-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz Magany #24298 üzenetére
felháborodni mindenkinek van joga és oka.
ez a játék kurva idegesítő tud lenni!én is szoktam asztalt csapkodni, hisztizni. Engem is talál be arty olyankor, amikor biztonságban hiszem magam.
vagy amikor 2/10 győzelem és nem bírod leduplázni, ha megfeszülsz se, pedig kéne vmi küldihez...csak nem hiszem, h emögött szándékos, WG általi MM/RNG manipuláció lenne. A csat alakulását 30 játékos határozza meg nem a WG.
kiváncsi vagyok, hova fogsz kilukadni...
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
galervin93
addikt
válasz grizlisandor #24291 üzenetére
Hú mennyi plecsni! :-D Grat!
És ha már ász, azt hittem sosem sikerül, de végre-végre, KV-3-mal is megvan! Huh, 200+ meccs kellett... A sok első osztály után ideje volt már összehoznom vele. Most már nyugodt szívvel fogok továbblépni a KV-4-re. :-D
[link]
Persze vesztes csatában lett meg, a végére kvázi egyedül maradtam az SU-val, a jó (tőlem legalábbis mindenképpen jobb) játékos ELC-vel, meg egy M41 artyval szemben. (Azért kvázi egyedül, mert a retard kemper T25/2-ünk csak állt a bázisunkon. Nem afk, szimpla hülye...) Az ELC-t akartam először kiszedni, ő tűnt a veszélyesebbnek, de face-to-face sajnos mindkettő belém vert egyet-egyet, el is párolgott a hp-m jó része. Az ELC-t aztán sikerült kikapnom, meg tánc közben az SU-ba is nyomtam egyet, de ő töltött a végén gyorsabban... Az agyatlan T25 eközben nagy nehezen megindult, de persze már semmit nem tudott tenni. Nagyon felqrtam rajta az agyam, ha csak pár lövés erejéig jön segíteni, simán megvan a meccs...
szerk.: az már csak hab a tortán, hogy a rammolós küldi is meglett. :-D Nem is tudtam, hogy az van kiválasztva, de azt hiszem a KV-1-et toltam meg egy picit. :-D
Szóval két legyet ütöttem egy csapásra. :-) Végre...[ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
rlazol
veterán
válasz Magany #24293 üzenetére
van szopó ág, ebben szerintem nincs vita.
csak szerintem egyszerűen a nagy számok törvénye és a belehajszoljuk magunkat egyvelege adja ki nem pedig WG maipuláció.1000 csata, vagy még több - de nem 1000 lejátszott csata, hanem 1000 random csata statisztikailag feldogozva.
-
Magany
tag
válasz rlazol #24290 üzenetére
Az utolsó mondat.......az volt a téma hogy mennyi esélye van annak hogy csalnak vagy nem, vagyis van e szopó ág?.....erre volt a magyarázat hogy minimum 1000 csata kell egy azon tankkal értékelhető eredményhez. Azt jelenti nekem is 1000 csata kellene hogy véleményt alkossak dolgokról a játékban. Vagy esetleg állítsak valamit hogy az úgy van
-
törölt tag
Örülök, hogy kaptam mára 1 nap prémiumot, de sajnos elfelejtettem játszani.
16 csatából 5 nyerés.
Olyan lövések pattannak le, és mennek mellé, hogy csak nézek még mindig , pedig már 37k csatát lenyomtam...
Pihi... -
rlazol
veterán
válasz Magany #24286 üzenetére
nekem van prémiumom mégis sokszor vagyok a 15-0s csata rossz végén.
és olvasd el h1mpi vagy jano_77 hszeit, akik szintén mindig is prémesek voltak, mégis állandóan erre panaszkodnak. Janónak konkrétan több, mint egy évre előre ki van fizetve a screenshotjai alapján.én nem csak az utóbbi időben tapasztalom őket, nekem ez végigkísérte a játékom és semmi változást nem éreztem december közepe óta, amióta prémezem. Ha megnézed, a győzelmi mutatóim és egyéb statisztikai adataim tendenciái se változtak (kb 1500 csata alatt) érdemben.
Az utolsó mondatodra nem tudok érdemben reagálni, mert típusos konkrétumok nélküli, hangzatos vagdalkozás. Adj akkor 1000 ilyen csatáról szóló replayt, mellé 1000 "normál"-t és máris össze lehet hasonlítani a találati arányokat, az azonos tankok sebzési mutatóit. Addig ez csak rinya.
Én minden csatában lövök mellé, csak kevésbé marad meg, ha 10 lövésből megy 1 mellé, mintha 3 ból, mert annyira volt időm. Ha 2 perc alatt 3-10 az állás és egyszerre 4en rontanak rám ideges leszek és kapkodok. egyrészt, mert bukó, másrészt mert sokfele kellene figyelnem ez pedig hibákhoz vezet, persze, h több mellé fog menni.
És te is tudod, h ha nem sniper nézetben vagy, akkor hiába a piros sziluett simán lehet, h van köztetek egy tereptárgy. Márpedig a fenti helyzetben általában nem sniper nézetben vagy. De mégha igen, akkor is az +- 25% RNG az rohadt sok.
Akárhány ászt nézek végig, mindegyikben van lepattanó, mellé, critical. Mert ahhoz, h ászt menj a legtöbb tankkal kell min 12 sebző lövés. Az RNG 25%-a pedig már ebben a magasságban is látszik, ezért kell 15-16 eleresztett lövés a 12 sebzéshez, akkor is, ha ász lesz a vége.
[ Szerkesztve ]
-
Magany
tag
Nem az 1-2 naposra gondoltam hanem aki pl fél egy évet is meg vesz. De nem összeesküvés képen csak feltételezek és kérdezek. Ez csupán a 15:0, 15 :1-2 végeredmény láttán jut eszembe.
-
joergie
őstag
válasz #40993792 #24287 üzenetére
Pedig milyen jó lenne, ilyen kedvezményes hétvégén, amikor az van, hogy belépés után kapsz egy ingyenes nap prémiumot alanyi jogon, gyakorlatilag ma reggel 6-tól holnap reggel 6-ig mindenki BIZTOSAN kedvezményes besorolást kapna
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
Magany
tag
válasz rlazol #24285 üzenetére
Előre le szögezem hogy nem összeesküvés elméletből (mert már kaptam ilyen véleményt is) de miért ne kedvezhetnének a prémium játékosoknak, vagy jó játékosoknak pl azért hogy prémiumot vegyenek. Mivel nincs xwm em ezt csak feltételezés hogy pl a 15 : 0 lás eredménynél prémiumosok vagy csak jó játékosok vannak egy csoportban. Vagy egyszerűen a szerencse úgy hozta hogy az egyik oldalon csupa jó a másikon csupa rossz játékos van.? Azt is hozzá teszem hogy ilyen eredmények csak az utóbbi időre jellemzőek. Amugy olvastam a tanulmányt a véletlenszerűségről hogy minimum 1000 csata kell hogy eredményt tudj mondani. S még egy gondolat hogy ezekre a csatákra jellemzőek hogy pl meg célzol egy tankot és nincs piros sziluett, vagy lősz és semmi. Vagy a lövedék nem megyen be ott ahol be kellene. Nem lagolsz nem fps gond és mégis.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Magany #24284 üzenetére
Értem, h Te valamit tapasztalsz, de ezt ne prezentáld úgy, mint általános tényt, mert egyszerűen statisztikailag pár tucat csata nem releváns. Nem más játékhoz kell hasonlítani, hanem ue játékon belül más játékoshoz és nem egyhez, hanem sokhoz. És az emberi nyers tapasztalás félrevezető. Ami fájt, ahol igazságtalan volt veled a rendszer, sokkal erősebb nyomot hagy, mint amikor nem. Pl sokkal élénkebb az emléke annak a csatának, amikor kilőtt az arty mint azé, amelyikben észre se vetted, h téged lőtt vagy nem is lőtt téged, de volt.
abban igazad van, h ELVILEG megoldható ez a bizonyos kedvezés, csak
1, irtózatosan bonyolult. Több tízmillió játékosról beszélünk, egyidejűleg online több százezerről. Mi alapján csoportosítod őket? És nem lesz minden csoport így is bitang nagy? És még erre is figyeljen az MM, nem elég az összes többi szempont?2, mi alapján?
3, képzeld el, mi történne, ha kiderülne!
3a, Hogy nem derült még ki? Sok év alatt nem jött el onnan egy frusztrált dolgozó sem, aki bosszúból keresztbe akart tenni nekik?
3b, Ez a világ legnagyobb költségvetésű, legnépszerűbb online játéka. Nincs annyi ellenségük, h vkinek megérje egy dolgozót megvesztegetni, h csináljon egy screenshot-ot egy erre utaló kódrészletről?
3c, nem kell screenshot. Szergej, aki a WoT programozója volt 3 évig, nyilatkozik egy gamer lapnak. Merő bosszúból.
===> képzeld el, milyen helyzetbe kerülne a WG! Szerinted megkockáztatják?4, A fentieket figyelembe véve, miért lenne érdekében a WG-nek a játékosok, főleg a fizetős játékosok szívatása? Különösen hangsúlyozva, h ez mekkora befektetést igényel (szerverkapacitás, fejlesztés...)
Igen, van egy csomó 15-0 meg hasonló csata. És szarok. De miért érdeke a WG-nek, hogy ilyen csaták legyenek? Ez mindkét csapatnak rossz, ettől 30 játékos lesz elégedetlen. Miért jó ez a WGnek? Szeritnem nem jó. Csak még mindig jobb, mintha az MM-be beépítenének egy skill detektort, mert nem lenne tökéletes és dög lassúvá tenné a csataleosztást.
Alapvetően simán elhiszem, h manipuláltszar az egész, ha valaki elmagyarázza, ez miért jó a WGnek, hogy 4 csata után kilépek, mert végig szoptam. És annyira jó nekik, h amikor visszalépek 2 órával később ugyanott folytatja.
[ Szerkesztve ]
-
Magany
tag
válasz rlazol #24282 üzenetére
Miért élénk a fantáziám ha le írom amit tapasztalok, vagy le írom hogy én is tapasztaltam úgy van.? Aztán az is probléma hogy nincs mihez hasonlítani hogy ugyan más hasonló játékban úgy van e? Szóval a mai modern világban szerinted nem meg oldható hogy valakinek kedvezzenek és valakinek nem. Nem kell egy adott játékosra gondolni csak pl valakit az egyik s valakit a másik csoportba sorol be rendszer. Vagy nincs oolyan hogy el van döntve egy csata hogy ki nyerjen? Annyira béna társaság jön össze hogy amíg a másik oldalon sokan sebeznek vagy lőnek ki nálam kevés sebzés és mindenki el hull.......s most nem vitatkozom de érdekel a véleményed ha már így témánál vagyunk?
-
rlazol
veterán
válasz Magany #24280 üzenetére
semmi bajom az élénk fantáziával csak különítsük el a tényektől. Ha úgy érzed, igazad van, nem nagy dolog számolni egy kicsit.
fúú, amikor 3-4-5 pályát forgat az nagyon utálatos.
ez mondjuk semmi mágia, meg is mondták, hogy a szerverkapacitás optimalizálása miatt van. Én olyankor felbaszom az agyam és kikapcsolom az egészet.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Magany
tag
válasz rlazol #24279 üzenetére
Lehet, és még sokan másoknak is élénk akik nem írják le ide. De nem akarok én erről veled vitázni én csak le írom amiket tapasztalok. Persze a wg nek erre is van megoldása. Ha egy nap sokszor rak be pi. ugyan arra a pályára válts szervert s az segít Szóval rá ugrottál a témára hogy sírok meg rinyálok pedig csak hozzá szóltam hogy én miket tapasztalok. Ettől függetlenül belépek és játszok ha úgy tarja kedvem s bele esek a hibába hogy fel húzom magam egy játékon a helyet hogy kilépek és elfoglalom magam mással ami meg nyugtat.........
[ Szerkesztve ]
-
Magany
tag
válasz rlazol #24266 üzenetére
Egy dolog biztos igaz lehet, most hogy vannak ezek a küldetések akarva akaratlanul mindenki azokat a tankokat figyeli amivel teljesíteni kell a küldetést. Szóval ami máskor természetes hogy egyik vagy másik tankból kevesebb van most feltűnővé vált. Azért vannak dolgok amiket nem lehet meg magyarázni de nem akarok megint vita témát fel dobni mert ha én valamit ide írok valaki mindig ugrik rá. Végül is ez nem is baj mert így meg vitatunk dolgokat. S közben még egy észrevétel, a h1mpi hozzászólásában is látok fantáziát hogy épp melyik tankkal melyik pályára rak be előny vagy hátrány szempontjából........
[ Szerkesztve ]
-
Tomi0703
addikt
Terveztem, hogy a sok jó reggeltre egy hatalmas Viszont! felkiáltással és valami T10-es 0 sebzéses körrel válaszolok, de nem visz rá a lélek... És otthon sem vagyok.
-
rlazol
veterán
válasz bluyoo #24265 üzenetére
bluyoo #24265
ezt a "véletlent" a nagy számok törvényének hívják. 100 csatából 30-ban nem lesznek artyk. 30-ban meg zavaróan sok lesz (oldanként 2+). De hogy ezek milyen sorrendben követik egymást, az random. Matemaikailag, ha van egymás után egy csomó sok artys csatád, akkor azt artymentesnek kell követnie.
És ezt a tendenciát ki lehet használni.
Amikor artyt kell vadászni, és öt kör alatt nincs, akkor vagy kell menni még párat és 1-2 csatán belül lesz elég, vagy ha nem, akkor nincs elég arty a játékban, tehát érdemes pihentetni. Ezt történt nálad is. Csak mivel nem tudatosan lépted, bosszantó.
Nem jön be mindig, de mivel csak egy vagyok a 100k aktív játékosból érthető."Mondjuk azt nem értem, miért csapja ki a biztit ha esetleg más abban hisz, hogy manipulált!"
Én igyekszem konkrét, releváns méretű számokkal alátámasztani a mondandómat. Semmi mást nem várok, csak, h a másik fél is tegye meg. Nincs bajom a hittel, de a bizonyíték hiányával igen. Azzal van bajom, h vki idejön veri a mellét, h így meg úgy manipulált, mert ő ezt így érzi, de amikor azt kérjük, h bizonyítsa be konkrétumokkal, akkor nagy a csend.
Olyan ez, mint az Loch Ness-i szörny. Bármennyire is ellentmondana a létezése a logikának, én szívesen elhiszem, h létezik, de kérek szépen róla bizonyítékot. Ehelyett gyerekmeséket kapok, manipulált, elmosódott és kivehetetlen fotókat és amióta mindenki fényképezős telefonnal jár nem látta senki, egyesek mégis szentül hiszik, h létezik.
Egy idő után unalmas és idegesítő.
És azt is tudom, hogy hívő embert nem fogok számokkal meggyőzni, de talán a kétkedőket igen.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
h1mpi
félisten
Mi van ma a light szörnyek dominélnak?
Fully electric lifestyle!
-
törölt tag
-
galervin93
addikt
válasz bluyoo #24265 üzenetére
"Mondjuk azt nem értem, miért csapja ki a biztit ha esetleg más abban hisz, hogy manipulált!"
Azért csapja ki a biztit, mert valótlanságot állít. Azt pedig senki nem szereti, ugye?
Nem azzal van a baj, és ezt nem értik sokan, hogy valaki leírja a véleményét. Hanem ha az a vélemény egyszerűen nem igaz. És a hozzászólás gazdája annak ellenére köti az ebet a karóhoz, hogy többen érvekkel támasztják alá az ellenkezőjét, míg a kiindulási oldalon csak annyi van, hogy "merígyláttam".Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
rlazol
veterán
válasz Magany #24260 üzenetére
*vállvonós smiley* ugyanezt mondták egyesek az artyk száménak a növekedéséről, aztán a nagy számok csak azt mutatták, h nincs igazuk.
nem hiszek se a manipulált RNGben se a manipulált MM-ben, egyrészt azért, amit scyllarus írt, másrészt azért, mert több tucat, folyamatosan cserélődő programozó közül vkinek sok év alatt csak eljárt volna a szája, harmadrészt mert nem látom, miért érné meg a WG-nek.
A WG kommunikációja és fejlesztési iránya valóban nem épp felhasználóbarát. Egy csomó kérdésre, felvetésre bicskanyitogató stílusban válaszolnak, tk mindegy is, h miért. A fejlesztési irányban meg arra mennek, amerre a zsebük húzza őket. Nekünk viszont nem kötelező játszani a termékeikkel, ha ez nem tetszik.
Ha meg mégis játszunk, mert függők vagyunk vagy nincs jobb, vagy a lustaság okán, akkor más megvilágításba kerül a "ki kiért van" kérdés.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Pete55555 #24253 üzenetére
Ok, tegnap már nekem is sikerült "kompenzálnom"!
Csak ugye a tehetetlenség elég idegesítő tud lenni.(#24257) rlazol
Kicsit bűnösnek érzem magam a témában ...
Nem tudom ki miben hisz, de azért a sok véletlen, néha egyértelműen összeesküvés-elméleteket szül!
Mindenesetre én nem vagyok annyira egoista, hogy csak miattam, csak engem szívatna a játék.
Viszont amikor írtam a kiinduló hozzászólást, igen is varázsütésre eltűntek az arty-k!
Igen feltűnt a hirtelen váltás, mert az előtte lévő csatákban 3-4db volt, és ők is szedtek ki pl. az utolsó két csatában a KV-2, és TOG II-ből! Ezért gyorsan kiírtam magamból a dolgot. Igen, én rinyálásnak szántam és lehet béna is vagyok a játékban! Így utólag kár volt írni, kezd újra feldagadni a "téma".
Hogy miért, hogy? Manipuláció, véletlen .... Az annyira nem érdekel, egy a lényeg, 12 csatából kettőnél volt esélyem egyáltalán megcsinálni a küldetést (persze van rá idő, de nem akarok könnyűvel rohangálni naphosszat). Mókás módon ebből 1X, pont egy arty végzett ki száguldásközben!
Mindenesetre megnézném a jó játékost, hogy csinálja meg a küldetést cél nélkül!
Mondjuk azt nem értem, miért csapja ki a biztit ha esetleg más abban hisz, hogy manipulált!
Egy játékban nem mindegy ki miben hisz? Olvastam itt/ott a nagyok "csatáit". Legtöbbször tök feleslegesen, az élet szempontjából lényegtelen elméleti dolgok miatt harapták egymás torkát. Gondolom unalom, vagy túl sok szabadidő!Bazinga!
-
scyllarus
veterán
válasz Bingisz #24261 üzenetére
Teljesen egyetértek. Sokan hajlamosak elfelejtkezni arról, milyen irdatlan nagy számok forognak a játékban. Ilyen hatalmas számok mellett elkerülhetetlenek bizonyos anomáliák (hiszen ha valaminek az esélye 1:100.000, az ebben a játékban naponta többször előfordulhat a napi csataszám miatt). És pont ez zárja ki a wg-nek tulajdonított manipulációk többségét, lehetetlen (egyszerűen nincs elegendő számítástechnikai kapacitás hozzá) ennyi játékos egyéni szívatását leprogramozni. Még forgószínpad-szerűen (minden nap csak pár ezer játékost érintően) sem lehetséges. Mi magunk, a játékosok okozzuk a megszokottól eltérő jelenségek többségét az aktuális küldetések, akciók, eventek hatására megváltoztatott játékunkkal.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
h1mpi
félisten
-
Bingisz
addikt
válasz #21346560 #24235 üzenetére
Abba nem gondoltok bele, hogy ha így lenne, akkor a MM-nek szerverenként 100k játékos küldetéseit kéne figyelnie egyszerre, és ezek figyelembe véve kellene generálnia folyamatosan a csatákat torlódások nélkül. Na ez az amit tuti nem csinált meg a WG.
Szerintem rossz oldalról közelítitek meg a dolgot. Nem a WG piszkálja meg a MM-et, hanem a küldetés kritériumai lettek olyanok, amiket nem az átlagos MM setupra építettek. Ráadásul kicsit befolyásolhatja a dolgokat az átlag játékosok bizonyos küldetéseknél való elakadása. Pl az LT15 küldi ilyen. Ezzel sokan szenvednek, így nem is biztos, hogy olyan furcsa, hogy több light kerül egy csatába, ami természetesen nehezíti az assist dmg szerzését.Szóval ez a dolog szerintem megint jóval összetettebb annál, hogy van aki szerint a WG most épp a küldetések miatt manipulálja a MM-et.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
Magany
tag
válasz rlazol #24257 üzenetére
Figyelj most azt gondolom a te gondod nem az én gondom.......erősen bele magyaráztál a dologba. Nem rinyáltam csak észre vettem hogy ez van. Én csak játszom és kész. Vannak érdekes dolgok a játékban. De köszi a kimerítő magyarázatot. Zsolt most utólag jogosnak tartom hogy törölted. A kérdés akkor is fel merül hogy ki kiért van ebben a játékban. Azt sokan irják hogy a WOT al el szaladt a ló.
-
rlazol
veterán
válasz rlazol #24257 üzenetére
Bocsánat a szóhasználatért.
szóval a két kérdéses mondat irodalmibb stílusban:"Utána 6x meg volt, de elrontottad. . "
"de helyette megy a hiszti, h MOST AZÉRT NEM LESZ MEG MERT GONOSZ AZ MM."
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Magany #24250 üzenetére
ehh, most tényleg? A csaták 30%-ban nincs arty. Ha épp ilyen küldid van, akkor sincs. És igen, előfordul, h egymás után 3x beadja ezt a leosztást. Máskor meg az a baj, h van.
Most tényleg csináljak arról statot, h hánysor fordul elő 0 heavy vagy 0 td? 30k+ replay jutott el hozzám (köszönet érte), jövő hétre kész az elemzésük... És igen, ha minden jól megy, lesz benne csapatfelépítés elemzés.Értétek meg, kérlek:
egyszere százezer játékos van a szerveren. Szerinted mind közül csak TE csinálod épp az arty/TD/Heavy vadász küldit? Ha nálad kevés az arty/heavy/TD a küldidhez, akkor másnál több lesz, nem? Vagy mindenhol kevesebb, mert általában épp kevés TD várakozik.Ha foglalós küldid van, ahhoz nem baj, ha vki védekezik is, ugye? Most tényleg arra figyeljen az MM, hogy a védekező csapatban ne legyen olyan, akinek ez a küldjie? Feleségül ne vegyen?
Az egyik foglalni akar, a másik artyt vadászni, a harmadik olyan pályát, ahol egyszerre hármat sebezhet. Közben persze +2T max, ne legyen túl sok arty, se túl sok heavy. A TD-vel ne rakj városi pályára, a heavy-vel túl nyíltra, soroljam? EZ RINYA. Jó játékos megoldja. A béna meg rinyál.
Tényleg azt hiszik egyesek, hogy az MM erre figyel és ez alapján szívat? Még egyszer: ha Neked szándékosan nem ad artyt, akkor a másiknak többet kell, h adjon. És nekik nem lehet épp ugyanúgy artyvadász küldijük? Vagy egyet lő-kettőt talál, vagy rammolás amikre ugyanúgy jó a sok arty?
Igen 3x egymás után nem volt alkalmad megcsinálnia a küldid mert szemét MM pfujj. Utána 6x meg volt, de -moderálva- . Most őszintén, ha csak az MM-en múlna, h mikor lesz meg egy küldi, már rég kész lenne vele mindenki . de helyette megy a hiszti, h MOST AZÉRT NEM LESZ MEG MERT -moderálva-AZ MM. Amikor meg MM alapján meglehetne, és mégse sikerül, akkor a szemét RNG, meg a szar csapat a hibás. Véletlenül se a béna user.
Az indulat érthető, mégis figyelmeztetnem kell téged is: ügyelj a szavaidra. - Zsolt
[ Módosította: #40993792 ]
-
h1mpi
félisten
És ezalatt mit értenek?
A WG még mindig gondolkozik játékos nevek elrejtésén.
Nem látnál neveket csak tankokat? Elég személyes lenne a játék, bár így se az, de mind1
-
Magany
tag
Nem akartam meg kérdezni mert hátha nem jól látom a dolgot. Én is észre vettem hogy valahogy ugy alakulnak a leosztások hogy neked ne legyen jó. Pl nem volt arty, vagy nem volt nehéz tank. Lőj ki két nehéz tankor s a leosztás a másik oldalon egy nehéz tank. Hmm, érdekes
-
h1mpi
félisten
T57 Heavy 8200 dmg csak 1. osztály (nem nekem) az kemény
-
Simi37
őstag
válasz egyedülülő #24243 üzenetére
Le persze hát a 9.6 már kijött
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
egyedülülő
őstag
A tesztszerver még él? Mert belépni nem tudok azért kérdem, hogy lelőtték e már.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
bluyoo
nagyúr
válasz #21346560 #24238 üzenetére
Alap esetben a feladat nélkül is játszanék. De pl. a könnyű tankkal nem szeretek (nem tudok) annyira játszani. Így kicsit idegesítő, hogy esély sincs a sikeres teljesítésre. Előre félek az arty-tól. A játékban is inkább csak idegesít hogy egyáltalán vannak.
Hát annyit már nem áldozok rá. Vettem 5K gold-ot, gondoltam az akció miatt megérheti vásárolni.
A Matilda IV, Matilda Black Prince közül melyiket vásárolnád?[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
törölt tag
-
bluyoo
nagyúr
Végül is így vagy úgy de elérik. Ma pl. a prémium nap miatt. Vettem egy kis aranyat, gondoltam befizetek kemény egy napra.
Mindenesetre a legtöbb küldetés viszonylag könnyen ment, de egy kettőnél elég sokat elidőzöm
Nem tudod véletlenül, hogy van ennek időkorlátja?ALL
Érdemes lenne valamelyikbe befektetni? Vagyis melyikkel lehet a legjobban farmolni?
Tier IV: Valentine II
Tier V: Matilda IV
Tier V: Matilda Black Prince
A hétvégi 75% kedvezmény miatt szerintem befektetek valamelyikbe.Bazinga!
-
törölt tag
válasz bluyoo #24234 üzenetére
Mi a klánban már rég megbeszéltük ezt, hogy direkt úgy van csinálva az egész, hogy nehogy neked jó legyen.
Ma 3 csata M4-el, ölj meg 2 nálad 1-el nagyobb heavyt, 1 csatában volt 2 db egyel nagyobb, másik 2 csata top tank.
KV2 ölj meg 3 heavyt, 4 csatából 2-ben 1 és 2 heavy azz ellennél, 1x tier 8 tele heavyvel, 1x pont 3db volt, persze véletlen sem arra jött mind a 3, amerre én mentem...Próbáljuk egymást segíteni az "ölj 2 arty"-t meg ilyenekben, hogy szakaszban megyünk 3 artyval, hogy legyen legalább 2 az ellennél is, meg ilyenek...
Lényeg, hogy többet játssz...
-
bluyoo
nagyúr
Azért a játék tudja sz..patni az embert. Egész nap tele arty-val, na mondom megcsinálom a könnyű tankos küldetést (deríts fel egy artyt ....) ha már ennyien vannak. De hát véletlenül elfogytak, 12 könnyű tankos csatában összesen három arty! Bek.phatja aki ezt így rendezte!
Bazinga!
-
Departed
őstag
válasz jr1994 #24232 üzenetére
Így van, statpadder kánaán egy ilyen alacsony szintű brutálágyús TD ami sokkal előbb lát meg és nyír ki a bokrából minden kezdő játékost, mint hogy ők meglátnák őt.
Egyébként mik a tapasztalatok a látótáv csökkenés kapcsán? NA szerveren még 9.5 van egy ideig.
Elsősorban papír, eddig a látótávjukból élő TD-k érdekelnének, Borsig, WTaufPZ4.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
bluyoo
nagyúr
Az E-25 -be csak goldot lehet tenni? Mert ma minden ... azzal lövöldöz.
Mekkora már, hogy beáll elém (KV-2), és semmit nem tudok tenni olyan alacsony, csak nézem ahogy szép lassan kilő! Igen, próbáltam menekülni .....Bazinga!
-
MaximPeti
csendes tag
válasz Magany #24226 üzenetére
Néhány TD-nek csökkentették a látótávját, nem az összesnek. Ennyi volt a nerf. Itt a teljes lista:
U.S. vehicles
T110E3: View range decreased form 400 m to 390 m
T110E4: View range decreased form 400 m to 390 m
T67: View range of the T49 turret decreased from 350 m to 320 m
View range of the T67 turret decreased from 370 m to 340 m
M8A1: View range decreased from 370 m to 320 m
T40: View range decreased from 400 m to 310 m
T82: View range decreased from 370 m to 300 mU.S.S.R. vehicles
Object 263: View range decreased from 410 m to 390 m
Object 268: View range decreased from 400 m to 370 m
Object 704: View range decreased from 390 m to 360 m
ISU-152: View range decreased from 370 m to 350 m
SU-85B: View range decreased from 390 m to 310 m
SU-76: View range decreased from 350 m to 290 mFrench vehicles
AMX 50 Foch (155): View range decreased from 400 m to 380 m
AMX 50 Foch: View range decreased from 390 m to 380 m
S35 CA: View range decreased from 400 m to 340 m
Renault UE 57: View range decreased from 360 m to 320 m
Renault FT AC: View range decreased from 330 m to 300 mGerman vehicles
Waffentrager auf E 100: View range decreased from 420 m to 380 m
Rhm.-Borsig Waffentrager: View range decreased from 400 m to 360 m
Waffentrager auf Pz. IV: View range decreased from 410 m to 370 m
Pz.Sfl. IVc: View range decreased from 380 m to 340 m
Jagdpanzer E 100: View range decreased from 400 m to 390 m
Nashorn: View range decreased from 390 m to 360 m
Jagdpanther II: View range decreased from 380 m to 360 m
Marder 38T: View range decreased from 360 m to 320 m
Sturer Emil: View range decreased from 400 m to 370 m
Marder II: View range decreased from 350 m to 310 m
Jagdpanther: View range decreased from 370 m to 350 m
Panzerjager I: View range decreased from 330 m to 300 mU.K. vehicles
FV215b (183): View range decreased from 400 m to 390 m
Alecto: View range decreased from 390 m to 330 m
Universal Carrier 2-pdr: View range decreased from 330 m to 300 m
Valentine AT: View range decreased from 360 m to 320 m -
Enzolord
addikt
Hiszen a T-150 és társai is Tier ötösök...
Tier 6ig adja...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
h1mpi
félisten
-
galervin93
addikt
Ennek a pályának van valami tier-limitje, mert idejét sem tudom, mikor voltam rajta utoljára...?
szerk.: pedig tegnap "T4" napot tartottam a Pz III-mal, de egyszer sem adta be (kb. 25 csata).
szerk.2: köszi![ Szerkesztve ]
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
virkir
veterán
-
emre
veterán
válasz virkir #24217 üzenetére
Köszi! De azóta már mertem menni 1-2 kört, szóval van saját replay-em.
Nem tudod véletlenül hogy a players panelben a hp jelzést külön mod nélkül valahogy vissza lehet állítani?
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
virkir
veterán
Használd ezt a beállításokhoz.
Ennél 096-ot ír verzióhoz és ez nálam megy jól, viszont a frissen feltöltött replay-ek mind 095 verziószámmal futnak és nem is mennek."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
törölt tag
Vannak még kedves magyar játékosok, akik szerint ők a megváltók, és mindenki más pöcs... és ez még a leghalványabb jelző volt, amit kaptam a kedves illetőtől, amiért be mertem vitetni magam 5-ös tankkal 10-es csatába, és így miattam elveszítettük a csatát.
Vártam, hogy csata végén ír még nekem, de azt hiszem a "csata jelentés" megtekintése után elszégyelte magát, és rögtön le is tilthatott, bár én nem akartam neki írni semmitMás!
Már 2. alkalommal történt meg, hogy a peccs óta neki mentem egy tank roncsának, és sérült tőle a tankom.
Ez bug, vagy új "feature"? -
emre
veterán
válasz joergie #24214 üzenetére
Nálam ez is amit először mutattál hol működött hol meg nem.
A replay nézésem meg még mindig úgy ér véget ahogy másnak kezdődik.
[ Szerkesztve ]
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
joergie
őstag
Én egy november 7-i kiadású autoaim-et használok, mert tudom hogy az üzembiztos, és azt csinál amit akarok. Amíg működik, addig mindig csak ráhúzom az aslain pakkomra, és örülök mint majom a farkának(leo tier5-el nem tudom hogy boldogulnék nélküle). Lustaság fél egészség.
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
emre
veterán
válasz #40993792 #24201 üzenetére
Azért erre az xvm configra lessél rá. Ha ez az ürge nem csinálná lehet én sem használnám az xvm-et, mert a többi annyira nem tetszik. Ded_Shalfey config
-
rolio1
tag
válasz jozefgucci1 #24211 üzenetére
Igen, az biztos, hogy nem mindig sikerült eleget sebeznem, de a winrate befolyásolását nem értem. Mondjuk az sem mindegy, hogy mennyit játszik az ember, tegnap este nekem az első 7 meccsem 7/2 winrate és 4500 WN8 volt(T71-Bulldog), ha akkor abbahagyom, megnyomta volna a statom.
Én tleg arra lennék kiváncsi, hogyan tudnak emberek folyamatosan 56-58% győzelmet elérni, mikor vannak azok a meccsek, amikor 8-10e damage is kevés, akkor is bukta és ezek jönnek folyamatosan.
A szakaszról annyit, hogy tegnap este a hetedik meccs után balázzsal kezdtem játszani, és hihetetlen módon szívatott minket, kb 10 menet után ki is szálltam, és utána megint adta. Máskor viszont csak szakaszban lehet eredményt elérni...ki érti ezt? -
jozefgucci1
addikt
válasz rolio1 #24209 üzenetére
Szerintem inkább a WN8 értékedre azaz a sebzésre koncentrálj mert ott vannak a gondok. A winrate az másodlagos dolog szerintem nem sok mindent mond el . Szakaszban szépen fel lehet húzni ,de a többi már a személyes képességeidet tükrözi .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
zolika15
tag
válasz malnabokor #24205 üzenetére
En szivesen jovok de nem szoktam tul sokat jatszani es max este ha gondolod keress meg jatekba zolikabmx neven futok en is megakadtam es nincs akivel nyomjam
Zoli
-
rolio1
tag
Sziasztok
Ránéztem malnabokor statjára, amit linkelt és ezzel kapcsolatban szeretném kérdezni (ez az övé és ez az enyém), hogyan lehet ilyen egyenletes winrate-et produkálni?
Ezeket a statokat ilyen értelemben sosem értettem...az oké, ha valaki jó, akkor lehozza a meccset, nekem ez nem megy. De mik azok a beszakadások nálam? -
jozefgucci1
addikt
Bocs nem tudtam az előzőt szerkeszteni . Egészen konkrétan ilyenek vannak ott .:Monika show
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
jozefgucci1
addikt
Jó helyen jársz szerintem , biztosan lesz jelentkező . Amúgy még a Wotinfo-n az adott topikban is lehet keresgélni bár úgy vettem észre , hogy ott a színvonal kicsit más mint itt .
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok, remélem jó helyen járok itt az OFF-ban, ugyanis szakaszpartnert keresnék a IM-höz, minegyik kategóriában a 10-es környékére (oda kell szakasz). Lehetőleg hasonló szinten, mint én [link] (mert szvsz így tudnánk legkönyebben együttműködni). Cserébe én is tudnék az illetőnek segíteni hasonló ügyben azzal amim van
Amúgy ha valaki tud egy jobb megoldást, hogyan és hol találhatok szakaszpartnert, azt is elfogadom
Nevem wotban is malnabokor
[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM