-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz MinionFlasH #26398 üzenetére
A modokat tesztelni ugyanúgy lehet T1-ben.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Stigma.HC
senior tag
HUNFI Párszor köszöntem nekik, válasz sem volt, na de hát köcsögök vagyunk nem csodálkozom rajta
Ez ma reggeli, volt merszünk visszaköszönni.
Amúgy mikor milyen kedvemben vagyok, vagy egyáltalán figyelem a chatet. Mert igazából sok értelme nincs köszöngetni. Ismerősöknek viszont mindig írok.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
törölt tag
válasz SoulReaver #26393 üzenetére
A képarány mire van állítva? 16:10, 16:9, esetleg 4:3 ?
Nagyon keskeny a tank...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem véletlen van kikapcsolva a cset...
(#26380) +SoulRiever- Kicsit furcsa a képarányod
-
szbalogh
addikt
válasz SoulReaver #26390 üzenetére
Egyszer köszöntem valamelyiknek, beszólást kaptam vissza...
Nick: HE_Storm
-
SoulReaver
veterán
-
emre
veterán
Különben meg nem említette hogy mi baja van. Lehet azért mert nem köszöntem, de hát az ismerősökön kívül senkinek sem köszönök.
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
scyllarus
veterán
válasz SoulReaver #26387 üzenetére
Nevetni fogsz: 1483 a WN8-a. Az irigység nem statfüggő.
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
emre
veterán
hát most tisztára büszke vagyok magamra
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
jr1994
addikt
Ezt csak ide az offba rakom. Röhej volt ez a csata, két szempontból is. 4 ellenség ellen kvázi egyedül hozhattam volna le (tomato grille nem csinált semmit) de volt egy brutális laggom, utána meg egy brutális hibám így oda a meccs. A másik, majdnem meglett a Stug TD15.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
emre
veterán
és ezzel a két lövéssel ez az 500 wn8-as amx az élete csatáját játszotta
-
Angel1981
veterán
Olyat tapasztalt már valaki, hogy vörösre lövik az üzemanyagtartályt, és nem gyullad ki a tank?
-
Simi37
őstag
válasz MinionFlasH #26369 üzenetére
Nem
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Szepi1979
senior tag
-
emre
veterán
válasz MinionFlasH #26364 üzenetére
Szerintem azon a vonalon az álca a leglényegesebb a parancsnoknak hatodik érzékkel, ennek a második a felderítő (vagy álca) a többinek meg javítás.
[ Szerkesztve ]
-
Szepi1979
senior tag
Ha már a nap taplóját beraktam berakom a nap jófejét is:
Szepi79 (22:05:12) fucking good job dude, grat
N10TKEY_CZ (22:05:41) Thanks man! I love ya for your support!
Szepi79 (22:14:44) have a nice game
Szepi79 (22:14:47) byeIlyen is van, persze ez ritkább.
fradi81: nem tudott már továbbfejlődni a KAZNA-nál
[ Szerkesztve ]
“ nem kell mindig nyerni “
-
emre
veterán
válasz MinionFlasH #26355 üzenetére
Én az E50 legénységével használtam.
Egy prémium tankra felesleges saját legénység, kivéve a type59, mert amikor meg lehetett venni még nem volt kínai ág.
-
myckey
veterán
válasz MinionFlasH #26355 üzenetére
ezt,most,így , nekem? csak itt, csak most ?
de ha kérded rakj rá álcát
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Szepi1979
senior tag
válasz fradi81 #26348 üzenetére
jaja, mivel vettem egy t-54-et, egy cromwellt, egy t28 protot meg egy gw Panthert meg egy t32-őt egy kicsit megcsappant. Majd összeszedem megint.
Szerk: Rámírt megint:
kasper76 (20:50:45) statswhore
kasper76 (20:50:48) no commentBeszarás a gyerek
[ Szerkesztve ]
-
Szepi1979
senior tag
?Mai rajongóm :
kasper76 (20:39:42) pls uninstall and play barbie you fucking campernoob+
Szepi79 (20:39:49) ???
kasper76 (20:40:01) you know what i mean
kasper76 (20:40:05) camp behind arties ???
Szepi79 (20:40:07) i was at first lane, just retreat man
kasper76 (20:40:07) omfg
kasper76 (20:40:12) you dirty statswhore
Szepi79 (20:40:23) idiot watch the replay
Szepi79 (20:40:36) just retreat when they are caping
kasper76 (20:40:45) loooool
Szepi79 (20:41:32) man you have less xp than me, so who need uninstall?Ezeket sose értem meg. Rámír és jobb lesz neki?
És a stat:
-
szbalogh
addikt
válasz jano_77 #26335 üzenetére
Már egy hónapja meg van kb. Itt van ni.
2 millió plusszal zártam wt pz IV-et[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
-
jano_77
nagyúr
válasz Greentea #26317 üzenetére
Jól látom: T95E2!?!
Van olyan ember, akinek már meg van itt a fórumon? Leírhatná, hogy milyen tank, érdekelne. Igaz a másik accomat elhanyagoltam mostanság, de rá kellene gyúrni újra, mert Nashorn-ál megrekedtem."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
-
törölt tag
Sehol egy csapattárs, akit ki kéne lőni, a RNG is jól adja, unalmas a játék így...
-
rlazol
veterán
duplázós kör, egyben utolsó a stock ágyúval.
őszinén szólva, azt hittem, ászesélyes, de ezek ennyire nagyon sokat számít, h nem a saját spotom lőttem, pedig T10-es célpontok.
A JpzE100 950-ről robbant.
Viszont megijedtem és nem mentem a maradékra, amikor a társa 1100-at belém lőtt.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
SoulReaver
veterán
Hát akkor passz :S
Amúgy most néztem egy videót róla, jobbnak tűnik a CDC
-
Szepi1979
senior tag
válasz SoulReaver #26323 üzenetére
Hát nekem egyik sincs, de ha már van CDC-d ezeket biztos nem venném meg mert nem fogsz ezekkel játszani.
-
Dobi 562
addikt
válasz SoulReaver #26323 üzenetére
Ha rakeresel Youtube-on talalsz rola rengeteg bemutato videot. Van magyarul is Cleverland-tol, angolul Quickybaby-tol, stb.
-
robogo81
senior tag
válasz jozefgucci1 #26321 üzenetére
Vagy csak elmentek Skandináv lottózni!
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
SoulReaver
veterán
Valakinek van tapasztalata az STA-2 prém szörnyről? Késztetést érzek még egy prém jármű megvételére, és rajta agyalok... VAGY, T-34-3 ?
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
Ha kell valakinek egy jo, 5-os arty szakaszba, ajanlom ot: http://hu.wot-life.com/eu/player/heymann54/
719 csata Hummel-el 4,19 atlag dmg-el.
-
fradi81
veterán
Vajon játszik-e még a 'kapálós' gyerek?
moto g72, Ninebot d28e
-
Dobi 562
addikt
válasz rlazol #26314 üzenetére
Nincs bekapcsolva a felvetel keszitese, de nem volt semmi extra. A Panther 88-as csataban elmentem jobbra, F7-re a bokorba es ott alltam vegig bekapcsolt periszkoppal. Az ellenfel tomato heavy-jei ugy dontottek jo otlet megindulni keresztul a mezon, igy csak lonom kellett tulajdonkeppen. Elkepeszto volt... A fel ellenseges csapat megindult a mezon keresztbe, de nem is egyszerre hanem egymas utan...
-
emre
veterán
válasz jozefgucci1 #26305 üzenetére
Matyashun most épp a Magyar Gárdát "erősíti" érdemes megnézni az ő videójukat is.
-
Greentea
senior tag
válasz rlazol #26314 üzenetére
Amikor ezt screenshotoltam, pontosan abban a pillanatban vettem észre, hogy gáz van de akkor már nem tudtam visszafordulni.
Egy "szép" minuszos kör lett végül az alap Tiger 2-vel, 0 sebzéssel. , mert oldalt megjelentek az ellenség ST-I, és AT-15-je, elölről pedig Conqueror+T95E2...[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
EPIC!
-
rlazol
veterán
válasz Dobi 562 #26308 üzenetére
dobi 562 - replay van esetleg?
Greentea - ha ennyire üresen hagyják, ne menj oda egyedül meghalni. tudom, mondani könnyű.
amúgy tegnap nekem is egymás után adta be a küldiket. Panther M10-vel az MT15-öt most már másodlagossal, aztán Matilda BP-vel a gyújts fel két tankot küldit - kár, h még nem tartok ott
a klánvideót illeti - az milyen, hogy a 2 percből az első 48 mp az intro? Arra se képesek, h összeszervezzék, h szabályos időközönként lőjenek, vagy törődjenek azzal, h ezt így vágják. 1:39-nél benne maradt egy hangfoszlány az eredeti hangsávból. 1:46-nál ugrik a vágás. A nemzeti zászló a jobb alsó sarokban elég ocsmányul van berakva... Összességében jól mutatja, mit várhatsz ettől a klántól
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
-
Szepi1979
senior tag
Az a pillanat mindent visz amikor tier10-ben akarsz játszani egy jót és a pálya indulásakor meglátod hogy a te csapatod két top tier vörös e100/is7 kombójával szemben az ellenségnél egy kék e100 és egy lila tizes batchat arty van. Ilyenkor kiszámolod hogy kb 4 perced van annyi sebzést összeszedni hogy csak picit legyél minuszban a végén.
-
MinionFlasH
senior tag
HATALMAS a videó!!!
Kicsit a magyar honvédség jut eszembe róla, ott is hatalmas parádékat vágnak, és papíron minden rendben!
Egyébként meg csinálják, élvezzék, egészségükre!
[ Szerkesztve ]
-
zolika15
tag
Nos nálam a mai nap játszhatatlan a játék 16 ból mindössze 5 nyertes csata és tele. 20%-os nyerési eséllyel kb minden csata hiába a szerverváltás semmi sem segít. Na majd este megpróbáljuk ismét!!!
Zoli
-
jozefgucci1
addikt
A minap linkeltem ezt a magyar játékost a kiemelkedő teljesítménye miatt és még klánparancsnok is.Tigrisking2014202 WN8 12K csata
Már toboroz is ha valaki szeretne belépni .:
Győztesek nem születnek, hanem azzá válnak !!!
Klánunkról:
Folyamatos fejlődés mellett, vidám hangulatú szakasz, század, csapat,CW csaták.
Amit a tagjainknak nyújtunk:
- közös szakasz és klán csaták
- baráti közösség
- Team Speak 3
- gyakorló csaták
Jelentkezési feltételek:
- 16 éves kortól, nemtől függetlenül szeretettel várunk
- Minimum 1 Tier 6 +1 Tier 8 tank a garázsba
- Kötelező Team Speak 3 használat
-WN8:500 felettElég felkészültek a srácok a toborzásra
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Greentea
senior tag
Ez az új módi, hogy senkise megy a hegyre?
Mondanom sem kell vesztettem, úgy ahogy ma megszoktam. 20 csatából 16 vesztes....
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- alza vélemények - tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Külpolitika
- További aktív témák...