Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
Akit erint, ugy keszuljon, h ma is lesz cb.
-
-
Prosector
addikt
Ha vkit erdekelnek az uj hajok in action:
-
Prosector
addikt
En eleve azt nem ertem minek raktak cv classt a jatekba.
-
Prosector
addikt
Annyit mindenesetre mar elertek a patch csusztatassal, h nem lesz cb ma meg holnap.
-
Prosector
addikt
válasz Nordic #39791 üzenetére
Nem is varom el magamtol, h ugy menjen, mint a streamereknek. Ennek semmi realitasa nem lenne a majdnem zero tapasztalatommal.
Majd ha par ezer csata utan is igy megy, ahogy most, akk el kell konyvelnem, h ez a jatek nem nekem valo.
(#39792) Akagi:
Par kort mentem mar BB-vel, de tenyleg kegyetlen lassuak az elejen, aztan visszavaltottam CC-re ( DD-vel 1 kort sem mentem meg )
1 ideje raszoktam arra, h amikor feluszunk csak 1/2gozzel megyek, h ne en legyek az 1. akit romma lonnek, de sokszor igy is en vagyok a 1st, 2nd blood.
(#39793) 4580693:
Arra rajottem mar en is, h solo warrior nem az igazi, igy nem is eroltetem, igyekszem en is relative kozel lenni masokhoz, meg ugye ez a game elvileg a teamworkrol szol es probalok ugy is jatszani.
200 dmg-nek en a kozeleben nem vagyok, 6x ezer volt eddig a legtobb
Btw ami klanban most vagyok (elore is elnezest, ha vki erintett olvassa , de ez az igazsag) ott nem igazan ugy mennek a dolgok, ahogy elkepzeltem, klanelet kis tulzassal 0, se discord, se ts. 48-50 emberbol altalaban nem vagyunk meg 7en CB-ra ( nem mintha feltetlenul nekem kene CB jatszani, de nem veszem el a helyet senkitol, mert sokszor velem egyutt sincs meg a 7 player)...ha meg is vagyunk, akkor is az van, h ingame voice chatben kommunikalunk kb. 3-4en, a tobbi textbox v az sem.
Persze nem mindenkinek van annyi ideje, mint nekem, nincs mic., alszik a gyerek, csendben kell lenni, stb.
Megertem en ezeket a dolgokat, csak nekem ez igy nagyon keves.
Ez nem savazas akar lenni, csak leirtam, h mi van... sad but true
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #39784 üzenetére
Hat igen, ezeket a dolgokat fel kell szednem...rutin ugye kb a 0val egyenlo.
A tulvallalas neha becsuszik,igen...de ha nem megyek elore, csak hatrebb lavirozom, akk elkezdenek basztatni, h nem csinalok semmit...ha neha eloremegyek akk meg kilonek ofc...altalaban fedezekhez kozel szoktam maradni, de persze az sem mindig sikerul.
(#39785) LK: a brit cc agat 1-2 hete jegeltem, rajottem, h elhibazott lepes volt.
Vidiket, streameket szoktam nezni (notser, flambass, flamu panzerknacker, ilyesmik), de nekem sosem jonnek ugy ossze a dolgok
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #39781 üzenetére
1200rol indultam...lefele...ugy tunik, minel tobbet jatszom, annal szarabbul megy
Tessek, lehet szornyulkodni:
Biztos nem vagyok tul jo lovo, de azert altalaban el szoktam talalni az enemyt...bar mostanaban kevesebbszer, mert elkezdtem hasznalni a dinamikus celkeresztet es meg nem szoktam meg.
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #39722 üzenetére
Te aztan nem aprozod el
-
Prosector
addikt
Nem mind1. A hivatalos wows stream mellett, amiket tudok: a cr33d-es sracok ( Flambass, flamuu, Trenlass ) streamjei.
Ezek mellett: PirateKittenGaming, scotsgod, Helrig.
A stream cimebe bele szoktak irni, h get free containers just for watching/twitch drops enabled v ilyesmi.
Ha hasonlo cimet latsz, az biztos jo.
-
Prosector
addikt
Tudja vki, hogy hajo learazasok meddig szoktak tartani kb?
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #39459 üzenetére
"radar Mino (igazi ninjamunka, nagyon jó játékost igényel, és tőle is folyamatos figyelmet)"
Akkor tiszta szerencse, h a minot akarom megszerezni eloszor... Biztos fogom tudni hasznalni
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #39439 üzenetére
Sztem engem par nap utan kiraknanak mindenhonnet, mert olyan szinten visszahuznam a csapatot, h mindenfele statisztikai gorbe gyorsan elkezdene 0 fele konvergalni
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #39437 üzenetére
Pompas!
Akk keresek vmi noob klant En lennek kb az 1., aki meghal
-
Prosector
addikt
Megkaptam 15 napra a zaot, conq, es grozovoi-t, klancsata only...ez pont jo, mert 1 klanban sem vagyok benne.
En errol nem olvastam, nem lattam semmit, ez miert jar, miert kaptam meg oket?
-
Prosector
addikt
Szokta vki nezni a king of the sea-t?
Ez vmi pro liga/kupa, ilyesmi?
-
Prosector
addikt
válasz sutyerák007 #38865 üzenetére
Ja erre gondolsz, persze ez igy van.
Nem vagyok ugyan gamedev, de a valosagot lemodellezni/lekodolni eleg nehez dolog.
-
Prosector
addikt
válasz sutyerák007 #38861 üzenetére
Ja, hogy a pen a penetrate roviditese...igy mar ertem...azt hittem a tollhoz van vmi koze
Ezekbol a vidikbol lattam mar parat, de mindet meg nem neztem meg.
"kellene" - ezek szerint nem minden ugy mukodik, ahogy a vidikben van? Vagy az ujabb patchek miatt outdated?
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #38855 üzenetére
Ezt sem ertem
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #38852 üzenetére
Miazmiaz? En nem tudom.
A zsargonnal sem vagyok teljesen tisztaban.
Amiket az elobb emlitettetek(overmatch, overpen) azoknak a jelenteset sem tudom. Btw gyanitom, h nem csak ezt 2 szot nem ismerem.
Van vmi oldal, ahova ezek le vannak irva?
-
Prosector
addikt
Ha vkit erdekel es nem tud rola: kompenzacio a server gondokert:
1 day of Warships Premium Account time.
1x Air Supply container.
4x Zulu signal flags.
4x Papa Papa signal flags.Ezutan megjelent 1 claim your bonus gomb, claimeltem, erre adott 80ezer fxp-t, 3 milla creditet, 25 dublont, a Texas-t es kb 300 flaget.
Ez nem tom miert volt, de orulok neki
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #38383 üzenetére
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #38363 üzenetére
Ezert inditom a jatek parancsikonjaval, egybol elinditja, nem kell mashova kattolni.
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #38357 üzenetére
-
Prosector
addikt
Mindenkinel az van, ha jon 1 patch, akk a game center elfelejti, h installalva van a jatek?
Alapbol a sajat parancsikonjaval inditom a jatekot, de ha jon patch, akk ugye nem enged be, el kell inditanom a game centert, az update miatt, viszont auto updatelni nem tudja a gamet, mert szerinte nincs telepitve.
Meg kell vele kerestetni az .exe-t es ugy mar mukodik.
Ez altalanos dolog v csak en vok ilyen szerencses?
-
Prosector
addikt
A szennek es az acelnak csak az a szerepe, h elkoltsem az arsenalban, vagy van mas funkcioja is?
-
Prosector
addikt
Rajottem...az enemy aircraft dobta le a torpedokat...nem tudtam , h ilyen van
Amugy T5.
-
Prosector
addikt
válasz sutyerák007 #38229 üzenetére
A rejtozkodesre.
-
Prosector
addikt
Torpedok hirtelen a semmibol...abbol az iranybol ahonnet jottek 1 sziget volt nem messze, tehat csak a sziget elott lehetett volna az enemy, de nem volt ott senki, smoke sem volt, sztem hide sem lehetett ilyen hosszu ideig, mert a csapat mellett voltam, volt korulottem min. 3-4 hajo es mindenki csak tavoli enemyre lott, kozel nem volt 1 sem(early game volt még)
vagy tarhat olyan hosszu ideig a hide, h bejon kozenk, elengedi a torpedokat, boven van ideje elmenni es nem latja senki?
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #38135 üzenetére
Koszi, erre rajohettem volna
(#38139) ledgeri: megcsinaltam, koszi az infot.
Jo hogy a rewardok hozzaadodnak az igazi acchoz
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #38130 üzenetére
Mi az a PT?
-
Prosector
addikt
Akkor igazabol nincs min csodalkoznom...foleg ha meg bena is vagyok
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #38123 üzenetére
Akkor inkabb bevaltom.
Mas: az lehet, h T5os hajo szarabb mint a 4es? Vagy csak az enemy erosebb? Kapok par lovest es mar haltam is...eddig ilyen nem volt.
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #38118 üzenetére
Meddig lehet bevaltani a kodot?
Ha en szombatra akarom az meg belefer? -
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #38065 üzenetére
Pompas! Koszi
Akk mar csak el kell ernem a lvl15-ot.
-
Prosector
addikt
A training roomban lehet csinalni olyan lobbyt, h magam ellen berakok 1 v 2 botot es 1v1 v 1v2?
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #38058 üzenetére
Legkozelebb csinalok screenshotot...biztos lesz ra meg szamtalan lehetosegem
-
Prosector
addikt
Az milyen fegyvertol van amikor eszre sem veszem, csak a robbanas van es insta halok nem keves hp-rol.
Torpedo nem hiszem, mert azt hallanam.
-
Prosector
addikt
(#37972) ledgeri:
nem szoktam mindent megvenni, sporolok a penzzel
"húzz ki minden fajtából egy hajót (dd, cl ,bb, cv), jobb esetben minden nemzetet" - ez miert jo? hogy szokjam meg az osszes hajotipust?
(#37973) KJ82:
"hogy T5-nél változik az ágyú kaliber" - ez jo v rossz? gondolom mas lesz a damage
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #37964 üzenetére
Akk ra kell allnom a japcsikra.
Koszi
-
Prosector
addikt
Megint 1 noob kerdes:
Most orosz hajoval jatszom, de el szeretnek indulni a japan agon (ezen meg semmit nem unlockoltam)
Mivel mar van 1 T4es orosz hajom, ezert arra gondoltam, h jatszom tovabb ezzel a hajoval és ha gyujtok eleg xp-t, penzt, stb(gondolom a T4 hajoval tobb xp kapok, mintha elolrol kezdenem a japanokat T1en, ergo gyorsabban meglenne a keret 1 jobb japan hajora), akk unlockolok egymas utan 3-4 japan hajot, h egybol T4-T5os hajoval tudjak kezdeni a japan agon.
Meg lehet ezt egyaltalan csinalni, vagy ez hulyeseg?
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #37947 üzenetére
Addig meg van vissza par meccs, de ahol most tartok ott is elo szokott fordulni 1 lvl kulonbseg, de 2 nem, legalabbis en meg nem lattam.
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #37945 üzenetére
Az nem veszes. Akkor nagyon unbalanced nem lehet
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #37943 üzenetére
Ja, h lefele mukodik a dolog csak felfele nem.
Nincs abban semmi csak szetszopatjak a T4es enemy teamet
-
Prosector
addikt
válasz FoxiestFox #37941 üzenetére
Ez megfordult a fejemben, de nem ugy van, h kb azonos szintu hajokkal rendelkezo playereket dob csak be lobbyba?
Pl. ha mindenkinek T10es hajoja van a csapatban nekem meg csak T4, akk nem tudok veluk jatszani, v ez nem igy van?
-
Prosector
addikt
A torpedoknal mit jelent a feher meg a zold sav?
Bocsesz a noob kerdesekert
Meg annyi, h dublonokat szerezni kell vmi extra, v csak jatszani kell?
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
Az agyuk forgasi sebessegenek novelesere van modul v skill v vmi?
-
Prosector
addikt
Ja ertem koszi
Azt hittem bugos a game v ilyesmi -
Prosector
addikt
Dianat miert nem latom a tech treeben? Az oroszoknal kene lennie de nincs ott.
Szerk: marmint ugy ertem, h azt hasznalom, a kikotoben is ott van, szal nincs gond, csak nem ertem miert nem jelenik meg a tech treeben.
[ Szerkesztve ]
-
Prosector
addikt
válasz sutyerák007 #37731 üzenetére
Oke, koszi az infot
Lehet tenyleg jobb lenne jatszani egyelore egyedul, mert sztem halalra idegesitenek masokat a sok kerdessel
-
Prosector
addikt
Hello!
Erdemes full noobkent bemenni eles korokre v elobb jatsszak par 100 kort botok ellen?
Nem tudok a jatekrol szinte semmit, neztem 1-2 tutorial vidit es kb ennyi.
Relative komplexnek tunik a jatek, ha nem csak a "megyek elore es lovok" stilusban akarok jatszani, hanem taktikazni, gondolkodni is akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest