Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
Nem sokon múlott az újabb 10k feletti kör, de így sem volt rossz duplázó: [link]
-
Dobi 562
addikt
Nos, a jatek mar megint teli van azokkal a hasznalhatatlan 1-200 wn8-as playerekkel, akikre termeszetesen nem szabad rosszat mondani, mert ok ''csak elvezik a jatekot''.
6K csatas Tiger P csak HE ammo-t lo, egesz csata alatt, 47 dmg-et csinalt top tankkent, igaz ezzel felulmulta az atlagat ami csak 42.
Na ilyenkor kell elovenni a KV-2-ot a jo oreg 152-es derppel es tolteni a repesz rombolot.
-
rlazol
veterán
mai gyöngyszem:
Malinovka, ütközet, fentről, én artyval.
foglal az ellen.
én:
-spot cap area pls, I am loaded and aiming there
zöld MT-25 a kilátótoronynál:
-shoot something elseno comment...
-
törölt tag
Csata első killje... igazából nem is tudom mit gondoltam... de nem örültek neki
-
törölt tag
válasz
jozefgucci1 #25987 üzenetére
1791 xp-re már megadta nekem
-
robogo81
senior tag
válasz
lacibacsi #25984 üzenetére
Szia!Csak próba!
Futtasd a regedit-et,és keress rá a .wotreplay-ra,és nézd meg a találatokat.Ha nem worldoftanks.exe van valamelyik értékben,akkor írd át az exe helyére("C:\World_of_Tanks\WorldOfTanks.exe" "%1" nálam az érték).
Vagy ha minden szakad kötél,akkor manuálisan húzd rá a ripléjt az exére az egérrel. -
lacibacsi
addikt
Sziasztok!
WOT-tal kapcsolatos kérdésem van, bár a Windows-os topikban is feltehetném...
Még tavaly, amikor először telepítettem fel a játékot, a *.wotreplay fájlokat társítással szépen hozzárendeltem a WorldOfTanks.exe-hez. Gyakran nézegettem csatákat, amiket például itt is közzétettetek. Azután kicsit kevesebbet néztem mások játékát, inkább magamnak játszottam. Így esett, hogy vagy öt-hat hete nem indítottam replay-t.
Most azonban szerettem volna, de nem megy. A *.wotreplay fájlok az internet explorerhez voltak rendelve. Hogy hogyan történt, nem tudom, de gondoltam, hogy hozzátársítom újra a játék exe-jéhez. Csakhogy amikor a tallózásban kijelölöm az exe fájlt és "leokézom", mégsem jelenik meg a választható programok sorában. Próbából kipróbáltam egyéb programokat is. Szinte akármihez hozzá tudom rendelni őket (természetesen semmi sem játssza le, de a hozzárendelés maga sikeres.) A worldoftanks.exe-t viszont sehogyan sem tudom hozzárendelni.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
-
törölt tag
Önjáró löveggel voltam, örültem, hogy el tudtam bújni, spot nem volt, resetelni nem sikerült találom lövéssel...
-
SoulReaver
veterán
válasz
#40993792 #25978 üzenetére
Account created: 11.09.2012 Azt hiszem itt még 7.5 volt Nem vagyok benne biztos... Tényleg nem elég rég
Bánom is, mert meglehetett volna a type59, ha az elejétől kezdve költök a játékra :/
Más: Látta már valaki ezt a filmet? Saints and Soldiers: The Void. Magyar címe: A haboru kisertetei: Tankok kora
-
Bingisz
addikt
válasz
SoulReaver #25975 üzenetére
Régen a két kezünket összetettük egy ilyen eventért.
-
SoulReaver
veterán
Elég light a hétvégi event...
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver #25962 üzenetére
Volt már ilyen itt is. Elég bugos az az oldal.
-
fradi81
veterán
válasz
SoulReaver #25959 üzenetére
itt megy.
-
SoulReaver
veterán
Noobmeter behalt teljesen?
-
emre
veterán
10/2 győzelem eddig, hurrá, asszem megyek játszani a kölökkel
-
Valentin90
tag
Ezt a replayt gondoltam Veletek is megosztom. Egy nem forgótornyos TD számára Hidden Village borzalmas pálya. Ráadásul eléggé reménytelenül alakult a meccs is, de sikerült megfordítani, nem kis izgalmak közepette
Replay E25 -
fradi81
veterán
válasz
MinionFlasH #25953 üzenetére
javítás jobban kellene.
-
MinionFlasH
senior tag
Mitől lehet mostanában, hogy magas a pingem szakaszosan? Tehát megy rendesen megáll a játék felugrik 4-999 re utána megint jó, nagyon zavaró...
Böngésző, torrent természetesen nem fut.
-
mcwolf79
veterán
[És a HT-15 küldetés ismét az E5-tel lett meg] Imádom ezt a tankot <3
Ráadásul meccs közben egy bő 20 másodpercre el kellett mennem a géptől
Az alaphangulatot már az elején megadta, hogy az AMX 50120-at egylövéseztem ammo rack találtattalKérdés:
eddig el voltam ventivel az E5-ön, de megfordult a fejemben ,hogy távcsővel lehet jobban járnék. Még vert. stab. és töltésgyorsító van fent. Harmadiknak szerintetek melyik hasznosabb ezen a tankon? BIA van mindenkin. -
jano_77
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #25925 üzenetére
Ilyenekre gondoltál?
-
jozefgucci1
addikt
válasz
szbalogh #25930 üzenetére
Nálam mióta itthon melózom az asszony "játéknapokat jelölt ki " . A sok egyébb mellé ki van függesztve a hűtőre apa mikor játszik
Így jut idő mindenkire és remélhetőleg mindenki elégedett . Nyílván adott napokon is a család az első csak akkor be merem kapcsolni a gépet is .
-
szbalogh
addikt
Jé, csináltak videót a SH csatáinkból.
-
szbalogh
addikt
válasz
jozefgucci1 #25925 üzenetére
Áh mostanában alig tudok játszani. Délután megy a játék a pereputtyal. Este mire a kölyköket behajtjuk az ágyba kész hullák vagyunk, kb 1 órát ha tudok játszani még a hancúrozás után
Ekkor már 9 de inkább 10 óra van. Aztán még SH -ra is meg kell jelenni néha. Éjszaka én kelek a kicsihez tápolni... 2x lagalább. 5-kor kelek, ha letudtam a fűtést meg magamat, akkor 6-ig tudok a küldetésekkel foglalkozni. Utána indul a mókuskerék. Ovi, meló...
Itt a gazdaságtudományi kar a szomszédban, mi csak sunarajzásnak hívjuk azt a jelenséget ami ilyenkor tavasszal megfigyelhetőÓrák között mi is szünetet tartunk, ilyenkor általában kiülünk egy-egy kávé erejéig a folyosóra
-
bluyoo
nagyúr
Az a gond, hogy még 6. érzék sincs a legényeken ... Így inkább száguldozok!
Külön öröm, hogy hazánkfia WaNTeD468 lebuzizott vagy 2X mert meglőttem 10X (persze nem szemből, amit sérelmezett ...).
A másik, hogy két kill-t is nyúltak előlem ..... bár egyet én is. Az egyik ez a jómadár, és egy Stug. A 9kill szép lett volna gold nélkül.
Nekem a leo annyira nem fekszik. -
jozefgucci1
addikt
válasz
szbalogh #25921 üzenetére
A stug után én is úgy gondoltam , hogy a T28 már nem lesz meg aztán most már úgy áll a dolog , hogy az arty ágon vagyok nagyon elmaradva a többinél már csak a 15. van függőben .Amíg ez nincs meg addig bele sem nézek a T55A-s küldikbe nem idegesítem magam rajta .A kreditet jól hozza , viszont arty-s rész viszi a wn8-at sajna .
Amúgy pedig jön a jó idő tessék kimenni a szabadba és a minis lányokat felderíteni .Reggel is olyat láttam , hogy a nem írom le mert nem bírná el a topik
-
vendingo
veterán
Köszi mindenkinek.
-
vendingo
veterán
Hosszú kihagyás után megint elkezdtem játszani.
Pár tankom csövén megjelentek sávok, csillagok... Miért jár ilyen jelölés? -
szbalogh
addikt
-
csapee
őstag
válasz
MinionFlasH #25908 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Villanyszerelés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Gitáros topic
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- Egy óra, két rendszer
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- MSI GEFORCE GTX 1050 TI 4GB GDDR5 128bit tapcsati nélküli!
- iPhone 13 Pro Max 128Gb sierra blue új!
- Corsair Virtuoso RGB Wireless XT
- 2 darab Western Digital WD Blue 3.5 1TB HDD 7200rpm 64MB SATA3 (WDC WD10EZEX-60WN4A0) 100/100
- AeroCool Strike-X GT - Tower - ATX Számítógépház Ventilátor szabályzóval együtt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest