg sem próbálok feljutni, míg az ellenfél fölfelé araszolgató tagjait ki nem lövöldözzük. Mondjuk nekem olyan gyors tankom nincsen, de a 4 francia rush-olása tényleg eredményes lehet ha az ellenfélnek kevés tankja van a sziklafalnál.
-
Dobi 562
addikt
Végre egy kis sikerélmény! Prémiumos eredmények.
Győzelem!
CsataLive Oaks 2012. április 16. 18:56:16
JárműPzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 8 385 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 48 973Győzelem!
CsataEnsk 2012. április 16. 19:08:13
JárműJagdpanther
Szerzett tapasztalat: 7 590 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 45 513 -
Dobi 562
addikt
Előbb az egyik csatában a top tank IS-ünk közölte, hogy ő megy védeni az arty-t és amikor kértük, hogy jöjjön a városba csak annyit mondott: "LOL". Buktuk.
A következő csatában a top tank Löwe nem volt hajlandó elmozdulni a sarokból, tier 6 medeknek kellett leküzdeni az ellen KV 5-öseit. Ezt nyertük.
-
Dobi 562
addikt
válasz madstunt #42907 üzenetére
Köszi, én tudom.
(#42912) Divi27: Virkir már mondta is a megoldást.
Amit ez a játékos művelt az előbb Malinovkán T-50-nel az nem semmi volt: Rineb
A meccs elejétől kezdve tudta spottolni az ellenséges csapatot, úgy hogy a bázisuknál a házak mögött bujkált és túl is élte. Szerencse, hogy az én csapatomban volt!
-
Dobi 562
addikt
Azért az IS-nek van tekintélye. Az ellenfél bázisán afk IS, ott vannak a csapatomból 7-en és nem merték megkerülni, szemből lövöldözték, pattogott róla minden. Tüzér nézetből vicces volt.
Mondjuk lehet, nem tudják, hogy oldalról/hátulról esélyesebb átlőni.
-
Dobi 562
addikt
Győzelem!
CsataMurovanka 2012. április 15. 10:59:45
JárműVK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 1 435
Szerzett kredit: 31 794
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: I. osztályMajdnem leküldtem csiki-csukiban egy panther II-őt de 1 mp-cel megelőzött egy ferdi.
Prémiumos eredmény.
-
Dobi 562
addikt
Egymás után két döntetlen...
Döntetlen
CsataEnsk 2012. április 15. 10:18:38
JárműVK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 957
Szerzett kredit: 29 286
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövész, MesterlövészDöntetlen
CsataFisherman's Bay 2012. április 15. 10:25:39
JárműVK 3001 (P)
Szerzett tapasztalat: 717
Szerzett kredit: 23 341Kilőve: t-43, panther, IS, grille, KV, vk 3601 h + csomó sebzés. Sajnos volt olyan csapattárs aki nem tudta, hogy ha kiáll a körből foglalás közben akkor reseteli a pontjait.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
3-an "tartjuk" az egyik utat. Egy t-34, egy vk3001p én szintén vk3001p-vel. Az ellenfél: t1ht +2 kv. Vk szétlöveti magát, én felgyújtom az egyik KV-t, marad 100hp-ban. A másikat lesebzem 200-ra. A t1ht-nek a láncát lövöldözöm, mire rájövök hogy a tornyát át tudom lőni, 2 sebzőt be is viszek neki. Ekkor kilőnek. Szétnézek, miért nem lőtt a t-34? 1-1 lövésből kiszedhette volna a kv-kat. Hát ő fogta magát, csinált egy hátraarcot és elment a másik irányba ahol szintén nem segített a csapatnak csak szimplán kilövette magát...
A lemmingvonat a másik oldalán persze bedarálódott.
Igazi csapatjátékos! Gondolom neki az volt a sikerélmény, hogy szaladgált a kis tankjával fel-alá. De akkor miért nem inkább egy rally játékkal játszik?
Persze, meg kell érteni őt, neki ez volt a "fun". Aki normálisan (értsd: használni próbálja az agya szürkeállományát is) próbál játszani, az meg kocka.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
válasz pimpi00 #42870 üzenetére
Erre a kérdésedre a választ 4 hsz.-el odébb felleled.
http://prohardver.hu/tema/world_of_tanks_tankos_mmo/hsz_42784-42784.html
-
Dobi 562
addikt
válasz pimpi00 #42809 üzenetére
A kérdésedre a választ két hsz.-szel odébb megtalálod.
http://prohardver.hu/tema/world_of_tanks_tankos_mmo/hsz_42780-42780.html
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz D.Orion #42781 üzenetére
Én a 2.0-ás verziót használom, a többi az béta. Olyan 2 hetente frissül kb. az adatbázisa.
(#42783) Divi27: Letöltöd és van readme-je mindkét modnak. A hardicont ugyanúgy, mint az összes többit. A \World_of_Tanks\res_mods\0.7.2\ megfelelő mappáiba bemásolod ami kell.
A player rating-hez le kell tölteni a dokan library legfrissebbet, feltelepíteni. Ezután a xvm-full-2.0.zip fájl tartalmát bemásolod (felülírod) a World_of_Tanks mappába. Ezután wot-xvm-proxy.exe-vel futtatod a játékot. Ha a launcherrel együtt szeretnéd a modot futtatni, akkor fabrikálsz magadnak egy ilyen bat fájlt: wot-xvm-proxy.exe /launcher.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Ugye akkor is megértőnek kell lenni, mikor tier 6-10 csatába behoznak egy tier 3 tankot, mert az nekik "fun"? Ők "csak" játszanak...
Igaz, hogy ez csapatjáték (lenne) és a győzelemről (kellene) hogy szóljon, de hát ha nekik ez a "fun", akkor nincs mit tenni...
Én amúgy is csak egy kocka vagyok, a kemény izzadságszagú győzelmeket szeretem. Meg a statjavítást. Meg a német tankokat.
-
Dobi 562
addikt
Csatlakoztam a Churchill tulajdonosok klubjába.
Győzelem!
CsataEnsk 2012. április 14. 10:07:52
JárműChurchill
Szerzett tapasztalat: 1 597
Szerzett kredit: 39 247
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: II. osztály, Kiváló LövészPrémiumos. Első normális csatám vele, még szoknom kell ezt a járgányt.
-
Dobi 562
addikt
Nem szoktam írogatni a közös chat-en, de most nagyon felhúztam magam. A top tank löwénk nem hogy nem nem jön segíteni, de mikor valaki segítséget kért, még be is nyomta hogy "Negatív!" majd visszabattyogott a bázisunkhoz és ott várta be a halált. De könyörgöm! 5000 csatás emberről van szó, ennyi csatában hogy nem sikerült felszednie egy kis érzéket a csapatmunkához vagy úgy egyáltalán a játék alapjaihoz?!
A másik amit észrevettem: sokan vaktában tüzelnek. Valaki spottol egy ellenséget, domb vagy ház mögött és azt látják, hogy piros rombusz és lövik. De a dombon és a házon sem tudnak átlőni, de lövik...
-
Dobi 562
addikt
válasz Simulacrum #42634 üzenetére
Nem véletlenül látsz sokkal több német tankot, mint más nemzetét.
http://worldoftanks.eu/news/1941-Our-1st-anniversary-in-numbers/
"Over 30% of all players choose German tanks for their battles, making Germany's vehicles the most popular in the game. The second place goes to the USSR, third to the US vehicles and the fourth place to the recently added French tree."
-
Dobi 562
addikt
Az előbb olyan szép csapatmunka volt, hogy elfeledtette velem az egész napos szívást. Egyszerűen mindenki tette a dolgát és még össze is dolgoztunk, pedig csak random csata volt szakasz nélkül.
Győzelem!
CsataSteppes 2012. április 13. 19:20:21
JárműPzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 970
Szerzett kredit: 30 808
Csatában elért Achievement: Acélfal, MesterlövészNormális társakkal jobban ki tud bontakozni az ember és élvezetesebbek a csaták is.
-
Dobi 562
addikt
válasz Remus389 #42533 üzenetére
Jagdpantherral sem igen rak be Maus-ok közé. 150 csatám volt a Jagdpanzer IV-el, a végére kezdtem ráérezni, de megszeretni nem tudtam. A Jagdpanthert igen nagy minőségi változásnak éreztem után. Tulajdonképpen visszaadta a játékélményt amit elveszni hittem a Jagdpanzeres szenvedés alatt.
Egy időben annyira elegem volt belőle, hogy elkezdtem a szovjet TD ágat is vinni és a SU 76-85b-85 gépek egyszerűen nagyon jók!
-
Dobi 562
addikt
Az előbb Himmelsdorfon nem hittem el amit láttam. Valamint tudatosult bennem, hogy a játékosok egy jó része még több ezer csata után sem tudja, hogy a tankjának a páncélja elöl valószínűleg erősebb mint hátul.
-
Dobi 562
addikt
Malinovka pályán hogy tudja két párduc végigsebezni az egész csapatot a csata indulása után pár másodperccel? Olyan gyorsan lehetetlen hogy pozícióba kerüljön egy ellenséges spotter tank. Vagy lehetséges, hogy akkora a hatótávja a rádiójuknak (+skill)?
Volt egy VK2801 náluk, az képes lehet erre?
Azért furcsállom, mert nem az első eset, hogy párducoktól ilyet látok. Meg akarom tanulni a trükköt.
-
Dobi 562
addikt
Zsinórban 10 vesztes csata után elgondolkoztam, hogy hagyom a fenébe a játékot egy időre, aztán a 11.-ben sikerült a nyerni.
Győzelem!
CsataProvince 2012. április 13. 9:40:18
JárműPzKpfw V Panther
Szerzett tapasztalat: 6 095 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 23 977
Csatában elért Achievement: SzárnysegédA 24 lövésből ami talált alig akadt pár sebző, szinte az összes 0 damage-es kritikus volt. Csak azért nem abszolút bukók a csaták a párduccal kreditügyileg, mert rohadt olcsó a lőszere. Ja, és ez prémiumos eredmény.
-
Dobi 562
addikt
Kár, hogy nem ez volt a mai első nyertes csata. Prémiumos eredmény.
Győzelem!
CsataKomarin 2012. április 12. 12:38:42
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 1 600
Szerzett kredit: 46 312Megvásárolva:
A lőszerek KV-3 járművön sikeresen pótolva. Elköltöttél kredit: 16 400A 122-es ágyúval játszok. Amióta kipróbáltam, csak ezzel megyek.
-
Dobi 562
addikt
Érdekes csapatokba rakott ma is az MM.
Ebben a csatában sikerült az egész csapatnak rajtam kívül kilőnie 3 tankot. Végig passzívak voltak, csak a 2 TD jött nekem segíteni és sikerült is hátba támadni az ellent. Az M2 med végignézte a dombon csücsülve a bázisunk elfoglalását.
Ugyanez a pálya, másik tankkal. Az összes top tankunk egy kupacban a dombon csücsülve várja, hogy az arty megsimogassa őket.
Előttük a hummelal: Prokhorovka pálya. A csapatból senkinek sem jut eszébe, hogy elfoglalja a dombot (az ellennek igen). Mindenki kuksol egy bokorban és várja, hogy egyesével végezzenek velük...
És ezeket nem kezdő játékosok csinálják, de most komolyan, több ezer csata után hogy a büdös pics@ba nem ragad rájuk semmi kis taktikai érzék?!
-
Dobi 562
addikt
Mentem ma még egy utolsó kört a párduccal, vizes lőszerrekesz ide-vagy oda, első lövésre (szemből kaptam) kigyulladtam, szerencsére volt nálam egy tűzoltó-készlet. Ma mind az 5 csatámban kigyulladtam egyébként a párduccal. Ez eléggé elvette a kedvemet tőle.
Aztán ma találkoztam a ghost shell nevezetű jelenséggel is, sikerült a tigrisemmel hátulról becserkészni egy Jagdtigert. kb 50 méterre volt előttem, teljesen a seggét mutatta, csak bokrok voltak köztem és közte, 2 egymás utáni lövésem eltűnt. Se becsapódás nyom, semmi. A 3. pattant róla. Ez is eléggé kiábrándító volt.
A remek játékostársakról inkább nem szólok semmit, azt úgyis mindenki tapasztalta.
-
Dobi 562
addikt
Én is egy sznájperkedős, messzebbről támogató tanknak képzelem el a párducot, de mostanában valahogy nem megy vele a játék.
Az L100-as löveggel használom egyébként, vizes lőszerrekeszt most szereltem rá mert már tényleg nincs olyan csata hogy ne gyulladjak ki (+venti, periszkóp).
Akárki meglő az minimum 1 modulsérülés, előbb egy t-50-2 kétszer egymás után lőtte el a lőszerrekeszt, javítócsomagból meg csak 1db-ot viszek magammal, aztán a töltő is meghalt természetesen és a csata végéig majdnem 20mp lett a töltési időm... Mostantól viszek vele tűzoltó készüléket is, de innentől kész ráfizetés ez a tank.
Egyébként megkaptam a Bilotte medált az előbbi csatáért, de szó szerint sz@rrá lőttek, sok beleszólásom nem volt a csata alakulásába. Talán csak annyi, hogy amíg szerencsétlenkedtem fel a dombra addig spottoltam a többieknek.
-
Dobi 562
addikt
A 7.2 óta gyakran gyullad ki a párduc motorja szemből jövő lövéstől. Ha a tornyot találják el szemből, akkor pedig megsérül a lőszerrekesz. Ez a tank peccs előtt is ennyire sérülékeny lett volna, csak szerencsém volt vagy a peccs csinált neki valamit?
-
Dobi 562
addikt
Rég volt ilyen jó első köröm ezzel a lomha döggel. A 122-es ágyú nagyon bejön. Prémiumos eredmény.
Győzelem!
CsataMalinovka 2012. április 11. 10:07:07
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 3 666 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 43 075
Csatában elért Achievement: Mesterlövész[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Végre egyszer top tank voltam kv-3-mal.
Győzelem!
CsataKarelia 2012. április 10. 13:05:02
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 1 383
Szerzett kredit: 36 330
Csatában elért Achievement: Elit lövész, Acélfal, MesterlövészPrémiumos eredmény.
Mostanában annyira nem ment vele a játék, hogy örülök ennek a kis sikerélménynek is.
-
Dobi 562
addikt
válasz CactuS #41812 üzenetére
Azzal nem lenne bajom, ha például KV-3-mal vagyok és valami gyengébb páncélzatú med beáll mögém. De nem ezt tapasztalom. Tegnap egy tigris állt be a KV-m mögé és nem is engedett visszahúzódni fedezékbe, mikor már 3-an lőttek, viszont bőszen lövöldözött. Ma kétszer is volt, hogy a Jagdpantherem mögé állt be magasabb tank és onnan lövöldözött, így aztán sok értelme van a 100%-ra fejlesztett álcázásnak... Egyébként mindkettő löwe volt, az egyik még ráadásul bökdösött is, gondolom tetszett neki a bokrom. Az előző csatámban szintén egy löwe állt be keresztbe a KV-3-mam mögé, mikor egy is-3 elől akartam fedezékbe menni.
Úgy látszik, nagy gondok vannak mostanában a löwe sofőrökkel.
-
Dobi 562
addikt
Két csapattárs összekoccant a hídon, majd elkezdték egymást lövöldözni, egy SU-100 meg beszállt harmadikként, szintén a saját csapatból. Én voltam KV-3-mmal a top tank, ezen a ponton közöltem hogy nem vagyok hajlandó ilyen csapattal játszani és kiléptem a csatából.
Mostanában kezd elharapózni a játékon belül a saját csapattárs lövése, a noobozás, és az, hogy a (élő) csapattársat használják fedezéknek.
Vereség
CsataErlenberg 2012. április 10. 10:48:38
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 46
Szerzett kredit: 0
Csatában elért Achievement: AcélfalÉs még plecsni is járt érte.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Én egész jól elvagyok a párduccal. A frontpáncélomról gyakran pattannak a lövések, győzelmi arányom 56%, találati arányom 76%-os vele és 84 csata alatt kilőttem 88 tankot, az xp-t is szépen termeli.
Szerintem nagyon jól lehet használni támogató/sznájper tankként.
Ja és persze a "szívószál" ágyúval használom.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Egy kis KV-3 sznájperkedés:
Vereség
CsataWestfield 2012. április 9. 17:27:59
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 553
Szerzett kredit: 22 720
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Elit lövészVereség
CsataRuinberg 2012. április 9. 18:09:47
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 760
Szerzett kredit: 31 494
Csatában elért Achievement: MesterlövészGyőzelem!
CsataMalinovka 2012. április 9. 18:19:28
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 1 267
Szerzett kredit: 30 090
Csatában elért Achievement: MesterlövészPrémiumos eredmények! A KV tank 107-esével használom.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Na ilyennel sem találkoztam még! Himmelsdorfon voltam KV-val, az egyik tigrisünk beállt mögém, onnét lövöldözött és nem hagyta hogy visszatolassak fedezékbe.
Közel 3000 csata után még mindig tudnak a srácok meglepetéseket okozni!
-
Dobi 562
addikt
válasz KaLeun #41339 üzenetére
Microsoft NET Framework 2.0 vagy ennél újabbnak kell lennie a gépeden, illetve a DokanLibrary legyen feltelepítve.
A dokumentáció még megemlíti az NFTS fájlrendszert, de gondolom az úgyis stimmel.
-
Dobi 562
addikt
Érdekes, belém rohant egy ellenséges IS, felrobbant és megkaptam a kamikaze plecsnit.
Győzelem!
CsataHimmelsdorf 2012. április 6. 18:34:58
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 669
Szerzett kredit: 18 045
Csatában elért Achievement: Kamikaze -
Dobi 562
addikt
Az előbb találkoztam egy olyan játékossal, akikről szó volt délelőtt: LuggageDNR
Tier 5-8 csata volt, ő volt az egyik top tank. A csata első három negyedében egy bokorban kempelt a bázisunk szélén és sikerült kilőnie 1 db ellenséges leopárdot. Többen is pingeltük, hogy jöjjön segíteni a városba, de nem jött. Aztán amikor 10:10 volt az állás és az ellenséges bázist foglalták a többiek, akkor megindult és kilövöldözte az ellenség 2-300 HP-ra lesebzett tigrisét és is-3-asát...
-
Dobi 562
addikt
A fraghunter témához szólnék hozzá. Nem tudom veletek már előferdült-e, hogy csiki-csukiztok, sebzitek az ellent, majd amikor 100-200 HP-ban van, felbukkan egy csapattárs aki eddig nem volt sehol, beáll a fegyveretek csöve elé és beviszi a kegyelemlövést. Általában így szokott összejönni a csapatsebzésem, mert pont a lövésem pillanatában gurul oda. Ha véletlenül kilövöm, természetesen én vagyok a noob, mert nem figyeltem eléggé.
Nem sajnálom azt az 1 kill-t ami nem nekem jutott, de ezt a viselkedést gusztustalannak tartom.
-
Dobi 562
addikt
Győzelem!
CsataLakeville 2012. április 6. 11:02:34
JárműKV-3
Szerzett tapasztalat: 1 999
Szerzett kredit: 48 054
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ászPrémes eredmény, még ezen a dögön is a KV 107-ese van, én eléggé használhatónak érzem tier 6-ban is.
Lenne egy kérdésem a 7.3 patch-csel kacsolatban. Ha nekem van egy elitté fejlesztett KV-m 100%-os legénységgel és patch előtt visszaküldöm a legénységet a barakkba, a tank ott marad üresen. Ezután futtatom le az upgrade-et, ilyenkor a KV-2 amit kapok a KV helyett az kap 100%-os legénységet, a barakkban pedig ott lesz a KV eredeti legénysége?
-
Dobi 562
addikt
A KV-t nagyon szeretem mióta megvan a 107-es ágyú hozzá, előtte csak a napi duplázókat mentem le vele, de azóta rengeteget játszottam vele. Ha top tanknak rak be, akkor nagyon "funny" dolgokat lehet vele mívelni.
Győzelem!
CsataEnsk 2012. április 6. 9:16:46
JárműKV
Szerzett tapasztalat: 1 141
Szerzett kredit: 28 060
Csatában elért Achievement: Pusztító, Acélfal, Mesterlövész, Top Gun[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Tegnap összeraktam az új számítógépemet, ma pedig kipróbálhattam végre a wot-ot max grafikai beállításokon. Egyszerűen hihetetlen a különbség, nem is gondoltam hogy milyen részletes a tankok kidolgozottsága és azok az effektek sniper módban! Nagyon tetszik!
Viszlát tömörített textúra csomag, viszlát wot tweaker!
-
Dobi 562
addikt
válasz fsb1000 #40819 üzenetére
Tegnap lőttem ki először kék játékost, mert direktben elkezdett lőni. Egyébként előferdül ez a kékülés, velem is megesett már WOT-os pályafutásom elején. Sokan nem veszik figyelembe, hogy a másik csapattársnak teljesen jó a rálátása és tudja lőni az enemy-t, simán beállnak a másik elé, gondolom nekik az a fontos minél több kilőtt tank legyen a statjukban és így sikerült 3 csapattársat kilőni 2 napon belül, kékültem is pár órára. Mindig bocsánatot kértem egyből, bár nem éreztem magam hibásnak, ha én oda tudok figyelni hogy nem megyek át a csapattárs fegyvercsöve előtt (főleg ha az már lövi a célpontját), akkor ők is oda tudtak volna.
Mindenesetre tanultam belőle, azóta jobban odafigyelek, néha sajnos így is összejön a csapattárs sebzés.
(#40820) Garold: Sajnos vannak ilyen userek is, nagy tank=nagy ego. Kiváló jellemű emberek lehetnek a való életben is.
-
Dobi 562
addikt
válasz CptMisi #40811 üzenetére
Én az előbb párduccal voltam, 1 perce sem megy a meccs, sebződök, valaki rám lőtt hátulról. Oké, mondom, biztos valami hiper gyors francia szupertank már meg is került, megyek tovább, csapódnak be körülöttem a találatok, de csak egy M3 Lee jön mögöttem, a saját csapatomból. Megállok, még egyet belém lő, kérdezem cseten: "?", válasz: "LOL XD".
Oké, hazajön az ember munkából, leül fáradtan a gép elé, hogy kikapcsolódjon 1-2 órára, de az ilyen kis retardáltak képesek elvenni a kedvem a játéktól. Azzal már sikerült megbarátkoznom, hogy este 6 után rengeteg a taktikai zseni, de hogy készakarva elqurjuk mások játékát... Ezt nem leszek képes megérteni sohasem.
-
Dobi 562
addikt
A mai 20 csatából 16 vereség, 3 győzelem, 1 döntetlen. 2 direkt TK-et kill-t láttam a 20 meccs alatt, mindkettő a saját csapatomban volt. Illetve egy 3. is volt, T-28 elkezdte lőni a Hummelem, majd amikor bekékült, kilőttem (nem volt rá oka, fél perce ment a meccs, én egy bokorban bújtam, ő pedig ki sem ment a kezdőkörből, össze sem koccantunk, semmi).
20 csata alatt 5-ben nooboztak le, akkor is amikor 5-öt lőttem ki az ellenből teljesen egyedül, csapattárs támogatása nélkül (maradék 5 medünk a pálya különböző pontjain nem csinált semmit..) Egyik csatában Dany13 nevű játékos fél percenként beírta: "anyád".Vereség
CsataEnsk 2012. április 3. 19:38:31
JárműPzKpfw VI Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 350 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 36)
Szerzett kredit: 48 657 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 4 740)
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Boelter Kitüntetés, Védő, Top GunJa, igen! PRÉMIUMOS EREDMÉNY!!!
Utóbbi csatában T-28 foglalta az ellenfél bázisát, majd kilőtte a másik csapattársat aki segített neki foglalni... A másik top tankunk, egy tiger P a sarokban bújkált.. Végignézte ahogy a maradék egy hummel, elfoglalja a bázisunkat. Illetve nem, egy kilőtt tankot tologatott...
Mára azt hiszem abbahagyom.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
2590 csata után megszereztem a 100. plecsnimet.
Győzelem!
CsataSiegfried Line 2012. április 1. 20:09:46
JárműJagdpanther
Szerzett tapasztalat: 1 246
Szerzett kredit: 39 733
Csatában elért Achievement: Kay Kitüntetés II Osztály, Mesterlövész -
Dobi 562
addikt
válasz Mynock #40285 üzenetére
Zárd be a launcher-t és úgy próbáld meg a WorldOfTanks.exe-t elindítani. Ha a launcher megy, akkor nem fogja neked külön elindítani a játékot az exe-vel.
Ha nem ez a baj, akkor nem tudom mi lehet vele. Írhatnál valami konkrétabbat (kiír-e valami hibaüzenetet, mióta nem működik rendesen, moddoltál-e?), mert így nehéz segíteni.
-
Dobi 562
addikt
Új XP, kill, kredit rekordom van (prémes).
Győzelem!
CsataArctic Region 2012. április 1. 16:23:18
JárműJagdpanther
Szerzett tapasztalat: 2 146
Szerzett kredit: 58 921
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: Tank ász, Kiváló Lövész, Boelter Kitüntetés, Mesterlövész, Top GunAkinek nem megy a játék: ne a launcher-rel indítsátok, hanem a WorldOfTanks.exe-vel!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest