Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
asturel
őstag
Network-nél a "Phones" szekcióban random mobileszközök jelennek meg amiket még csak nem is láttam, arp táblában ráadásul nem is szerepelnek (se pc-n, se routeren), mi lehet ez? (van fent visual studio 2017 meg android studio, de kétlem, hogy ezek csinálnák?!)
[kép] -
asturel
őstag
Egyik Modern App-ban se megy az internet, Edge-ben pl a webadmin se jön be, store se jön be, wcreset már volt, de nem lett jó, van erre valami megoldás?
-
asturel
őstag
Valaki járt már úgy, hogy az Edge-ben semmi nem jön be? 'Hmm, we can't reach this page.', ha direktbe ip-t írok be azt se éri el, még a router webadmint se. IE-ben és chrome-ban viszont minden jó.
-
asturel
őstag
Régebbi tunerek mennyire (nem) működnek Windows 10 alatt? Tud valaki olyan olcsó (kínai) analog+dvb-t usb-s tvtunert ami tutira működik? Illetve valahol van egy régi avermedia hybrid tunerem érdemes megpróbálni vagy teljesen felejtős? (Kicsit sok macera berakni így feleslegesen nem szívnék)
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Frissitesek miatt ujrainditottam a windowst, viszont a 'start menu'ben nem mukodik a kereses (windows gomb es elkezdek irni), egyszeruen semmit nem csinal, valaki talalkozott mar ezzel?
Lehet, hogy UAC 'never notify' tett be? Az a gond, hogy kozben leszedtem par crapware-t is (bingnews, bingsports, solirate)
[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
válasz AMD_ok #13909 üzenetére
uTorrent nalam win7-en is alig evett 100-200MB ramot kozben a fajlok szepen cachelodtek amit task manager nem cachekent irt, mindig ilyen 90% memoria kihasznaltsagom volt, de amint valaminek szuksege volt ramra megkapta es low memory warningom se volt. Windows 10-en is hasonlo a helyzet. (GTAV inditas elott 12G used volt, miutan kileptem meg csak 8G). (pagefile ki van kapcsolva)
btw systinternals-nak van rammap nevu programja, az jol mutatta ezeket(win10-en meg nem probaltam).Win10-en nem megy :/[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Upgradenel Documents, Program files mappakkal mi tortenik? Meg nem jutottam el upgradeig, de lattam, hogy van 'Choose what to keep' (?)Kozben megtalaltam, viszont a 'Nothing' az formaz, vagy csak a windows cuccait tunteti el?
Illetve mennyi hely kell az upgrade-hez?[ Szerkesztve ]
-
asturel
őstag
Win7-en nekem a GWX (Get Windows 10 App) még mindig azt az állapotot mutatja (Reverse your Windows..) amit 1 hónappal ezelőtt, kell valami frissítés, hogy végre tudjak upgradelni? 3 frissítés nincs felrakva: KB2952664, KB3035583, KB971033
-
asturel
őstag
Windows 8-ról volt frissítés viszont PIN kód beállítás (előtte azért volt inaktív) után is az ujjlenyomattal való belépést még mindig nem engedi beállítani (inaktív). "Helyi fiókkal" lép be és nem MS accounttal lehet az a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest