-
GAMEPOD.hu
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
-
fsb1000
nagyúr
válasz diegho #21992 üzenetére
Bocsi... sosem nézem a játékosok neveit.
Ha köszöntél és nem olvastam akkor azért is elnézésed kérem.
.
Arra viszont világosan emlékszem, hogy jól ment a csata, már sebeztem 900-at és a HP-m 2/3-a megvolt, sőt nyerésre álltunk.
Ekkor indultam meg feléd, azaz az ellenfél kezdő poziciója felé. De alighogy átvergődtem a sziklán felspottolódot az arty és 1 tized másodperccel előbb lőtt mint én.
Sbiperből még láttam ahogy a lőszer száll felém....
.
Ha abból a szituból megnyerted az csoda... és szép játék.
Ha megint ellopják a replayed, majd megnézem YT-n.
.
Egyébként tudtam(sejtettem) hogy oda van becélozva az arty, de azt gondoltam leszed rólam 4-500-at oszt jól van. Nekem meg lesz 3-4 lövésem még.
De az a közel 800 sebzés elég durva volt.[ Szerkesztve ]
-
xAttilax
őstag
így jár minden rohadt kemper!!!
"sem több, sem kevesebb, csak ember lehetek,"
-
emre
veterán
Ma eddig 25 csatám volt, ez a 9-ik győztes, de az első értelmes. Lehet nem kellene erőltetnem, de még kellene pár millió kredit. replay
"Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
zozyk
addikt
Bocs a HSZ gyűjtésért,következő köröm is jól alakult... 2 ász egymás után.
Replay[ Szerkesztve ]
-
zozyk
addikt
Amikor Tier6-ban +2ezer HP előnnyel indul az enemy,azért az nem rossz...
Csak épp kihasználni nem tudták...köszi TOGtóber küldi
Replay -
-
bullseye
addikt
Egyrészt 50-60 kommentből max. 3 tényleg irigy idióta volt, és többen is leteremtették a főbarmot, úgyhogy az átlag szerintem nagyon is rendben van. (Hacsak nem volt hatalmas tisztogatás a hozzászólások között.)
Másrészt bár ez a "mi magyarok" dolog tényleg elég buta dolog, de az, hogy rosszabb, mint a baromság mert szidjuk a saját hazánkat... az stílszerűen, még rosszabb.'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
fsb1000
nagyúr
válasz mefistofeles #21964 üzenetére
Nem normális, de mással is megesik.
.
(#21975) diegho Tényleg fura, hogy pont ezt küldték be. Gondolom arra nincs lehetőség, hogy leszedesd.
Nekem van 3-4 replayom a nyilvános szájton, nem a legjobb köreim, de volt oka hogy feltettem.
Lehet nekem is fájna ha azokkal mutatna be...[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz Bingisz #21976 üzenetére
Megírtam a troll hsz-t, de töröltem. Inkább nem foglalkozok velük, csak sajnos ingame ott fognak villogni a pm-ek, ami miatt az új acc készült. Lehet lesz 3. emiatt. Amúgy a legkomolyabb mondat ez volt:
hát igen
minden szép és jó, de ha megnéztétek RENDESEn a videót akkor láthattátok, hogy többségében 8as tankok ellen ment, akik (pl caernavrin, IS-3 az elején) azt sem tudta merre van az ablak. magyarán míg a csapattársak leverték az enemy t10 és néhány t9esét addig Ő (nem akarom megsérteni, szépen csinálta) tiger2(225 mm) 110(215 mm) IS-3(225mm) ellen nyomult. a lila szín pedig valószínüleg ennek az eredménye. ez olyan pont mint amikor kv-1el 3masokra lövünk, de a matildát elkerüljük"mert átüt"Ez olyan szinten buta, hogy tuti több évbe telt, mire megtanították írni. kettőnk összehasonlítása és még így is megmondja a tutit. Minden tiszteletem az övé, én sosem tudnék olyan szinten burokban élni, hogy mondjuk beszóljak Kobe Bryant-nek, mert csak a szar Raptors ellen tudott 81 pontot dobni.
-
bluyoo
nagyúr
Inkább az jellemző igazán (csak?) ránk hogy a saját nemzetünket/országunkat szidjuk! 3-4 idióta miatt!
Talán ez rosszabb, mint hogy valaki beír egy ...séget egy videomegosztó oldalra.
Vagy szerintetek Diegho kijelentés valóban korrekt velünk magyarokkal?
"ez a magyar nép mennyire irigy és primitív"Bazinga!
-
Bingisz
addikt
válasz Stigma.HC #21972 üzenetére
Tudod azt te is jól, hogy mennyi valójában a fintorgók és az elismerők aránya...
Sajnos ez van, de szvsz. az a legjobb megoldás, ha nem törődik vele az ember, max. kicsit trollkodik velük, hagy főjenek a levükben."-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
diegho
nagyúr
Nagyon érdekelne, hogy ki küldte be és miért pont ezt küldte be.
-
Stigma.HC
senior tag
Azért bőven dicsérik a replayt, többen is mint akik megint fintorognak neki. Így ezzel a mentalitásos dologgal jönni 2-3 ember miatt
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
scyllarus
veterán
válasz diegho #21966 üzenetére
"Tier 8ban könnyű keménynek lenni E5 tel, full 10es csatában csinálja meg ugyanezt" - Ezek szoktak top tier heavyvel előrerohanni, 1-2 sebző lövés után meghalni és "noob team" beírással kilépni
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
-
diegho
nagyúr
Olvasgatom miket írtak páran a videóhoz... a pofám leszakad, hogy ez a magyar nép mennyire irigy és primitív...
-
...és szerinted az normális ha egy hétig (ez ugye alsó hangon is 100 csata) szopóágon vagy? 5-10 csata ok, de ez már hiba! Egyébként nekem is megvannak a tuti tankjaim amik mindig hozzák az eredményt de most azok sem "működnek".......
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
h1mpi
félisten
válasz mefistofeles #21958 üzenetére
Volt nekem is ilyen kb. 1 hétig, utána helyreállt a rend. Van 1-2 olyan tankom amivel mindig megy (Matilda, VK36) és ilyenkor csak ezekkel nyomom vagy ilyen az FC36Pak is. Ott mind1 milyen csapatok vannak, simán összelövöd a WN8-ad. A WR meg ne érdekeljen senkit, meccset komolyan csak unicum szintű player tud befolyásolni. Segített már az EU szerverek közötti váltás vagy pár óra FarCry4
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Departed
őstag
válasz mefistofeles #21960 üzenetére
Hát nem tudom, én sokszor vagyok toptier akár egy ARL44-gyel vagy egy RHM-mel vagy éppen egy T29-cel is. Mondjuk én NA szerveren vagyok, de az nem számít. Esetleg pihentesd egy napra és következő nap jobb lesz.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
-
Departed
őstag
válasz mefistofeles #21958 üzenetére
Nincsenek véletlenül T9-10-es tankjaid? Ilyenkor menj velük egy-két meccset (ezek a játék minden tankja ellen ki tudnak állni), máris helyreáll a rossz hangulatod amit az alsó sorosságok miatt éreztél.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Még nem döntöttem el, hogy uninstallálom a játékot vagy csak pihentetem (valszeg az utóbbi) de kész röhej az egész. És nem azért amire mostanában sokan panaszkodnak, tudniillik, hogy elözönlötték a noobok a játékot (ez elvileg mindkét csapatot kell, hogy sújtsa, tehát lényegileg nem változik semmi) hanem a sorsolásom miatt. Vagy úgy szar az MM ahogy van, vagy én vok a világ leg pechesebb ember. Nem ma délelőtt, nem egy napja, de talán már egy hete is, rendszeresen low vagyok, (ma eddig kb. 10 csatából mindig) plusz érdekes módon az ellenfél nyomasztó tudásbeli (legalább is wn8 szerint) fölényben van! Így nincs élvezet, nincs sikerélmény max. néha és nem csak az ember win rátáját rombolja (érdekes módon nekem úgy 3000 csata óta lassan de folyamatosan csökken) de az egyéb lényegesebb statjait is. Eddig, elmondhatom, hogy amellett, hogy sok új tankot húztam, sokszor alap tankokkal játszottam mégis folyamatosan nőtek a statjaim (a win rátát kivéve ugye) de ez is a múlté. Szóval vagy én kezdtem el pár napja elfelejteni a játékot vagy üldöz a balszerencse. Így sem-úgy sem élvezetes a dolog.
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
fsb1000
nagyúr
Beteg ez a tank... de az MK III is mert annak meg 40 lőszer fér a tárba, kár hogy nem penetrál semmit.
.[ Szerkesztve ]
-
MaxTorque
tag
Hejj de messze van még az 1000 wn8 [link]
De azért egy konstans -bár enyhe- emelkedés megfigyelhető.
-
bullseye
addikt
válasz fsb1000 #21940 üzenetére
Diegho szerintem is nagyon jó volt (10k sebzés meg 10 kill elég ritkán sikerül enélkül...). Azt, ahogy becsalogatta időnként a rossz lövéseket, tanítania kellene nekünk! Csak a videó, amit ebből készítettek, az nem tetszik.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
fsb1000
nagyúr
válasz bullseye #21938 üzenetére
Szerintem jó videó volt.
Én pontosan éreztem, láttam, mi az amit nem úgy csinálok, és miért pusztulok el már a csata első felében egy ilyen átlagos szituban.
Tanulságos, csak látni kell azokat az apró nüanszokat, amiket nem tudunk megcsinálni.
Semmi extra, csak mindig jól beforgatni, mindig a kellő pillanatban kicsúszni lövési helyzetbe, mindig figyelni mikor tölt az ellenfél, mindig pontosan lőni, mindig a gyenge pontra...
Mindig, mindig mindig....
Ez a lényeg. -
bullseye
addikt
Nem akarok senkit megsérteni, de ez a videó nekem több szempontból sem tetszett. És ebből az egyik az, hogy szerintem diegho nem küldte be. De a meccs nagyon jó volt, QB kommentárjával megnézném szívesen!
-
-
[HUN]Dani
őstag
-
törölt tag
Új kifejezést tanultam ma egy honfitársunktól:
"F**k you MAJONÁCI!"
Ez vajon melyik értelmező szótárba fog bekerülni, és mit jelenthet? -
bullseye
addikt
Mindig elkövetem a hibát, hogy nekiállok az 5x napoknak, mert akkor gyorsan lehet haladni... mindig rájövök, hogy nem.
-
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz mefistofeles #21920 üzenetére
Hógolyózni! De jó Nektek! (: Merrefelé laktok? Én is havat szeretnék napok óta
-
válasz ng0ofy #21919 üzenetére
Nézd, én kiléptem a játékból, elmentem a fiaimmal hógolyózni, ebédeltem, ittam egy sört és utána ugyanaz a szopásfolyam fogadott mint előtte! Nem hiszem, hogy azon múlik abba hagyod e egy időre......
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz mefistofeles #21918 üzenetére
Én kiléptem a játékból, leírtam, hogy idióták mind. Elolvastam pár marhaságot Kim Dotcomról, megittam egy teát, visszaléptem a játékba és azóta csak nyerek. Valami volt azzal a sessionnel, amit indítottam
-
És nem.....
Ilyen napom még tuti nem volt mióta wotozok. Ma tényleg nem lesz meg még az a nyomorult 25 arany sem.
...és ezt nem lehet a sok ünnepi nooobra fogni........Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
fsb1000
nagyúr
válasz csapee #21914 üzenetére
Ma én is elcsodálkoztam.
3K csatával rendelkező SU-85 egy gyár épületen keresztül és a töltés tuloldalán lévő ellenfelet lövi Wideparkon.
A csata végén 3v3 volt, és többen is írtuk hogy mozogjon már el a kezdőkör környéköről.
Rendületlenül lőtte az épületet... nem bot volt mert ráfordult a spotra. Szépen követte a tankot ahogy a töltés túloldalán mozgott. -
ng0ofy
KORREKTOR
-
csapee
őstag
12 csatából 2 nyertes új rekord, de hogy mennyi narancs meg piros van. Igaz mind az én csapatomban de akkor is
Csapee
-
scyllarus
veterán
válasz mefistofeles #21902 üzenetére
Én fel tudok, rendszeresen előfordult az ünnepek előtt, volt 12/12 győzelmem is
Ilyenkor nem érdemes WR-tel foglalkozni, annyi a babuin itt is, ott is, hogy simán vannak hosszú sz.pássorozatok."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
rlazol
veterán
megvettem a GW Tiger P nagy ágyúját.
Első csata, malinovka, ütközet.
Mező közepén álldogál leláncolt Pershing, tökéletes célpont.
Beszűkül, lövök.
Abban a pillanatban vki kilövi.
Két másodperccel később, csapattárs E50M nagy sebességgel becsapódik a roncsba - épp akkor amikor az én lövedékem is megérkezik. -750 hp[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
fsb1000
nagyúr
válasz bluyoo #21906 üzenetére
Mivel a WoT már nem a kezdeti játékosgyűjtő fázisában van ezért nem lesznek ilyen akciók.
Csak érdekesség kép meséltem, 2-3 éve mennyivel könnyebb volt goldhoz jutni.
Néha az eBay-en van jó vétel. Most a JT8.8 meg egy olcsó kód ami 3 nap prémet ad.
Ezen kívül csak invite kódok... de az csak a t10 húzóknak kell. -
bluyoo
nagyúr
-
válasz szallasi007 #21903 üzenetére
Nem hiszek ezekben a dolgokban, auto szerveren játszok mindig.......
-
szallasi007
őstag
válasz mefistofeles #21902 üzenetére
Városi legenda: szerver váltás meg volt?
-
Azért elmehet ám ez a szutyok MM a fenébe.....
11 csata 18% win ráta, álandó low szerep, hülyék között. A WN8 értékem 2K felett, 71% találati arány (szerintem nem rajtam múlott a csaták többsége) de hiába.
Azért azoknak akik megjegyzik, hogy ez egy "normális" negatív sorozat, valahogy nem tudok felidézni olyan jó 80%-os győzelmi arányt amikor 11 csatán keresztül, zömmel top tierként masíroztam a győzelembe.......
pedig hát ugye ha ez csak egy normális szopóág, akkor meg kéne lennie az ellentételezésnek is.......Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM