Hirdetés
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
- Path of Exile 2
-
GAMEPOD
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
Új hozzászólás Aktív témák
-
whited
addikt
üdv urak!
jómagam egy éve játszom a játékkal, és kevés csatám is van <3k, ennek ellenére ha úgy alakul szeretnék csatlakozni ha lehetne klánhoz.
az elmúlt 2-300 csatában úgy gondolom már fejlődtem, ettől függetlenül a wn8 ratingem még eléggé vékony.
német ág az amit nagyon tolok, a legjobb tankom 1 fullos Panther II, de ennek ellenére a 4-5-6 Tierben érzem magam a legjobban.(most úgy beszélek kb mint 1 vérprofi
)
az eredményeim pedig itten vannak [link]
-
jr1994
addikt
Pershingen kell még a nagy ágyú, torony meg a lánc. Milyen sorrendben érdemes fejleszteni? Elvagyok a T20 ágyúval ha kell betöltöm a goldot. Jobb lesz a nagy torony? A kicsi nem nagyon pattint
A motorral kezdtem a fejlesztést hogy ne olyan szörnyen lassú legyen mint az SP. A torony alapból nem megy fel de bolti láncot veszek most akciósan ha kell. Sok free-t már nem szeretnék rákölteni, van jelenleg 17500 harci xp-m vele.
-
jano_77
nagyúr
válasz
szbalogh #81131 üzenetére
én azt vettem észre, hogy vannak olyan részek, amik változtatásánál nem kell újraindítani a játékot! Elegendő, ha változtatsz és a garázsban mondjuk átlépsz a Fejlesztésekbe. Mondjuk ez igaz lehet ha a garázst variálod, de nyilván a célkereszt színe miatt be kell lépni csatába vagy egy replay-t elindítani.
Apropó replay: mitől lehet az, hogy pár patch óta nem tudom lejátszani az aktuális replay file-okat sem!?
(#81134) Linkin: ez MEGA Brutál! Gratulálok!
Nyilván én önmagamhoz mérten írtam, hogy nem lett rossz kör. Hozzád képest már persze nem írnám annak.
(#81164) rlazol: köszönöm
-
Stigma.HC
senior tag
válasz
Lunky88 #81149 üzenetére
Van már úgy 2,5 éve kb
Mostanában megint rákaptam és kicsit többet megyek vele.
(#81186) Tomi0703 Nem sokon múlott, de éppen csak kikaptunk. Gyors miénk lett a hegy és onnan szépen bontogattuk őket, de hát hibázott szinte mindenki egyet a végén
és nem a wg miatt kaptunk ki
-
fsb1000
nagyúr
válasz
szbalogh #81172 üzenetére
Köszi az infókat! Lemondok a kis prém artyról.
Azért megkérdem, milyen távolságra tud tüzelni?
.
A Light VICC-el nekem nem megy, de a T7 nagyon jó, sajna a saját accomról eladtam.
Az fcmPaK-ot élvezem, de tud olyan pályára kerülni ahol alig sebzek vele... akkor azért elég uncsi.
Távolról, kigyurt legényekkel, + távcső... nem is látnak csak halnak.
.
(#81177) szbalogh :
Van jó FC-tek?
Én napi 1 órát is strongholdoznék... de utána inkább magamban megyek és zavar ha TS-en kell lógni. -
Rellind
senior tag
Sziasztok.
Invite code tud valaki?
későn keltem fel a Bingisz féle már nem megy
Köszönöm -
szbalogh
addikt
válasz
LobiDrg #81176 üzenetére
Szia!
Hozzánk PPD jöhetsz.
Január 15-től lesz csak annyi követelmény, hogy havonta 200 dobozt kell strongholdban gyűjteni. Ez kb havi 2 óra közös játékot jelent és kapsz egy csomó bónuszt a stronghold csatákból és az épületekből. Egyenlőre nem cw-zünk.
Gyere próbáld ki!Üdv.
-
LobiDrg
aktív tag
Sziasztok.Valaki tudna egy jó klánt ajánlani, ahol nem probléma hogy nem mindig tudok játszani ? Sajna a munka miatt elég változó, hogy mikor vagyok gépnél
Nem vágom a magyar klánokat ezért fordulok hozzátok
Így állok jelenleg : Noobmeter
-
szbalogh
addikt
válasz
fsb1000 #81171 üzenetére
Nekem meg van, nem mentem vele sokat de szerintem nem lehet vele olyan jól keresni, mint pl az fcm PAK-al. Csalóka ez a táblázat, mert sok kezdő játékos eredménye is benne van. Egy ügyesebb játékos sokkal többet ki tud hozni egy nem-arty-ból.
Ugye Te sem hiszed el, hogy a Light VICC és a T7 tankokkal többet tudsz farmolni, mint egy FCm-el?
Inkább T127...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Secunda #81147 üzenetére
A T-25-ről nem tudok nyilatkozni, de mostanában a T14 jobban termel mint a Churchill.
És persze ott van a TOG, amit ha megszoksz, szintén jól hozza a kreditet. (most 2450 gold)
A t5 T14 csak 750 gold, annyit biztosan megér, és elég élvezetes vele a játék.
.
A Dicker Max és és a PZ IV S nem igazán ellenfelek a pályán, de ezek is beleférnek a keretedbe.
És persze az orosz prém TD-k. -
jr1994
addikt
válasz
Secunda #81147 üzenetére
Hello! Ha hatos is játszik, szerintem a SU-100Y-on érdemes elgondolkodni. Olyan jól hoz mint a Tog csak ezzel sokkal könnyebb 2000-et összelőni. Még nem mentem vele túl sokat, de elég vicces vele a játék. Orosz legényeség képzésre is jó, főleg ha több ágat húzol egyszerre. Én mondjuk három legénységet is tudok vele fejleszteni, 268 legénysége átment a med ágra, ott továbbképzésen van egy második skilles legénység, a 263 ágon a 7-esnél tartok ott még nincs meg a 6. érzék úgyhogy azt elég fontos fejlesztgetni. Meg a megtartós SU-100 tagjait is lehet fejleszteni.
-
rlazol
veterán
-
Ukeve
tag
A mai délelőtt zárásaként sikerült összehozni egy ACE-t E-75-el.
7K DMG és szárnysegéd. Ha valaki megnézi, akkor látni fogja, hogy miért nem kaptam meg a nagy kalibert...
Csak így spoilerként, hogy okos volt a T62A... Itt található meg a csata.
-
mcwolf79
veterán
Hát vagy elfutni, vagy ha erre nincs lehetőség akkor belemászni a képébe,és akkor jó eséllyel csak a tornyod tudja lőni, amit ugyebár nem tud átütni.
Ha épp lőni készül (értsd. lejárt az újratöltés ideje) akkor fel a csövedet, takarni a kupolát és veszettűl rángatni a tornyot jobbra-balra. -
LK
addikt
Nekem a kicsi ágyú sokkal jobban bejött. Ésszel kell vele. Célzási sebesség,DPM verhetetlen. 1v1 szedtem ki KV-1 et is (nem frontálisan kéne nekimenni) . Mire rádfordul a KV1 belelősz négyet. Mielőtt váltottam volna a gyorsabb ágyúra,nem is értettem miért megy ilyen ócskán vele a játék. Azóta szárnyal.
Szbalogh beszélt rá a tankra és rohadtul bejött. Köszönet neki
-
Angel1981
veterán
válasz
Secunda #81147 üzenetére
Szia!
T5-ös prémtankok átlagos nettó bevétele
h1mpi: a "nindzsa nerf" csak legenda.
A Pershing amúgy is a középmezőnyben van mind teljesítmény, mind népszerűség alapján, semmi okuk nerfelni. -
Secunda
csendes tag
Sziasztok!
2700 aranyból milyen járművet érdemes venni? Először arra gondoltam, hogy veszek egy T-25-öt és / vagy egy Churchill III-ast (ezek 750-be kerülnek most akcióban), de van olyan jármű, amely valamivel komolyabban adja a pénzt?
Elsősorban pénzcsinálásra kellene.
-
dfsz34
őstag
Ez egy érdekes ász. Először is nagyon kiherélték szegény tankot, ha ilyen alacsonyan van az ász határ. Másodszor elfelejtettem a csata elején, hogy mennyire lassan tolat és bekaptam két lövést. Az összes javítót fel kellett használjam és szuper óvatos módon tudtam csak tovább működni és még így is meglett vele az ász. Mókás ez. A sebzés gyatra lett vele, de mivel scout felszerelés van rajta, ezért a komoly spot mennyiség segített.
Map: Erlenberg M18 Hellcat 3 266 (x2 minden nap az első csatáért) 35 856
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Legénységi XP: 6 532 Javitások: 4 524 Lőszer: 3 825
Teljes: 27 507 WN8: 2 333 (85)Az igazi vaddisznó a tier6-ban viszont a fullos Nashorn. Megvettem ugye egy csomó tankot és nagyon szenvedős a sok stock szutyokkal, de a fullos tankok kárpótolnak. Ennek a Nashorn-ak az ágyúja fenomenális a tier6-ban. Ász még nincs rá, de hamar meglesz az is, mert szinte csak 1-2 osztályokat megyek vele, mióta rajta van a nagy ágyú. A kreditet meg tényleg csak úgy sz.rja. Jobban hoz, mint egy T-25 szerintem, ami azért elég durva dolog, mert a T-25 talán a legjobban tejelő tier5. Prémmel 41e nettó, prém nélkül 25e. Átlagnál némileg erősebb csata ugyan, de a T-25-el is jó kört kell menni ennyi nettó bevételért. A Nashorn okosan használva csak úgy ontja a kreditet. Olvastam erről, hogy nagyon jó farm tank és tényleg az a gyakorlati tapasztalat alapján is. Van churchill iii-m is a másod accon, az a közelébe nem jut a Nashorn-nak, csak a T-25 van, ami hasonlóan hoz, de még az is kevesebbet átlagban.
Map: Lakeville Nashorn 3 026 (x2 minden nap az első csatáért) 48 045
Csatában elért Achievement Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Legénységi XP: 6 052 Lőszer: 6 804
Teljes: 41 241 WN8: 4 300 (100) -
edari
őstag
válasz
Pete55555 #81138 üzenetére
Én szeretem. Mondjuk nem artyzok.
h1mpi: hát igen akkor lótifuti van, kivéve akkor ha van valami haver a környéken aki kitudja tankolni. Akkor te széttudod lőni a hátsóját. Vagy talán 1v1 akkor mehet, ha szembe belemész úgy, hogy csak a tornyodat tudja lőni. Akkor lehet nem tud átlőni, te viszont a kupoláját áttudod lőni.
-
h1mpi
félisten
Ha T32-ben ülök és egy E75 jön szembe, akkor fussak igaz? Goldal se tudtam belőni!
-
Pete55555
addikt
Aki ezt a szar Kharkovot kitalálta azt beraknám 0-24-be egy SU-5-el lövöldözzön ott. Tuti letépné az összes haját.
-
-
emre
veterán
válasz
stork13 #81075 üzenetére
Az itt linkeltek közül mindegyik frissítve van 9.5-re. De szerintem csak ez működőképes.
Én ezt használom
Feltettem újra, mert nem tudom honnét szedtem le. Ne zavarjon, hogy tartalmaz egy 0.9.4-es mappát, nevezd át. -
-
đe$|re
senior tag
Köszönöm.
A többi körrel nem dicsekszem, tegnap (+ma hajnalban) ill. tegnapelőtt alig mentem jó kört ezzel a döggel. Ez a hajnali volt az utolsó.
(#81126) Departed: Ace már megvan, de jómagam sem emlékszem, hogyan lett meg.
Azóta viszont tuti, hogy csak első osztályig jutottam.
-
Jolet
őstag
-
jano_77
nagyúr
válasz
Zolee_70 #81080 üzenetére
+1 Kellerman féle célzónak. Nagyon jól átlátható, informális és letisztult szerintem. És még jól is néz ki.
(#81084) h1mpi: aranyért mindig lehetett, de most fél áron. Én mindig így rakom át a legénységet egyik tankból a másikba. Nekem megér ennyit, hogy nem kell újra 100%-ra húzni az alap képzettséget.
(#81100) Jolet: milyen célkeresztet használsz?
Elég jól sikerült a tegnapi karcsú napom - 8 csata fért csak bele munka után.
Tudja vki, hogy a NOOBMETER-nél lehet-e frissíteni, mint itt, mert a legfrissebbnek csak 2 csatát mutat és tegnap 16:32-ig nézi a teljesítményt. Viszont nem tudok kiválasztani későbbi időpontot!?
(#81122) szbalogh: úgy tudom, hogy igen, csak az 1 file-os xvm-el működik a konfigurátor. Illetve nem is tudom lehet-e még használni? Próbáltad már Notepad++-ban szerkeszteni?
-
Departed
őstag
válasz
đe$|re #81107 üzenetére
Már rákészültem hogy lássuk akkor ezt a T-54 ACE-t, sebaj a 1st class is nagyon szép vele.
Azt már rengeteget gyűjtöttem amúgy az enyémmel, egyszerűen az a kis plusz hiányzik hogy ezzel a nagybetűs FUN tankkal az ász is meglegyen. Sebaj még van bőven csata az Object 140-ig. -
h1mpi
félisten
T-34-nél vissza lehet szokni az orosz ágyúhoz
már úgy hiányzott
-
jagada
addikt
válasz
szbalogh #81116 üzenetére
Nekem is ez volt a problémám. Én ezt használom, ami a képeken látszik is, hogy sniper módban a keret és sok vonal, érték fekete színű, ezért engem is nagyon zavart erdős pályán, hogy nem láttam a vízszintes vonalat és a számomra fontosabb infókat. A játék célkereszt sniper mód beállításainál valamelyik formátumot megváltoztattam és azóta szép neonkéken világítanak a fekete csíkok, így minden körülmény között jól látszik minden
-
Angel1981
veterán
Én a 8.4 óta játszom, a 8.6-ban tettem fel Jimbot, egészen mostanáig használtam, de a 9.5-ben elhagytam, már nem érzem szükségét.
A gyári célzókából a "zöld pont" -ot használom töltésjelzővel (az alap a páncélvastagság mérő), HP eltüntetve, úgyis mindig a tank ikonról olvastam le.Egyébként szerintem tényleg sokan már csak puszta megszokásból használják, aki lenyomott már pár ezer csatát, annak nem befolyásolja a teljesítményét (én is lenyomtam már vagy 150 csatát ebben a patchben, de nem teljesítek rosszabbul).
-
szbalogh
addikt
Valaki hozzáértő segítsen ki egy kicsit!
Próbálom a saját kedvemre konfigurálni az xvm-et, csak a markereket szeretném változtatni. A telepített Aslain xvm.xc-t szeretném megnyitni a konfigurátorral de ezt a hibát kapom:A frissen letöltött xvm xvm.xc-jét se nyitja meg.
Arra gondoltam, hogy a markereket így egyszerűen beállítom. Legalább ellenőrizni jó lenne, ahogy a wotinfó-n is írják.
Vagy ez csak az egy-fájlos xvm-el működik? -
MinionFlasH
senior tag
válasz
Plasticbomb #81054 üzenetére
Mint már írtam nézőpont kérdése, én ezektől a szövegektől vagyok ki: "3000 forint szerintem semmi"
Én még egy éve se játszok, és ha rokoni ajándékok gyanánt is de, kb. 12.000 ft-ot költöttem a játékra mert értékelem a munkájukat... Ki beszélt itt letöltésről, vagy semmit nem akarok rá költeni?
-
szbalogh
addikt
Egy sima Jimbo-nál nem kell több. Csak zavar a sok csillivilli s..r.
Egyedül az idegesít, hogy a monitor közepén levő célzó csak fehér vagy fekete. NEm igaz, hogy nem tudnak egy rikítókék pöttyöt odatenni! A fehér téli pályán szar, a fekete meg erdősön. Főleg meddel akció közben alig találom meg néha. Próbáltam más modokat is de azoknál meg nem jó méretű a kör vagy nincs dupla karika...
Esetleg valaki tudja hogy kell a színét megváltoztatni? -
Djuree
félisten
van egy régi accja havernak ahova már fél éve nem lépett be, ki van húzva a ferdi rajta, majdnem a jt is. namost ha meghívom és eléri a t10-et, akkor én kapok tankot?
-
bluyoo
nagyúr
válasz
benvolio #81055 üzenetére
Grat!
Kár, hogy néha lemaradok vele a csatáról (mondjuk ez elég idegesítő benne).
De én sem gondoltam volna, hogy ezzel a vassal több mint 500 csatát vánszorgok majd.
Jellemzően akkor kapok vele Tank Ászt, amikor veszít a csapat.
Legutoljára hétvégén. 272/2756 Tank Ász, Nagy kaliber, Top Gun és persze bukott csata (egy arty tett pontot a végére). -
Djuree
félisten
durva ez a B1, a free xp jobban jön mint ezzel a fossal az xp.
mármár amx40-es magasságokba tör, az se volt jó semmire...szintjén sem üt át semmit, ilyet még nem láttam, játszottam régebben kis tierben de csak a franciák ilyen fosok, bár a td-k jók.. -
đe$|re
senior tag
Egy kis hajnali móka.
Főszerepben: T54. -
dfsz34
őstag
A napi E-25 Ász
4k sebzés fölé robbantással (mint most) vagy tog ellenfelekkel tudok leginkább jutni. Ja és csokit zabálnak, de bőségesen kitermeli és ez a maximálisan elérhető RoF, lehengerlő, nincs rá jobb szó. Lazítani ez a tank kiváló, nem tudok betelni ezzel a RoF-al. Bizonyos helyzetekben OP-nak nevezhető ez a tank, de azért kell hozzá helyezkedni és kell ellenfél is, akik hagyják, hogy kilője magát az ember. Máskülönben egy nehezen játszható tank, de nagyon meghálálja játékélményben, ha megtanulja az ember.
Map: Sand River E 25 5526 (x2 minden nap az első csatáért) 106 308
Csatában elért Achievement Top Gun, Nagy kaliber, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász"
Legénységi XP: 15 825 Javitások: 2 663 Lőszer: 11 670 Fogyóeszköz: 10 000
Teljes: 81 975 WN8: 12 382 (100) [link] -
vigmark13
csendes tag
Kösz a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ) dokkoló
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest