-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz mrszitya #22784 üzenetére
Az nem könnyű, tudom. Egyik klántársam megcsinálta vele a 3 csillagot, de én nem vagyok ennyire fanatikus. Hiába nagyon jó tank a Hellcat (még mindíg), a 95%-os arány elérése sokszor már nem (csak) az egyéni képességeken múlik.
[ Szerkesztve ]
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
zolika15
tag
Hat sracok en nem tudom mi van de ket napja nagyon rossz mm et kapok...azt hiszem holnap megprobalom es jovo hetig pihentetem a dolgokat :/
Zoli
-
Szepi1979
senior tag
“ nem kell mindig nyerni “
-
mrszitya
senior tag
válasz Dr_Syrex #22782 üzenetére
Köszi, és én is.
Valószínűleg az első alkalom, hogy közvetlen egymásutánban sikerül ennyi meccset nyernem. Mindezt úgy, hogy nemcsak a szerencsén múlt a dolog, kellőképpen tudtam befolyásolni valószínűleg mindegyik meccset.
Tovább már nem mertem folytatni egyébként. Az utolsó csatát, miután kilőttek, majdnem el is vesztette a csapat...
Nyilván "hatalmas meglepetés" lesz, ha elárulom, a Hellcat-tel hoztam össze. Kéne rá a három csillag, de nem bírom összekaparni. 1500 dmg fölött kellene tartani a sebzést ehhez egy darabig (legalábbis a jelenlegi ciklusban e körül jár a felső 5%).
@Angel1981
Úgy, ahogy mondod.
[ Szerkesztve ]
-
mrszitya
senior tag
10/10
Sajna, az utolsó csatában kilőttek, így a túlélési ráta csak 90% lett...
-
h1mpi
félisten
A T-44-ről kinek milyen tapasztalata van? Még mindig azon gondolkozok, hogy melyik ágon menjek a T-54 felé
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
bluyoo
nagyúr
Köszi, remélem a holnapi nap is hasonlóan alakul (erre azért kíváncsi leszek).
A 122 mm D-2-5T löveg nekem nagyon lassúnak bizonyult, hülyeség volt részemről kihagyni a 100 mm S-34-et.
Hát igen, sok helyen használhatatlan a kicsike! De szépen lassan megtanulom, hol nem kell próbálkozni vele.Bazinga!
-
[HUN]Dani
őstag
133. meccsre csak összejött a tankász a kis döggel. ripléj
Nem semmi xp mennyiség amúgy, bár még mindig IS-6-al tartom a személyes rekordomat 2988-al. Mellesleg pedig az utolsó előtti csatám volt vele. Még egy gyengébb kör és kifejlesztem a T49-et amit a hétvége folyamán meg is veszek. Kihúzom vele a T54E1-et aztán eladom és visszateszem a már képzett legényeket a Bulldogba. Beteg tank ez amúgy, bár most kezdek csak ráérezni a light játékra. ~60 csata után 900 körül volt az átlagsebzésem vele, ez lassan 1200-ra nő.
Most nézem, hogy 10 csatát mentem ma vele. Volt benne jó is, rossz is bőven mégis 2.1k az átlagsebzésem vele. Szerintem 1400-1500 simán hozható vele átlagba ha ráérez az ember.
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
Simi37
őstag
válasz fsb1000 #22765 üzenetére
Hát Én is látom köszöngetnek és akkor Én meg és gondolják milyen buknó vagyok...csak 1 dolog...az ilyen játékos megy az utcán aztán random emberekre ráköszön?
Ha klántárs vagy ismerőssel futok össze (pl innen a fórumról) max akkor köszönök azt kész.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
fsb1000
nagyúr
válasz szallasi007 #22764 üzenetére
Ja bocs.... játékban se nagyon olvasom a csetet. Így már értem.
Biztos páran rám köszönnek ingame, és mivel nincs reakció, azt gondolják de udvariatlan.... -
fsb1000
nagyúr
válasz szallasi007 #22762 üzenetére
Melyik az a csit 1.0?
-
Pete55555
addikt
válasz jozefgucci1 #22755 üzenetére
Jó ez a cikk, érdekes megközelítése a dolgoknak. Bár nem olvastam el végig, mert kicsit hosszú, de a végén tényleg jól össze van foglalva, hogy is néz ki ez a szopóroller dolog.
...Szeretem leracsniztatni...
-
jozefgucci1
addikt
Ha valaki szereti az összeesküvés elméleteket és van kéznél popcor akkor itt érdemes nézelődni .:Nagy számok törvénye..]
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
h1mpi
félisten
Nekem EU1-en folyamatosan 20-25 pingem van és DIGI-vel nyomom csak azért mert valamelyik volt szó, hogy lagos a WG. Szerintem nem ott a hiba, hanem a szolgáltatónál: [link]
Fully electric lifestyle!
-
Djuree
félisten
válasz [HUN]Dani #22749 üzenetére
én is így voltam vele, vissza lehet keresni hogy szidtam őket, a lassúságot, kihullott a hajam stb. stb. de! megszoktam, rájöttem hogy kell használni őket, t6-t7 környékén már nem volt gondom a lassúsággal. ami nem is olyan lassú, van t95-öm is.
az meg hogy nincs elrettentő ereje lehet jó is. simán rádmásznak, aztán meglepődnek, a dpm-el szétszeded őket simán, lesz csomó sebzésed. míg egy isu elé senki nem megy ki, alig lesz dmg-ed, 2-3 átütő lövés egy körben talán. sajnos átlövik őket az igaz, nem csak a pukli lőhető, hanem az ágyú környéke is, a géppuska lukak is és a töltőt el is lövik ahogy kell, még jó hogy 2 van és olyan gyors a rof, hogy így akkor nem 2,5 sec lesz a reload, hanem 2,8.
már a tortát húzom, azt hittem sosem lesz meg még az at-15 sem, annyira szidtam őket, most meg...és nem kellett olyan sok idő hozzá.[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Departed
őstag
válasz [HUN]Dani #22749 üzenetére
T5-nél tartok az új angol TD-ágnál. Az mindenképp érdekes hogy ugyanezt a gun-t kapja majd a T6 és T7 is, "csak" a soft stat-ok lesznek jobbak. A T8 viszont finomabbnak ígérkezik, QB jókat megy vele az L7 fegyóval.
A T10 viszont egy vicc, villámgyorsan el lehet intézni a nagy és puha fejét HE-vel megszórva, nem is értem a koncepciót.Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
[HUN]Dani
őstag
válasz Departed #22742 üzenetére
Oké, nyilván kinek melyik játékstílus jön be. Én td-vel nem szeretek kempelni, így nekem a mozgékonyabbak jönnek be. Ezért nem fogom soha az életbe elkezdeni az FV183 ágát, mert agyfaszt kapnék ettől a tempótól. Ráadásul mindenki tudja, hogy a tumort kell lőni az összes tetején. Kicsiket lőnek, semmi elrettentő erejük nincsen.
A másik brit td ág érdekesebb. Valamikor lehet, hogy nekiugrok, de akkor is t8-ig érdekelne, mert a többi számomra ratyi.
magyarsrac
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz jr1994 #22732 üzenetére
Én is az M4 45-öt húzom jelenleg, de amennyire tetszett ez elején, annyira szarul adja már 2 napja folyamatosan. Olyan hitvány körököt megyek vele, hogy azóta a részletesebb statjaimet sem merem megnézni, mert az csak még inkább elvenné a kedvem. Persze ilyenkor utolér minden balszerencs: állandó mellélövések, lepattanók, nyomi csapattársak + még én is sokszor rosszul helyezkedek, hamar elhalálozok
A tank már fullos, csak a lagnagyobb motor hiányzik, de azt majd kihúzom, ha megvettem az 50 100-at.
Még 21K xp kell, szóval estére talán meglesz, ha az időm is engedi.
Tud ez a tank sokkal jobbat és én is, csak hát fejben is ott kell lenni hozzáRosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
jozefgucci1
addikt
válasz Departed #22745 üzenetére
AT7 nekem sokáig ott ált a garázsban míg ki nem húztam benne a 2. skillt és akkor léptem tovább az AT15-re . Igen T8 ban már a borsó nagyon adta főleg a troll ágyúval azt nagyon szerettem . A kilences WT is ugyan olyan jó igaz az nem a trollal hanem a nagyobb átütés miatt és a gyors újratöltés . Egyenlőre nem is vettem még meg a WTE100-at .
Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
Djuree
félisten
dpm-ben nem veri semmi a brit td-ket. tegnap a tortoise-al, a kis ágyúval, 4k+ dmg-t osztottam ki rövid idő alatt mielőtt kilőttek (3 t8 meg 1 t7 tank volt előttem, mindegyik engem lőtt, tudtam miből csipegetni), nem tudom, talán 3 sec a töltési ideje így. de az at-15 se állt meg 3k alatt a vége felé...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Departed
őstag
válasz jozefgucci1 #22743 üzenetére
Hát nekem T7 TD-k közül egyik sem volt megtartós. T8-ban már az RHM és az ISU-152 is az, azokkal már nagyon jó menni és írtani.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Pete55555
addikt
JPanthert azért mondtam, mert sok helyen, sok embertől hallottam, hogy jó, illetve én is szerettem.
Statisztikában ahol én néztem, ott is előrébb van a T-25AT, de a SU-100M1-ről nem gondoltam volna, hogy ilyen jó helyen van, akinek volt, mindenki utálta eddig. Az angolokra meg pláne nem gondoltam.
-
jozefgucci1
addikt
AT7-el egyet tudok érteni mert az nagyon szerettem . Lassan az AT15-el is kezdek arra a szintre érni bár a legnagyobb cső még nincs meg . Nekem a SU nem jött be annyira nem adta úgy a troll . A német és francia vonalat pont T6 -nál hagytam abba . Viszont mindkét amcsit kihúztam már és nekem a T25AT jobban adta .
-
Departed
őstag
válasz [HUN]Dani #22741 üzenetére
Ez erősen szubjektív, objektívebb képet a VBAddict tud adni, TD-nél pl. az okozott sebzés jó alap lehet, íme T7 TD-k "jósági" listája:
1. AT 7 900.00
2. Challenger 870.24
3. SU-100M1 831.21
4. T25 AT 787.32
5. Jagdpanther 773.69
6. Sturer Emil 761.59
7. SU-152 741.99
8. AMX AC mle. 46 731.52
9. T25/2 658.12Tehát a legjobb jelenleg a két angol TD, Jagdpanther középmezőnyös.
-
scyllarus
veterán
válasz Pete55555 #22738 üzenetére
A T40 konkrétan az egész játék egyik legjobb járműve
A T-25AT-t én hamar feladtam, de az régen volt. A nagy ágyúm meg sem volt rá. Mondjuk, jóval mozgékonyabb a JP-nél, azzal én sosem értem el az elméleti végsebességét, az amcsi meg tényleg fürge jószág. Egyszer majd nekifutok újra valamikor."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Djuree
félisten
válasz Pete55555 #22738 üzenetére
jgpanther mint legjobb 7-es td? jó vicc...próbáld ki a su-152-őt troll ágyúval meg gold ammoval, nekem 1 nap alatt meglett az isu úgy szarta az xp-t. t9 gépek is meglepődtek sokszor.
de ott a francia is, az is jobb, 1v1-ben mindig kifiléztem a jg-t.
de a brit sem rosszabb...szval.[ Szerkesztve ]
-
Pete55555
addikt
Anno a T25/2-t eladtam, mert nagyon felbosszantott, és most úgy döntöttem elindulok a fix tornyos ágon. Egyelőre a T-40-nél tartok (egész játszható gép) viszont a T-25AT-t nézegetem. Stat alapján elég jónak tűnik, mondjuk a legjobb 7-es TD-nek kikiáltott JPantherrel összehasonlítva 1-2 dologban rosszabb, de sok dologban jobb. Pl: frontpáncél vastagág jobb (talán kevésbé döntött, ezt nem tudom) camo jobb, mozgékonyabb. Rof kisebb, lletve pontatlanabb az ágyú, de mondjuk a lövedék sebessége jóval nagyobb.
Stat összehasonlítva.Érdekelnének tapasztalatok, akinek van/volt T25AT, milyen tank - akár a JPantherhez képest?
-
Departed
őstag
válasz jr1994 #22729 üzenetére
Az AMX M4 mellett pont most fejlesztettem ki és vettem meg a Tigrist is, még gyűjtök a nagy gun-ra (hamar meglesz, nálunk NA szerveren minden meccs x2 mostanában), eddig 4/4 győzelem vele. Már most érzem a nagy HP pool előnyét, hát még a 8.8-cal micsoda élmény lesz.
Ezt a részt nem is értem amúgy, WG kiegyensúlyozási törekvéseibe hogy fér bele, hogy a Tigris mindenben jobb lényegében (jobb gun, sokkal több hp, view range, stb., páncél hasonló), egyedül a gundep jobb az M4-nél. Vagy azt mondták legyen a T7 ilyen, úgyis a T8 táras francia jobb a Tigris2-nél?
-
galervin93
addikt
válasz galervin93 #22733 üzenetére
Na most dobom ki a gépet az ablakon, 15 meccs alatt WN8 1900 --> 1200. Inkább megyek zenét hallgatni...
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
galervin93
addikt
Anyám, eddig egészen jól ment, aztán kajáltam egyet, kb. 10 perc volt az egész, azóta 7 vereség sorozatban és ilyen 300 sebzések. :-D Úgy néz ki kicsit kizökkentett a játékból. :-D
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
Simi37
őstag
Pfú de szarul megy ma a játék ...de sajnos a 0-15ás meccsekkel állandóan bottomtierként nem tudok mit kezdeni a 15-0ásak se voltak jobbak....
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
Tomi0703
addikt
válasz jr1994 #22729 üzenetére
Hát nem jó gép az biztos. Anno én sem szerettem. Kb ez az egyetlen normális köröm volt vele amire emlékszem is. Semmi pozitívuma nem volt a tanknak... Nekem is csak 1485 lett vele az átlagsebzésem 93 meccs alatt, viszont ahogy wotstats-on nézem a wn8-am nem is volt annyira szar azzal a tankkal (2403). Már ha persze megbízható az oldal. Igazából mind1 is a lényegen nem változtat, nem túl jó tank, játékélmény is szar vele... De hát meg kell szenvedi azért az 50100-ért, ami viszont istenkirály.
-
jr1994
addikt
Naszóval. Röviden tömören az AMX M4 szar. Bővebben: próbáltam nézegetni a statjaimat, hát eddig alig 1200 átlag sebzésem van vele (70 csata után) ami nem túl jó. A másik accon a tigrissel jobb átlagom van, pedig amikor azzal sokat mentem még bőven rosszabbul játszottam. De pl T29 átlagsebzésen 1500, ami azért lényegesen jobb. És a játékélmény. Tigris egy csoda, imádtam. Az az ágyú! Ha lesz több időm elő fogom venni párszor. T29 szintén nagyon jó, Tiger P, IS-2 se rosszak. Ezek jó 7-es heavyk. De ennél az AMX-nél még a Black Prince is jobb, annak ellenére hogy kegyetlen lassú. Legalább van némi páncélja és egy pontos ágyúja.
Még 35k xp az 50 100, hát nem fogok könnyeket hullatni amikor az M4-et eladom. A nyolcassal nem lesz gond, a lórin már megszoktam azt az ágyút, jó lesz.WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
jr1994
addikt
Nofene, kifagyott a játék. Épp az AMX M4-et akartam szidni de nem hagyta. Na újraindítom aztán megmondom a magamét arról a borzalomról.
Ja meg felteszem az új Aslaint.[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
-
Departed
őstag
Nyilván minden tankkal nehezebb a két tier-rel felette lévők ellen az élet (kivéve pl. az RHM-emet, azzal nem érzem gondnak a T10ben csatázást ), de majd lövöm a gyenge pontokat a 212mm pen-nel, aztán a többi az RNG múlik. Minden másra ott lesz a sok T5-6-7-8 tank akiket majd szét lehet lőni.
-
robogo81
senior tag
A paysafecard-os fizetéssel mi lett,a shopban csak 2 féle online fizetés van(a telefon túl drága).
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
bullseye
addikt
Pár napot kihagytam, de úgy tűnik a játék további pihenőre akar rávenni.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
diegho
nagyúr
válasz fsb1000 #22711 üzenetére
Én meg egyre többet lövök AP-t és HE-t. Első ~5 körben feszegettem a határokat, hogy mit lehet még golddal lőni és hová jobb az AP vagy a HE (első 5 körömben nem sebeztem összesen 3k a nagy löveggel, mert direkt olyan helyekre lőttem, ami érdekelt) azóta már átrakom a lőszert, ha tudom, hogy olyan tankra fogok lőni.
-
fsb1000
nagyúr
válasz diegho #22709 üzenetére
Az tényleg beteg... majd fele ennyi sebzéssel nekem kedvenc tankom.
Visszaraktam a gold-ot is... részben a véleményeid alapján. Ha elég gátlástalanul nyomja az ember a goldot, akkor nullszaldó körül van. Nyilván akinek 600+ dmg/lőszer az átlaga annak plusszos körei lesznek full golddal is. -
Pete55555
addikt
válasz Diarmand #22707 üzenetére
Köszi.
Ami lent oldalt látszik előző 145 WN8-as csata - na ott próbáltam a 76-os löveget Gondoltam hátha jó lesz majd 5 mp-enként lövöldözni. Na, ez jó is volt, csak még a HE lőszere is lepattan a legtöbb tankról, vagy ilyen 10-40-et sebez. Úgyhogy hanyagolom inkább
BTW Jó ez az offtopik, kicsit lazább itt a hangulat. Megy is kedvencekbe.
-
diegho
nagyúr
Mióta megvan az E100-ra a nagy löveg elég beteg köröket megyek vele. A nagy ágyút 48 kör alatt szereztem meg 2696 átlagsebzést elérve. Most 91 köröm van 3465 átlagsebzéssel. Tehát a nagy löveggel az átlagom 4300+
-
zozyk
addikt
....kitolnak fedezékből,belém lőnek csapat
társaktagok,saját arty kiszed f2f harcból,egyedül hagynak egy oldalon....
de még 4k XP a T44,azért is meglesz ma...[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
Ha már 3 egyforma tank, jöhetne még 2 wz111 vagy más tierlimites tulaj szakaszba.
moto g72, Ninebot d28e
-
rlazol
veterán
válasz jozefgucci1 #22690 üzenetére
nekem semmi gondom a három azonos tankkal egy szakaszban.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jimmy74
őstag
Sziasztok.
A japó 9-es type-61-re milyen felszerelést ajánlotok?WoT:jimmbo
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Opel topik