-
GAMEPOD.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz Mauzes #25415 üzenetére
Ja igen, a korábbiakhoz még hozzátenném, hogy ezt a procedúrát CSÖKKENTETT MÓDBAN csináld végig, úgy még van is minimális esélyed a sikerre.
Sk8erPeter
-
Steelmanus
addikt
En ugy gondolom hogy a hibat ott kovetted el hogy ha jol emlekszem beleintegraltad a telepito lemezbe. Igy fontos fajlokat felulir es azert nem lehet leszedni mert azokat a rendszer is hasznalja. Ha csak kulon telepited fel akkor keszul egy mentes a modositott fajlokrol csak most nem jut eszembe hogy hol van, de akkor konnyebben leszedheto mert az esetleges modositott fajlokat visszatudja irni, vagy nem, ebben nem vagyok biztos de ha az IE7-re telepited az IE8-at az biztos hogy visszaallitja a 7-et. Erre gondoltam a WMP eseten is. Viszont ha beleintegraltad nincs mihez viszonyitva leszednie mert az alap WMP 9-et mar felulirta, igy nem tud mit visszatenni. Talan az lehetne a megoldas hogy leszedel minden frissitest igen az osszeset erre ott van amit Sk8erPeter javasolt a CCleaner abban pedig a Javitas elltavolitok errol Ő mar irt nemolyan regen egy hsz-t de a lenyeg még az hogy a Windwows mappabol is torolni kell $hf_mig$ mappat, mert az tartalmazza azokat a fajlleirasokat amiket mar leszedtel, igy ujra lefogja szedni a frissiteseket. elotte probald feltenni az amelyiket szeretnel, de sajnos nem sok eselyt latok ra, mert a W11 fajl verzioszamai magasabbak ezert nem engedi a telepitest. Amugy nem tudom hogy hasznalod -e a WMP11-et egyszeruen tiltsd le csinalok egy kepet. En is a KMPlayer- hasznalom.
[ Szerkesztve ]
-
Sk8erPeter
nagyúr
Ez érdekes, tényleg az anyját már neki, hogy ilyen erőszakos
És úgy csináltad, hogy előtte letöröltél mindenféle hotfixet, ami a Media Playerhez kötődik?
És azzal az uninstall fájllal próbálkoztál, amit írtam?
Esetleg az újratelepítés után még megpróbálhatnád, hátha akkor már látja a Revo Uninstaller. Ez gyökerestül igyekszik kitépni a programokat a registry-ből is
Aztán még esetleg tolhatnál regtisztítást CCleanerrel is.Ha ezután is újraindul, és továbbra is ott van a 11-es, akkor csak egy megoldás lehet:
Ctrl+Alt+cipőtalp.Sk8erPeter
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest