Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
mt33
csendes tag
válasz FoxiestFox #40998 üzenetére
-
félisten
-
mt33
csendes tag
A mostani 3v3 http://bit.do/eVMzA torna érdekel mást is?
A REKT-ből pl. lesz egy csapat, amiben Bendegúz, Szilárd, én és 2mybe lett beregisztrálva. Ha szeretnétek gyakorlózni velünk, akkor keressétek meg szilard008-at vagy 2mybe-t játékban![ Szerkesztve ]
-
mt33
csendes tag
válasz FoxiestFox #40984 üzenetére
Az catona szervere volt, aki kilépett szezon közepén a REKT-ből és átköltöztünk, ő pedig megszüntette az övét.
-
T_Stark
őstag
válasz belaazallat #40993 üzenetére
Ja megint lehalt a szerver.. Tök jó ez így, az orosz event meg a ranked végén.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Másnál sem indul el a csata? Rányomok a gombra, pörög a jel, majd visszadob a kikötőbe.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
félisten
-
frame>24
addikt
válasz cheatergs #40989 üzenetére
Illetve szemmel láthatóan a napi "more resources" konténert is megnerfelték szén tekintetében, max 1 x 400 szén, és pár zászló, több fxp. De sehol a régi, rendszeresen 2-3x 400 szén...
Georgia után, Yoshino előtt, vajon miért...Anyám töritanár, és ő mondta, (meg az orosz tanár kollégái), hogy az oroszoknak MINDEN szava hazugság!
Minden. (szerintük ugyanez még a törökökre nagyon jellemző)[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
cheatergs
senior tag
V az uccsó patch-csel, v pár napja stealth nerfelték a co-op hi-tier economyt. Harmadannyi xp-t és pénzt lehet keresni, mint eddig. Mintha T4-ben tolná a player.
Úgyh wg kereshet egy villanypóznát, és ráülhet.
Mindig minden mindegy
-
frame>24
addikt
Látom mégis jól működik a recruit hullám:
- minden 3. hajó t9-10-ben, de bárhol máshol is camo nélkül (főleg DDk, cruiserek) (jár az újaknak egyből 1milla fxp is?!)
- egy mostanában szokásos csata eredmény (csak 2 akf-zó volt)Ennél még egy WarThunder air RB is izgalmasabb, az 5-10 perc emelkedéssel együtt.
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #40984 üzenetére
Van másik discord, a régit sk töröltem le. Mennyé a REKT-be!
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
-
LK
addikt
Csak itt topicban 4 embertől hallottam minimum, hogy letörölte a játékot. Szerintem általában is sokan tettek így. Nem véletlen vannak ilyen-olyan verbuváló proramok sem. Kíváncsi vagyok milyen következtetést vonnak le. De míg mi jól játszható játékot szeretnénk, addig ők jól tejelőt. Ez bosszulta meg magát. A játékosokra nem hallgatnak, majd a nyereség csökkenés talán megteszi a hatását. Reméljük jó irányba indulnak tovább.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #40975 üzenetére
Alana v ki.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
félisten
-
KJ82
senior tag
válasz FoxiestFox #40972 üzenetére
Ezek fontos dolgok, mert úgy néz ki, hogy hónapok után először mutatják több döntésen keresztül is, hogy nem oké a rework, de szeretnék, ha az emberek
mégis játszanának a játékukkal.továbbra is pénzt dobálnának a játékukba.Kicsit átszerkesztettem arra ahogy én látom a dolgot. Biztos vagyok benne hogy megsínylették pénzügyileg. Lehet eladtak X ezer 50 dolláros CV-t, de azt csak egyszer kell megvenni, és többet nem kér enni. Míg például prémiumot a legtöbben folyamatosan vesznek. Sok helyen azt olvastam hogy az például T10-ben majdnem muszály hogy legyen, ha nem akar valaki pénzt veszíteni.
Te is írtad hogyha nem grindel az ember, mert nincs " fun ", akkor minek vegyen prémiumot például. Nagyon sokan lehetnek még így. Gondolom nem véletlen próbálták az utóbbi időben minél inkább T10 felé terelni az embereket.
Véleményem alátámasztja hogy a másik promoter csaj totál eltűnt, szóval nyilván már rá sincs pénz
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #40972 üzenetére
Majd szépen csendben elkezd működni az AA, le lesz korlátozva ésszerű mértékre a gépek száma, a CV páncélzata nem fog broadról lepattintani egy Yamatot, ect...
-
félisten
Ezek fontos dolgok, mert úgy néz ki, hogy hónapok után először mutatják több döntésen keresztül is, hogy nem oké a rework, de szeretnék, ha az emberek mégis játszanának a játékukkal.
Őszintén meglepett, hogy nem szabadítják rá a CB-re, úgy tűnt már, hogy minden remény elveszett, a rankedbe is betették, de ott valszeg látszott, hogy csak az igazán tryhardok rankedeztek, a többség csak pár kört ment, hogy kiszedje a zászlókat. -
KJ82
senior tag
válasz FoxiestFox #40970 üzenetére
Végülis, Musashim van...........sziget mellé beállva, bowtankolva tolatva legalább okozok 1-2 örömteli percet szegény elnyomott DD-seknek
Phanteks P300A - Ryzen 5 5600 - Asrock B550M Pro 4 - Crucial Ballistix Black 2x8 - Sapphire Pulse 6700
-
félisten
-
KJ82
senior tag
válasz cheatergs #40965 üzenetére
Én is átálltam coop-ra (miután az utolsó randomban ért CV-s élmény után majdnem insta-delete lett a game ), de ezek szerint már sokáig ott se lesz nyugtom. Maradnak az Operationok ( mondjuk ott meg állítom sokszor retardáltabb emberek vannak mint randomban ), még egy darabig.
Egyre kevesebb kedvem van napról napra elindítani ezt. Lehet kéne némi szünet.
-
TCSZ
senior tag
válasz FoxiestFox #40967 üzenetére
Oksa.
Tóth Csaba Amit most csinálsz az közelebb, vagy messzebb visz a céljaidtól? Mert ami nem visz közelebb, az messzebb visz.
-
félisten
válasz cheatergs #40965 üzenetére
Pontosítsunk.. kecinagy buff a brit BB-k számára.. egyedül a bénák fognak szopni velük, aminek nagyon ideje volt.
Ugyanis heal buff is jön vele... nem is kicsi. Olvasd el a notes-t részletesen.
Repair party cd is drasztikusan csökken... ráadásul DoY +1 heal..
Marha jó lesz.(#40966) TCSZ: arra fel, hogy ne tudj az oldalad mutogatva egész meccsen át HE-t spamelni, és elmulasztani a büntetést a hibákért.
[ Szerkesztve ]
-
cheatergs
senior tag
válasz olivera88 #40963 üzenetére
"ow, players may encounter bot-operated aircraft carriers in Co-op battles even if no ships of this type are helmed by real players. Bot-operated aircraft carrier is also added if there is an aircraft carrier helmed by player."
RIP co-op.
"British battleships King George V, Lion, Duke of York, Monarch, Conqueror:
The citadel is raised and it will take some of the casemate space;"
RIP T7+ brit bb-k.
Mindig minden mindegy
-
sh4d0w
félisten
-
félisten
Következő CB szezon T8!!!!!!
CV-k nélkül!!!!!
Mégis maradok egy szezont még -
félisten
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #40958 üzenetére
Gj Izumo Asashio kuki volt.
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
félisten
válasz FoxiestFox #40949 üzenetére
Videó hozzá.
Valaki úgyis kérdezte mostanában, hogy mutassak replayt.Ebből mondjuk sokat nem tanulhat senki, max annyit, hogy mindig csak annyit kell pusholni, amennyi a hajó bír, jól bánni a healekkel, és nem alábecsülni a kicseszett Jutland AP-t
-
KJ82
senior tag
válasz frame>24 #40954 üzenetére
Nagyon nem csodálkozom, az utóbbi 1-2 hónap WG-s megmozdulásait nézve igencsak az a gyanúm hogy erősen megviselte őket a CV " rework " sikere " pénzügyileg.....
Be persze nem vallják, de nekem csak kétségbeesett kapálózásnak tűnik amit csinálnak mostanában.
-
frame>24
addikt
Mindennek van határa, b+!
MLM WG módra!
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #40951 üzenetére
Az is egyfajta carry, mert azért lássuk be bottom tier-ként másban nem igen bízhat, csak a szerencsében, meg az idióta ellenfelekben.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Nordic
Közösségépítő
válasz FoxiestFox #40949 üzenetére
Wow, az a t7 DD nagy carry-t nyomott az enemynél.
-
félisten
-
cheatergs
senior tag
TCCR-ből 1 elitista gyerek (Sinopból) lecaps lockozott, h mit keresek test shippel coopban.
Test ship= T5 Pyotr Velikiy.Mint kiderült, neki csak t7-től indul a tech tree, alatta azt se tudja, mi van.
Mindig minden mindegy
-
-
félisten
-
KJ82
senior tag
válasz sh4d0w #40942 üzenetére
Mondjuk szerintem ez steel hajó lesz egyébként is. De lassan már csinálhatnának kisebb tierekbe is új hajókat szénért vagy fxp-ért. Nagyon beszűkültek 9-10-re ilyen téren. Nyilván kisebb tier cuccokat nem is tudnak eladni 70+ USD / per darab azoknak, akik nem akarnak gyűjtögetni....
-
KJ82
senior tag
Miután mindenki elköltötte a szenet / free xp-t , gyorsan bemutattak egy új T10 hajót :
Link hozzá : [link]
-
frame>24
addikt
válasz FoxiestFox #40939 üzenetére
Egy reddit posztban valaki észrevette, hogy a Georgia online shop-os reklám képének hátterében egy bálna van. Az ingame, szén-ért kapható képen nincs...
nyilván mindenki tudja, de...Whale
Trolled by WG™![ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
-
olivera88
veterán
-
félisten
-
LK
addikt
Olyan jó egy összetartó közösség tagja lenni. Ennyi szeretet láttán a könnyem kicsordul
-
félisten
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #40924 üzenetére
Azt a replay-t küld el neki mikor FDG-vel 2 perc alatt megdöglöttél, mint egy kutya.
-
sutyerák007
senior tag
válasz FoxiestFox #40926 üzenetére
magyarul akkor senkitől se számítson replay-re
-
olivera88
veterán
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
LK
addikt
Tudtam, hogy visszautasítod Csak érdekelt volna mit b...k el.
-
félisten
-
LK
addikt
válasz FoxiestFox #40922 üzenetére
Én meg egy kis segítséget kérnék. Megrekedt a fejlődésem ( ), és ha ki tudnál segíteni 1-2 BB replay-el, amiből tanulni lehet, megköszönném. Privátban is akár. (Előző accon 54-55% volt a BB, most 52% egyszerűen nem tudom mi a f. van )
[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz Chabe89 #40918 üzenetére
(#40917) FoxiestFo
Az egyik klán társam azt mondta Iowa-val bármikor jobb kört megy mint Georgia-val, ja meg inkább HE vel érdemes használni. Az utóbbi elég vicces kijelentés volt, és nem gyenge játékos szájából hangzott el, bár még nem sokat mentem Georgival de elég jó az AP je, egyáltalán nincs ok h HE-t használjon az ember.
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
félisten
-
cheatergs
senior tag
válasz FoxiestFox #40917 üzenetére
"Git gud, vagy nyomd meg az 1-es gombot kétszer!
Szívesen."
by FoxiestFoxMindig minden mindegy
-
Chabe89
addikt
válasz FoxiestFox #40917 üzenetére
Valahogy nerfelni kell már téged.😄
-
félisten
-
frame>24
addikt
Még mindig sok a BB, srácok.
Asashio?
neki is volt jobb napja:
(3 - itt már előbb odaértek a HE-k, pedig kongott volna a saipan is)[ Szerkesztve ]
-
KJ82
senior tag
válasz capulet75 #40914 üzenetére
Én eddig leginkább arról tudtam hogy ha egy hajó túl erős volt, akkor inkább kivették minthogy hozzányúljanak a statjaihoz. Erre gondoltam leginkább.
De ha volt ilyen, oké, nem játszom olyan régen hogy sok dologról egyáltalán tudjak
-
KJ82
senior tag
Na de most komolyan, volt már olyan nerf ami specifikusan 1 hajót érintett ? Mert eddig csak olyanról tudok ami mindenre vonatkozott.
Nem éppen ezért volt a GC lázadás is, hogy nem merték nerfelni, helyette meg fel akarták tolni egy tierrel ?
-
félisten
-
félisten
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #40905 üzenetére
Valamit nagyon elcseszel akkor.
-
félisten
-
frame>24
addikt
válasz 4580693 #40901 üzenetére
Én viszont attól félek, ezt nerfelni fogják...
Gecijó BB-nek érződik ez első ~10 csata után, repülők csak úgy hullanak körülötte, gyors, fordul, ágyú kevés, de alapban kicsi szórás, a 457mm sok citadelt ad.
t9 BB stats - jelenleg mindenben első, és nem biztos, hogy csak a kezdeti, "profi" vásárló tulajok miatt.100x élvezetesebb, mint a pl. Lenin - az akkor is körbehugyozik, ha 12 km alatt van, pedig ugye az elvi leírás szerint nem kéne. (Missi-nél is szórakoztatóbb, Alabamánál pedig a bitang kaliber és sebzés miatt)
[ Szerkesztve ]
-
KJ82
senior tag
válasz 4580693 #40901 üzenetére
Én is a Salem-en gondolkoztam egy darabig, aztán ellőttem az összes szenet karácsonykor, mikor kivonták a Musashit.
Most megint van közel 190k, de nyilván megint arra fog elmenni amit először kivonnak. Addig meg gyűjtöm tovább. ( Max valami kisebb árú hajóra költök, hogy a kupon se menjen veszendőbe ).
Igen tudnám utálni ha ma elkölteném valamelyik BB-re, köv. héten meg bejelentenék hogy 2 hónap múlva bye-bye Salem, örökre.
-
4580693
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- LED világítás a lakásban
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest