Hirdetés
-
GAMEPOD
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
válasz
sh4d0w #38933 üzenetére
Arra utaltam, h "nagy cirkáló" megnevezés nem létezett az Alaskáig (bár a bc-ket 1 db-ig össze-vissza nevezgették), tehát nem szűnhetett meg az az I.vh.-tól, ami nem is létezett.
Páncélos cirkálót nem gyártottak többet a csatacirkálók építésétől kezdve (leszámítva az épülő példányokat), erre értettem a leváltotta szót.
Igaz, úgy kellett volna fogalmaznom, h a bc-k miatt nem gyártottak több p.c.-t. Azzal én is egyetértek, h a bc marhaság volt, de bb-nek se tekinthető, mert bb ellen kb addig él, mint 1 cirka.Ami a páncélos cirkálók utódjának tekinthető, vi nehézcirkáló, az '30 körül kezdett divatba jönni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- Diablo 3
- Gitáros topic
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Apple Watch 3 okosóra gyári szilikon szíjával - akku 86%-os (!) - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest