-
GAMEPOD.hu
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rellind
senior tag
Kis segítség kellene.
Battle passt (3) megvettem, mind a 3 szint kihúzva, a pontokat szeretném elkölteni de 3D skint (5000pont) nem tudok venni, 7550pontom van. Nem aktív. A 2D dolgok meg a legénység aktív. Mi lehet a gond? Köszönöm. -
Rellind
senior tag
semmi
[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
Ez csak a Cseheknél elérhető? [link] Cseh Alzán ott van, hogy ajándék kód, magyaron nincs...
-
Rellind
senior tag
válasz Baltazár123 #246853 üzenetére
Végül sikerült itt is. Ne kérdezd hogyan.
-
Rellind
senior tag
válasz egyedülülő #247659 üzenetére
a másik 14-nek is ugyanaz a küldetése....
Nagy a halmaz amiből lehet meríteni... én is megfigyeltem már ezt amit lent/fent írtak....[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
Csak nálam ment el valami? A mesterlövész módból ki/be lépve madártávlatból látok néha meg a görgő is hülyéskedik (zoom)... néha az se tudom hol vagyok. (nincs semmi mód)
-
Rellind
senior tag
válasz Baltazár123 #246853 üzenetére
Köszi, nézem...
Hibát dob megint. 9 nap múlva fog lejárni a próbaidőszak, utána levonja a 4k-t. Valamiért nem akarja...
[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
T34-85M megvolt, aranyat nem kaptam....
REDEEMED CONTENT:World of Tanks premium account days: 7Credits: 250000Rental vehicle for 10 battles: Cromwell BRental vehicle for 10 battles: T78Rental vehicle for 10 battles: Tiger 131Style: German Assaultand other valuable game items
-
Rellind
senior tag
válasz Baltazár123 #246408 üzenetére
Köszönöm az infot
-
Rellind
senior tag
Hali. Mi a megoldás a Prime Gaming aktiválásánál fellépő hibára?
[kép]
Az első probálkozásnál levont ~300 forintot, de függőben van a Revoluton.
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
válasz BerserkGuts #245423 üzenetére
Van egy barátom, neki ~170 tankja van... abból 102 prémium....marketing ide vagy oda
-
Rellind
senior tag
Roham módban az a szerencse zseton mire lesz jó?
[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
Roham módban megy még a kreditfarm?
-
Rellind
senior tag
válasz cherubion08 #244604 üzenetére
Van egy CDC a garázsban és pont én is a TS-5 gondolkodtam….
-
Rellind
senior tag
válasz Baltazár123 #244562 üzenetére
Object140 tolom így napok óta.... természetesen lövök is 5,5 másodpercenként is sokszor, nem lapítok.
-
Rellind
senior tag
15 láda. 1,7M kredit, pár képzési füzet, 4 nap prémium, 2-3 booster.
-
Rellind
senior tag
válasz phoenix1989 #244095 üzenetére
TD szeretem, de az FV is mozgatja a fantáziám, elég jó a DPM-je néztem, (tanks.gg) S.C nincs meg, valahogy odáig még nem jutottam. FV hulldownban jó vagy hamar szétszedik? T10 a cél de T8 is érdekelhet, Patriotról hallottam jókat.
-
Rellind
senior tag
Melyik kötvénytankot vennétek ki játékélmény szempontjából? 121B megvan, azt imádom. van 12.000 most jelenleg. Fosch 155 mozgatna, de mindenki szidja. Fv215V? Vagy menjek az M60-ra inkább? Néztem CC videókat de tanácstalan vagyok. Én nem játszok olyan jól mint ők
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
válasz e-newsee #205819 üzenetére
Klikker mód se adja... ha kicsi a pálya nagy eséllyel meghalsz az elején, csatáim 70% -a azzal telik, hogy menekültem az egyik oldalról a másikra mert az okosak általában csak az egyik oldalra mentek a másikon persze jött az ellen, plusz ha városi pálya az még extra szívás....
-
Rellind
senior tag
válasz phoenix1989 #205700 üzenetére
A nulla support itt érezhető volt nálam is tegnap. Rankedben főleg artyval mentem, tényleg odafigyeltem arra hogy ahol megy a fight oda csapjak. Persze egy kósza light vagy med majdnem mindig levadászott mert volt egy kis folyosó ahol bejöttek.... Volt vesztes csata amiben első lettem....
-
Rellind
senior tag
Sziasztok. Csinálom az Excalibur küldetést. A másodlagost kötelező megcsinálni? Ha kész az elsődleges tovább akarok lépni kiírja hogy akkor reset lesz.
-
Rellind
senior tag
TOGIITF2020HE
[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
Sitrep.
WOT vs. Diginet 0:1
DNS szerver átállítása:
WOT vs Diginet 1:0 -
Rellind
senior tag
Obj. 268 páncélvadászt érdemes a megvett tankok soraiban tudni vagy ne is foglalkozzak vele.... CSak azért kérdezem mert látom hogy kivan húzva és -30% kedvezmény van rá...
-
Rellind
senior tag
Sziasztok...Kb 2,5 év kihagyás után gondoltam megnézem mi újság a csatatéren.
Most telepítem.... Remélem nem teljes kiégés lesz megint -
Rellind
senior tag
Badger crew perkjeinek kiosztásánál lehet alapul venni a Tortoise adatait? Repair,BIA?
-
Rellind
senior tag
Nem tudom volt már esetleg...
World of Tanks Bonus Code Key Giveaway
Level 10 felett ad, én nem érem el a szintet.
1 day of Premium Account
1 Personal Reserve
100% Crew XP for 2 hours
1 Large Repair Kit -
Rellind
senior tag
Patch alert!!!! 192MB
[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
Kicsit Off, de remélem erről nem szereznek tudomást a WG-nél.
-
Rellind
senior tag
válasz BÁ Nutrition #149048 üzenetére
Pontosabban többnyire jutubozott, aztán gondolom twicsen jobban jön a donét azt preferálja.
Nem gáz annyira, túlélem. Nekem a twiccsel az a bajom az összes kütyümön beleértve smart TV, youtube kliens van. Valahogy nem hiányzik még egy. Sőt szerintem LG tv-re talán nincs is,igaz nem is kerestem. -
Rellind
senior tag
Ha már bevétel
Vettem 30napos prémet Paypallal. Persze amint majdnem végeztem,bejött a "something went wrong" ablak.
Paypal fiókomban az összeg Pendingben van.
Most mi van? Tudja valaki? -
Rellind
senior tag
A T55A-val mi a helyzet? Az is cserélhető? Nem vagyok gép előtt. Megnézné valaki?Szerk: Láttam a WG oldalán, de skeptikus vagyok, hogy adnak több mint 8k aranyat....Nem szóltam...
[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
Sziasztok.
Erősítsetek meg.
Ha eladom most a meglévő Bulldogom (a T49 megvan a garázsban) akkor patch után visszakapom?Illetve, ha az Indien Pz nincs kifejlesztve, de a Leopard 1 kihúzva (Ru251-en keresztül), de nem áll a garázsban akkor patch után lehet újra nekifeszülni a fejlesztésnek?
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
válasz Balesz1899 #132614 üzenetére
Nálam szintén bukó az összes csata.
Sejtettem ez nem lesz olyan könnyű,ráadásul prém nélkül... -
Rellind
senior tag
válasz Arolotifar #117036 üzenetére
Persze...csak akkor nincs egy se amikor " a lőj ki kettő TD-t ami egy szinttel magasabb tierben van" küldetést csinálom meddel.
-
Rellind
senior tag
Nem lesz következő hónapban Top of the Tree?
-
Rellind
senior tag
Tudunk valamit erről a pár megás frissítésről?
Focistéma talán?
[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
WOT500KYOUTUBE
3db Személyes tartalékot ad.
[ Szerkesztve ]
-
Rellind
senior tag
Állat az új intro.... Vagy ez csak nekem új?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest