- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Valorant
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Delta Force béta teszt
- Nintendo Switch
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rolio1
tag
válasz jozefgucci1 #24211 üzenetére
Igen, az biztos, hogy nem mindig sikerült eleget sebeznem, de a winrate befolyásolását nem értem. Mondjuk az sem mindegy, hogy mennyit játszik az ember, tegnap este nekem az első 7 meccsem 7/2 winrate és 4500 WN8 volt(T71-Bulldog), ha akkor abbahagyom, megnyomta volna a statom.
Én tleg arra lennék kiváncsi, hogyan tudnak emberek folyamatosan 56-58% győzelmet elérni, mikor vannak azok a meccsek, amikor 8-10e damage is kevés, akkor is bukta és ezek jönnek folyamatosan.
A szakaszról annyit, hogy tegnap este a hetedik meccs után balázzsal kezdtem játszani, és hihetetlen módon szívatott minket, kb 10 menet után ki is szálltam, és utána megint adta. Máskor viszont csak szakaszban lehet eredményt elérni...ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen autót vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés