Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• dfsz34

őstag

Ez egy érdekes ász. Először is nagyon kiherélték szegény tankot, ha ilyen alacsonyan van az ász határ. Másodszor elfelejtettem a csata elején, hogy mennyire lassan tolat és bekaptam két lövést. Az összes javítót fel kellett használjam és szuper óvatos módon tudtam csak tovább működni és még így is meglett vele az ász. Mókás ez. A sebzés gyatra lett vele, de mivel scout felszerelés van rajta, ezért a komoly spot mennyiség segített.

Map: Erlenberg M18 Hellcat 3 266 (x2 minden nap az első csatáért) 35 856
    Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
    Legénységi XP: 6 532 Javitások: 4 524 Lőszer: 3 825
    Teljes: 27 507 WN8: 2 333 (85)

[link]

Az igazi vaddisznó a tier6-ban viszont a fullos Nashorn. Megvettem ugye egy csomó tankot és nagyon szenvedős a sok stock szutyokkal, de a fullos tankok kárpótolnak. Ennek a Nashorn-ak az ágyúja fenomenális a tier6-ban. Ász még nincs rá, de hamar meglesz az is, mert szinte csak 1-2 osztályokat megyek vele, mióta rajta van a nagy ágyú. A kreditet meg tényleg csak úgy sz.rja. Jobban hoz, mint egy T-25 szerintem, ami azért elég durva dolog, mert a T-25 talán a legjobban tejelő tier5. Prémmel 41e nettó, prém nélkül 25e. Átlagnál némileg erősebb csata ugyan, de a T-25-el is jó kört kell menni ennyi nettó bevételért. A Nashorn okosan használva csak úgy ontja a kreditet. Olvastam erről, hogy nagyon jó farm tank és tényleg az a gyakorlati tapasztalat alapján is. Van churchill iii-m is a másod accon, az a közelébe nem jut a Nashorn-nak, csak a T-25 van, ami hasonlóan hoz, de még az is kevesebbet átlagban.

Map: Lakeville Nashorn 3 026 (x2 minden nap az első csatáért) 48 045
    Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
    Legénységi XP: 6 052 Lőszer: 6 804
    Teljes: 41 241 WN8: 4 300 (100)

Új hozzászólás Aktív témák