Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
redzsi
senior tag
válasz frame>24 #41594 üzenetére
Van benne igazság, viszont a szuperbónusszal rendelkező camok többsége bűn ronda, a perma camok/alternatív prém camok többsége meg faszán néz ki. Ha nagy ritkán megyek egyet egy kedvelt tech tree hajóval amihez vettem perma camot, akkor én csak azt rakom fel event ide vagy oda.
Egyébként ont most jelentettek be pár új T6-os prém camot, ami jól is néz ki, és kellemes bónuszokat is ad.
Ok, a Warspate-é határeset.
-3% Detectability range by sea.
+4% Dispersion of shells fired by the enemy attacking your ship.
-10% Cost of the ship's post-battle service.
+100% XP per battle.
+35% Credits per battle.Itt van meg több.
(#41595) FoxiestFox hogy hagyhattad ki a Myoko-ét. Érthetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #41595 üzenetére
Ezek nagyon jól néznek ki. Kiegészíteném a Benham és Texas eredeti permával. Azok is gyönyörűek.
Frame : azért a Benham másik permájánál van egy kis Mad Max utánérzés, már aki szereti.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
gaborka1981
csendes tag
válasz FoxiestFox #41593 üzenetére
Megnéztem és nem ezzel a camo-val adják. Jegelem egyenlőre a vásárlást. Köszönöm a tanácsokat.
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #41595 üzenetére
Leningrad és Atago ott van.
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #41593 üzenetére
A
sorsjáték iróniája, hogy legtöbbször az ember tele van különböző fogyó-camokkal, amelyek általában sokkal jobb bónuszokat adnak, mint a prémium-kapcsolt perma camo-k (pl. a rémséges Frosty Fir Tree ) . Kevés kivétel persze van, de állandóan megy valami event/egyéb grind (default free XP ugye, ami miatt úgyse a "hűdemenő" gyári állandó festést rakom fel.
Illetve az alternatív economy perma camók meg sokszor rondák (Yama, Roma, Kii), vagy röhejesek (Benham?).Még talán a Zao és Repu space camo, ami az exkluzív fajták közül egész tűrhető, csak hát putty-putty-ágyúhang... sőt: pityu-pityuúúú!
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
félisten
válasz FoxiestFox #41592 üzenetére
-
félisten
válasz gaborka1981 #41590 üzenetére
Van rá egy kurva jó prém camo. Hátha ez selling point. Nem tudom mondjuk, azzal árulják-e.
-
sutyerák007
senior tag
válasz gaborka1981 #41589 üzenetére
Akkor nem. Nem brutál erős hajó és van már prém hajód is szóval felejtős szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
gaborka1981
csendes tag
válasz FoxiestFox #41588 üzenetére
Hippert nem próbáltam. Fxp-ből kirántottam a teljes német cirka ágat és kész. Hindenburg nekem nagyon bejön. Igaz nyerni nem tudok vele de a sebzés átlagban top 25%-ban vagyok vele.
-
gaborka1981
csendes tag
válasz sutyerák007 #41587 üzenetére
Atago, Kidd, Kii, Cleveland, Messzecsúzec, Akizuki, talán még egy kettő.
-
félisten
válasz gaborka1981 #41586 üzenetére
Ha tetszett a Hipper, de hiányzott róla egy heal, miért ne? Nem rossz hajó, csak hát T8, nem kap hálás MM-t. Atago szindrómás.
[ Szerkesztve ]
-
sutyerák007
senior tag
válasz gaborka1981 #41586 üzenetére
van más legalább nyolcas prém hajód?
-
gaborka1981
csendes tag
SZiasztok!
Gyors kérdés: A Prinz Eugen-t megéri megvenni? Summer Sale-ban láttam. -
capulet75
addikt
válasz sutyerák007 #41582 üzenetére
Eddig volt pár órád hogy dolgozz, mostmá' asse lesz.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
+ a francia izé, annak, akinek érdekes.
-
Chabe89
addikt
Még nem égett ki mindenki.
-
sutyerák007
senior tag
Cb + ranked egyszerre. Érdekes lesz.
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #41579 üzenetére
Akkor gyere hozzánk. A REKT meg HEF után mi vagyunk a legerősebb Magyar klán.
Bár neked már mindegy, mivel úgy is abba akarod hagyni játékot nem sokára.LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #41576 üzenetére
Oly mindegy.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #41571 üzenetére
-
MPowerPH
félisten
válasz FoxiestFox #41571 üzenetére
Szvsz Yamatoval ezeket a helyzeteket kerulni kell.... Konnyu dolgod volt, az elejen, amig nem volt tapasztalatom vele, akkor en is megjartam parszor. De pont a Monti es az Iowa a masik, amiket siman lehet dev strike -olni.
Don't Tread On Me
-
LK
addikt
válasz sutyerák007 #41569 üzenetére
Szóra sem érdemes
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
félisten
-
capulet75
addikt
válasz sutyerák007 #41569 üzenetére
Elhatárolódom a véleményedtől.
-
félisten
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #41565 üzenetére
Arra ott Kreml. Mondja akinek a kedvence a sniper Montana. Pedig fun mikor valaki tőlem 18-20 km re szépen broadsideolva hajózgat én meg odaverek neki 2-3 citet.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #41558 üzenetére
Igen.
Én meg például már teljesen átvettem a gyerekek beszédstílusát, részben poénból is, és amikor nem-családos környezetben használom, meglepődöm, hogy hülyén néznek rám!Példák.
"Mit csinálol?" - ez a legfőbb, ez már tényleg alapban jön tőlem is (de azért a srácok előtt a helyes formát használjuk, különben ugye azt hiszik... )
"haDjál békén"
"hátra harc" (lel, ez tegnapi)
a nagy klasszikus: "ez mi ez" és variációi: "Ez itt egy xyz ez itt, <név>?"[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
redzsi
senior tag
válasz FoxiestFox #41555 üzenetére
Ne baszogassad mán, ízesen beszél és ír. Én csípem az ilyet. (Téglási, Nagygéci szülőkkel nem csoda.)
[ Szerkesztve ]
-
-
félisten
-
olivera88
veterán
A Slava vajon jönni fog mostani patchel? Jó lenne már. Vagy még mindig balanszolgassák? Már egy jó ideje nyúzzák...
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
LK
addikt
válasz redzsi #41549 üzenetére
Nem tudtam, hogy a cit. kevésbé javítható. Egyébként a segg in kategória királya a Riselijő szerintem. Menekülés közben faszán lehet vele, nagyon jó szögben lőni. A specialitásom, hogy mivel kgyors, az üldöző DD alig tud utolérni,pontosak a lövedékek és rendszeresen kiszedem őket (rásegítenek a másodlagosok is). A kedvenc hajóm.
Ha már így szóba elegyedtünk, Lionnál mire kell figyelni,hogyan kell használni, mert T10-ig el kéne vele vergődnöm. Jó lenne, ha valaki segítene. HE és 10-12km alatt AP, nose in. Eddig ok. De így is szar vele. Próbáltam hegy oldalait kihasználni. Ha az Alsace is ilyen lesz, meg fogok őrülni."óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
MPowerPH
félisten
válasz FoxiestFox #41551 üzenetére
Tudom, mert a vegen csak hajtott a kivancsisag, es toltam vele jo par game -et. (vagy csak elegem lett az Amagai vs. Montana, Yamato, Conqueror kilatastalan szenvedesbol)
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz FoxiestFox #41546 üzenetére
En is allandoan az MM -el szivok, T6 es a T8 -at is beleertve. Szinten ezert vagyok T10 parti, de ugye valahogy oda el is kell jutni. NC sem veletlenul pihent 2 evet a kikotoben. Csodalom, hogy az Amagaival meddig birtam, de ott hajtott a gondolat, hogy az Izumot el skip -elve meglesz a Yama.
redzsi: Meg is fogalmazodott benne, hogy hagyom a fenebe, es megis viszem a francia vonalat.
Egyebkent pont most irtad le, onnan tudom, hogy Cita, hogy soha nem tudom visszajavitani az emlitett 50% -ra.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
redzsi
senior tag
Szóval azt mondjátok hogy a hp 25-30%-a is elillan cirka salvótól. Tegyük fel hogy nem full hp negyedéről van szó, az még mindig kb 10k hp. Egy cirkáló jut eszembe ami képes lehet erre, és ez a t8-as Baltimore. Broadside lehet ilyen szitu, de szemből kizárt.
Szerintem több hajó lőtt kb egyszerre rátok, innen eredhet a félreértés.
Egyébként az összes ru bb keményen büntethető ha az oldalát mutatja, nem csk az Izmail.A másik: "a játék szempontjából mindegy hogy cit vagy csak találat, hamarabb kinyiffansz tőle".
Nagyon nem mindegy, míg a citadella találat 10%-a javítható, addig a full pen 50%-a.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz sutyerák007 #41547 üzenetére
Persze, tök jók a 10-es hajók, csak egy idő után már a könyökömön jön ki mind. Ez, és az élvezhetetlenül rövid stompok uninstalláltatták velem ezt a fost múlt héten.
Mondjuk most tehetem újra, jön a ranked és a cb, és velem együtt komoly 8 ember jelezte SPUDS-ban, hogy esetleg cb-zne... Meglátjuk, tényleg tudunk-e majd játszani eleget.
-
sutyerák007
senior tag
-
félisten
-
MPowerPH
félisten
-
félisten
Na, akkor elő kéne szednem a Mexikómámat, és pukkantgatni az Izmailos nubokat.
Végre egy T6 BB, amin van citadella, és nem kettyóbiztos.[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
"Többször volt, hogy nem szemből persze, de full HP-ról 1-2 ezerre lezúztak. Kérdezd meg a többieket, tapasztaltak-e ilyet."
Ilyen is volt. De most kaptam full hp -rol egy dev strike -ot. Nem tudtam mit csinalni, mert az oldalamnal bukkant fel hirtelen egy sziget mogul. Mint egy cirkalo, olyan a pancel hatekonysaga. Arrol nem is beszelve, hogy minden salvoval kiesik 1db agyum.
Don't Tread On Me
-
félisten
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #41536 üzenetére
Róka kóma. Szövegértelmezési gondok? Írtam b+ hogy jó hajó , és ugye nem mondod komolyan, hogy betesz ide vki egy képet, és attól lesz valami rossz hajó, vagy jó ? Normálisan írtam le ide a véleményemet eddig, de ha egy képtől kéne pofára esnem, normális magyarázat nélkül, és kiröhögtök, akkor maradjon meg ez a topic a "jó" játékosoknak, de nekünk nooboknak nyissunk egy másik topicot, szerintem jó páran oda írnának inkább. Azt hiszem, a képességeimhez mérten megfelelően jellemeztem ezt a "wg balance" hajót.
Most tegyek be egy 1500 sebzéses képet a Benhamomról, és írjam ide, mekkora szar hajó... Hogy megmonta róka unipúni. Vagy tegyek be egy tegnapi 4 killes T10-ben top 1 képet és mondjam azt, mekkkkkora kiráj egy halyó ez a Benbanhemham. Nos?
Átkeresztelkedhetnél TrolliestTroll-ra. Remélem tetszik a név.
BMW001: te is egy puhos béna noob vagy, mint én, azért nem megy ezzel a hajóval, azonnal töröld a gamet, én is azt teszem esteRedzsi: onnan gondolom, hogy beküld egy salvo-t, és a HP-m 30%-a elszáll, a játék szempontjából mindegy hogy cit vagy csak találat, hamarabb kinyiffansz tőle. Többször volt, hogy nem szemből persze, de full HP-ról 1-2 ezerre lezúztak. Kérdezd meg a többieket, tapasztaltak-e ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
redzsi
senior tag
válasz MPowerPH #41537 üzenetére
Miből gondoljátok hogy citadella sebzést kaptok a cirkálóktól? Főleg orral beállva hihetetlen.
Próbáld ki kite-olva, hátrafelé lődözgetve használni. Meg fogsz lepődni milyen jó a kilövési szöge az összes àgyúnak. (És mivel így segg in és nem nose in, így nem kapsz szembecitet cirkától sem)
-
félisten
-
MPowerPH
félisten
Akkor jo volt az eszrevetelem. Mar ertem, miert engem lo mindenki, meg akkor is, ha falkaban vagyunk, es nem legelol koborlok.
Meg nem jott at, hogyan kell vele gamelni. Az se segit, ha orral beallok, mert ugy 1db agyum van. Es egyebkent is, a cirkak siman citeznek abban a pozicioban is.Szerencse faktor, mert ha kineznek, akkor ugyis mindenki teged lo. GK -val ilyenkor nincs akkora gond, Yamaval sem, ha mindenki szemben van. Itt nem tudom, mi a jo megoldas.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
És a legfájóbb, hogy ismét két-három valós bot volt, hogy 3 sub 500 hp-s be nem fejezett dev strike-ot csinált a game, amiből az utcsót 3 perc múlva kellett kiszednem (a maradék 46 hp-járól), mert a CV-k 10 percig szetteg egy darab BB-t...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #41532 üzenetére
Nem. Közelre mentem vele. Nem volt ritka a 4-5-6 cit. egy meccsen. De szembe jött egy NM vagy egy Fuso, és megevett. Cirkák adtak citeket !!!! De meg lehet kérdezni a többieket is. Nem vitatom, jó hajó. De nézzünk vissza rá, ha már 2 milla meccs lesz vele. Majd nézd meg akkor a statját. Mármint nem Redzsiét
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
LK
addikt
válasz redzsi #41529 üzenetére
Hát az holtbiztos,hogy hátrábbról használod, mert nekem 36% találati pontosságom van vele, neked 29%, és mivel sokkal jobb játékos vagy mint én a különbség a használat távolságából fakad. Az a legalább 4 ember, aki itt panaszkodott a sok kapott cit. miatt le merem fogadni, mind közelről használják.
Jó játékos vagy, rendszeresen játszol Divbe, jó sorozatot fogtál ki vele. Jó hajó, de a helyezkedési hibákat sokkal jobban bünteti, a többi BB-nél. Aki figyelmes megláthatja, hogy elsőként Izmailra veti magát mindenki,ahogy spotolják. Ha ezzel közel mész a csatában, kiszednek pillanatok alatt, még ha ilyen jól megy vele, akkor is. Folyamatos dupla citeket kaptam vele. Egyik másik BB-vel sem fordul elő velem ilyen.[ Szerkesztve ]
-
redzsi
senior tag
-
LK
addikt
válasz frame>24 #41525 üzenetére
Én a javításban hiszek, mert akkor még van esélyed. Last stand-el semmi, de hallgatok rád, az ingyenes újraosztáskor kipróbálom. Az én érdekem, hogy jó hajóm legyen.
Ezt a hajót a secondary kinyírja 2 perc alatt, nem hogy ha lelassul.[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
Hidd el, a last stand kurva sokat számít!
Egyszer én is kihagytam tesztből, hát ég és föld, ha EGYÁLTALÁN nem tudsz menni, vagy kanyarodni.
(vagy hát próbáld csak ki! )[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
LK
addikt
válasz frame>24 #41522 üzenetére
Rudder shiftet csökkenteni amikor 3 sec? Hát nemtom. A last stand-et meg végig kéne gondolni. Ha teljes meghibásodás helyett csak lassan haladsz, vajon mennyi idő alatt olvad el 14k HP? A szerepe max annyi, hogy 6 másodperccel később ölnek meg.
Fox:: vállalom a véleményem, jó hajó, de cirka-BB vegyesfelvágottként kell vele hajózni. De nem ér 5 csata alapján véleményt mondani
[ Szerkesztve ]
-
frame>24
addikt
válasz Chabe89 #41515 üzenetére
JAh, végül is ezt ajánlja a WG is
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #41520 üzenetére
Ki írt 5 percet?
Azóta sem próbáltad ki, de ígérted az Izmailt. Egyébként a Sinop is jó, és mégis kaptál vele te is egy fasza loss szériát, mint én. De sejtem ez is arannyá válna a kezeid között.
Írtam előzőleg, hogy dupla cit sokszor van , és volt hogy egy salvóval kilőttem. Ez a hajó ilyen. Mintha cirka lenne. Nem hittem el, míg a csatákban nem kezdtem el vadászni rájuk.....[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
LK
addikt
válasz redzsi #41518 üzenetére
Furcsa balance ez szerintem. Hiába adsz sok citet, ha nem tudsz 7 percnél többet játszani a csatában. Mire belelendülnél a csatába, kiszednek. Szépnek tűnik papíron, de nem az. Elöl maradsz, adsz két citet, meghalsz. Hátul maradsz, 20-30k sebzés. Csatában direkt keresem szegény Izmailt, dupla cit. garantált.
[ Szerkesztve ]
-
MPowerPH
félisten
Ez az Izmail egy katasztrofa. Minden talalat cita, meg ha elorol is lonek.
Don't Tread On Me
-
félisten
-
frame>24
addikt
Az első 3 csatában kizárólag GER DD-k, cruiserek és BB-k közelébe kerültem.
El lehet képzleni, milyen hatékony volt a folyamatos hydro között.Bizony nem könnyű. Aztán később már jött BB-büntetős csata is, illetve DD is akadt bele többször a sok halacskába.
Ágyú arra jó, hogy nálad kevesebb HP-jú, nem-full-gunboat DD-k lebontását befejezze.Skill-kiosztás témában vannak viták, hogy kell-e rá tűzgyorsaság, de hülyeség szerintem is, az egész a torpok köré épül, minden mást a túlés szolgálatába raknék.
Mondjuk én így tervezem kiosztani:
[ Szerkesztve ]
-
LK
addikt
válasz capulet75 #41510 üzenetére
A Benham csak hozzáértő kezekben ér bármit is. Nagyon nehéz használni. Egy galamb melléfingik, elsüllyed. Viszont még coopban is hoz 100 k-t tisztán 6 torp találattal 60k sebzéssel, vesztes csatára kaptam fél millát. Köszi a tippeket,este ránézek a skillekre.
[ Szerkesztve ]
-
capulet75
addikt
Egy másik DD kapitányát használom a Benhamben, sajnos az egy gunboat skillezés+torp reload, szvsz a Benham tűzereje egy kicsit fosch, szal AFT+BFT full felesleges rá. Majd belefaragok valami cpt ma, és kiteszem ide.
-
KJ82
senior tag
Last Stand. Létfontosságú DD-re. Nálam így nézne ki az első 10 pont : Priority Target v. Prev Maint, Last Stand, Survivability Expert, Concealment.
Számomra többször volt eddig hasznos a plusz HP, mint a gyorsabb torp reload, de ízlések és pofonok ugye
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
LK
addikt
Megint nem magammal bszélgetek
Benhamosok (Capulet,Frame, akiről tudok) a kapitányi pontokat hogyan tettétek, ha szabad megkérdeznem? 3. és 4. a torp gyorsítás és a concealmentre fog menni, a 2.-ra mit raknátok?"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
MPowerPH
félisten
válasz FoxiestFox #41503 üzenetére
Nem igazan. De akkor nem voltam azzal tisztaban, hogy a tier 8-ast alt. a tier 10 -es hajokkal pakolja ossze. A maga osztalyaban meg azt mondom, szorakoztato.
Don't Tread On Me
-
félisten
-
MPowerPH
félisten
Kihuztam mindket nemzetet tier V -ig, meglatjuk, melyikkel birom jobban a cernat.
Maradok a BB -s vonalnal, sajna dd nem az en terepem, es nem akarom mindig az aktualis csapatomat szivatni vele. Az Atago meg mar az elejen elvette a kedvem a CA -tol.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
MPowerPH
félisten
válasz FoxiestFox #41500 üzenetére
Azt hittem, mert az agyu kialakitas is olyan, hogy megengedi azt, hogy ne broadside -oljal folyamat. Legalabbis a Rich es az Alsac az pont Yamatos taktikat kivan. Szoval Kreml -el se kell bemenni a surujebe, jobb tavol maradni, kerulni a broadside -ot? Rep -el meg lehet nyomulni befele? Bar azt gondoltam, mert az 1x4 -es elso loveg nem lenne eleg.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gainward GTX 260 896MB GDDR3 PCIE Golden Sample videókártya
- Gigabyte GeForce GTX 550 Ti 1Gb
- Új Magneplanar 1.7i hangsugárzó-pár. Csak kibontva volt. Gyári csomagolással! Végállomás is lehet!
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- 1013 Eladó Dell Latitude 5590 15" i7-8650U/16GB/256GB Gyári Magyar bill patika állapotban
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest