- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rambovits
senior tag
válasz Patrick76496 #3375 üzenetére
Ez a videó valami őrületes
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Patrick76496 #3375 üzenetére
hehe... Jó ez a video!
Mielőtt bejött volna a fizika, akkor sokat mentem a tesztszerón. Soha nem volt olyan vidám a WoT élet mint akkoriban és már már azt hittem ez egy közösségi játék.
A csata elején beírtuk hogy NO kill és indult a bohockodás.. Mintha a GTA-ban éreztem volna magam.
Pirosak és zöldek együtt vonatoztunk és hosszú percekig képesek voltunk addig variálni a tankokat, hogy a legelső lightot a leglehetetlenebb helyekre feltolja a tank-vonat.
Néha kellett 6-8 tank is a vonathoz, aminek az eleje light volt, aztán pár med és a végén erőgép hevyk.
Mentek az ugrálások is, hogy lehet egymás fejére mászni, stb.Szerintem a fizika sokat dobott a játékélményen. És az okoskodó "profik" károgása sem vált be, az emberek (értsd gyenge játékosok) nem potyogtak szakadékba, nem fulladtak tömegesen vízbe. Na jó... az agyatlan artysoknál szokássá vált a vizes öngyilkosság, hogy ne kelljen javítást fizetniük. De ők inkább a magukat profinak képzelők kasztjából kerültek ki...
Szívesen megyek szakaszozni máskor is (mait mind nyertük), de az ne tévesszen meg senkit, hogy szinte egész nap be vagyok jelentkezve a WoT-ba, gyakran elmegyek a gép mellől, más dolgom van, stb.
Ha letesszük a tálcára a garázs nem is pörgeti a ventiket.
Azt kedvelem ha nem én vagyok a szakaszparancsnok és csak követem a szakasztársat szép nyugiban. Ilyenkor jönnek a legjobb körök. Nem rohnunk annyira előre.(#3377) Magany : Hívnálak, de nem vagy bent a játékban.
Egyébként reggel 7-9 között lehet a legjobb köröket menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- League of Legends
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,