-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Met
nagyúr
Xp-s gépen mit kell beállítani hogy lássa a Win7-es gépeket hálózatban?
A 7-es gépeken nincs bekapcsolva a jelszavas védelem, titkosítás lebutítva, azonos munkacsoportban vannak.
Szóval minden neten található megoldás ki van próbálva de hozzáférés megtagadva a hibaüzenet az xp-s gépen.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
válasz quailstorm #45803 üzenetére
Találtam egy nem hivatalos SP4-et (az SP3 óta kijött frissítések) azt felraktam, most már az óra mellett megjelent a sárga pajzs, frissítések letöltése 0%. Jó régóta ennyi, ment a weboldalas update is hasonló hatékonysággal.
Telepíthetem újra20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
válasz quailstorm #45799 üzenetére
Valami más megoldás nincs?
Most telepítettem én is egy xp-s gépet, sajnos csak sp1-es lemez volt kéznél.
Sp2-t 3-at felraktam külön de már fél órája nézi a win update hogy milyen frissítések kellenek...20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
válasz Steelmanus #25574 üzenetére
Köszi, a lődd le a netet azt jelenti, hogy húzzam ki a hálókábelt?
Van valami progi amivel lehet az egész gépet tesztelni? Vagy csak a vinyót és az alaplapot?
Teszteltem, ramot, procit, vga-t de nem fagyott le és nem is hibázott semmiAbból gondoltam, hogy esetleg az miatt indul újra mert torrent nélkül ment a gép és nem indult újra.
[ Szerkesztve ]
20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
Attól lefagyhat vagy újraindulhat a gép, hogy túllépi a TCP/IP kapcsolatok számát? Reggel csak a torrent futott elég nagy peer számmal és újraindult. A hiba naplóban TCP/IP hibás bejegyzés volt.
Xp 64 bit.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
A 32-bites Xp nem is használja a 4 giga ramot? Az egy dolog, hogy nem látja, ha ettől függetlenül a PS, 3DMax kihasználja akkor nem zavar.
-
Met
nagyúr
Most találkoztam még egy tünettel.
Ha fut torrent (Deluge, uTorrent), akkor kiír egy hibaüzit mindkettő, hogy "nincs elég erőforrás a file megnyitásához" vagy valami ilyesmi.
A vinyók a HdSentinel szerint rendben vannak.
Lehet kénytelen leszek újratelepíteni[ Szerkesztve ]
-
Met
nagyúr
Ma sikerült egy olyat alkotni, hogy filmet néztem tv-n, meg volt nyitva a total commander és alatta a firefox, filmlejátszó bezár, tc kisméretben a tálcára de nem jelent meg a weboldal és ahogy mozgattam az egeret előkerültek a gombok az oldalról, restart, most megint jó.
Mi a rosseb baja van?20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
Kellene egy kis help.
Tegnap délután olyat csinált a gép, hogy a Firefoxban ha legörgettem az oldalt duplikálta azt a sort ami éppen látszott pl.
ma 16:04 | privát | válasz erre | #17546
ma 16:04 | privát | válasz erre | #17546és eltüntette az ablakok címsorát (ahol a méretváltó gombok vanna, tálcára, teljesméret, bezárás).
Először azt hittem, hogy a firefox zakkant meg de az msn, a feladatkezelő ablakoknak se volt címsora és a jobbklikkes menük se nagyon akartak megjelenni.
Restart után jó volt egy ideig. Azon kívül, hogy winreinstall (mert 1év körüli) mit lehet tenni? CCCleaner megvolt. A reinstallal már megvárnám az SP3-at.
Nem hiszem, hogy VGA hiba mert TDU-ztam kicsit és ott nem akadt ki semmi.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
-
Met
nagyúr
Hogy tudok letiltani egy folyamatot, hogy ne induljon el autómatikusan ha nincs benne az msconfig/autómatikus indítás listájában?
A TuneUp Utilities-ban látom a processek között, onnan tudom, hogy elindul mindíg.20%-os kedvezménykódot az éves AlzaPlus+ előfizetésre - 23muM9Ktbr6Y
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Gran Turismo
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest