Hirdetés
-
GAMEPOD
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya1985
tag
asztali gép fm2+
gigabyte f2a88xm-d3h lap,8 gb kingstone hyperx,a10 7700K int. vga-s(nincs is mellette pcie!)
próbáltam igen,ps/2 vel is...mondom minden rendbe a billel és a beállításokkal ,most is erről írok az újratelepítendő win10-ről..
tanácstalan vok...
próbáltam win7-tel is...esetleg ami szemet szúr nekem,hogy mikor bootolnám/bejelentkezik a gép, akkor a ledek közzül az utolsó kettő ég,nem a numerikus! ez csak akkor gyullad ki,ha már átlépjük a boot menüt...
nem tom az számít e valamit,de 2 ssd és 3 winchester van és egy dvd bekötve,persze ahogyan kell.
az egyik ssd-m a rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- LEGO klub
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Diablo 3 Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest