Hirdetés
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
Ez egy érdekes ász. Először is nagyon kiherélték szegény tankot, ha ilyen alacsonyan van az ász határ. Másodszor elfelejtettem a csata elején, hogy mennyire lassan tolat és bekaptam két lövést. Az összes javítót fel kellett használjam és szuper óvatos módon tudtam csak tovább működni és még így is meglett vele az ász. Mókás ez. A sebzés gyatra lett vele, de mivel scout felszerelés van rajta, ezért a komoly spot mennyiség segített.
Map: Erlenberg M18 Hellcat 3 266 (x2 minden nap az első csatáért) 35 856
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Legénységi XP: 6 532 Javitások: 4 524 Lőszer: 3 825
Teljes: 27 507 WN8: 2 333 (85)Az igazi vaddisznó a tier6-ban viszont a fullos Nashorn. Megvettem ugye egy csomó tankot és nagyon szenvedős a sok stock szutyokkal, de a fullos tankok kárpótolnak. Ennek a Nashorn-ak az ágyúja fenomenális a tier6-ban. Ász még nincs rá, de hamar meglesz az is, mert szinte csak 1-2 osztályokat megyek vele, mióta rajta van a nagy ágyú. A kreditet meg tényleg csak úgy sz.rja. Jobban hoz, mint egy T-25 szerintem, ami azért elég durva dolog, mert a T-25 talán a legjobban tejelő tier5. Prémmel 41e nettó, prém nélkül 25e. Átlagnál némileg erősebb csata ugyan, de a T-25-el is jó kört kell menni ennyi nettó bevételért. A Nashorn okosan használva csak úgy ontja a kreditet. Olvastam erről, hogy nagyon jó farm tank és tényleg az a gyakorlati tapasztalat alapján is. Van churchill iii-m is a másod accon, az a közelébe nem jut a Nashorn-nak, csak a T-25 van, ami hasonlóan hoz, de még az is kevesebbet átlagban.
Map: Lakeville Nashorn 3 026 (x2 minden nap az első csatáért) 48 045
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Legénységi XP: 6 052 Lőszer: 6 804
Teljes: 41 241 WN8: 4 300 (100)
Új hozzászólás Aktív témák
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest