Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
4580693
senior tag
válasz Prosector #39788 üzenetére
Én általában úgy nyomom, hogy egy erősebb vagy egy másik BB mellé társulok, ha BB-vel vagyok. Picivel előrébb engedem, aztán támogatom erőteljesen.
Ha lemming train van, akkor azokkal megyek, mert nagy értelme nincs egyedül küzdeni, mert instant halál.
Ha cirkálóval vagyok, akkor meg másik cirkálókkal megyek nagyrészt. De tényleg érdemes videókat nézni.
Meg amúgy se hallgass rám, mert rém szar vagyok én is. Pl. 200 ezret még sohasem sebeztem, pedig van pár kilences hajóm, meg 1700 csatám. -
Akagi
tag
Esetleg megpróbálkozhatnál BBvel és DDvel, ha másra nem, arra jó lenne, hogy megtudd mire képesek ezek a hajóosztályok, és mit szoktál elrontani mikor cirkázol. A BB-n a heal segít tovább életben maradni, bár bűn lassúak az elején.
A videók jó dolgok, de egy ideig nem leszel (én, meg talán sose) azon a szinten, hogy úgy összejöjjenek a dolgok (kedvencem two brothers mapon a csatornán át támadás, minden ilyen videó után megszaporodnak a kísérletek, de általában csak öngyilkolják magukat).
Tudom a többiek megölnek, de az elején egy fél percig ne csinálj semmit (nézegesd a térképet, többieket, az ellent), majd utána kezdj bele.
[ Szerkesztve ]
Segítség eltévedtem!
-
Nordic
Közösségépítő
Attól, hogy azt mondják a chatben,hogy menj előre, nem azt jelenti, hogy az is a jó döntés. Az ingame chatet amúgy is le kell szarni, ott mindig mindenki túl okos.
Az hogy nem jön össze az mint a streamereknek, azzal se törődj, van bennük már vagy 10k csata, te meg most kezdted. Nekem se jönnek össze a dolgok meg most se, pedig már lassan 3k csatánál járok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen GPS-t vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest