Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz capulet75 #38995 üzenetére
Persze az indirekt nerfek továbbra is meg fognak történni, ha játékmechanikai elem változik.
Lásd Missouri.
Szinte biztos vagyok benne, hogy a Missouri és az Iowa eleinte eltérő szórással rendelkezett, a Missouri javára. Egy idő után áthúzták rá az Iowa szórást, amin magán is változtattak valamit az idők során.
Ehhez jön, hogy a DD-k már nem esznek AP pent, a HE pedig nem elég erős a legtöbb esetben, főleg, ha eltalálja mondjuk kettő. AP esetében 1-2 AP pen már elég volt szignifikáns sezést okozni, és többnyire többel sikerült eltalálni a célt.
Jött radar változás is, tehát amit kiradarozol, a szakasztársaid és a csapatod később tudják majd meglőni, tehát amit te a szar szórás miatt elhibázol, vagy nem okozol elég sebzést, ők még nehezebben tudják majd eltalálni, hisz a célpontnak marad ideje mozgásba jönni.
Ez a néhány változás elég volt ahhoz, hogy egy hajóból, ami agresszív játékot játszva, és ügyesen használva a radart ki tudott csapkodni rombolókat és füstös cirkálókat, olyan valami legyen, ami mindent tud egy kicsit csinálni, de semmit sem igazán jól.
És akkor a mérleg másik oldalán ott van a Musashi, ami egy dolgot csinál jól, és az a lolpen, ami valószínűleg mindig a játékban marad. -
Akagi
tag
válasz belaazallat #38996 üzenetére
Ha csak coopban nyomod, akkor felesleges felszerelni. Sőt a kapitányt se kell túllihegni.
Segítség eltévedtem!
-
4580693
senior tag
Nekem is megvan az is, meg a IV-es is. Nem játszok velük. Majd eladom őket, amikor már lehet.
-
sith7
félisten
Szia
Ebben a fórumban érdeklődj inkább, itt sok segítséget nem fogsz kapni cv - vel kapcsolatban. [link]
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Sikerült megszereznem a 6os angol hordozót, de a neten nem találtam hogyan kell felszerelni. Mivel még nem volt egyáltalán hordozóm, nem is tudom, hogy kell játszani. Adnátok ötleteket, tanácsokat. Nyugalom, randomban nem akarok vele játszani.
vikin is csak ennyit találtam: [link]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
capulet75
addikt
válasz FoxiestFox #38994 üzenetére
Ejha. És igen, menjenek a pitába hogy szétzuzták kb az összes prémhajót amit csak megvettem vagy megszereztem.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
MPowerPH
félisten
-
redzsi
senior tag
válasz belaazallat #38986 üzenetére
Egy prémium Cleveland.
-
félisten
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Az Montpelier mi a vacak? (Annyira nem vacak, mert elég gyorsan szétkapott, én meg Chapayev-vel alig tudtam sebezni)
Ez már a második hajó, ami nincs benne a techtreeben és szembe jön.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! ST-hajó nézőke! Választék:
Knyaz Suvorov (III BB)
Gangut (IV BB)
Vladivostok (VIII BB)
Sovetsky Soyuz (IX BB)
Kreml (X BB)
Lenin (VIII BB)
Montpelier (VIII CA)
Yukikaze (VIII DD)
Neustrashimy (IX DD)Első Időpont: 03.16 , 17:20 +/- 5 perc.
Kommunikációs helyszín: discord.gg/y8XUUfT , és a megfelelő szoba az alja felé.
Érdeklődőket szeretettel várom!// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Akagi
tag
válasz Chabe89 #38980 üzenetére
Legalább volt repülő, volt mit lelőni. Valahogy mikor kéne, nem találok egyet sem. Mostanában mentem párat t3-t5ben és majdnem mindig 2 hordozó van oldalanként (meg akartam egy kicsit futtatni a Varyagot, de szép kerek 0 légvédelme van, letettem róla).
FoxiestFox: Ahogy magamat ismerem a 200k-hoz hiányzik még egy 1-es az elejéről .
[ Szerkesztve ]
Segítség eltévedtem!
-
félisten
-
MPowerPH
félisten
Ugy nezem, itt mindenki pro, csak en vagyok noob.
Don't Tread On Me
-
félisten
-
félisten
-
gaboka75
tag
válasz FoxiestFox #38966 üzenetére
Nyomd meg Progress gombot, úgy kvázi napos felosztásban látod.
-
félisten
válasz FoxiestFox #38965 üzenetére
Na baszki, éjfél után előjött... csak a tegnapit már nem látom. Grr
-
félisten
Ma sincs recent mező a wowsnumbers oldalamon. Legutóbbi kispatch óta nincs.
Pedig a mai átlag 10 perces meccsek eredményére kíváncsi lettem volna, de csak az elmúlt 7 napot látom.
Megnéztem unsinkable olit, neki van. Csirkének is van.
Vajon miért az enyém titok? -
capulet75
addikt
válasz cheatergs #38959 üzenetére
Figyi, a valóság nem a WoWs. A CV-k úgy jöttek ide hogy való életben nem a BB-k vitték a prímet a tengereken. Az hogy te felállítasz egy hipotetikus BB vs BB szituációt, attól az még nem úgy volt. És úgy jöttek ide a CV-k, hogy a Kongo osztályt azért módosították, hogy a carriereket kisérjék.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
cheatergs
senior tag
válasz capulet75 #38952 üzenetére
H jöttek ide a cv-k?
BB vs bc meccsről volt szó.Am úgy tom, a NM-ek lassabbak, de agilisabbak voltak a turbó-elektromos meghajtás miatt.
Azért modernizálták ezeket, mert nem volt pénzük megépíteni az Amagi/Kii osztályt, és azért ezeket használták, mert a Fuso-Nagato a refit után sem volt elég gyors.
Ha a Kongou-kon lett volna páncélzat, akk azokat se használják, mert lassúak mindenhova, viszont a Hieit nem ütötte volna ki egy 203-as.
A gyors csatahajó=csatacirkáló, csak jobban hangzik.
Az Iowa is alul volt páncélozva, ahhoz képest, amilyen kellett volna legyen, amit a Montana is mutat. Annál a seb.-et beáldozták volna némi armorért, de ott se vitták túlzásba.Mindig minden mindegy
-
LK
addikt
válasz capulet75 #38952 üzenetére
Az Arpeggio of Blue Steel sorozatban és filmben is gyors csatahajóként említik őket . Már ha ez jelent valamit is
Chabe89 : friss reroll. csirkéket is felveszel a BIF-be ? Van valami minimum szint a klánhoz való csatlakozáshoz, vagy nulladik naptól is lehet?
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
capulet75
addikt
válasz cheatergs #38940 üzenetére
A New Mexico osztály olyan sebességgel süllyedt volna hullámsírba amint megjelennek a CV-k, mint egy darab kő. A sebességük okán esélytelenek voltak a támadó gépekkel szemben, míg a Haruna-t pl többször is támadták sikertelenül amerikai CV-k gépei, mert az óriási sebesség, és a mértehez szokatlan manőverezőképesség kihúzta a bajból. Azért modernizálták őket mert simán szétlővik a 203-assal szerelt cirkálókat amik jellemzően kisérték a elleséges carriereket, lépést tartanak a saját hordozóikkal, és szükség esetén megállták vona a helyüket a nehézhajókkal szemben is. A japán terminológia nem BC-ként hivatkozik rájuk, hanem un."gyors csatahajó".
-
sh4d0w
félisten
válasz #65675776 #38945 üzenetére
Jesszusom, a kormányt nem tudod eléggé páncélozni, az mindig sebezhetö marad, mint a Kirishimaé, mint a Bismarcké meg mint minden egyes hajóé a hajózástörténelemben, kivétel nélkül.
A Hood sem kaphatott találatot a löszerraktárban, mert abból a távolságból a Bismarck lövedékei kb 10 fokos szögben csapódtak be, tehát esélye sem volt, hogy áttörje a páncélfedélzetet. Tornyot, barbettát, vagy víz alatti találatot lehet valószínűsíteni.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
olivera88
veterán
-
törölt tag
válasz sh4d0w #38942 üzenetére
Már megint az elbaltázott magyar terminológia. Az angol szócikken helyesen protected cruiserként szerepel. Ebbe a kategóriába tartozott a St. Louis osztály is egyébként. Amelyet az amerikaiak semi-armored cruisernek hívtak.
"a Kirishima túlélte volna a Washington és a South Dakota elleni összecsapást, ha nem szenved kormánysérülést"
De szenvedett, ergo nem volt kellőképpen páncélozott. De tök mindegy, ez csak egy kifogás. Ennyi erővel mondható, hogy a Hood is túlélte volna a Bismarck elleni csatát, ha nem kap találatot a lőszerraktár. Ez is olyan, mint a "legyőzhetetlen Tigris harckocsi". Ha legyőzhetetlen volt, akkor miért pusztult el majdnem mind, és miért veszítette el a III. Birodalom a II. vh-t? Lehet legendákat szőni ilyen kifogásokkal, de ez csak arra jó, hogy a hibákból ne tanuljunk.
[ Szerkesztve ]
-
-
sh4d0w
félisten
válasz cheatergs #38938 üzenetére
https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Buenos_Aires_(nagycirkáló)
A Kongók nem sültek be, a Kirishima túlélte volna a Washington és a South Dakota elleni összecsapást, ha nem szenved kormánysérülést, így viszont a saját rombolói torpedózták meg, hogy ne kerüljön amerikai kézre.
-
cheatergs
senior tag
válasz capulet75 #38939 üzenetére
A pénzhiány miatt "modernizálták" azokat, máskülönben az Amagi-Kii class csörtézett volna az amcsikkal.
Attól, h gyorsak voltak, nem lettek alkalmasak bb-k elleni harcra (=bc-k maradtak), akk meg a mi a fenének kellett rájuk akkora kaliber?
Erősen valószínű, h a Kongók uúgy besültek volna a New Mexek ellen is (bár vice versa, mert az amcsik dettó kaphattak volna az aon-jukból), nem kellett ahhoz az SD-osztály.Más kérdés, h ha a japók megépítik azokat a monstrumokat, akk még a háború előtt csődöt jelentenek.
Mindig minden mindegy
-
cheatergs
senior tag
válasz sh4d0w #38933 üzenetére
Arra utaltam, h "nagy cirkáló" megnevezés nem létezett az Alaskáig (bár a bc-ket 1 db-ig össze-vissza nevezgették), tehát nem szűnhetett meg az az I.vh.-tól, ami nem is létezett.
Páncélos cirkálót nem gyártottak többet a csatacirkálók építésétől kezdve (leszámítva az épülő példányokat), erre értettem a leváltotta szót.
Igaz, úgy kellett volna fogalmaznom, h a bc-k miatt nem gyártottak több p.c.-t. Azzal én is egyetértek, h a bc marhaság volt, de bb-nek se tekinthető, mert bb ellen kb addig él, mint 1 cirka.Ami a páncélos cirkálók utódjának tekinthető, vi nehézcirkáló, az '30 körül kezdett divatba jönni.
Mindig minden mindegy
-
ddt500hu
veterán
válasz #65675776 #38917 üzenetére
És tegyük hozzá hogy itt folyamatosan az történik ami a történelemben sohasem. 1-10km-en belülről lövik egymást álló-tolató 70-100 000t nem is létező csatahajók.
Nem tudjuk, hogy a Hood esete 1:Millióhoz volt-e hiszen nem igazán harcoltak egymással a csatahajók a 2.Vh-ban. -
sh4d0w
félisten
válasz cheatergs #38931 üzenetére
Nem, a páncélos cirkálókból lettek a nehézcirkálók. Egyszerű az összehasonlítás: Falklandnál brit csatacirkálók végeztek német páncélos cirkálókkal.
A csatacirkáló Fisher ötlete volt abban a formában, ahogy ma ismerjük öket, egy elhibázott koncepció.https://www.coreinfinity.tech
-
Honzi
senior tag
-
cheatergs
senior tag
válasz #65675776 #38917 üzenetére
A Hood alul volt páncélozva önmagához képest (nem véletlenül bc).
Ált. a QE-vel tekintik egyenrangúnak a döntött páncélzat miatt, csakh a méretkülönbség ismeretében arányaiban alulmúlta azt (úgy, h már a QE-nél is rezgett a léc a seb. miatti páncélspórolás okán).sh4d0w: amire utalsz, az a páncélos cirkáló. Azt váltotta le a csatacirkáló.
A nagy cirkáló titulust tudtommal uszkve az amcsik használták az Alaskánál, és kifújt. Még akk is, ha az nettó bc volt.[ Szerkesztve ]
Mindig minden mindegy
-
MPowerPH
félisten
-
sh4d0w
félisten
válasz GeneraL_XTX #38918 üzenetére
15 km-en belülre azért ne menjél...
-
Chabe89
addikt
válasz sutyerák007 #38920 üzenetére
Pedig az elején közöltem is vele, hogy nem kell aggódnia, nem megyek ki érte a map szélére. Erre hol találom meg? Mint látható nekem sem életem legjobb csatája volt.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MPowerPH #38915 üzenetére
"Hiaba a 100k koruli hp, ha igazabol akar 2 salvoval nullazhatnak."
Hiába volt a Hood a korának egyik legjobban páncélozott hajója, egyetlen találat elég volt ahhoz, hogy felrobbanjon a vérbe. Mondjuk eme termékben persze ez is (nem is) kissé túl van tolva. A Hood-ot ért találatnak volt vagy egy az egymillióhoz az esélye. A WoWs-ban meg még olyan apróságok sem léteznek, mint immunitási zóna. Évtizedek hajótervezési tapasztalatai simán ki vannak dobva a játékban, és kb origami szinten van megvalósítva az egész. Vonatkoztass el a valóságtól és a logikától is, orosz termékről van szó.
-
félisten
-
MPowerPH
félisten
válasz GeneraL_XTX #38913 üzenetére
Ugye a GK es a Conq most pont ebben a szerepkorben van.
Azt vartam, hogy nem papirbol van. Hiaba a 100k koruli hp, ha igazabol akar 2 salvoval nullazhatnak. De mint mondtam, en amator vagyok, ez nalam csak kikapcsolodas a szimulatorozas mellett. Ha meg nem kapcsol ki, mert mondjuk nincs benne elvezet, akkor en is jatszok massal. Lehet tul nagy az elvaras, de akkor sem gondoltam volna, hogy ilyen szinten mesterkelt a dolog.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
félisten
válasz GeneraL_XTX #38913 üzenetére
De ha lehet, még a többi T10 BB se
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz MPowerPH #38904 üzenetére
Szép is lenne, ha csak BB-k tudnának egymásnak citát lőni, de a BB meg mindenki másnak ugyanúgy
Minden hajónak meg kell lennie a gyenge pontjának ahol a nála gyengébb hajók is komolyabban megsebezhetik. Gondolom te azt vártad a Yamától, hogy beleülsz és a többi t10 BB-n kívül senki nem jelent számodra szignifikáns veszélyt?
-
törölt tag
Éjjel megtanultam játszani?!
-
olivera88
veterán
-
törölt tag
Nem a map szélén kell hajókázni, hanem a közepén. Akkor a NY ágyúival kb mindent elérsz.
BMW001: Yamatoba Buffaloval is lőttem már citet. Egyébként meg mindig irogatjátok, hogy el kell felejteni a valóságot ezen játékkal kapcsolatban. Akkor hajrá, ne csak tőlem várjátok ezt.
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
válasz MPowerPH #38904 üzenetére
Valójában nem annyira vicces. Az Alaska-osztály 305mm-es lövegeinek nagyobb volt a páncélátütő képessége mint az előző 356mm-sé.
Nem tudom a Stalingrad lövegei mit tudtak volna a valóságban de ha egyenrangúnak képzeljük őket akkor 2,5km-ről simán át tudta ütni azt a páncélt.
Más kérdés, hogy a Stalingrad sokkal messzebbről is citázza a Yamatot. -
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #38894 üzenetére
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Lian Li Galahad II Trinity Performance 360, Fekete
- Gamer PC - i5 10600 KF/ 16 GB RAM / 1 TB M.2 SSD / Radeon RX 6600 XT
- Apple watch Series 9 45mm cellular megkímélt akku 98% 12 hónap szavatosság
- Rock Band 4 gitár + dob + játék
- ASUS GeForce RTX 4090 24GB ROG Strix OC Edition Aqua.hu garancia 2026.12.19 - ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest