-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Poctar
senior tag
válasz 8nemesis8 #20266 üzenetére
-Ha a %systemroot%\system32\restore\rstrui.exe nem indul el, akkor szerintem nem fogod tudni visszaállítani a rendszert.
-Ha a telepítésnél a javítást választod, akkor sem lesz sok sikered a működésben. Talán el fog indulni csökkentet módban az Xp, de nem hiszem.Még mindig azt javaslom: Reinstall
Esetleg olvasd el ezt.
-
félisten
válasz 8nemesis8 #20264 üzenetére
Hali!
Csökkentettbe ki is fogja írni, ha telepítve van Daemon Tools vagy egyéb Kernel módú Debugger. Olvasva a kálváriát, azt mondanám, hogy telepítsd újra a rendszert, teljes format neki.
Ezek a Skinek, meg egyéb csicsázó progik nagy része fertőzött, nem kell őket használni, ahogy Smiley-k meg hasonlók letöltése sem javasolt MSN-hez.
Nyílván nem mindben van kártevő, de ez Orosz-rulett.(Sokan hoznak hozzám laptopokat, ahol hasonló a gond és a LOG-ból meg kiderűl, hogy utolsók közt ilyen Vista kinézet, meg Themes, meg Smileypack meg stb volt telepítve)Szóval újratelepítés, teljes formattal.(nem egy csicsázóban olyan Rootkittel találkoztam, amit csak a teljes format darálja le)
Fire.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
kraftxld
félisten
válasz 8nemesis8 #20266 üzenetére
Ha csökkentett mód intításakor nyomsz egy esc-t ennél a sys-nél akkor kihagyja a betöltésből, és továbbmegy.
Mivel nem írtad le pontosan, hogy mit és hogyan mentettél így a visszaállításban sem tudok segíteni.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gumi és felni topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OpenMediaVault
- Tőzsde és gazdaság
- Interactive Brokers társalgó
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest