-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
gina100
tag
válasz Steelmanus #32960 üzenetére
Szia.
Igen erre....., és a válaszod meg is oldotta a problémát.Köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
gina100
tag
Elnézést, hogy itt is felteszem a kérdést, de az IE topikban eddig semmi reakció nem volt ....
Ebben tudnátok segíteni?
Előre is köszi.
-
gina100
tag
válasz pukkancska #32923 üzenetére
Köszi az infót ...,ezek szerint nem csak mi jártunk így.
-
gina100
tag
Nem vagyok abban biztos, hogy jó helyen kérdezek, csak feltételezem, hogy a kérdésem ide vág ...
Ha nem, akkor elnézést kérek érte.A fiam gépére kb. 3 hónapja raktam fel az XP-t.
Vadi új 500GB-os vinyó C partíciójára az op-rendszert (100GB), míg a maradék kb. 400GB-t a D partíció, ami adattárolásra volt. Ez így hónapokig hiba nélkül üzemelt.
Tegnap viszont a bekapcs után nem indult a gépe.Hosszas sikertelen próbálgatás után az XP javítás vagy újratelepítés mellett döntöttem. És ekkor ért az első meglepetés, mert a C partíciót kb. 400GB-nak (?), míg a D partíciót 100GB-nak(?) ismerte fel ...
Ezt nem akartam elhinni, gondoltam rosszul írja ki a partíció nagyságát, és a most C-nek jelzett 400Gb-os területre felraktam az új XP-t (ami, mint később kiderült nem működött rendesen).
Amikor a különböző progikat akartam felrakni a D particióról (amit most 100GB-nak jelzett), akkor döbbentem meg igazán, mert a progik és egyebek helyett az előzőekben fent lévő XP-t találtam ott, progit egy darabot sem ....Nem tudom, hogy a fentiek hogy történhettek meg, de velünk megtörtént ...
Most már csak azt szeretném megtudni hogy ezt mi okozhatta?
Vírus? Vagy a fiam "ügyeskedése"? Esetleg valami más valami más?[ Szerkesztve ]
-
gina100
tag
Srácok!
Köszönöm a segítséget, a problémám nagyon egyszerűen megoldódott.
Felraktam az OpenOffice új 3.2 változatát és az már meg tudja nyitni. -
gina100
tag
válasz Fire/SOUL/CD #32078 üzenetére
Köszi srácok a gyors választ, de nálam az ingyenes OpenOffice van fenn ....
Ilyenkor van valamilyen (ingyenes) megoldás? -
gina100
tag
Szevasztok!
Lehet, hogy rossz helyre írok, de mivel hirtelen nem találtam jobbat (ráadásul sürgős is lenne) és mivel xp-m van itt kérdezem meg ... Ha rossz helyen elnézést érte.
Az email mellékletében lévő .docx levelet milyen progival tudnám megnyítni, olvashatóvá tenni?
[ Szerkesztve ]
-
gina100
tag
Elnézést, de megkérdezem itt is, mert másutt még nem kaptam választ a próblémámra.
Újra kellett telepíteni az XP-t és az újratelepítés után az IE8 eszközei között nem jelenik meg a Fordítás lehetősége (pl. automatikusan fordítson le minden angol nelvű oldalt).
Hol és hogyan tudnám a Fordítás funkciót aktíválni, megjeleníteni?
-
gina100
tag
A "Windows-összetevők hozzáadása vagy eltávolítása"-ra klikkelve a megjelenő "Windows-összetevők varázsló"-ban sajnos nincs (IIS).
Ezek vannak:
- Egyéb hálózati fájl és nyomtatószolgáltatás
- Fax szolgáltatás
- Főtanusítványok frissítése (kipipálva)
- Hálózatszolgáltatás (szürke háttér, pipa)
- Indexelő szolgáltatás
- Internet Explorer (pipa)
- Kellékek és segédprogramok (pipa)
- Kezelési és figyelési eszközök
- MSN Exporer
- Outlok Express (pipa)
- Windows Media Player (pipa)
- Windows Massenger (pipa)Oprendszer: XP-Home Edition SP2
-
gina100
tag
Most telepítettem újra az XP-t, csak az általános jellegű progik vannak fenn, valamint tűzfal és virusírtó, de a frissítésnél ki voltak kapcsolva.
Rendszerkarbantartó nincs fenn!
Amúgy adminként fut a gép."..Minek neked IIS, ha letiltod? Engedélyezd, vagy uninstaláld..."
Sajna azt sem tudom, hogy ez mi (IIS), ...lehet, hogy akaratlanul valamit rosszul állítottam be?
Ez hol található? -
-
gina100
tag
Szevasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem ....
Újra kellett rakni az XP-t, de sajnos az aktíválás után a IE7 és a NET-keretrendszer 3.0 X86 Language Pack (KB928416) frissítések síkertelenek voltak. Öt, hat próbálkozás után is.
Az összes többi frissítés síkeres volt.Mi lehet a hiba?
Hogy tudnám a fenti két frissítést is felrakni?Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik